- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Kis zöld izé #790 üzenetére
Jól mondod, a minőségi hangredszer nem itt kezdődik, sőt nem is a Samsungnál vagy a Logi 5500nál.
A Genius meg az 5500 hasonlítgatása is felesleges, itt senki nem is mondott olyat, hogy úgy szólna mint a Logitech. Nekem is jó lenne egy olyan, jóval szebben szól mint a Genius, de 3x annyiba is kerül, ez azért nagyon nem mindegy. A Samut nem ismerem, de azt azér nem nagyon hiszem, hogy mérföldekkel jobban szólna. A Geniuson is ugyanúgy megszólal a dts és pro logic II, csak annyi különbséggel hogy nincs saját dekódere hanem a számítógép végzi mindazt és nagyon is jól. Még mindig azt mondom, a saját kategóriájában a Genius nagyon jó vétel, az egyik legjobb, én elégedett vagyok vele.
A kis "tuninggal" sem kell sokat vesződni még plusz 5k(ettől csak kevesebb, a szobám kialakítása miatt jó hosszú kábelek kellettek) és 1-2óra az egész, semmi bonyolult nincs benne.No offense
-
frankie!
őstag
válasz
Köszönöm szépen...azért vigyázz a vérnyomásodra, kedves Hernán Cattáneo, be ne Cattánj!
üdv.: Chick Corea
-
frankie!
őstag
válasz
-
frankie!
őstag
válasz
Kis zöld izé #788 üzenetére
Ezeknek a rendszereknek a felbontása messze azalatt van, hogy igazán értékeld a különbséget két tömörített formátum között.
A digitális kimenet használata sem jelent semmit a hang szempontjából. Adott esetben sokkal rosszabb lehet, mint egy jó paraméterű hangkártya, vagy DVD lejátszó analóg kimenete jó analóg kábellel.
Egy jó paraméterű hangkártyával "nagyon jó" hangot lehet kihozni a kis Geniusból megfelelő drótokkal bekötve (aki titkos tippekre kíváncsi, írjon privit).
Persze neki is megvannak a határai (ezért adtam el), de nem mondanék olyan, hogy mindenféle műanyag szirszarok lealázzák, má bocs.
Amúgy lehet kapni már PCM (veszteségmentes) filmeket, koncerteket is, az meg gondolom nem vita tárgya, hogy jobb, mint a tömörített dts. -
frankie!
őstag
válasz
Kis zöld izé #786 üzenetére
Én nem a funkcionalitásról beszélek, hanem a hangminőségről.
-
frankie!
őstag
válasz
Kis zöld izé #784 üzenetére
Erre azért nagyon nem vennék mérget!! Megfelelő környezetben és zenékkel egy AB teszt tudna csak dönteni.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Rövid videón a Titan Quest II
- Formula-1
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Napelem
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest