- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz
Kolondrum #37158 üzenetére
Nem kell számla, paypal-ről screenshotot elfogadják, esetleg a számlakivonatodról is berakhatod a vonatkozó sort.
Gb-n is van order info alatt több dolog, tracking, címzett, tartalom, ár, azt is szoktam küldeni.
Amúgy nem értem ezért miért a gb a hibás, valszeg bárhonnan rendeled megfogják, és ugyanígy a bankszámlakivonatodat vagy a paypalt lobogtathatnád ali/banggood/ebay stb rendelésnél is. Számlákkal ott se nagyon kényeztetnek.Más, volt egy januári Tanix TX9s rendelésem, március előtt nem számítottam rá hogy feladják, de csodák csodájára tegnap megjött a levél hogy postázva, mellékelve az NLpost tracking.
Ennél pl. az lenne a meglepő ha simán atjönne a vámon.
Ettől függetlenül most nem merek újra venni ebből innen, majd ha normalizálódik a helyzet odaát. -
MrDerekas
addikt
válasz
Kolondrum #37112 üzenetére
Nekem pedig pont tőlük érkezett meg sikeresen ma a telóm. A BG-tól 64. napon se ért ide.
Éjjel csippantották Budapesten, hajnalban Szekszárdra ért és 8 után 4 perccel, már téptem a fóliát a január 14-i rendelésemről.. Mondjuk kaptam egy infarktust mikor letisztult a meghatottság. Nézem a dobozt. Holdfényfehér RN8 a képen. Na mondom
Utána olvasom, hogy neptune blue. Kétkedve nyitom a dobozt, hát abban a matt, tejfehér félig áttetsző fóliában az minden volt csak kék nem. Már írtam is asszonynak, hogy megvan a teló, de b@szki ez megint tünci telcsi (merthogy tavaly hasonló módon lett rózsaszín ájfonom) én elmegyek nem tisztázott nemi identitású pozőrnek. De fólia nélkül már rendben volt a kék és gyönyörű. Lassan lenyugszok.
-
HornedReaper
senior tag
-
mályva
aktív tag
-
Jhonny06
veterán
válasz
Kolondrum #36589 üzenetére
Nabazz, nekem is azzal sikerült megrendelni..
Amúgy lehetetlen ezeken kiigazodni, a rendelés végén kihoz vagy 4-5 shipping lehetőséget, amiből legalább 3-ra ugyanannyi szállítási időt ír. És akkor találjam el, hogy melyik a legjobb..
Szerintem amúgy még 2 hét belefér Kínából.
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
Kolondrum #35417 üzenetére
Milyen tok és fólia, szabad érdeklődni?
Én ezt a tokot néztem ki: [link]
Ehhez jó a full cover üvegfólia? Ezen felül kell e a kameráknak védelem? Azt is árulnak!
A tokot ezzel használnám. Okozhat kárt a telefonba? s6 edge telefonom ilyennel használtam és végül alaplap hibával döglött meg. Nem tudom volt e köze hozzá. -
válasz
Kolondrum #35414 üzenetére
Együtt jött a tok meg a fólia. Azaz gyári le, üveg fel. Ritka... Valaki belenézett lyukas volt a csomag illetve a sarka horpadt volt, de maga a telefon doboza nem. Minden videózva van. Első fényképig onnantól h csenget a futár.
Global Stable MIUI V10.3.9.0 PFJMIXM-re frissült azonnal
Szóval MI a globál stabillal kapjuk, pl alza eu stabilt forgalma. -
celofanker
csendes tag
-
Flashy
veterán
válasz
Kolondrum #35254 üzenetére
kb azt jelenti a gomb felirata, hogy "gyorsabban adjátok fel". arra jó, hogy amíg meg nem jelenik újra, nyugodt vagy, hogy intézik a csomagodat
valószínűleg nem csinál semmit a gomb és újra meg fog jelenni amíg tényleg fel nem adják.
igazi tanács: ha TÉNYLEG régóta nem történik semmi, kérdezz rá inkább ticketben, amikor tavaly rollert vártam, az üfsz válaszában valahonnan máshonnan copypastelt be egy táblázatot, ahol konkrétan az én rendelésemre volt egy várható tól-ig dátum, nem ugyanaz mint a termék oldalán ami folyamatosan tolódott. arra nem emlékszek már, hogy aztán beleesett-e a tényleges feladás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest