- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Hoek
tag
válasz
GerusBp22 #481 üzenetére
Már régen vártam ezt a hozzászólást!
Kérdezgettem is a nálam nagyobb elektronikai tudással rendelkező emberkéket, mondogattak ők is műgyantát, volt aki lakkozta volna az egészet, hozzám inkább a gépészeti dolgok álnak közelebb, éjszaka főleg a nagykalapács mikor hallottam hogy zúg.
Én is meg szeretném csinálni a trafót és ebben kérném a segitséged:
- milyen műgyantát használtál, kiszerelése, beszerezhetőség, stb.
- ez a 4 lemezes dolog nem teljesen tiszta: most leszedted azt a lemzköppenyt, amin az adattáblája is van és utána még 3 réteg vasat kell leveszegetnem?
- ha ez igy van mennyit raktál vissza ?
Elörre is köszi. -
Hoek
tag
Köszönöm, akkor biztos hogy valami nincs rendben nálam.
A magasak nélkül szabályosan dobozhangja van a centernek, ne tudjátok meg, le is halkítottam.
Ha vége a vizsgaidőszaknak, valamit forrasztok benne. -
Hoek
tag
Bátorkodom újra megkérdezni: akkor a centerből is jönnie kéne a magasnak, mint a frontokból?
A kondi témát, meg az egész elektrot nem ismerem, szerintem sima csere lesz (ha szükséges). -
Hoek
tag
Sziaszok! A kérdésem feltettem már a másik Geniusos topicban is, de ott az új tipussal vannak elfogalva. Tehát: a centerből nektek is kevesebb magas jön mint a frontokból? Ez sajátosság vagy nálam van a hiba?
-
Hoek
tag
Nekem is búg, állítólag a trafó a ludas.
Én aláraktam egy könyvet, kicsivel talán csökkent a búgás.
Kezdem már megszokni, kb 2m-re alszom tőle, de ha meg lehetne szünetni valahogy, megcsinálnám.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest