- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
neorow1
aktív tag
válasz
Flashget #4933 üzenetére
Mondjuk keményen átraktak a kínaiak a palánkon, mert mikor megrendeltem őket a Chuwihoz az volt írva, hogy Win10+Android 4.4, az Ondához Win8+Android 4.4, aztán pár napra rá már mind a kettő csak Win10-es volt. Mondjuk nem akkora katasztrófa, de jó lett volna a dual OS.
-
neorow1
aktív tag
válasz
Flashget #4930 üzenetére
Asszonynak egy Onda V820W CH
Nekem meg egy pár nap késéssel egy Chuwi Vi8 Plus jön.
Nekünk elég lesz remélem a Z8300, első tablet lesz, majd meglátjuk hogy teljesítenek.
-
nimfas
addikt
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Flashget #4643 üzenetére
Azt tudom, hogy a Oneworldexpress nevű postát használják, nézd meg 1-2 EU-s tracking számodat az oldalukon.
Lehet ebben igazad van, hogy a GB nem trükközik, mert megnéztem 1-2 régi rendelésem és mind UK-ből indult. Persze azt nem látjuk, hogy előtte pár nappal hol járhatott, mielőtt feladták.(#4644) nimfas
Nekem 24 Dollár volt a két db LeTV Le 1s-hez. Súly alapján számolnak elvileg.
-
Surda-
őstag
-
Surda-
őstag
válasz
Flashget #4607 üzenetére
Spemallról rengeteg rosszat írnak a Note 3 topickjában.
Giztopon 150 tokkal vonóval -
v-man
őstag
válasz
Flashget #4573 üzenetére
eredetin olvasható a nevem, ezt én maszkoltam el
de volt már olyan ami nálam sem olvasható alapból se. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Flashget #4398 üzenetére
Ez csájna raktáros. Szóval csak beetetés. Eddig megjött tőlük minden, 3 hét körül. Ha nem, leállok, úgyis kezdek ráunni az izgalmakra, amit a rendelés-csomaglesés jelent. Józsefvárosin is el tudom verni azt a pár ezrest.
Amúgy nem akartam semmit rendelni már idén, a tumultus miatt, de egy gyenge pillanatomban rámozdultam néhány karórára, lézertollra.
-
Avicularia
veterán
válasz
Flashget #4215 üzenetére
Csak sajnálni tudlak, ha a legjobb alkalmazásban a szomszéd néni kukkolását tudod elképzelni.
Gyakorolni vettem, mert szeretnék egy komolyabbat és nem azt kellene összetörni kezdésnek. Mikor megyünk nyaralni, szeretnék dolgokat, helyeket megörökíteni madártávlatból is, úgy ahogy nem látja az ember. Most voltunk 2 hetet Thaiföldön és pár helyen nagyon szép felvételeket lehetett volna csinálni ha van egy komoly drónom. -
trebrona
nagyúr
válasz
Flashget #4201 üzenetére
Svéd postás csomag ilyen. Először Malmöbe megy, ahol az európai elosztó van, ez általában 7-10 nap, majd miután onnan elindult, akkor látja a többi tracker oldal. Ha akarod, itt is nézheted: http://www.postnord.se/en/personal/Pages/personal.aspx
-
KisApám
addikt
válasz
Flashget #4201 üzenetére
Nekem sem látja azt a szerintem fake számot (NL14488641051155 - Holland posta, ja...).
A GearBest-től 8 csomagot várok (11.11-én és 13-án rendeltem a legrégebbi 2 csomagot).Viszont a BangGood-tól megrendelt BlitzWolf GV18 Pro okosórám ma megjött (11.11-én rendelt, 27,99 dolcsi).
VALÓS és rendesen követett tracking-gal... (11.04. és 11.23. között megrendelt 4 csomagól 4 megjött onnan!).(BangGood-ról, TinyDeal-ról, E-bay-ról rendelt cuccaim mind rendesen megjöttek eddig. Remélem a GearBest is követi a többiek jó szokását és mindegyik csomag megjön onnan.)
-
WestBam
senior tag
válasz
Flashget #4144 üzenetére
Az én ügyemben is 3-an válaszoltak a nevek alapján...
Ha valamennyire megnyugtat a másik nagy shopnál nekem is sok időbe tellt mire felfogták mit is szeretnék és mi a panasz, közben persze kedves voltam a levelezésben, nevén szólítottam az ügyintézőt és minden egyes levelem végén más csaj írta alá (bár van olyan ffi is akinek csaj neve van és fordítva
), szóval ez "telejsen normális". Mindenki mindent csinál ezeknél a webshopoknál ahogy látom, biztosan ezért is ilyen lassúak az ügyintézések. Mondjuk ha belegondolunk mélyebben ezek egy nap alatt egy itthoni átlagos webshop havi eladásának 2-3-szorosát kipörgetik és szégyen de nekem itthon rosszabbak a tapasztalataim gari terén
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz
Flashget #3868 üzenetére
Lehet benne valami, bár elég nagy idiótaság lenne azért. Ha a black friday-t is UTC időhöz mérik, akkor az ilyen akciókat, akció lejárását is ahhoz kellene igazítani.
Egyébként egy napra rá teljesen megszűnt az akció, 71 USD helyett 88 lett az új akciós ár.
Abból ugyan már lehet kuponozni, de úgysem ment volna le 80 USD alá. EU Banggood-on megtaláltam 75-ért, amiből még lement 6% kuponnal.
-
tipuka
addikt
-
Muki0521
újonc
válasz
Flashget #3630 üzenetére
Igen, elolvastam vagy tízszer, de nincs benne, hogy ezeket
Feladási hely:
Postai azonosítószám:
Súly:
Hivatkozási szám:
MRN szám:
honnan kellene tudnom, ha nem érkezett meg az ajánlott levél, csak SMS jött. A nyomkövetési számot tudom, a többit nem. A Gearbest ugyan küldött egy fotót a feladáskor, de a fotón olvashatatlan minden. -
wentworth
tag
válasz
Flashget #3592 üzenetére
Nekem processing volt EU rendelésem, kedden megrendeltem (17), és 19-re 15 órára már csöngetett is a DHL...
Meg is lepődtem, mivel még processing volt a rendelésem. Olyan gyorsan szállingózott a csomagom, hogy még trackinget sem kaptam, csak az átvétel követő, de akkor már rég nálam volt a motyó hibátlanul.
De nagyon jó időt futott, és DHL, nem DPD. (Expedited, aszem 8,03usa), biztositas nelkül. Csak a PDA-ba kellett aláirnom, kézbesitési helyre Budapestet ir, pedig 300kmerre tőle lakok. Papirt sem kaptam az átvételről.
Bár a DHL-es csávó telefonált, elsőnek kikapcsoltat jelzett (szokot ilyet, hogy csak másodjára megy ki sok embernél a hivás), nem próbálta másodiknak. Még jó hogy csengetett...Szóval, +pont.
Azt kivéve hogy "elkeveredett"a rendelésem szeptemberbe, és a postát nem utalták visssza (kb 4000), a többit visszautalták, ezen kivül mindkét rendelésem jó időt futott.
Szóval a processing, nem feltétlen jelzi hogy semmit se csináltak...
-
wentworth
tag
válasz
Flashget #3474 üzenetére
A chat továbbra sem megy. Már lassan 1 hónapja. Másnak se vagy engem bannoltak?
Welcome to Gearbest.com! Our agents are too busy to sever you now. Here it is our FAQ. that may help you.
If you still have addtional inquiries, please submit a ticket on our Support Center. We will reply you in 24 hours except weekends and holidays.CancelSubmit
-
Balion
senior tag
válasz
Flashget #3474 üzenetére
Én is ma kaptam meg, pont a 3 munkanap legvégén...
És sikeresen rossz címre rendeltem valamit, amit visszamondtam, és visszakértem walletre a pénzt.
Tudom, hogy lehet címet változtatni, de így tisztábbnak érzem.
Egyébként nemrég előrendelhető volt a legújabb Piston. Kosárba tettem, leadtam a rendelést, de nem fizettem ki. A rendszer cancelezte a rendelést, de a felhasznált GB pontjaimat nem adta vissza. Érdemes megreklamálni? Pontokat refundolnak? -
Mobildeck
tag
válasz
Flashget #3276 üzenetére
rendben, köszi
a vám az ugye elvileg sávonként kerül megállapításra ha jól tudom, és az áfa az ami a nagyobbik tétel, legalábbis a legutóbbi kínából való rendelésem során az volt, gondolom erre gondolsz, ezek azok a tételek amik eu warehouseból való rendelés során 'eltűnnek', gondolom én
-
Balion
senior tag
válasz
Flashget #3140 üzenetére
Hát a Cube az tökéletes állapotban érkezett meg, a nővérem és a sógorom maximálisan elégedettek vele. Az ő példájukon felbuzdulva rendeltet az ismerősük egy teclastot velem. A többit meglátjuk, remélem jövő hét elején további jó tapasztalataim lesznek. Mindenesetre kamera mellett bontom ki. Szerintem ide is belinkelem majd a kicsomagolást.
-
Balion
senior tag
válasz
Flashget #3138 üzenetére
Cube i10 tabot rendeltem
Lenovo K3 Note-ot várok most
Teclast tabletet fogok ma rendelni ismerősnek, még beszélünk róla, de szerintem x98 air lesz.
Örülök, hogy velem rendeltetnek rokonok, ismerősök. Gyűlnek a pontjaim. Remélem ez nem zavar senkit
Persze az első mondatom, hogy felelősséget nem vállalok a csomagokért, de így sem tántorodnak el
Természetesen azért a reklamáiókat intézném, szóval ennyi felelősséget azért vállalok. -
wentworth
tag
válasz
Flashget #2869 üzenetére
Én erre gyanakodok, hogy ezért kap az ember hibás terméket, vagy érdekesmód elhagyja a posta.
Ha valami nagyon akciós. Akkor kell félni a GB-től.
Ezekután mégegyszer nem veszek akciós terméket tőlük.
Várok egy kinai stock-ra is.Azt viszont nem értem, miért fut több termék is ugyanazon paraméterekkel, de más áron, esetleg több darabot hoz ki a kereső. Parasztvakitás? Többet indexeljen be a google?
Vagy miért hoz ki több darabot a termékből, mikor at ára ugyanaz esetleg eltérő, de a termék ugyanaz. -
azbest
félisten
válasz
Flashget #3055 üzenetére
Nem lettél kifelejtve, ahogy nézem a kommentjeidet, hiszen nem is játszottál. Ez nem jelentkezés volt, csak beszámoltál arról, hogy mit rendeltél. Legközelebb érthetőbben fogalmazz, lásd eredeti kiírást [link]
Egyébként a játék valószínűleg arra szolgál, hogy a karácsony szó kapcsán a gearbest oldalát dobják a keresők és a reklámok. Ha sok oldalon sok link mutat rájuk, azzal javíthatják a reklámok megjelenését és keresőbeli helyezést (SEO).
-
Druss
tag
-
Balion
senior tag
válasz
Flashget #3005 üzenetére
Oh, hát az sem jobb.
Mondjuk a Lenovo nem szokott trehány lenni összeszerelésben. Egy K3 Note-ot rendeltem.
Viszont a múltkori cube i10 is tökéletes állapotban volt. Nyugodt azt hiszem csak akkor leszek, ha már használatba veszem.
Ez van, ha jó áron vágyom ütős cuccra, úgy látszik be kell vállalnom az izgalmakat is. Lassan rendelés-adrenalin függő leszek. -
Dusee
őstag
válasz
Flashget #2956 üzenetére
sajnos te rosszabbul jártál akkor, mint én
(#2960) janek69: este megvolt már az üzenet nekik, 2 videot is csináltam csomagolás közben, mind kettőt megkapták YT-on keresztül.
leírtam nekik, hogy nyilván nem én okoztam ezeket a karcokat, láthatják ők is, illetve, hogy remélem nem egy refurbished, javított cuccot adtak el nekem mert én nem azt rendeltem és nem azért fizettem.
pénzileg egyelőre még nem fejtettem ki az igényemet, megvárom mit válaszolnak, ha csak egy nagyon sajnáljuk kategóriájú dologot lépnek akkor megemlítem nekik az anyagiakat illetve a paypal-t.
megosztom a fejleményeket veletek is.
egyébként az e-cigis topikban elég sokan jelezték, hogy nekik is karcosan jött meg ez az eszköz, bár azt nem jelezték, hogy szintén GB-től volt, de voltak akiknek semmi ilyen probléma nem volt vele -
wentworth
tag
válasz
Flashget #2865 üzenetére
18650 akkut mivel kuldik? Cn post?
Mert en is cn raktarbol rendelnek, de erdekes hogy felaron adnak mindent.... akcio nelkul. Akkor talan nem csoda hogy atb@szas.
Mert ha kisebb haszonkulccsal is dolgoznanak, akkor ennyi nem megerkezett rendelesbol nem tudnak megelni. Csak ha sumakolnak es kamu.
1500 mindenhol a cucc, naluk meg 550, akcio nelkul. Erdekes... Nemde?
Most nem tudom mi legyen. -
ottobacsi
tag
válasz
Flashget #2854 üzenetére
Ami majdnem 3$ "rendes" áron.
Nem vártam semmit, csak leírtam hogy milyen, és mindezt csak mellékesen...Ha valaki vesz egy telefont 40$-ért és időt szán rá hogy leírja a tapasztalatait, amik nagy valószínűséggel nem lesznek túl jók, akkor gondolom arra is az a megfelelő válasz hogy: 40$-ért milyen telefont vártál?
Pedig csak azért írta le hogy más ne fusson lyukra vele.(#2855) bbdzyx
Te milyen felháborodásra gondolsz? -
ottobacsi
tag
válasz
Flashget #2842 üzenetére
Bocsi, ezt nem válaszként akartam írni, csak valamiért így sikerült.
Nekem lett egy édes-keserű tapasztalatom.
Tegnapelőtt megérkezett egy napszemüveg amit 10.08-án rendeltem 0.99$-ért, 14-én küldték a képet a csomagról, a postai pecséten is 14 szerepel. Egyébként a napszemcsi használhatatlan, szó szerint egy nagy nulla, nem ajánlom senkinek...
A keserű az a dologban, hogy a másik 3 csomagogcskámnak még nyoma sincs, az egyikről 08.19-én, a másik kettőről pedig 09.09-én küldték a képeket.
És ugye mind sima unregistered chinapost levél.
Amit svéd postával küldenek, az időben ideér mindig. (3-5 hét)
Nem nyavajgásképpen írtam le, csak egy tapasztalat. -
Flashget
félisten
válasz
Flashget #2818 üzenetére
annyit fűznék hozzá, hogy teljesen épen, hiánymentesen és az első 1 óra alapján hibátlan tabletet kaptam a GB-től.
Persze, hogy nem sérült meg mert így volt csomagolva:
DHL zacsi - nagy fehér kínai zacsi - gyerekkor slágere a "pukkanos" védőzacsi - szürke szinű jellegzetes kinai büdös zacsi - gyári papír doboz.Tudom sokan így csinálják, de hátha vannak első rendelők is.
Mindig készítsenek a kicsomagolásról felvételt pl. mobillal, ha ne adj isten gond lenne a mobillal, tabbal, órával stb. hogy bizonyítani lehessen már sérülten érkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged