Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beebeebee
csendes tag
Jelentem, hosszas levelezés után "Febe"vel, sikerült a kehés telefon árának közel harmadát visszakapnom, s nem GB walletra, hanem paypalra. Örülök is, meg nem is...a telefon működik is, meg nem is... A visszaküldést nem mertem bevállalni...a se telefon, se pénz állapottól tartva.

-
Hurkafej
aktív tag
válasz
Outlander
üzenetére
A beton nem igazán válogat, 50-nél ugyanúgy fáj és kellemetlen elesni egy babaettával is mint egy gsx-r-el.
Jobb azért mint a semmi. A hátránya az lehet, hogy csúszásnál a hálós rész beleég az ember bőrébe.
De egy jó kabáttal motorra is jó.
Persze ha nem vagyunk olyannyira szőrös szívűek, hogy megnézzük, milyen teszteknek volt alávetve a cucc. -
szabacsik
őstag
Sziasztok. Várok egy 8200ft értékű csomagot. Jól értem, hogy akkor számolhatom áfával is már?
-
kenobi95
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy Gearbest rendelésnél van ilyen elállási lehetőség mint nálunk? Tehát hogy visszaküldöm a cuccot ők meg visszaadják a pénzt?
-
nimfas
addikt
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Visszajár nosztalgiázni!

-
tahepa
senior tag
Mindig csodálattal tölt el a Gearbest support vevőcentrikus probléma megoldó képessége...ha x.rt küldenek kiszúrják a szemed apróval...fenomenális ! Csak így tovább...
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Ilyet rendelt már valaki...nem baj ha nem GB-ről! A tapasztalat érdekelne...használható? -
-
kirkri
addikt
Ugyanezt a sablon szöveget kaptam én is. Ha emlékszel írtam, hogy nekem 2 dollárt ajánlottak fel. Hiába írtam, hogy akkor küldjenek egy új motor szettet hozzá, abba sem ment bele. És az sem érdekelte, hogy beígértem a PayPal case-t. Mivel visszaküldés nélkül szerintem a PayPal sem fog nekem nagyobb összeget megítélni, így szerintem elfogadom és ráfizetve pár dollárt, veszek egy garnitúra motort.
-
nimfas
addikt
Megjött a sirály válasz a GB-től a nem működő mini quadcopter-hez:
"I am sorry to hear you are experiencing difficulties with your item.
-Regarding Quadcopters and RC toys please review our policy here: http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html
Warranty Exemptions
All RC Toys are strictly quality controlled prior to dispatch.
Due to their nature and intended usage cases,RC toys, Scooters and wheels are subject to wear and tear through repeated use.
As such, our 45 Day Money Back Guarantee relating to these product only covers "dead on arrival" instances where the product does not work out of the box.
It is the customer's responsibility to inspect the product(s) carefully upon arrival.
Product degradation through wear and tear, along with breakage during use, is the customer's responsibility and is not covered by warranty.
Similarly, the warranty does NOT cover RC Toys that have crashed, been damaged or lost due to either extended use or misuse of any kind.
Gearbest recommends proper supervision as we cannot accept liability for any injury, accidents or damage caused by the product or your use of it.
That said, we are still willing to help you the best we can.
We can exceptionally refund 10% the product on your wallet (store credit) and reward you with extra points (e.g. If your refund is 1USD = 5 points ,3USD=3*5 points => get 15 points etc).
You can use both your wallet and points to purchase your future products.
Learn more about wallet benefits: http://www.gearbest.com/about/gb-wallet.html
Check out to use points: http://www.gearbest.com/about/about-points.html?157wrew
Can you please confirm we can go ahead and upgrade your account with this compensation?
Thank you for your collaboration.
Best Regards
Hella"
Tehát kapnék vissza 1,5 USD-d a saját wallet-jukra (15 USD volt a kütyü, most épp 20 körül van...), meg 7,5 Pontot... JUHÉÉÉÉ !

A heli 1 napot ment... 4-5. töltés után nem tud csatlakozni a távirányítóhoz.
Ennyit a kínai garanciáról.Irány a PayPal?

-
hpsafl
tag

Adatok:
Méretek: M, L, XL, XXL, XXXL
súly (XXL méret esetén): 1365gramCsomagolás:
A protektor egy sima nejlonban volt benne, és ezt tették bele egy sárga buborékos borítékba.Idén kezdtem el downhillezni, korábban csak itt a városban a lépcsősorokon, meg egy-két leugrós/beleugrós helyen gyakoroltam. Már az első alkalommal gondolkodtam egy protektor beszerzésén, mert a downhill közben nem kicsit lehet esni de mikor az ötlet felmerült még csak egy hátizsák volt a hátamon, hogy az is véd valamit, meg persze fullface bukó, cross szemüveg, könyök és alkarvédő, illetve térd és sípcsontvédőm volt. Amikor felsejlett az ötlet, akkor még azt sem tudtam, hogy csak szimpla gerincvédő, cross páncél, vagy protektoring kell. A többiekkel beszélgetve arra jutottam, hogy a gerincvédő nem jó, mert bár a legfontosabb testrészt védi, de még így is lehet olyan sérülés, ami miatt akár az egész szezont elfelejthetem, és ezt nem akartam, a páncél pedig azért riasztott vissza, mert nem akarok egy nagy műanyagot hordani, így a protektoring lett a befutó.
A felépítése egy hálós ”ingen” alapul, és a védők erre vannak felrakva.

A mellkast két nagyobb panel védi, a vállat, és felkart egy-egy kisebb, külön alapon lévő, de összevarrt panel, még a könyököt és az alkart egy közös alapon lévő de külön műanyaglemez védi. Látszik, hogy figyeltek arra, hogy a mozgást ne akadályozzák, mert például a könyék-alkar külön panelje szabadabb mozgást enged, mint a régi 661 könyék-alkar védőm, mert azzal sokkal kevésbé lehetett kényelmesen kinyújtanom a kezemet. Az eddig felsorolt védőelemekben az a közös, hogy fixen vannak rögzítve, így nem levehetőek, viszont a pozíciójuk állítható, így a protektor testre szabható.
Állítható a könyök-alkarvédőn a gumipántok feszessége,
a felkarvédő gumipántjának a feszessége,
a gerincvédőhöz és a mellkas védőhöz képest a vállvédő helyzete,

valamint a gerincvédő szíjának a feszessége is.
Ugyanakkor közös tulajdonsága a védőelemeknek (kivéve a gerincvédőt), hogy az alapjuk amire fel vannak varrva az egy négyzetrácsos lyukakkal ellátott szivacs, ami elősegíti a szellőzést.A gerincvédőt direkt kihagytam eddig, mert ez nem fixen van rögzítve, tehát levehető, ha esetleg egy gerincvédős hátizsákod is van, akkor kényelmesebb nélküle, és a gerincvédő alapja nem lyukacsos, hanem tömör szivacs.

Valamint a rögzítése a szivacson nem csak varrással, hanem nagyrészt szegecseléssel van megoldva,
emiatt a szivacs belső felén tépőzárral van rögzítve pár betét, amik a hát és a szegecsek fejei között vannak.
A tetején egy tépőzár is rögzíti a hálós részhez, ezt belülről puha anyaggal varrták el.
Az egészbe belebújva elől kell cipzárral összehúzni, majd a gerincvédőt egy 10cm széles tépőzáras pánttal rögzíteni.
Sokkal kevésbé korlátoz a mozgásban, mint azt elsőre elképzeltem, a könyökvédő is nagyobb mozgásteret ad, mint vártam, és a gerincvédő is meg van törve egy ponton, itt egy csukló segítségével el tud mozdulni oldalirányban.
Azt hogy mennyire szellőzik menet közben még nem tudom, mert most hideg van kint, de a szokásos aláöltöző felé felvéve plusz egy kabát meg egy sállal kipróbálva úgy, hogy odakint -4fok volt, és 1,5 órát voltam kint azt tapasztaltam, hogy jobban izzadok, de ez így kb semmit sem bizonyít, mert általában a protektor alatt nincs aláöltöző, felette viszont csak egy jól szellőző mez van, így a menetszél is jobban tudja hűteni.
Kipróbáltam úgy is, hogy nincs alatta semmi, és nem volt zavaró, az éles dolgok, pl szegecs, tépőzár jól elkülönítettek, a bőrömmel nem érintkeztek, nem lettem összecsikargatva. A cipzár felső részénél például a kocsi el van bújtatva, így az sem tud a bőrhöz érni.

Védelem:
Sajnos, vagyis az olvasó szemszögéből sajnos, én azért örülök neki, hogy nem kellett még éles helyzetben esés közben kipróbálnom.
A műanyag lemezek közepes vastagságúak (kb 2-2,5mm), van egy kis rugalmasságuk, de azért kellőképpen védenek is.Pár kép, ahol rajtam van

A kézfejnél még van egy belebújós rész,
én ezt azért nem vettem fel, mert a méretválasztást nem jól csináltam, és a karja túl hosszú lett, ezáltal a könyökvédőt feljebb kell húznom, ami miatt a kézfejnél már nagyon feszes lenne, meg szerintem enélkül is megfelelően a helyén marad.Összegzés:
Egy jó kis protektor a BC20, de egy dolgot hiányolok, bár fillérekből házilag pótolható. A gerincvédőhöz minden adott, hogy önmagában is hordható legyen, kivéve egy egyszerű pántot, amivel a hátizsákhoz hasonlóan rögzíthető lenne a háton. Viszont egyben hordva védi a teljes felsőtestet, és ez a lényeg.További képek
A protektoring a GearBest-től van. -
herdsman12
őstag
válasz
Vertigo18
üzenetére
Jelen esetben csak kínai mentalitással találkozunk. Hazudoznak össze-vissza a készletről, postázásról, TN-ről, semmitmondó válaszokat küldenek, vagy azt se. Ha általánosságban 60 nap türelmet kérnek, akkor a 61. napon (nem segítséggel a 90. napon) udvariasan kellene érdeklődniük, hogy mizu?
Közel 120 napig tartott az akció! Ezért itt a HA-n lelőnek. -
hevizms
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ezzel nincs gond hogy 2 hónap türelmi idő van ilyen esetben,inkább az a bajom hogy miért nem írják ezt le fehéren feketén.
Hisz a bizonytalanságnál rosszabb nincs.
Ezt utálom az ilyen esetekben mindig hogy írni,írni,írni,magyarázkodni még azt is ami világosan látszik,aztán nem válaszolnak,aztán megint nem válaszolnak stb stb.
Az első vevői jelzésnél hogy elakadt a csomag,azt kellett volna válaszolni hogy ha dec 22-ig nem mozdul,akkor felfognak adni egy másik készüléket és akkor majd jelzik.
Ennyi.
Akkor nem kell még irogatni,mást bevonni és sokkal türelmesebben vár a vevő is.Ettől függetlenül ahogy már irtam is jó pont a GB-nek hogy a végén elküldtek egy másik készüléket.
Csak lehetne sokkal megnyugtatóbban is intézni ezeket a dolgokat ha akarnák. -
Vertigo18
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Én kb. 5 pozitívat látok ebben a sztoriban, de mi kiemeljük negatívként, hogy van egy magyar segítségünk... Ráadásul, ha jól olvasom, amikor a kollega besegített és arra válaszoltak, utána "megint nem történt semmi", de aztán maguktól megint írták, hogy mi van.
Magyar mentalitás: ha történik valami pozitív, abban is keressük, mi a negatív...
-
hevizms
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
Ebben a történetben az a negativ a GB felé hogy miért kell más segitségét kérni,hisz már az első írásnál látják ők is hogy elakadt a csomag és nem mozdul.
Nekik már akkor illett volna lépni az ügyben és akkor nem kellett volna a vevőnek mássegitségét kérni.
Amúgy meg a vége jó hogy jó lett.Ez jó pont a GB felé -
Vertigo18
addikt
válasz
PiEm-14B
üzenetére
Igen, le volt már írva, hogy milyen kapcsolatban áll velük...
Ráadásul azt meg te nem nézted, hogy maga az árusító oldal "feladta" gyorsban a cuccost, nem gondolnám, hogy az ő hibájuk, hogy a csomagküldő szolgálat elkeverte, lenyúlta, vagy isten tudja mit csinált vele.
Nekem is volt velük (Gb) "gondom", de nem kellet a topikgazda segítségét kérnem, csak írogattam nekik, és mindent újraküldtek, amit kértem. Inkább örülök, hogy még lenne egy ilyen segítségem is.
-
Outlander
addikt
Telefonos motyós akciós oldal.
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz
Vertigo18
üzenetére
Azért erre nem mondanám, hogy minden rendben volt. 1 hetes szállítási időből 4 hónap lett. Ne csak azt nézd, hogy végül megkapta, amit rendelt. Ráadásul a support sem nagyon válaszolgatott neki, topikgazdás segítség kellett???? És mi van azokkal akik nem járnak ide?
Az le volt már írva valahol, hogy a topikgazda milyen kapcsolatban áll a GB-vel? -
zörgö
tag
válasz
Krissz5435
üzenetére
Szia ! Én 8án redeltem xiaomi redmi note2öt másnap(szombaton) feladták a mail szerint.Hétfőn London reptér, de azóta semmi ez nálad is így volt ?Irországi címre jön a teló de 4 napja semmi változás a státuszában.
a tn ce*********ie ez valós lehet? Hol tudnám megnézni a státuszt a gb oldalán kívül? -
Vertigo18
addikt
válasz
Csontbrigád
üzenetére
Szerintem ez egy teljesen rendben lévő support!
Mindig azt mondom, hogy egy oldalt nem csak az jellemez, hogy mennyiért árul, meg milyen gyorsan adja fela cuccokat. Az a lényeg, hogy ha beüt a gebasz, akkor mennyire segítenek!
-
Csontbrigád
tag
Sziasztok,
Megosztom veletek rendelésem történetét, következtetések levonhatóak egyedi ízlés szerint:
2015.09.22-én rendeltem Gearbest EU raktárról egy Mlais MX Base telefont. Kaptam követési számot, 25-én feladták DPD-vel, eljutott Ausztriáig a csomag, innen nem mozdult. Októberben nyitottam ticketet, amire válaszoltak is - legyek türelemmel. Közben felvettem a kapcsolatot a DPD-vel is, osztrák és magyar központok egyaránt, ők nem találták a csomagomat, kérésük az volt, hogy a feladó kerestesse. Ezt leírtam a ticketbe is, de nem válaszoltak, aztán december elején kértem hpsafl topikgazda segítségét, ezuton is köszönet érte, mert ekkor ismét válaszoltak a ticketen, legyek türelemmel.
Aztán megint semmi. Majd december közepén jelezték, hogy amennyiben nem kapom meg 2015.12.22-ig a csomagot, jelezzem a ticketen. Természetesen nem kaptam meg a csomagot, ezt jeleztem is. 2015.12.30-án ígéretet tettek arra, hogy ismét elküldik a megrendelt terméket.
Ma 2016.01.15-én átvettem a telefont, DHL hozta Angliából.
Happy End.NOTE:
nem paypal fizetéssel vásároltam, sima kártyás vétel volt 
-
hevizms
addikt
Tracking Number: SG14515340874505
Ennek a fajta számnak mi értelme van?
Ezt írja a rendelésemnél a GB.
Amúgy az apróságoknak mennyi az átlag megérkezési ideje a GB-ről?
1 db microsd kártyát dec 30-án rendeltem.
Nem nagy tétel,15$ -
tibcsi0407
félisten
Innen:
tibibi
(őstag)
2016-01-12 22:18:00ARRIVED (MDN) AT, HEATHROW WORLDWIDE DC undefined
2016-01-12 20:41:00United Kingdom, Received, Hayes Sorting Centre undefined
2016-01-12 00:00:00Manfiest Generate, Parcel Data received undefined
2016-01-12 00:00:00ON ITS WAY TOGLS HUNGARY, HUNGARY undefined12-én adták fel. Tizedike vasárnap volt, gondolom sejted, hogy akkor még ők sem dolgoznak, a posta meg még annyira sem. Az, hogy Karácsony előtt megjött ennyi idő alatt, az nem jelent semmit.
Még így is 5 napja adtad le a rendelésed, nem értem mi a problémád. 1-2 nap kell, míg feladják. Betartották? Be.
A többi pedig nem rajtuk múlik innentől kezdve. De igazából szerintem még 10 nap is bőven jó.. -
tibibi
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Honnan jött le neked a 3 nap ? 10-én rendeltem ennyi idő alatt karácsony előtt megjött ....és még sehol sincs ...
-
tibibi
őstag
2016-01-12 22:18:00ARRIVED (MDN) AT, HEATHROW WORLDWIDE DC undefined
2016-01-12 00:00:00Manfiest Generate, Parcel Data received undefined
2016-01-12 00:00:00ON ITS WAY TOGLS HUNGARY, HUNGARY undefined És érdekes azóta nyoma sincs vicc ,hogy magyarországon elakad
-
Outlander
addikt
-
Kija
aktív tag
válasz
Outlander
üzenetére
Köszi!
Lehet valamilyen biztosítás félét kötni a csomagra, vagy felesleges? 100 €-nál azért ha nem jön meg elég ciki. Persze PP-el fizetnék, de nem tudom mekkora védelmet jelent...
EU raktárból szállítás ha jelzi a készletet akkor azt jelenti, hogy ha leütöm akkor nem akkor hozatják Kinából ugye? -
bul07
nagyúr
Nekem volt DPD-s szeptemberből , és a többi sima normál nem nyomon követett rendelés volt
De lehet fel se fogom használni , mert egyszerűen nincs bizodalmam nagyobb értéket (10-15$) dolgot rendelni, mert én elvből nem fizetek a nyomon követésért és úgy meg lutri az egész
-
kirkri
addikt
Nekem egyik rendelésemnél sincs.

Ha jól láttam, akkor a my order > operation mezőben kellene lennie a gombnak, de nekem ott nincs semmi.Update: Érdekes, a tesóm accountjával belépve neki ott van.
Lehetséges, hogy a Expedited Shipping opcióval EU warehouse-ból vásárolt termékekre nem érvényes, mivel ezeknek a kézbesítési időpontját a DHL honlapján maguknak is le tudják ellenőrizni, akkor meg minek fizessenek érte. 
-
bul07
nagyúr
Másik fórumba írták hogyha a rendelt dolgoknál megadjátok az érkezés dátumát akkor 0,4$ értékű pontot írnak jóvá
És a poén az hogy nincs időkorlát , én a nyáron rendelt dolgokra is beírtam, sőt olyanra is ami nem jött meg refund is volt rá
De kész haszon a 0,01$ vagy 0,1$ rendeléseknélLett is vagy 4$ pontom hirtelen
Csak nem tudom mire kellene elnyomni, bár nagyon tartok rendeléstől annak ellenére hogy a legutolsó pár rendelés megjött
-
bari012
tag
arról van esetleg infótok, hogy a mobilalkalmazásból miért drágábbak a termékek?
-
sinya123
csendes tag
Két napja rendeltem egy onda v820w tabot és ma már megjött. azthiszem ez gyorsabb a hazai online cégeknél.
-
Kija
aktív tag
Ha EU raktárból rendelek melyik szállítási mód mit takar, mit érdemes választani 100 € tételnél?
Flat Rate Shipping $8.04
Standard Shipping $9.51
Expedited Shipping $17.49 -
neorow1
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
Mondjuk keményen átraktak a kínaiak a palánkon, mert mikor megrendeltem őket a Chuwihoz az volt írva, hogy Win10+Android 4.4, az Ondához Win8+Android 4.4, aztán pár napra rá már mind a kettő csak Win10-es volt. Mondjuk nem akkora katasztrófa, de jó lett volna a dual OS.
-
neorow1
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
Asszonynak egy Onda V820W CH
Nekem meg egy pár nap késéssel egy Chuwi Vi8 Plus jön.
Nekünk elég lesz remélem a Z8300, első tablet lesz, majd meglátjuk hogy teljesítenek.
-
bodnarzoltan
tag
Sziasztok! Próbáltam rendelni több esetben is a gearbestről. PayPal-al fizettem, de minden esetben a PAID bejegyzés a Processing után REFUND-ra váltott. Sokszor fizettem már paypal-al más weboldalakon, csak itt nem jó. Pedig lezárolja a bankkártyán az összeget a paypal ahogy máskor is. De valamiért mindig REFUND a vége! Mit tehetnék, hogy jó legyen? Köszi!
-
-
neorow1
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem GB-ről tabletet, meg is fogták a vámon, kaptam az SMS-t, hogy intézzem a papírt. Nézem ezt a nyomtatványt, de olyanokat kellene beírni amiről fogalmam sincs (Súly, hivatkozási szám, MRN szám)
Ezeket honnan tudom meg?
Meg olyan van, hogy elvileg holland postával(postNL) jött a cucc, a fényképen holland címről is adták fel, de az meg EU-s, most erre kell vámot fizetni vagy nem?
Meg kaptam számlát 22 USD-ről, erről ha lenne szíves valaki tájékozatni privátban, hogy ezt van-e értelme beküldeni a vámkezelésre, azt megköszönném

-
Outlander
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Faca....

-
tibcsi0407
félisten
-
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Akkor ez tuti másikhoz tartozik, ma hamisítvány mellé szoktak néha adni.
Rákérdek, biztos ami biztos. Ennyiért sehol nem kapni. -
-
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A Gearbest lineken?
Mert azokba nincs az tuti, amibe van nagyobb is. -
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Lehet bepróbálom, annak hirdeti, ha nem az reklamálok.
bul07: Tudom, épp ez a baj, amiket linkeltél pont nem erdetiek. BG-n három erdeti van, 11800ft amit én akarok.
Tápom van, az nem probléma. Ami eredeti és beépített tápos az már 16000.
+ 50W helyett 60-as. Amit én néztem. -
bul07
nagyúr
-
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Lehet én értettem félre, ezért inkább rákérdezek.

A hozzászólásokban azt írják eredeti, szóval passz.
Lehet a kérdéskor még nem eredetit árultak?
Legutolsónál azt írja GB eredeti. -
trafóóó
tag
Bocsi a dupláért de már lejárt a szerk. idő és csak ez kellett hogy írjak ide,
mert megkaptam az e-mailt hogy feladták.
-
trafóóó
tag
Rendeltem egy tabletet Jan 12, 2016 19:54:12 PM azóta is Processing van.
Dispatch nak 1-2 napot írtak.Aggódjak ?jó lenne már feladottnak látni.
Ha esetleg nincs is nekik EU raktáron akkor arról ők küldenek levelet ? vagy csesztetni kell őket pár nap után,és kinyögik majd hogy csak pl:2 hét múlva tudja feladni? -
bul07
nagyúr
válasz
antal750
üzenetére
Inkább úgy számolj hogy garancia az nincs(és nem csak ennél hanem minden Kínába visszapostázós webshopnál)
Mert oké hogy a paypal elméletileg visszatéríti a visszaküldés árát , de min 1-2hónapig mondjuk telefon nélkül ki vállalja azt be
Meg persze a sok papírmunka hogy a csere telefont ne vámolják meg , ilyen olyan nyomtatványok kitöltése
-
antal750
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
És még egy kérdés
A kupon kódot mikor és hová kell beírni amit kaptam vásárláskor?10x5 dolcsit -
antal750
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Oké értem.Egyébként az unió területéről mennyi idő alatt szoktak a csomagok megérkezni?
Garancia az hogy működik itt? -
antal750
senior tag
Sziasztok Most regisztráltam a Gearbest-re
Segítsetek nekem ,melyik az EU-s oldal hogy ne kelljen még áfát is fizetni.
Ez (http://www.gearbest.com/warehouse/?wid=3) az lenne?? -
tibcsi0407
félisten
válasz
hevizms
üzenetére
Most nekem nem volt 24 óra a rendelés és a feladás között.
Lehet csak mákom volt.
Egyébként a Gearbest is lódít. Két rendelésem is van processing alatt most. Az egyik 01.06 óta, mert nincs raktáron, amit vettem és csak 20-án tudják feladni.
A másik pedig 3 napja volt, ott megkértem, hogy vegyék ki belőle a terméket ami nincs raktáron és küldjék ASAP. -
hevizms
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszi.
A rosszat inkább arra értettem hogy sokat tökölnek a feladással és a raktárkészlettel kapcsolatban szeretnek lóditani.
Még pár éve rendeltem 1-2 dolgot tőlük én is és a többi kinai webshophoz képest tényleg jóval több időbe telt míg megjöttek.Erre más is panaszkodott anno.
De ha már nem így van,annak csak örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze ha nem vagyunk olyannyira szőrös szívűek, hogy megnézzük, milyen teszteknek volt alávetve a cucc.

Rossz a címzés? 

A vámosok se most jöttek le a szélvédőről. A helyedben nem próbálkoznék.