- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
hanczurs3 #27611 üzenetére
Ha tényleg írtál nekik szépen, hogy mi az ábra és nem félreérthetően homályosan fogalmaztad meg akkor ne foglalkozz vele, de tartsd meg még pár hétig, mert előfordulhat, hogy valakinek kirobban az agyából és keresni fogják (ez ugyan nem valószínű): Onanntól pedig ott a garis tartalék
Nálam a nagyker keresett 3 hét után egy terméekt amin elírtak egy 0-t, hát mondtam, hogy ez van eladtuk nem véletlenül rendeltük kellett az a vásárlónak. (jelzem annyiért ment ki amennyiért kaptuk nem nyerészkedési célból vettük meg).
-
bertokl
tag
válasz
hanczurs3 #26918 üzenetére
Nekem nemrég egy Elephone kamera érkezett hibásan, amit ticketben jeleztem nekik. Feltöltöttem 2 videót róla youtubera, és a linket bemásoltam a ticketbe, amire az a válasz jött, hogy küldjem el a videókat a support@gearbest.com-ra.
Nem refundot, hanem technikai segítéget kértem, hogy esetleg a firmware cseréjével lehet-e kezdeni valamit a hibajelenséggel.Vagy 2 napig nem válaszoltak, mire rákérdeztem, hogy sikerült-e kiötölniük valamit, erre rögtön írták, hogy tartsam meg a kamerát és küldenek másikat, vagy visszadják a teljes összeget. (Ezután felraktam rá az összes létező firmwaret, de mivel nem jutottam előrébb, visszakértem az árát.)
Bevallom, gőzöm nincs mi az ESC, (feltéve, hogy nem billentyűzetről van szó
), így nem tudom, hogy videóra lehet-e venni a működésképtelenségét. Egy ticketet szerintem mindenképp megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest