- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
Meg is jött a válasz, tényleg másnaposok lehetnek még...
"Thank you for placing your order with gearbest.We wish to apologize for any inconvenience.
Could you please tell us the detailed website you wrote the good review?
Usually the good review need our system to passed, once it has been passed, it will refund you points automatically.
If there are any additional issue or further queries, please feel free to contact us and we will do our very best to assist you.
Thank you for your patience."
-
kokokka
addikt
-
L4mie
veterán
Na ez már nagyon off,
Elsősorban köszönöm, hogy leírtad a történést, amit amúgy a moderálást végző valakinek illett volna, legalábbis ez lett volna velünk userekkel szemben a minimum imho...Azt továbbra sem értem, hogy milyen kárt okozott a ph!-nak, esetleg a usereknek a játékkal, több lett a látogató? de az jó nem?
Na de nem akarok más zsebében turkálni nem érdekel és nem is a műfajom, csak hiányoltam a magyarázatot. Itt be is fejeztem. -
bul07
nagyúr
Nekem volt DPD-s szeptemberből , és a többi sima normál nem nyomon követett rendelés volt
De lehet fel se fogom használni , mert egyszerűen nincs bizodalmam nagyobb értéket (10-15$) dolgot rendelni, mert én elvből nem fizetek a nyomon követésért és úgy meg lutri az egész
-
kirkri
addikt
Tegnap lezártam a PayPal case-t, miután a Gearbestes csajszi esküdözött, hogy nem kell izgulnom, küldeni fogják a cserét. Sok mindent nem veszthetek, mert a PayPal case-ben mindössze egy 5$-os refundot ajánlottak, szóval most inkább kockáztatok.
Most kiderül mennyire lehet bízni a szavukban.
-
Outlander
addikt
Ssssszzzz...
Passz, volt akivel paypal ticket zárás után korrekten jártak el..
De én szívem szerint nem zárnám.... Viszont ha nem zárod, ők nem küldik, te tovább nyomod claimra, itt a paypal meg javukra dönt(het) mert te nem voltál partner a megoldásban.Utálom mikor ilyen van, és lassan már mindegyik kis genyó így csinálja, nem csak a gearbest.
-
kirkri
addikt
Azt írta a Gearbest, hogy addig nem tudja küldeni a csere terméket, amíg nem zárom a PayPal case-t.
Vajon be merjem vállalni, hogy lezárom és mégsem küldik? Mivel két hétig nem válaszoltak a leveleimre a PayPal case előtt, kicsit elvesztették a bizalmam. Gondolom a PayPal-en nem nyithatom újra, ha egyszer már lezártam. Megoldás lenne, hogy visszakérem a pénzem, de nagyon akciósan vettem a terméket amit most elvileg kicserélnének, szóval ugyanazon az áron nem tudnám megvenni. -
tibcsi0407
félisten
-
Outlander
addikt
Jaj, nem kell ennyire túl gondolni, meg titkolózni se.
Már ezerszer belinkeltem én is, meg más is... nem egy isteni csoda.
Az xx helyére kell a tn számot, dpd, gls, royalmail, meg 1-2-vel működik.
http://www.oneworldexpress.co.uk/remote/main/tracking.php?tracking_number=XXXX
-
bpmcwap
senior tag
-
Outlander
addikt
Nem tudom, milyen vélt vagy valós sérelmet érzel irányomban... de biztos úgy van, mellesleg
Szóval ha zlotyiban csak 3000 ft lenne, akkor is a kiírt xx dollárnyi összegnek megfelelő forintot vonják le a számládról...
Lehet vele játszani, de ugyanott leszel.MInt kiderült így is van, akkor tehát blődliség ide vagy oda, nem tudsz rajta nyerni..
Ezt a brazilos témát meg a dual sim topikban kezdte el valaki, de érdekes mód, senki nem fizetett még így, se számla, se "heuréka jól jártam" semmi, valaki véletlenül rákattintott, meglátta, h más az összeg és ennyi.. azóta terjed a hülyeség.
Mellesleg egy egyszerű kérdést tettem fel, amit támadásnak véltél... csupán kíváncsi voltam, h akkor most már én is átváltsam-e arra és brazil reálban fizessek vagy se? De ezt már nem tudjuk meg...
-
kirkri
addikt
Megkérdeztem az Erste bankot, hogy rövidre zárjuk a meddő vitát.
Részben volt csak igazam. Az Erste VISA kártyák EUR alapúak, nem USD alapúak.
Azonban (legalábbis az Erste banknál biztosan) a VISA váltja saját árfolyamán az összeget és real>euro>forint konverziót csinál, majd az Erste felé már csak a forint összeget adja meg. (Az általam korábban linkelt kalkulátor valós összeget mutat.Tehát jó üzletnek tűnik brazil realban fizetni.
-
Outlander
addikt
Akkor fizess azzal és írd meg h mennyi lett az annyi mikor ténylegesen levonték a számládról az összeget 2-3 nap múlva.(tehát nem az azonnali zárolás összegét írd le amit smsben kapsz.)
A kalkulátorba beütötted a bankod által megadott a "fee/váltási díj/ munkadíj / stb stb" % értékét is?
-
Outlander
addikt
Mindegy mit választasz ki, euróban számolja a bankod, mert Európában vagyunk...
Előszór a dollárt váltja euróra majd azt forintra...
Szóval ha zlotyiban csak 3000 ft lenne, akkor is a kiírt xx dollárnyi összegnek megfelelő forintot vonják le a számládról...
Lehet vele játszani, de ugyanott leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 2042
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest