- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Yettel topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- iPhone topik
Aktív témák
-
Monya78
veterán
-
Monya78
veterán
válasz
frankie! #434 üzenetére
A műanyagfedelet Én is kitömtem, mondjuk amit Te csináltál a széle alá tömítést tenni az nem rossz ötlet..
Igazi hangfalszivacsot ezen a környéken lehetetlen beszerezni
A mélynyomó kábelt biztos nem cserélem le, annyira nem szeretném szétszedni...
Viszont van egy hibaforrás...ami tuning előtt is észrevehető volt, tuning után pedig még gyakrabban előfordul...bekapcsoláskor egyszerüen nincs hang, és egyszer fogja magát 1-4 perc múlva egy kis pukkanás és van hangja...volt amikor kapcsoló ki-be kapcsolgatásnál, illetve poti tekerésnél hamarabb bejött a hang -
Monya78
veterán
Tehát génius fatuningon átesett tulajoktól kérdezném, Náluk fellelhető ez a jelenség?
A basszus poti 3/4 és full közé tekerése esetén /hangerő poti akár közép vagy alatti állásban/ a mélynyomó láda be zörög e? Egy átlagos bassuserőségű zenénél... -
Monya78
veterán
Ahogy láttam egy kis erőbehatásra el lehet távolítani a ragasztót, úgyhogy ha nagyon ideges leszek biztos be fogok jutni a láda belsejébe
Ismerem a somogyi féle termékeket...azért a gyári kábelnél és a Tesco gazdaságos kábelnél jobb minőségű
Maga a mélynyomó láda zörög be, nem tudom miért, csak azért kérdeztem volna másokat is hogy full busszus poti tekerésnél, egy ''igazi'' tuningon átesett genius is csinálja ezt?
Mondjuk a trafo alá nem raktam semmit, lehet hogy zörög? -
Monya78
veterán
Megcsináltam a tuningot...persze nem pontosan úgy ahogy kellett volna
Műgyantát a 20-ik boltba találtam de csak 6kg szerelésben, úgyhogy sima egyszerű fehér színű faragasztót használtam, természetesen műszálas vattát sem találtam, úgyhogy bélelésre az alaplapok dobozában található szürke szivacsos anyagot használtam.
Szétszedve a mélynyomót azt láttam hogy a 220-as vezeték és a kapcsoló elég jól körbe volt öntve műgyantával de azért körbeöntöttem a ragasztóval...utánna a fekete dobozt kitömtem, a hiányzó hangfalszivacsot is pótoltam...mivel egyszeri szétszedős projectre gondoltam a hátlap visszarakása után körbeöntöttem ragaszóval minden rést, csavarokat is mindent
Front és centernél kicseréltem a vezetéket, 1,5mm somogyi féle high-end vezetéket használtam 150ft/m...
Beüzemelés után egyértelműen jobb lett, a szuszogás megszünt, jobban bírja a basszust...viszont nagy basszust 3/4 és max közötti részen használva bezörög a mélynyomó, másnál is így van???
Aktív témák
Hirdetés
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest