- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
frankie! #789 üzenetére
Akkor vegyél hozzá mindenféle átalakító kábelt meg vegyél hozzá PCM tömörítetlen formátumú filmet,meg vegyél hozzá vattát,gyantát. és kinlódj a szuper hangminőségű fadobozos analóg kütyüddel.A hangminőség nem itt kezdődik kedves minőség szakértő úr.Ez a tuti megoldás és a tuti hangminőség.Ja és egy utolsó dolog aztán részemről lezárva a dolog a Samsung azért igencsak a piacon van 1960óta a Genius mióta is?Te biztosan tudod mi a hangminőség ha leállsz egy ilyen kütyüvel tökölődni.De te tudod.Te pénzed,te döntésed.Én maradok a Z-5500-as kütyümnél DTS és Pro Logic mellett Optikai csatlakozás mellett te meg tuningold a csúcskütyüdet,és vegyél PCM minőségi tömörítetlen formátumú filmet,mert meg is érdemled.Na szvsz!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
frankie! #787 üzenetére
A hangminőségről vitát sem szabad hogy nyissunk ugyanis az egyik DTS-ben és Dolby Pro Logic II-ben is szól a Másik megy csak analóg módon.Szted a DTS-nek rossz a minősége?Szóval akkor a hangminőség kapásból jobb mint a Genius-nál nem?A hangerő is más meg a hangminőség is más.De javíts ki ha tévedek!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
frankie! #785 üzenetére
Tiszteletben tartom a véleményedet de ha logikusan gondolkodsz több érv is a samo mellett szól.Genius DTS nuku max egy AC3 Dolby de az is satnya optika nuku,rádió nuku,RDs nuku,szóval nuku az egész kütyü.Természetesen akinek ez megfelel az vegye meg.Ez csak az én szerény véleményem.Aki nem akar úgysem ad rá.1ként dizájnos a genius azt nem vitatom.Esetleg annak éri meg megvenni aki hobbi szinten szeret barkácsolni és így tud rajta némelyest alakítgatni.Hidd el hogy van viszonyítási alapom hallottam már szólni normális hangkártyával is.Szólogat nem azt mondom de sem paraktikumra,sem funkcionalitásra nem éri meg azt 22-27000ft közötti összeget.Akkor már inkább megvenném azt a kis samot29000Ft-ért 2.év garival és használnám X-Fi-vel Dts-ben és hidd el hogy lealázza a Geniust.Persze nekem más a hallásom a 5500-as logim után de jobban szól a Samo.De ahoz mérve hogy mekkorák a hangfal méretei ahoz képest csak egy búgó recsegő fadarab..Az hogy a mért adatok mit mutatnak az csak egy dolog.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
frankie! #783 üzenetére
Hát srácok részvétem.Nem kötözködni szeretnék de amennyi rizikót vállaltok a tuningolással stb...stb...inkább vennétek egy ilyen kis gagyinak mondható házimozi szettet(Samsung HT-Q9R).De még ez is jobban szól mint a Genius.Árban ugyan annyi és jobban kihasználható,minthogy itt kínlódjatok ezekkel a rakat fa halmazokkal.Tüzelőnek jó....Nekem Z-5500-as cuccosom van viszont havernak egy Samsung HT-Q9R típusú kütyülye faternak pedig egy 3500-as Geniusa de ez a kis samo lazán alázza a genius-t.Számgépről használja optikai bemenetről és legyilkolja a geniust,lazán,simán beletapossa a sárba.Tényleg ne haragudjon rám senki nem akartam sértő véleményt mondani de ez az igazság.
-
fero02
nagyúr
válasz
frankie! #663 üzenetére
Az Ozaki soha nem volt (legjobb tudomásom szerint) jelen a Hi-Fi dolgokban, hanem célirányosan a Pc hangtecnika a szakterületük.
[link]
És a B5: [link]. Mondjuk ezzel kapcsolatban is hallottam már furcsaságokról, de azok simán kiküszöbölhetőek. Nekem nagyon bejön a desing-ja (jobban, mint a geniusé) és hát...hallani kell.
[Szerkesztve] -
fero02
nagyúr
válasz
frankie! #658 üzenetére
Hát azért én erre nem mernék megesküdni.
Meg ez a genius téma...zsákbamacska az egész és nekem ez az egy nem tetszik benne. Szép küllem, belsőre sem olyan ratyi, de sok szerencse kell hozzá.
Amugy a minap ajánlottak egy rendszer 15e-ért, de vannak apróbb bibik vele. Pl a srác muterja letakarította az egyik satellitet a falról (LOL), állítólag a center egyik hsz-e sérült...
Majd ha ad képeket feldobom -
nethy
csendes tag
válasz
frankie! #650 üzenetére
Ha valaki el tudja készíteni a tekercset, annak nincs nehéz dolga... megvásárolni meg nem érdemes az ára miatt. Hallottam olyan alul és fölül áteresztő szűrőről, ami csak kondiból és ellenállásbóll áll, bár nem tudom, hogy mennyire jó.
Milyen frekvenciára tervezed a váltást?
[Szerkesztve] -
nethy
csendes tag
válasz
frankie! #609 üzenetére
Hát valami igen konkrét okosságot nem találtam. Viszont megkerestem az IC-k adatlapjait. A sub ic-jét át futottam és van benne valami kapcsolás. Talán érdemes összehasonlítani azzal, ami az nyákon található. Én így nem sok mindent tudok hozzáfűzni... belinkelem az adatlapok helyét... nézzétek meg és ha valakinek van ötlete, azt szerintem mindannyian nagy figyelemmel várjuk.
Satelit:[link]
Center:[link]
Sub:[link]
Igazából én a harmonikus torzítások miatt néztem bele az egyikbe, hogy meddig célszerű a hangerőt tekerni... hát... nem voltam elragadtattva... Létezik olyan IC, aminek tűrhető minősége van?
Ja... És én úgy tudom, hogy THD=0,03-nál vehető észre a torzítás... tehát olyan 0,01 az már jó értéknek számít?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
nethy
csendes tag
válasz
frankie! #606 üzenetére
Ahogy tudom a jobb fajta kondik nem két forintosak... lehet, hogy ez a néhány kondi cseréje költségekben meghaladná a szigetelést és kábelezést. Szóval csak úgy nem vágnék bele... talán ha lenne fölös zsetonom
Majd a körülbóklászom a netet ilyen jellegű téma tekintetében, aztán hátha okosabb leszek.
[Szerkesztve] -
fero02
nagyúr
válasz
frankie! #601 üzenetére
A kellő mennyiségű csillapítóanyag rendkívül jó hatással van a hangsugárzó hangjára, ugyanis a csillapítóanyag szálszerkezete ún. térfogatnövekedést idéz elő. Ez persze fizikailag nem igaz, de mégis úgy hat. A másik 2 végletről nem kívánok szólni.
Viszont reflex ládáknál (gondolok itt a szubra) nem szokás csillapító anyagot alkalmazni (vagy csak nagyon minimálisat az oldalfalakra ragasztani), mert nem jönnek létre az állóhullámok.
Belső kábelezés cseréjével egyetértek, az sokat dobhat a rendszer végső hangján, de azért ezt a tápkábelcserét már túlzásnak tartom (sz@rból nem lehet várat építeni). Ezt ''csak'' audiofil körökben szokás csinálni... -
nethy
csendes tag
válasz
frankie! #598 üzenetére
Nekem is szemet szúrt, hogy a kosár és a doboz között nem volt semmi szigetelő. Egy hangfalépítős oldalon dekorgumit használtak ilyen célra. Majd barkácsboltban utána nézek ennek.
Azt hallottam, hogy a doboz mérete meghatározza, hogy milyen mélyre tudjon lemenni. Tehát ha szűkíteném, akkor nem menne le olyan mélyre a szatelit, illetve nem lehet hogy ez a gondod forrása?
Ez az erősítős bütykölés jól hangzik... Tanultam a suliba két évik elektronikát, de azért ilyen szinten nem foglalkoztunk erősítőkkel. Ki fejted nekem kicsit bővebben, hogy mit lehet az erősítővel játszani?
Lehet, hogy nem csak engem érdekel, de azt mondjuk el, hogy ez már nem olyan mint a bélelés... itt egy rossz mozdulat és.... -
nethy
csendes tag
válasz
frankie! #596 üzenetére
Pontosan erre voltam kíváncsi
Köszönöm
Igen... szeretném az oldalakat beborítani valamilyen hangelnyelővel és esetleg még tömni bele egy kis vattát. De gondolkodom, hogy még az éleket valamilyen szigetelő anyaggal bekenem... sziloplasztra vagy fugazilra gondoltam.
Ja és a szigeteléssel kapcsolatban.... állítólag a doboz azon oldalát, ahova a hangsugárzók vannak velerősítve nem kell szigetelni elég 5 oldalt. Vagy még az is sok?
[Szerkesztve] -
nethy
csendes tag
válasz
frankie! #594 üzenetére
A képeket láttam és sokat segítettek a dolog elképzelésében. Szimplán szét szeretném majd szedni a szateliteket és tuningolni rajtuk, ahogy azt már sokan tették. Valójában szigetelést szeretném javítani benne és lehet, hogy egy kábel cserét is végrehajtanék. Az okés, hogy kicsavarozom a hangsugárzókat, de a kábelcseréhez nélkülözhetetlen annak a csatlakozónak a kioperálása és nem tudom, hogy az most bele van ragasztva vagy csak szimplán egy csavarhúzóval ki tudom majd feszíteni? Szóval ez a rész nem világos nekem, hogy azt a kábel csatit, hogy a manóba tudod kioperálni úgy, hogy ne sértsem meg a dobozt.
-
Bazsee71
őstag
-
Bazsee71
őstag
válasz
frankie! #565 üzenetére
Mert vszínűleg 4 ohm stabil volt az erősítő. Véletlen folytán láttam 4 ohm stabil erősítőre rákötve 2 ohm-os nyomót, egy nagy kilengés, és az erősítő letilt. A Steg erősítő tulajában egy pillanatra megállt az ütő....
Bocsi h autóhifis példával jövök, csak onnan tudok példát említeni, ott több tapasztalat van egy kicsivel, de még így sem elég.
[Szerkesztve] -
fero02
nagyúr
válasz
frankie! #565 üzenetére
Meg az illesztésnek sem mind1, h mekkora ellenállással van tehelve...
Sztem a csatolókondi cserélye megoldást adhat, h kisebb frekit engedjen ki magából. TDA végfokoknál ez jellemző volt. A nagyobb teljesítményhez meg meg kellene próbálni nagyobb tápfezsról hajtani (persze ésszerű határok között). -
fero02
nagyúr
válasz
frankie! #537 üzenetére
Natürlich!
Persze azért a Hi-Fi rendszert nem kell belekeverni, mert az teljesen más kategória (mind árban, mind minőségban, mind felhasználási területet tekintve).
Az előző hsz-em kicsit félreérthető volt. Nekem nincs bajom a SAL és MNC cuccokkal, meg úgy az összes japán cuccra vonatkozik ez. Ami zavar az a nap / legyártott db hangsugárzó.Ettől függetlenül japánban is készülnek jó minőségű hsz-ek.
-
fero02
nagyúr
-
Picco
addikt
-
bozont
veterán
-
-
Monya78
veterán
válasz
frankie! #434 üzenetére
A műanyagfedelet Én is kitömtem, mondjuk amit Te csináltál a széle alá tömítést tenni az nem rossz ötlet..
Igazi hangfalszivacsot ezen a környéken lehetetlen beszerezni
A mélynyomó kábelt biztos nem cserélem le, annyira nem szeretném szétszedni...
Viszont van egy hibaforrás...ami tuning előtt is észrevehető volt, tuning után pedig még gyakrabban előfordul...bekapcsoláskor egyszerüen nincs hang, és egyszer fogja magát 1-4 perc múlva egy kis pukkanás és van hangja...volt amikor kapcsoló ki-be kapcsolgatásnál, illetve poti tekerésnél hamarabb bejött a hang -
Jodanovich
senior tag
-
etilin
aktív tag
válasz
frankie! #420 üzenetére
Vettem 20db 4,5*50es csavart a tömítésre figyelni kell mert ha nem jól tömíted akkor szelni fog a két lap között én odaragasztottam félig a régi hangfalszivacsot, úgy hogy félig lefedje a falapok érintkező részét.
Szerintem szebb lett csak nem olyan hangos mint volt.
Igen kitömtem és a frontokat is.
Két 130*380*19-es lap egy 220*380*19 egy vékonyabb lap az aljára amit könnyebb kifurkálni és a tetejét egyelőrre szabadon hagytam had szellőzzön. -
etilin
aktív tag
válasz
frankie! #417 üzenetére
Nem kibeleztem az összes hátlapon lévő elektronikát és beraktam a cucc mögé egy fadobozba. A mélynyomó kamrályát kibéleltem és ráraktam egy 19-es pozdorjalapot.
A puttonyt szintén 19-es pozdorjalapból csináltam a kábeleket egy lyukon át vezettem amit utánna kitömtem szivaccsal. A puttony alját meg kifurkáltam legyen szellőzése.
[link] -
ArmanD.
őstag
válasz
frankie! #319 üzenetére
Azért ne öntsed ki főleg a biztit, mert akkor nem tudod cserélni ha kimegy!!
Nem csináltál esetleg képeket a ládikódról? megnézném hátha tudok még segíteni.
Persze vastagabb kábellel érezhetőbb a javulás mindenképp ezért is érdemes lecserélni. Mondjuk én 1,5-eset használtam hozz ami bőven elég a rendszerhez, de a 2,5-es is jó, csak kicsit nehezebb berakni a csatikba
UTP-s kábellel a tapasztalataidat szívesen venném és ha lehet esetleg linkelhetsz is róla ha érdemes. Írj ha kipróbáltál valamit. A bizit még nem néztem meg, de szerintem még mindig az lesz a ludas
A kábelpár közötti kapcsolószálat autóhifi építésekor használják, méghozzá a fejegység remote-száljára kötik, a kábel másik fele meg az erősítő remote-jába kapcsolódik, így ha ki-be kapcsolod a rádiót, akkor kapcsol csak ki és be az erősítő is, hogy ne menjen feleslegesen.
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
válasz
frankie! #316 üzenetére
A hátlapon van egy kis köralakú műanyag amiben van a biztosíték és azt elfordítva ugye ki lehet cserélni, de csak áramtalanított cuccból!! Szóval én onnan hallok zörgést, többi mind rendben van!! Picit lett csak halkabb ugyanazon a hangerőn, de sokkal nagyobbat űt az biztos!! Holnap fényt derítek a biztosíték körüli zajkeltésre
-
bozont
veterán
válasz
frankie! #297 üzenetére
Ilyet raktam bele [link]
Azzal győztek meg,h sehol nem kaptam ilyetMeg mindenhol azt mondták h ezt a piramis alakút kifejezetten erre a célra gyártják.
Mostmár jókor mondjátok h lehet van jobb szigetelő is mint a szivacs,na de mindegy.
Jó lesz ez is,bár azt a bitumenlapot lehet megjátszom a hátlapraA reflexcsővel meg nemnagyon akarok babrálni,jó ez így.
-
ArmanD.
őstag
válasz
frankie! #304 üzenetére
Ebben a subban nem, de ismerem a különbséget ez és a sima reflexcső között, ezért ajánlom a cserét!
Majd én először kipróbálom, aztán majd megosztom veletek, hogy mekkora kell és hogy kell berakni.
Hát jobb lenne ha textillel bélelné ki és ahogy nézem a somogyis textil 3cm vastag és szerintem meg lehet felezni, hogy kb 1,5centivel dolgozzunk az lenne a legjobb vagy olyat venni ami 1-1,5 centi max 2cm. Érdemes minden falát belülről kitapétázni akkor ahogy Aliaslaci is csinálta!
Kár hogy csak jövőhéten jönnek meg hozzá a cuccaim, pedig már holnap nekiállnék!
A somogyi oldalán található barkácsragasztóval pedig mindent fel lehet ragasztani akár tömítésre is tökéletes!!!
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
válasz
frankie! #302 üzenetére
Ezt a szívószálas dolgot hagynám
Lehet van benne valami, de nem hinném, ogy kipróbálom, legalábbis nem látom értelmét.
Megmondom őszintén sok mélyládával találkoztam, de ilyen hangelnyelő szivacsot egyikben sem láttam, de csillapító textil annál inkább és szépen kibélelve.
A szivacsot igen stúdiókban szokták használni, pl. hogyha valaki felénekel egy számra abban a kis üres szobában, akkor ne verődjön vissza a hangja, mert ugye visszhang keletkezik, szóval mindenképp a csillapítót tesxtil használatát javaslom csak!!!, hasonlóképen kibélelve a dobozt ahogy Aliaslaci csinálta, csak a hátlapra és feketedobozra elöbb a bitumenlapot a rezonancia miatt és rá a textilt
A reflexcső lehet drágának tűnik, de ráadásul még hangolható is, persze ebben az esetben azért jön jól, hogy csusztatható, mert pontosan a két falhoz tudjuk igazítani a két végét.
A bitumenlap elég rugalmas és könnyen fel tudod tapasztani bárhova. A vékonyabb elemekben vagy múanyagokban keletkezett rezgéseket elnyeli így nem keletkeznek furcsa hangok.
Másik fontos dolog!
A hangszóró túloldalába is beleszeretnék nézni hogy ott is min lehet javítani, esetleg kábelcsere ha nem elég vastag illetve megnézem az esetleges szélzajos helyeket!
MIndenképp olvassatok vissza hogy mit kell szigetelni kitömködni, hogy ne legyenek légrések, mert ezekre már nem térek ki ez adja magát! Lehet használni műgyantát sziloplastot, tömítőgyurmát stb.
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
válasz
frankie! #297 üzenetére
Itt a link: [link]
A narancsszínű sávban kattints a Hangdoboz csillapító anyag-ra és meglátod. A szivacs elnyeli míg a textil csillapítja a hangokat, talán jobb lenne a textilt használni, de majd kipróbálom melyikkel hogy szól, de csak jövőhéten tudom.
A szivacsról nem verődik vissza hang így tudom értelmezni. mindenképpen ki kell próbálni melyikkel a jobb!!!
Azt hogy mit és hova kell tenni azt visszábbolvasva és a képeket nézve megtudod! -
ArmanD.
őstag
válasz
frankie! #295 üzenetére
Lehet kicsit túllőtted a kábel, mert 2,5mm2 -es kábelt 3-500watt fölötti ládákhoz szoktam használni, de bajnak nem baj
1mm2-nél vastagabb kábel nem nagyon kell ehhez a rendszerhez, de 0,5vagy 0,75-nél kisebb ne nagyon legyen. Jack-RCA-t lehet kapni, de nem biztos hogy árnyékoltba. Az a legegyszerűbb ha átalakítóval megoldod és még aranyozottból is viszonylag olcsón megtudod. A duplaexponenciális reflexcső azt jelenti, hogy nem csak a lülső fele van lekerekítve hanem a belső is kapott egy ívet. Így a levegő könnyedebben áramlik ki és be így nem keletkezik szélzaj.
www.autohifipont.hu-n lehet ilyen cuccokat beszerezni vagy ahol árulnak Mac Audio-t onnan biztos be tudod szerezni. Bp-en ha jól tudom a Fogarasi úton van, de a weboldalon megtalálod a többi üzletet is országszerte. A szivacsot, hangcsillapító vattát pedig somogyiba olcsón be tudod szerezni, valamint a bitumenlapot a műanyag egységekre és vékonyabb rezonanciára hajlamos helyekre érdemes tenni, mint pl. a hátlap, és ezt is Mac-éknél be lehet szerezni 700 forintos áron
Amit még néztem a sub gyári reflexcsőjébe az a pókhálókereszt ami belül van, hát én azt amíg nem szerzem be a duplaexponenciálisat kapásból kicsipkedem! Az is okozhat +zajt! Gondolj csak bele egy gyorsan pörgő ventilátorba amire ráteszel egy ventirácsot hát megnövekszik a szélzaj!!!
Durvá ha jól számolom kábelek (hangszórókábel csere nagyobbra, RCA-ra váltás és csere árnyékoltra ha akarod még aranyozottra is, hogy minél kevesebb legyen a veszteség), csillapítás (vatta+szivacs), szélzajmentesítés (reflexcsőcsere, rések betömése), rezonanciamentesítés (bitumenlap hátlapra és műanyag illetve könnyű elemekre, kábelek leragasztása akár sziloplastal, hogy ne lógjanak összevissza) összes értéke max 4-5000Ft lehet és mintha kicserélték volna a rendszered úgy megdobja eme kis odfigyelés!
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
válasz
frankie! #286 üzenetére
Ha még így is rezonál,akkor nem rakok rá szivacsot,de azt még sztem megcsinálom h kiveszek egy kicsi vattát,mert púpos lett,aztán körberagasztom a dobozt is,így biztos nem fog szelelni.
A szivacshoz én is palmatexet használtam,a rések tömítéséhez meg pattex pisztolyt(200 fokon megolvasztja a ragasztórudat és mikor megszilárdul ilyen rugalmas lesz,és nincs térfogatcsökkenés,nem kell csak fél perc és már meg is köt).
Kábeleket én is cseréltem,mert rövidek voltak,de csak 0,75öset vettem,az kicsi lesz? Érdemes vastagabbra cserélni?
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
válasz
frankie! #290 üzenetére
Igen jobb az RCA, de abból sem azt amit hozzá adtak, hanem érdemes árnyékolt kábelt venni, használni így nem szed össze + zajt és komolyabb mint az az 5pólusu din! Én egyszer akarom szédszedni így megvárom a jövőhetet és akkor amin lehet javítok és megosztom a tapasztalatokat
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
válasz
frankie! #286 üzenetére
Igen én is kábeleket cserélek az nagyon fontos, valamint hangelnyelőszívacsra cserélem a gyári trutyit+ széltelenítés+ zajcsillapítás + rcakábelek cseréje normálisra és árnyékoltra! Plussz még egy-két dolgot is ki akarok próbálni, de majd beszámolok. A Sub elején a kezelőpanelt kiszedte már valaki? Mi van a zárt részben? Elvileg ahogy nézem ez a szub egy bandbass láda, mert áll egy zárt és egy reflexrészből. De ha jövőhéten meglesznek a kellékek akkor úgyis szétszedem és áttanulmányozom a dolgot!!!
-
bozont
veterán
válasz
frankie! #283 üzenetére
Hali
Én is most csináltam meg,ezeket és tényleg érezhetően sokkal jobb lett.Azt h a szivacs mennyit dobna rajta nemtudom,én egyszerre csináltam mindent,de rosszabb nem lesz sztem, úgyhogy csak rajta.
Nekem csak annyi gondom van,hogy azt a fekete dobozkát kitömtem ugyan,de magas hangerőn és ütős basszusoknál eléggé berezegnek a hangfalkábel csatlakozók.Ezellen mit tehetnék?Az vajon segítene,ha a fekete dobozkára is raknék még szivacsot?
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Ford topik
- Google Pixel topik
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest