Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
Sziasztok!
Van egyéb, Gearbesthez hasonló webshop, aminek van EU raktára, hogy a VÁM/ÁFA-t ki lehessen kerülni?
-
-
Vertigo18
addikt
Mivel nálam viszonylag normálisan, mondhatni pozitívan zárult a dispute (újraküldés), ezért kezd kicsit visszatérni a hitem, és úgy gondoltam, adok még egy esélyt a Gearbestnek. Rögtön rendeltem is egy M22-es Olighthoz távkapcsot, nameg egy AA-s Olight lámpát. Remélem nem fogok ismét csalódni, mert akkor lehúzza nálam is a rolót.
-
hpsafl
tag
Konke K2 Wifi-s konnektor (AU aljzatba)
Konke Mini Pro bluetooth-os konnektor (AU aljzatba)
Meizu X bluetooth-os RGB villanykörte
OPPLE LED-es UFO lámpa
OPPLE 1600LM 20W LED cső LED-es neoncső -
hpsafl
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Írtam a megfelelő topicba.
Ha bárkinek nem jön meg bárhonnan(Kína vagy EU) a csomagja, akkor várjon 45 munkanapot, majd keressen privátban!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
vbarbara715
üzenetére
Akkor valószínűleg a kínai raktárból.Szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy olyan hamar ideérjen. Az a fajta shipping inkább arra vonatkozik, hogy hamar feladják a postán.
Maximum futárcéggel érne ide olyan rövid idő alatt. -
vbarbara715
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nemtudom honnan rendeltem, gearbest-en bedobáltam a kosárba és úgy rendeltem, direkt a fizetős postával, mert az ingyenest nem akartam megvárni.

-
Outlander
addikt
Egyébként nem tudom ,h itt írtam -e már, vagy tudja-e más is, de az ilyen szép 3 bejegyzéses tn-ek fake tn-ek... nem kell neki hinni.
Egy tn mindig így néz ki... RXsokszám végén a küldő posta rövidítése.
R mint registered tehát nyomkövető.
X az egy belsős adat, általában köztes futárcégek nevének kezdőbetűje, (tehát a shop és a posta közötti szállító cég).
számsor az ugye a számsor.
A posta rövidítése pedig. CN, NL, HU, MY, stb stb.Szóval ami úgy kezdődik h a posta van elöl, utána meg csak számsor az fake,
azok a yanwen, yodel,australia post stb,... ezek semmi, azért is vannak ilyen szépen egymás utánban a felvéve, elküldve, megérkezve stb bejegyzések.Valójában soha nem éltek, generált bejegyzések...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
vbarbara715
üzenetére
Szia ,
EU-ból rendelted?
Ha nem, akkor nagyon sok tényező befolyásolhatja, hogy valóban ideér-e adott időn belül. -
L4mie
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Jó hogy írtál, ránéztem még nem jött meg egy sept. 13 és egy sept 16 -ai füles rendelésem

bár nem volt rajtuk tracking, de már várja anyósjelölt a fülesét
na sebaj írtam hpsafl-nak

-
Outlander
addikt
Semmi, benéztem az összeget.... 1,99 ahogy a kolléga is írta, csak ez a vacak currency converter nem ismeri a tizedes vesszőt, csak egész számban gondolkodik.

Egyébként ha valaki tud jobbat, szivesen fogadom.

-
vbarbara715
csendes tag
Üdv!
Segítsetek kérlek.
Október 19.-én rendeltem a gearbestről jópár dolgot összesen 128 dollárért és kértem egy expressz 15 dolláros szállítást.
Kaptam egy mailt ugye a visszaigazolásról.
5 nappal később, október 24-én jött egy mail, hogy a sok cucc közül, amit rendeltem, a mobilakksit feladták, a többit majd később.
A GB site-on pedig az van, hogy a rendelés kiszállítva.
Nos nem hiába kértem az expressz szállítást 15 dollárért, a kamerát ajándékba szántam volna valakinek, amit most hétvégén szerettem volna átadni, gondoltam még több mint 10 napon van, ott 5-8 napot írtak, bőven bele kéne hogy férjen.
Mit tehetek? Mikor várjam egyáltalán? Vagy van értelme várni? Megkapom ezeket valaha?

-
Vagany
őstag
válasz
Outlander
üzenetére
Köszi a választ, Outlander és regener kolléga.
TN eddig is volt, csak sz@rt se ért:31-Aug-2015 04:45 PM Departed Warehouse to Sort Facility.
31-Aug-2015 08:29 PM Shipment picked up.
01-Sep-2015 04:45 PM Departed Sort Facility to HUNGARYEzt mondta erre a csomagomra. Az a 0,88$ az micsoda, az a biztosítás?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Outlander
üzenetére
Mi az, hogy "csoportos cigi" ??? 
Nem akarok nagyon off-olni, de ez egy marok mod. vagy másnéven box mod. Egy szabályozható feszültségű/teljesítményű hő kontrolos akkumulátor, némi extrával.
Kb. így képzeld el. Allul akku felette kazán. Ez nem ugyan az, de hasonló a szitu.

-
XtremLor
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Tobb mint valoszinu munkanap lesz.
-
Dusee
őstag
Üdv!
Ha már van játék
Én egy Smok X Cube 2-vel leptem meg magam karácsonyra, remélhetőleg minél hamarabb meg is jön
-
pimmi
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
ok, akkor várok, 45 munkanap mulva írjak privit vagy naptári nap? köszi
-
pimmi
senior tag
szept 21 rendelésemre a szupport azt írja várjak még nov22-ig, ha nem érkezik akkor írjak, van treck szám, ami azt mutatja itt hogy elindult magyarországra [link] , mit tegyek?, köszi
-
Vagany
őstag
Itt az én esetemre a válaszuk egy részlete:
"...
I would like to express my sincere apologies to you for this issue.As for xxxxxxxxxxxxxxxxx
As a proof of goodwill, we can offer you 2 solutions to resolve it:
1) Refund to you.
We will refund $9.99 to your Gearbest wallet for future purchase or your Paypal or your credit card.2)Resend the item for free
In that case, you will receive the item in 15 to 25 working days after dispatch date.Please reconfirm your address as follows:
..."Ez elég korrektnek tűnik
, igaz én is korrekt voltam, nem is kerestem a paypalt, úgy jártam el ahogy a GB mondta. Viszont még nem döntöttem el, hogy mit válaszoljak nekik, hajlok a 2. megoldásra, hogy küldjék újra, igazából a termékre szükségem lenne, másodjára csak nem keveredik el megint
, szerintetek?szerk: Bigmaster: nekem alapból felajánlották, szerintem ha kéred akkor bele fognak menni.
-
Bigmasterl
tag
Szeptember 2. -én feladott csomagom nem érkezett meg ezidáig . Levelezés a Gearbest ügyfélszolgálattal és paypal reklamáció után az ügyfélszolgálat felajánlotta hogy visszakapom az összeget GB wallet-ra vagy újraküldik. A problémám hogy nem akarok rendelni már tőlük semmit inkább máshonnan szerzem be. Van tapasztalat ezzel kapcsolatban hogy ki lehet e csikarni a bankszámlára történő visszaküldést ? Előre is köszönöm
-
tibcsi0407
félisten
Beszéltem a Gearbesttel, lenne néhány ajánlásuk a rendelésre vonatkozóan.
Ha megoldható lenne, valakit meg kellene kérni, hogy akár topiknyitónak írják ki.
A javaslat a következő:Ha rendelésetek 45 napon belül sem érkezik meg, akkor jelezni kell hpsafl kollégának privát üzenetben, Ő továbbítja a Gearbest felé és kivizsgálják az ügyet. Ha a csomag 60 nap után sem érkezik meg, akkor újraküldik, vagy visszafizetik.
Ha egy Paypal case-t nyitunk, akkor a továbbiakban a Paypal döntése alapján fognak eljárni. Tehát, ha a Paypal úgy látja, hogy nem tudnak a javunkra ítélni, akkor a Gearbest sem fog.
További két ajánlás:
1. Ha a rendelésed 20$-os érték fölött van, akkor erősen javasolt a csomagbiztosítás vásárlása a rendelés mellé. Ez azért fontos, mert így gyorsabban tudják újraküldeni, vagy visszafizetni a csomagot, ha valami probléma van.
2. A szállítási módot érdemes a rendelés mértékéhez igazítani és mindenképpen javasolt követési szám vásárlása, így könnyebben tudjátok nyomonkövetni a rendelést.Lehet ezek közül párral már tisztában vagyunk, de azért érdemes betartani ezeket a szabályokat, és könnyebb lesz együttműködni velük esetleges probléma esetén. Ha ez sem válik be, akkor lehet problémázni.

Egyébként velem nagyon kedvesen bántak és végül is újraküldik nekem a telefont. Minden a megfelelő kommunikáció és kedvesség kérdése. -
luke30
tag
Még van pár darab 1,99USD-ért..
[link] -
-
wentworth
tag
-
Flashget
félisten
válasz
janek69
üzenetére
DHL Express nekem..Brüsszelben van már.
-
ottobacsi
tag
válasz
Outlander
üzenetére
Én is vettem egyet, de csak azért, mert 1$-ért jutottam hozzá.
A véleményem róla.Azóta 1x még próbálkoztam vele, de fél óra után annyira felidegesített, hogy ment is a fiókba...
Az a legszörnyűbb, hogy még sima órának is szinte használhatatlan.Tényleg, tudja valaki hogy hogyan lehetne az órát és a BT fülest egyszerre párosítani úgy hogy mind a kettőt egyszerre lehessen használni?
-
hpsafl
tag
Jelenleg 54 játékost számoltam.
-
janek69
senior tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Komolyan ha én kínai webshopot nyithatnék az ilyen türelmes emberektől a földhöz verném a seggem örömömben. Kicsit gondolkodjunk. Adsz nekik 100 dollárt,hogy csak egy olcsóbb dologról beszéljünk és mondjuk a világ minden sarkából összejön havonta 1000 ilyen vevő,hogy ne mondjak sokat. Az 100 000 dollár.Siránkozok 1 hónapig,hogy várj,sajnálom.... és közben szépen benyomom a tőzsdére,vagy lekötöm valami elfogadható kamatra azt hajrá. Na szerintem így működik a GB,pandavill.......
Az Alin ezt nem tudja megcsinálni a kereskedői,mert egy rohadt fillért nem kap addig,amíg te vissza nem jelzel,hogy megkaptad,tetszik,azt kaptad,hibátlan. Gondolom ott meg az ali tőzsdézik vele,csak már nem szaros 100 000 dolláros címlettel. -
RufuszX
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem ma érkezett meg onnét a miband. 😊
És egy okosóra GB-től. Kivancsi vagyok melyik válik be jobban. (Nagy telo táskában értesítés karon az elképzelés)
Egyébként az óra 2 hét alatt ideért gearbesttől. Ezzel is korrektek voltak. (Nem eu warehouse, nl posttal jött)
-
janek69
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ha bármi válaszra méltattak volna 1 hét alatt,akkor el is fogadtam volna,de semmi.
-
Flashget
félisten
válasz
Outlander
üzenetére
Oké tehát nem csak én voltam így vele, hogy ez a sok okos bizbasz lényegében arra jó csak, hogy rendeljük kínai webshopokból és izguljunk, hogy megkapjuk vagy sem. ha igen mennyi idő alatt. majd rendelünk okos karkötőt bízva abban, hogy most hamarabb hozza el biciklin a kis kínai.

Van okos cipő is tudom. Bár azt nem, hogy ez a prototípusból, McFly cípőjének egy továbbfejlesztet változata és nem csak befűzi magát.
kn. 20 éve a fiókban várja, hogy elővegyem a citizent, amit akkor egy ericsson mobil váltott fel amibe volt már óra szintén munka miatti kímélés céljából.

-
Outlander
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Én október 4. rendeltem ismerősnek onnan, sima fehérledeset, 2-3 hétig nem élt a tn, aztán egyszercsak beindult.
2015-10-23 20:21
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2015-10-21 00:22
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2015-10-20 09:40
NLAMSA(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
2015-10-20 03:20
NLAMSA(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroadHétfőn kaptam meg az ünnepek miatt.
Egyébként egyszer már volt ilyenem, még január körül, akkor kb 10 perc használat után, kijelentettem, h ez egy használhatatlan, vacak caar, drágán (akkor még 6-7k volt kintről is).... többen is lehurrogtak.
Most rendeltem ugye ismerősnek, elötte teszteltem.... hát komolyan mondom, ez még annál is caarabb.
Lassú, késikaz értesítés, nem villog, random számokat ír ki lépésnek, ha szerencséd van tudod párosítani, ha nincs akkor eső tánc, app le-feltelepítés, ki/be jelentkezés, ki/bekapcsolás, úristen.... az 1$ is sok érte, annyira vacak.
Arról nem is szólva, ha épp jön firmware update, imádkozni kell h utána jó legyen.
Számomra a mi band, rettenet csalódás... és nem is értem a hypet körülötte, még a sokak által szidott teszkós opendott karperec is körbe röhögi.. ráadásul azt nálunk a végén már 490-ért szórták ki.
-
Outlander
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
Nem tudod, h miért de venned kell...

Én is vettem, a 2. napon eladtam, egyébként jó fél órát volt hirdetve... valahogy úgy nem tudom, késztetést érzel rá.
De egyébként a telefon max akkora távolságban mint az óra lenne, de mégis tudom használni, óra meg valahogy semmire nem jó, nyílván nem azon olvasod el az emailt, nem is azon válaszolsz, ha hívnak nem azon veszed fel, megnézni meg a telón is megtudod... szaal olyan, kell de minek.
Én bevallom férfiasan, hónapokig válgoattam, teszteket nézegettem, holott már akkor tudtam h nem fogom használni, soha nem volt órám, munkám miatt napi 1x órát ülök laptop/pc/szerver elött, okostelóm is van, az is mindig ezek mellett.... szaal hát na.
De meg kellett vennem,h tudjam h nem fog kellene...
Az a szerencse h hamar elment, ráadásul nem hogy mínuszban,de +40 % haszonnal.
-
tibcsi0407
félisten
Én most miband-et vettem getone-rol. Kíváncsi vagyok milyen. 10 dolcsi megér.
Vannak ott okosorak is jó áron. -
thefreeman
aktív tag
Én szerintem egy vagy nagyon bátor vagy nagyon hülye ember vagyok. Tegnap kaptam vissza a pénzem két hónap után a GB-től mert a telefon amit rendeltem nem jött meg. És ma megint rendeltem tőlük egy telefont ráadásul még drágábbat mint az előző volt, de remélem most már rendben lesz minden, mostanában már mindenki megkapta a csomagot Eu raktárból.
-
nimfas
addikt
Megnéztem...
CN14406749867753 Shipment Details
31-Aug-2015 04:45 PM Departed Warehouse to Sort Facility.
31-Aug-2015 08:29 PM Shipment picked up.
01-Sep-2015 04:45 PM Departed Sort Facility to HUNGARY"Margit, nóóórmális? "
Ma október 28 van.Remélem ezt a paypal sem veszi komolyan...
-
Dapro
senior tag
Egy okosóra rendelve UK-ba gearbest EU raktárból 2 nap alatt kint volt.
-
Flashget
félisten
válasz
krisztianAMG
üzenetére
az lesz amennyiben ilyen "rossz" időpontban hoznák.
de még csak London-Brüsszel között lebeg valahol 6. pontnál tartunk. 10. pont a kiszállítás.
-
krisztianAMG
senior tag
-
tahepa
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Ha ideges vagy szedegess hangyát. Mellesleg a kézbesítési arány enyhén szólva is szar az annyira sztárolt GB shopnál. Bizonyítottan több esetben is hazudtak a feladást illetően. ...de ez ugye senkit se zavarjon...
Véletlenül keveredtem vissza ebbe a topikba és megint azt olvasom hogy MÉG mindig hiába várnak csomagokra emberek...írtam egy máshova szánt hozzászólást és rögtön belém is kötött az ügyeletes GB fan...most itt a következő...de mondjuk leszarom..szép estét. -
Flashget
félisten
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Nekem most ezt írja a DHL:
Kézbesítés várható ideje: Péntek, Október 30, 2015 A nap végéig
jobb lenne hétfő reggel, ne hogy megtudja az illető pl. du 16:00 után ha hoznák, mi az ajándéka karácsonyra
-
A texasi
aktív tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Volt egy rendelésem, ami majd' 2 hónap alatt sem akart "valóra válni";
szokásos PayPal témakör, a végén Full Refund-dal:
nem a GearBest-ről szóló történet!
Azután írta az eladó, hogy az okozott kellemetlenség miatt
30 USD-t fog küldeni nekem a PP számlámra;
gondoltam is, hogy csak jó szöveg részéről,
de másnap rajta volt az egyenlegemen:
ez nagyon ritka eset, de lám; ilyen is van!
-
krisztianAMG
senior tag
Szvsz a többségnek már mentek az agyára... A kézbesítésre érvényes dátumok nincsenek kőbe vésve, csak statisztikai adatok. Mintha bármi befolyásuk is lenne arra, hány napig tart az út. A másik dolog, hogy ha minden nap leírjátok, hogy nem jött meg a csomagotok, hamarabb megoldódik az ügyetek? Velük kell komunikálni, nem ide írni felesleges, egymást hergelő hsz.-eket. Számtalanszor le lett írva, hogy mindenki vigyázzon, mert sumákolnak rendesen. De ez a hsz., amit te is ide bedobtál...
Rosszak a tapasztalataid boltal, nem fogsz innen többet rendelni, de visszajösz a topicjába leírni, hogy milyen szemetek? Azt gondoljátok, hogy ti vagytok az egyetlenek, akinek problémája van egy-egy csomaggal? És csak a Gearbest ilyen? eBay-en a tapasztalatlan vásárlókat sorban húzzák le, ugyan úgy ígérgetnek újraküldést, satöbbi, mint az elmúlt időszakban a Gearbest.
Sok esetben kíváncsi lennék, hogy mennyi tapasztalattal rendelkezik az érintett. (40-50 rendeléssel én nem arcoskodnék...)Akinek inge, nyugodtan vegye magára. A többiektől elnézést kérek, eddig bírtam "idegekkel".
-
tahepa
senior tag
válasz
Outlander
üzenetére
Nem volt okom a felszólalásra mivel 60 perc a kiszállítás időgaranciája. Az ötvenedik percnél még miért idegeskedjek? Ők nem a GB. Ami a honlapjukon van azzal rendelkeznek is. Nem az én pénzemből fogják megvenni. Nekik nem kell dupla annyi idő a vásárlóhoz juttatáshoz mint amennyit a honlapjukon feltüntetnek.
Ők nem hazudják le a csillagot az égről a postázással-szállítással kapcsolatban mint a GB....és még lehetne sorolni...de minek...de persze ez csak nyávogás és sírás-rívás... -
v-man
őstag
Ma megérkezett az október 8-án megrendelt Xiaomi Piston 3 füles a gearbestről, minden rendben vele, eredetiség ellenőrzésen is átment. Track nélkül rendeltem, így kicsit izgultam miatta, de szerencsére nem volt gond.
(Több mint egy hónappal korábban -szept 1- rendelt olcsó elemlámpát viszont még mindig várom.) -
-
hpsafl
tag
Olight S15 17.99$-ért
-
tahepa
senior tag
téves
-
thefreeman
aktív tag
Én próbálkoztam, hátha kapok pár plusz pontot azért mert 2 hónapot vártam a semmire, de lényegében annyi válasz jött, hogy kussoljak kaptam refund-ot. Viszont mivel most nincs Redmi 2 Pro és a Redmi Note 2 nagyon jó áron van gondolkozok rajta, hogy megvegyem azt. Akkor a Flat Rate shipping opcióval mostanában mindenki megkapta?
-
Outlander
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
EU országain belül nincs vám/áfa...
Azon kívül, pl Kína ilyen, .... a futárok mindig is vámolósak voltak, illetve hát áfáztatás na, de vámnak hívjuk, ez ugye +27% a vételárra jött rá... régebben még a sima postákkal át-át csúsztak, de kb 2 éve, mikor kezdődött az aksis téma is, illetve elkezdték a xiaomit és a lenovokat árulgatni az mmben, edigiben, akkor/azóta teljesen ráálltak.
Még régen 10/1 volt a vámolós, most firdítva van... 10-ből jó ha 1 átcsúszik. -
Flashget
félisten
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Thx.
Melyik teló ez?
Korábban itt és itt ennek az ellenkezőjét írták.Az én rendelésem még csak az 5. pontnál tart.
-
Druss
tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Az komoly, nekem 08:34-től van a kézbesítés, akkor feléd mentek és jó gyors kocsijuk lehet

-
-
Druss
tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Gratula
majd kérek véleményt. Én még várom kézbesítés folyamatban van nálam. 10 percre lakoma reptértől
Kezdhettek volna itt is 
-
Flashget
félisten
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Házhoz vitték, tehát nem a Posta vitte ki? Kellett fizetned még ÁFÁ-t?
-
Turbobacsi
senior tag
nah: átvettem a telót, okt. 21. rendelés, okt. 23. szállítás, okt. 28.-i megérkezés: EU raktár, DHL posta
(ígyis olcsóbb volt, mint más webshop free shippinggel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EAFC 26
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként 4400 mAh.