Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
válasz
frankie!
üzenetére
Azért ne öntsed ki főleg a biztit, mert akkor nem tudod cserélni ha kimegy!!
Nem csináltál esetleg képeket a ládikódról? megnézném hátha tudok még segíteni.
Persze vastagabb kábellel érezhetőbb a javulás mindenképp ezért is érdemes lecserélni. Mondjuk én 1,5-eset használtam hozz ami bőven elég a rendszerhez, de a 2,5-es is jó, csak kicsit nehezebb berakni a csatikba
UTP-s kábellel a tapasztalataidat szívesen venném és ha lehet esetleg linkelhetsz is róla ha érdemes. Írj ha kipróbáltál valamit. A bizit még nem néztem meg, de szerintem még mindig az lesz a ludas
A kábelpár közötti kapcsolószálat autóhifi építésekor használják, méghozzá a fejegység remote-száljára kötik, a kábel másik fele meg az erősítő remote-jába kapcsolódik, így ha ki-be kapcsolod a rádiót, akkor kapcsol csak ki és be az erősítő is, hogy ne menjen feleslegesen.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , Kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest