- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombre85
tag
válasz
Tommmysun #27677 üzenetére
Nekem is pozitív ezzel kapcsolatban a tapasztalatom, de mindig törekszem a lehető legbenyalósabb és esdeklősebb reklamációt megírni. Eddig még sosem szívóztak, elsőre felajánlották, hogy visszafizetik. Persze megesküdtem rá, hogy mostantól csak trackelve rendelek, amit be is tartottam.
Legutóbb egy Mi band 2 veszett el elég különleges módon. Kaptam értesítőt a postától, hogy csomagom van. Bementem hozzájuk, de sehol nem találták. Legalább 45 percig keresték, már az összes bent álló csomagot átnézték, de nem lett meg. Felvették a telefonszámom, hogy ha előkerül, hívnak, persze nem jelentkeztek. Később újra próbálkoztam személyesen, mire közölték, hogy, hát ezt akkor kellett volna végleg lezárni, már semmit nem tehetnek, biztos visszaküldték... aha, sokkal valószínűbb, hogy valakinek a kezén figyel. Mindegy, megoldódott. Szegény GB ezt is benyelte, de maximálisan korrektek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Apple MacBook
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sorozatok
- Jövedelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged