Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wentworth
tag
válasz
tibcsi0407 #3097 üzenetére
Csak érdekességképp.
Szeptember 14, és a mostani ticketem azonositója közötti különbség 19.599.747
Azért, 2 hónap alatt kaptak 19 millió ticketet nem csoda hogy csak úgy szó nélkül zárják...tahepa:
persze
-
tibcsi0407
félisten
válasz
wentworth #3093 üzenetére
HA már jóváírták a bankszámládon is, akkor nem veszítheted el. Szerintem érdemes ott nyitni egy dispute-ot, aztán ha nem kapod meg a további 30%+posta árát, akkor átvinni Claimbe. Túlságosan engedékeny voltál velük és ugrottak a lehetőségre.
Én nem hagytam magam, addig győzködtem őket, míg újra nem küldték. Nekik még mindig olcsóbb újraküldeni, mint visszafizetni. -
wentworth
tag
válasz
tibcsi0407 #3092 üzenetére
Paypalra utalták a partialt. Ugye ez alapból át jön, el se kell fogadnom.
Régen Ebayen a partialt el kellett. Már tudtommal ott sem kell.
Megpróbálom még egy ticketbe, ha nem, akkor nyitok rájuk egy case-t. Remélem nem vesztem el az eddigi partialtNem is érdekelne, de 10$ wallet pontot sem sikerüt kicsikarni belőlük. Másnak meg csak úgy osztogatnak
-
-
wentworth
tag
Csak hogy továbbra is reklamáljak. Kinek mi a véleménye a következőről:
Mint emlitettem korábban, az expedited shipping és biztositást nem utalták át részemre. Ez kb 3-4000Ft.
A 3. ticketemet zárták, hogy sajnos a posta nem az ő felelősségük stb. Leszarnak. Csak másolgatják a sablon özeneteiket (nem hogy örülnének, hogy nem nyitottam case-t rájuk korábban, hanem türelmesen vártam)
Ha nyitok egy paypal case, és claimet, akkor a partial refundot (a részleges kb 70% refundomat, amit már megkaptam) azt elveszithetem?
Ha nyitok egy követelést arra hogy kérem a maradék 30%-omat?
Csak ugye ezesetben, a régi (egész) tranzakcióra nyitom a case-t.Úgy tudom a PP is, ha vissza is utalják a Case/Claim alapján az összeget, az beérkező XY darab évi Case/Claim miatt is zárhatják az adott paypal accountot. Függetlenül hogy rendesek voltak és visszautalták, vagy nem. A beérkező eseteket is figyelembe veszik.
Outlander: Csak a ticket alapján. Mondva a posta nem az ő saruk.
Nyitnám én is, csak félek hogy a meglevő Partial részlegest is elveszithetem a case nyitással. -
krisztianAMG
senior tag
válasz
WestBam #3080 üzenetére
Nem válasz akart lenne, csak egy sima élménybeszámoló.
Október 13-án rendeltem C8-ak és MC1-ek 28-án érkeztek meg. Október 19-én rendelt S2+-ok november 4.én estek be. Mindegyikből több darab, ismerősök részére, TN-nel, gond nélkül.
Szintén 13-án és 19-én rendelt apróságok TN-nélkül még úton vannak valahol, de ez még abszolút rendben van.
Viszont szeptember 19-én rendelt 2db S2+ még várat magára.
-
WestBam
senior tag
válasz
Outlander #3082 üzenetére
Teljes mértékben. Ha ebay-en két különböző eladó is ide tudta küldeni normális időben akkor ők miért ne tudnák?
BG-on 4 csomagot indíttattam el és két nap eltérés volt az első három és a negyedik megérkezése között. 2 hét kellett csak a kiszállításhoz ebben a nagy karácsonyi hajtásban. -
Outlander
addikt
válasz
WestBam #3080 üzenetére
Az ebay-es akkurendelésem megjött 3 héten belül. Ha megjön jelzem és akkor mindenki eldöntheti, hogy akar-e rendelni meg az akciós cuccok ideérnek-e vagy csak etetés.
Most erre mit mondjak?
Nekem sincy féle pendrive-ok max 8 nap alatt megjöttek eddig... akkor ha valami nem jön meg ennyi idő alatt akkor átverés?
Plusz ez akku, nem mindegy melyik posta hozza, ráadásul karácsonyi szezon van.Komolyan gondolod h ez jó teszt/referencia lenne?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
WestBam #3080 üzenetére
Én rendeltem korábban 2 18650 akkut, egy hozzá való usb-s töltőt és egy Convoy C8-at ingyenpostával, pár hét alatt ideért.
Rendeltem a telefonokhoz is flip case-t, szintén ingyenpostával, az is nagyon hamar megérkezett. -
WestBam
senior tag
Tegnapelőtt rendeltem akciós 18650 akkukból.
Az ebay-es akkurendelésem megjött 3 héten belül. Ha megjön jelzem és akkor mindenki eldöntheti, hogy akar-e rendelni meg az akciós cuccok ideérnek-e vagy csak etetés.
Eddig csak a bg-ról rendeltem de igazából a Gearbesten kb. minden olcsóbb 5-30%-al átlagosan, legalábbis az én érdeklődési körömből. Ha nem lesz baj akkor én átszokok hozzájuk. Soha nem kértem tn-es postát még, így ez a rendelésem is ingyenpostával jön. -
Flashget
félisten
válasz
tibcsi0407 #3063 üzenetére
Több mint 1 hét telt már azóta, hogy a futár meghozta. Mi értelme lenne? Joggal mondhatnák miért nem akkor jeleztem feléjük? Most hiába magyaráznám, hogy mert nem akkor vettem észre, pedig a kicsomagolásról videót is vettem fel, de ezt sajna nem figyeltem ill. nem vettem észre a fény viszonyok miatt.
-
tibcsi0407
félisten
Na, jobb bolt lett? Ha már a netes vélemények alapján tájékozódunk?
Én azt gondolom, hogy megfelelő kommunikációval bármit el lehet velük intézni, ahogy több embertől is olvashattad itt.
Aki pedig annyira tud angolul, hogy nem bír értelmes kérdéseket és válaszokat írni a supportnak, csak annyihoz ért, hogy "add to cart", vagy "buy it now", az meg is érdemli, hogy átvágják.
Nekem is úgy indult, hogy a felét akarta visszafizetni. Aztán szépen levezettem neki, hogy a boltban sem egy fél terméket kap teljes áron, akkor megértette, hogy nem az a vevő vagyok, aki annyiban fogja hagyni.
Mindezt annak ellenére, hogy a Paypal nem az én oldalamon ítélt a claim-nél, még is kártérítettek.
Játszd el ugyanezt légyszi egy Ebay-es eladóval. Kíváncsi vagyok a claim után szóbaállna-e veled.
Valóban arra való ez a topik, hogy megosszuk a negatív és a pozitív tapasztalatainkat egymással, szóval légyszíves oszd meg a Tiédet, hogy mit buktál be, miben nem segítettek, de ne állandóan ezekkel a rating oldalakkal gyere.
Persze lehet mondani, hogy azért van sok pozitív, mert a Gearbest trükközik, de ilyen erővel azt is mondhatjuk, hogy azért van sok negatív, mert a többi webshop akarja lejáratni a Gearbestet. Kinek hiszel?
Én inkább hiszek itt a topikban a többieknek és itt azt látom, hogy az esetek 95%-ában vagy így, vagy úgy, de mindenkinek megoldódott a problémája.
Szóval szerintem hagyjuk ezt dolgot annyiban és a saját, valós tapasztalatainkat osszuk meg a többiekkel, mert a felesleges fényezésnek és köpködésnek semmi értelme itt.
Most mondhatod Outlanderre, vagy rám, hogy fizetett emberek vagyunk, de honnan tudjuk, hogy téged nem a Banggood küldött?
Mindkettőnek ugyanannyi a valóságalapja. -
-
tahepa
senior tag
válasz
Outlander #3073 üzenetére
"After 5 succcessful orders, Gearbest failed to deliver my last 3 orders! I have been dealing stupidly with their customer servisse who has been asking me to wait... wait and wait again.
First failure, from August, got repeated... but failed again!
Will never ever spend a single dólar/euro on this anymore.
To be avoided!""Shipping sucks, communication sucks and if you have a problem, all they do is stall and run you around until you give up. Pay through Paypal and if there is a problem contact Paypal immediately to get a refund otherwise you will be stuck with a store credit at a store you never want to shop at ever again."
"SCAM! Stay Clear! The only way to get your money back is through PayPal. Do not trust lilly l. It's just a stalling tactic. File a claim with PayPal or your credit company and stick with it."
"Order # W1502131215213611
Ticket # T15080310809
Bought a smart phone in Feb. 2015, 5 months later the screen stopped responding. Opened a claim with a ticket # early August 2015, I was promised to get it repaired or a refund if I send them back the phone. Phone was sent right away and three weeks later and after several emails trying to get an update, they confirmed they received my phone and that they will repair it in a few days and send it back to me with expedited shipping. Now it is the 2nd. of November, 2015 and three months since the start of this issue I cannot get them to respond to my emails, I did not get back my phone nor a refund as they originally promised. End result: LOST MY MONEY AND MY PHONE."...etc.
Na akkor lehet rendelni.
-
Outlander
addikt
válasz
tibcsi0407 #3066 üzenetére
Nekem nincs vele bajom, meg mit irogassak neki?
Ez van mióta bezárták Lipótot. -
Outlander
addikt
-
L4mie
veterán
üdv
ez milyen tracking no?
BLVS1376360000117216 -
azbest
félisten
-
wentworth
tag
válasz
Flashget #2869 üzenetére
Én erre gyanakodok, hogy ezért kap az ember hibás terméket, vagy érdekesmód elhagyja a posta.
Ha valami nagyon akciós. Akkor kell félni a GB-től.
Ezekután mégegyszer nem veszek akciós terméket tőlük.
Várok egy kinai stock-ra is.Azt viszont nem értem, miért fut több termék is ugyanazon paraméterekkel, de más áron, esetleg több darabot hoz ki a kereső. Parasztvakitás? Többet indexeljen be a google?
Vagy miért hoz ki több darabot a termékből, mikor at ára ugyanaz esetleg eltérő, de a termék ugyanaz. -
Flashget
félisten
válasz
tibcsi0407 #3060 üzenetére
Hatoldalan az egyik saroknal, korommel erezhetoen mely karcok. Kinai vagy az osszeszerelesnel hasznalt a kelletenel nagyobb csavarhuzot vagy eleve szarul rakta ossze es szetszedte erobol es megcsuszott az eszkoz.......legalabb 3x
A kijelzon szokasos gyari vedo folia van a folianamit majd a hasznaloja vesz le, amennyire megtudtam nezni ott nem karcos, de ez majd akkor derul ki mikor levesszuk.
Ezt leszamitva nagyon popec tab ennyiert a chuwi vi10 -
azbest
félisten
válasz
Flashget #3055 üzenetére
Nem lettél kifelejtve, ahogy nézem a kommentjeidet, hiszen nem is játszottál. Ez nem jelentkezés volt, csak beszámoltál arról, hogy mit rendeltél. Legközelebb érthetőbben fogalmazz, lásd eredeti kiírást [link]
Egyébként a játék valószínűleg arra szolgál, hogy a karácsony szó kapcsán a gearbest oldalát dobják a keresők és a reklámok. Ha sok oldalon sok link mutat rájuk, azzal javíthatják a reklámok megjelenését és keresőbeli helyezést (SEO).
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #3051 üzenetére
Lejárt a szerk idő:
Tempered Glass
Érdemes ezt, vagy inkább Nilkin Ebay-ről? -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Valaki rendelt K3 Note-t EU raktárból?
Szeretnék rendelni, mert elég jó áron van, de félek a sok rossz tapasztalat miatt.
Németországba lenne rendelve.(#3045) Vanka Azt írja, hogy látja, hogy fizettél, de náluk még nem jelent meg az összeg.
Várj 3-7 munkanapot. -
Vanka
tag
Sziasztok!
Kicsit hiányos az angolom
Mit kell tennem ?
Dear Istvan,Thank you very much for your message. We are so sorry for replying you so late.
We noticed that you have paid, but we haven't received your payment and your order now, it will takes 3-7 business days to clear and appear on our account.
Please let me know if you have any questions, we are always here to help.
Előrendelt volt a teló
-
ADAM1337
nagyúr
Agyalok egy ilyen megvételén valaki rendelt már hasonló terméket ?
Kör alakú óra kellene, ahogy olvastam utána ez már ips, és legalább tényleges órakinézete van ami nem is rossz.
Van ip67 + hr, és ennyiért 54dodo + szállítás megéri szerintem. -
hpsafl
tag
November 7-én és 8-án 15:00 és 22:00 óra között akciós termékek:
Árakat nem írhatok, de a linkre kattintva és az oldalt frissítve az akciós ár jelenik meg.
Xtar MC1
Xtar MC2
Xtar VC2 Plus Master
Convoy S2+
Fenix BC30R
Skilhunt H02Akku árukészlet kisöprés Samsung,Sanyo,Panasonic,LG, és egyéb akkukra (ha valami elfogy, akkor az végleges, és nem lesz több)
-
somogy
tag
Szeptember 2.-án, EU raktárból rendelt teló árát most kaptam vissza a Pay Pal jóvoltából.
[link] -
janaman01
addikt
6 dolláros free shipinges cuccom 30. napra jött meg. Már kezdtem lemondani róla.
Ja és NL postával jött amiért nem is fizettem...;D -
nimfas
addikt
És igen... Döntött a PayPal, a javamra:
"Dear Gabor XXX,
We have concluded our investigation into your case and have decided in your
favor.We were able to recover $30.26 USD and this amount has been credited to
you. Please allow five business days for this adjustment to be posted.If you are due any additional funds, we will make our best effort to
recover the balance from the seller.If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed
to you, please be assured that we will take appropriate action against the
seller's account, which may include limitation of the seller's account
privileges."Mondjuk elég szarul vált visszafelé (is) a PayPal:
-$30.26 USD ......8,503 HUF (281 Ft/USD)
-
wentworth
tag
A chatet kikapcsoltak? Mert nekem kurvara napok ota elerhetetlen. Es mindig azt irja hogy az ugyintezok elfoglaltak. A felulet is megvaltozott, mas idopontokba is probaltam.
-
Druss
tag
-
CoolMan
MODERÁTOR
Outlander és tahepa fejezzétek be a veszekedést!
-
Flashget
félisten
csak hogy a pontokat nem lehet 100%-ban levásárolni. pedig az lenne nekünk az igazán biznisz.
50 points = $1
When your points reach 50 (minimum), you can use them for discount.
The discount (from the Points) cannot exceed 30% of the final commodity value. Coupons cannot be used together with points to reduce prices. -
jodzsy
csendes tag
Így veszik meg kilóra akit csak tudnak,aztán meg megy a pislogás mikor mindenhonnan megjön a kínai posta pl. ebay;banggood csak innen nem, s nem érti a vásárló,hogy ez mitől lehet. először én is a postára gyanakodtam.
A refundolt csomagom vásárlásakor beváltott pontokat nem adják vissza,de a dicsőítésre tejelnek. Nem véletlen az összefoglalóba beírt TN-es rendelés ajánlás. 8;9. havi 4 db csájna postából 1 db érkezett meg eddig. De gond egy szál se, ha el nem felejted, hogy 2 hónap múlva reklamálj visszakapod a pénzed.
Viszont az árak/pontrendszer tényleg verhetetlen. -
Turbobacsi
senior tag
én (az eddigi megrendeléseim alapján) teljesen meg vagyok elégedve a Gearbest-el!
-
Balion
senior tag
Na, nekem is Németországon keresztül jön a csomagom. Már a GLS kezében van. De örülök, hogy ők a végleges szállítók, és nem a Posta hozza!
Azért még így is izgulhatok egész hétvégén -
RBJ
addikt
Azért sokan rágják a Gearbest et. De szerintem kupon témában vagy pont dologban a legbőkezűbbek.
Tegnap feltettem review be képet, vidit stb kaptam 160 pontot ami majd 3 dollárt ér.
Na ezt senki nem tudja überelni szerintem. -
Dusee
őstag
többet nem mertem már kérni, jó lesz ez is ha belemennek.
engem amúgy annyira nem is zavarnak a karcok, csak első látásra igen kiábrándító volt, amúgy is terveztem rá tokot.
persze ha nekem is tablet lenne vagy hasonló eszköz én is inkább visszaküldeném és full refund, de ennek a cuccnak olvasottak alapján egyik "hibája" a karcosodás, de mivel SS ha nagyon gázos már ki lehet polírozni (ha jól rémlik). -
Balion
senior tag
Szerintem teljesen korrekt voltál. Én még a 30-at is keveslem. Számomra legalábbis rengeteget levon az értékéből egy terméknek, ha agyon van karcolva.
Ha pl a nemsokára érkező telefonom karos lenne, semmiféle részleges refundot nem fogadnék el. Akkor inkább vissza küldeném. Bár gondolom annak is megvannak a buktatói, a visszaküldési költséget nem is említve.
Szóval szerintem abszolút jogos a 30%, szurkolok! -
Dusee
őstag
van fejlemény az ügyben.
kaptam választ, szokásos bocsánat a kései válaszért, elnézést a kellemetlenségekért, és felajánlottak egy 10%(!)-os refundot, ami jelen esetben 5,8$ lenne.
válaszoltam neki (persze normális hangnemben), hogy ez egy kicsit nevetséges ajánlat volt, mivel ez nem egy csomag/szállítás sérült termék, hanem konkrétan használtnak néz ki, és ezek a cuccok használtan nem 10%-kal az új ára alatt mennek.
30%-ot kértem vissza, ha azt jóváírják a walletemen rendben vagyunk, további vásárlójuk maradok, nem lesz semmi bonyodalom.
én úgy érzem korrekt voltam, szerintetek? -
coyotex
tag
Fejlemènyek.Ma jött egy üzi hogy feladták a telefont.
-
PiEm-14B
csendes tag
Sziasztok!
Leírom a Gearbestes tapasztalataimat, hátha segít valakinek. Kb. 1 hónapja botlottam bele (már nem tudom hogyan) ebbe az áruházba. Általában skippelni szoktam az ilyeneket, mert ebayezek inkább, de most rövid utánaolvasás után úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Főleg ennek a topiknak a kezdeti pozitív hozzászólásai miatt és mert van PayPal.
1. rendelés: Optikai kábel
Akcióban 1.82 USD volt, természetesen sima posta. Rendelés: Okt 9, érkezés Okt 27.
2. rendelés: Mele F10 Deluxe táv
Akcióban 23.43 USD volt, sima posta. Rendelés Okt 13, érkezés Nov 4.
3. rendelés: Sarrdine B1 BT hangszóró
Neten talált mindenre jó 7%-os kuponnal, 25.98 USD PostNL további 2.14 USD. Rendelés: Okt 19, érkezés: Nov 2.Mind kínai raktárból jött. Ezzel csak azt akartam jelezni, hogy a sima postás dolgok is rendben és relatíve gyorsan megérkeznek/megérkezhetnek. Szerintem mind jó áron volt (itthoninál kb. 30-40%-kall olcsóbban), mind prímán működik.
A topik vége felé lévő problémák miatt gondolkodóba estem, hogy ezentúl hogy rendeljek, de valszeg meg kell húzni egy határvonalat, hogy 10-20 USD alatt sima posta, fölötte már beleférhet a PostNL 2.14 USD-je, 30-40 USD-től már mindenképp azzal rendelnék.
Remélem segítettem. Üdv!
-
hpsafl
tag
SKYRC MC3000 töltő + ajándék SK68 ár: 89.95$
Olight titán S1 (homokszórt) + Nitecore HC30 ár: 79.95$
Olight titán S1 (polírozott) + Nitecore HC30 ár: 79.95$
Az Olight lámpák november 25-én lesznek készleten.
Ha beteszed a kosárba a fő terméket, akkor az ajándék is megjelenik a kosaradban.20% kedvezmény LED szalagokra december 31-ig. kupon: LEDStrips
-
Balion
senior tag
válasz
Flashget #3005 üzenetére
Oh, hát az sem jobb.
Mondjuk a Lenovo nem szokott trehány lenni összeszerelésben. Egy K3 Note-ot rendeltem.
Viszont a múltkori cube i10 is tökéletes állapotban volt. Nyugodt azt hiszem csak akkor leszek, ha már használatba veszem.
Ez van, ha jó áron vágyom ütős cuccra, úgy látszik be kell vállalnom az izgalmakat is. Lassan rendelés-adrenalin függő leszek. -
Flashget
félisten
-
Balion
senior tag
válasz
Outlander #3000 üzenetére
Tibcsi0407-en kívül még RufuszX is így vázolta fel.
Valószínűleg nekem is úgy lesz akkor.
Mindegy, a mostani tapasztalatok után, amiket olvasok, a legkisebb probléma az érkezés dátuma. Most már sokkal inkább izgulok amiatt, hogy lesznek e rajta használatból eredő nyomok.
Aggódós típus vagyok, na -
Flashget
félisten
Nekem is pont ez jutott eszembe. Mint egy outlet bolt nálunk. Csak éppen ezt nem jelzik GB-n vagy számukra az újnak hirdetett cuccok is karcosak lehetnek mert nem számít ilyen az élő szalag munka náluk....
Mert azóta a 124 öjróról felment 138-ra és stabilan ennyin volt még ma délelőtt is. -
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #3001 üzenetére
Na, Időközben kiderült, hogy a szomszéd átvette a csomagot. Gondolom a lakcimkartyaja máshova szól, ezért is volt kavarodás a gls nyomkövetésben.
Szóval a lényeg. Múlt hét pénteken feladták, ma megérkezett. Komoly időt futott. Respect a gearbestnek. Kisebb szocsata után megoldottak a problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest