- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
Üdv mindenkinek! Ma megtuningoltam az 5000-esemet mint régen a 3600-asomat Tegnap hallgattam 1 kicsit a régi 3600-asomat tesómnál és jobban tetszett a magas meg a közép ezért ma kicseréltem az összes hangfalból a kábeleket vastagabbra( hihetetlen, hogy milyen vékony kábel volt gyárilag benne) És hallhatóan jobban szól most már nagyon tetszik ajánlom mindenkinek.
-
Tobika1
senior tag
Várjuk a beszámolót és az újabb képeket
-
Tobika1
senior tag
Szia! Ha zenehallgatásra akarod használni akkor a cd/vcd/dvd(2ch) bemenetre kösd és a hangkártyád kimenetét állítsd be 2.1-re én is így használom és így mindegyik hangfal szól és sokkal szebben szól, ehez a bekötéshez szükséged lesz egy új vezetékre aminek az egyik vége a hangkariba megy (ez olyan csati ami pl a discman-be megy) a másik vége pedig 2 kompozit csatlakozó az megy az erősítőbe. Ja és ha a tv-t is rá akarod kötni akkor pedig kell egy olyan kábel aminek az egyik vége euroscart kimeneti(output) csati a másik pedig 2 kompozit, ezt kösd rá az erősítő tv bemenetére. Ha sikerült mind a két kábelt beszerezni és rákötni akkor meg kell nézni, hogy búg -e az erősítő ha igen akkor valószinüleg a földhurok az oka ennek a kiküszöbölésére pedig keress rá a fórumban
Sok sikert a továbbiakban
-
Tobika1
senior tag
válasz
Flakeman #364 üzenetére
Üdv! Én is most a falhoz fardítottam és tényleg jobb
csak egy kicsit furcsa a hátulját bámulni, így lehet, hogy feláldozom a hangzást a szépség kedvéért
Milyen hangszorót raktál a mélyládába? és mi lett a régivel, ja és a mostani sokkal jobb mint a gyári? A képeket meg várjuk
-
Tobika1
senior tag
Hogy tudod 5.1-ben hallgatni az mp3-akat amikor azok sztereóban szólnak és akkor pedig nem szól a center vagy használsz valamilyen plugint ami kikeveri??
-
Tobika1
senior tag
Neked hogy van hozzákötve a géphez?? Nekem a cd/vcd/dvd bemenetre van kötve és az sb live hangkarim 2.1-re van állítva. én azért nem használom az ac3-as bemenetet, mert én főleg zenét szoktam rajta hallgatni és olyankor zavar, hogy nem szól a center.
-
Tobika1
senior tag
Így van elrendezve: [link]
[Szerkesztve] -
Tobika1
senior tag
Igen úgy ahogyan te leírtad a frontokban felragasztottam a vattát és kicseréltem a kábeleket vastagabbra, ja és a mélyládát is szédszettem abban pedig kivettem a szubcső végén lévő rácsot és még ragasztgattam bele egy kis vattát, hogy tökéletes legyen! Ja és neked, hogyan van elrendezve a szobában a szett? mert nekem most elég hülyén van, a gép mellett közvetlenül, ja és megfigyeltem, ha közvetlenül a gép mellett hallgatom akkor elég gyenge a mély de ha arréb megyek az agyamhoz ami kb 2-3 méterre van és arról hallgatom akkor még a mellkasom is beleremeg olyan erős
Mi a legjobb elrendezés?
[Szerkesztve] -
Tobika1
senior tag
up a topicnak
-
Tobika1
senior tag
Üdv! Én már korábban megcsináltam a mélyláda tuningját, ma megcsináltam a frontok a center és a két hátsó hangfal tuningját kábelcsere stb és tényleg sokkal jobban szól eddig a frontoknál a membrán még magasabb hangerőnél is alig mozdult ki, most a tuning után már észrevehetöbben mozog sokkal nagyobb a játéka.
csak annyit mondhatok, hogy megéri ezt a pár órás tuningot
Mindenki vágjon bele bátran
[Szerkesztve] -
Tobika1
senior tag
?
-
Tobika1
senior tag
sztem igy tök jól szól, a szuszogás teljesen megszünt. ja és elöszőr hangfalszivacscal csináltam meg de az nagyon leszükítette a belső teret és így elég gyengén szólt , utánna ki is téptem belölle és betettem a vattát így már jó
és miért szólna gyengébben a hangja? (én nem vettem észre hogy gyengébb lett volna) elöszőr túl vastagnak láttam a vattát így a vastagságából levettem
[Szerkesztve] -
Tobika1
senior tag
Üdv! Nézzétek meg a képeket!! Szerintetek jól csináltam meg??
Bővebben: link
Kell valamit módosítani rajta?
[Szerkesztve] -
Tobika1
senior tag
Üdv! Az lehetséges, hogy ha túl vastag szivacsot teszek a mélynyomóba akkor gyengébb lessz a hangja?
-
Tobika1
senior tag
Üdv! Az igaz, hogy a tuning után gyengébb lessz a hangja, mármint a hangereje a subwoofer-nek?
-
Tobika1
senior tag
Üdv! Érdemes 25000-ért egy genius 5.1 home theather-t venni vagy ennyiért már vann jobb?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest