Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Én úgy látszik valamit szintén nyertem, vagy nem is tudom mire véljem ezt. Ma beléptem az oldalra és egy felugró ablak fogadott miszerint iratkozzak fel a hírlevélre és 50 USD kedvezményt kapok minden 50 USD feletti rendelésem összegéből. Fel is iratkoztam és meg is jött a kupon, de most ez komoly, vagy valami átverés? Azért 50 dollár elég nagy összegnek tűnik, majdnem 15 ezer Huf.
Létezik hogy ezt konkrétan nyertem? Mert semmilyen nyereményre utaló szöveg nem volt.
Idézem a szöveget:
"Dear Customer,Thank you for subscribing to the GearBest newsletter. Be sure to keep checking your inbox every week for our latest updates on new arrivals, exclusive deals, and special offers! Please don't forget to add server@gearbest.com to your white list (safe senders list) to make sure you don't miss out on the best offers and deals! By the way, your account name is your email address, and your password is: (xxxxxxxx kód).
To get you started, we're giving you a very special welcome gift: $50 worth of vouchers in your GearBest account! Simply enter the coupon code at the checkout. Each coupon can be used for orders exceeding $50.
Happy shopping and have a great day!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest