Hirdetés
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Jhonny06 #36751 üzenetére
Gearbest-en az szerepel, hogy feladták, ott a nyomkövető szám is hozzá. Írtam nekik és azt mondták feladták és lehet csak 2-3 hét múlva lesz nyoma a csomagnak, várjak. De azért ez elég fura, mivel egy alis legalapabb szállítási móddal is miután feladott státuszú a csomag, onnantól látszik is nyomkövető oldalakon. Itt meg semmi már közel 10 napja.
-
_q
addikt
válasz
Jhonny06 #36748 üzenetére
Sajnos még a kezdeti se látszik, hiába kaptam meg az elvileg jó tracking number-t.
No information about your package. Package has not been sent yet or you entered invalid tracking number.
http://parcelsapp.com/ oldalon próbáltam, ami szokott működni. -
bul07
nagyúr
válasz
Jhonny06 #36723 üzenetére
Ha 160e Ft-ért tudják adni 2év garral, az mondjuk Szlovákiában áfa miatt is -10%
Tehát azok a cégek akik 144e adják egyszerűen EU országból szerzik be
Ha hivatalosan 500€ lenne akkor itthon rendes garanciával 180e Ft alatt nem lehetne megvenni
De nem is ez volt a lénye a felvetésemnek hanem az hogy régen a GB is jobb árakon dolgozott, mert az itthoni áraktól legyen az bármilyen -20-30%-al lehetett olcsóbban megvenni ami mára 8-10% lett(ha ugyan ezen árazási séma van mint az adott telefonnál)
Na de mindegy is mindenki eldönti hogy 8-10%-ért megéri e neki Kínai rendelés, Kínai garancia.
-
bul07
nagyúr
válasz
Jhonny06 #36721 üzenetére
Nézted a linkemet
Ott 145e, átszámolva a 440$(szállítási díjjal) 134eNa jó nem 10% árelőny hanem 8.2%
És régen az ilyen üzletekhez viszonyítva volt 25-30% árelőny
Ami itthon 50e volt azt a GB simán meglehetett venni 40e alatt
Amúgy 500€ ne már , 160e Ft-ért rendes 2éves garanciával meg lehet venni itthon
-
mályva
aktív tag
válasz
Jhonny06 #36691 üzenetére
Én azt gondolom hogy fogták és megpróbálták más kerületben ugyanolyan utca nevü vímre kiszállítani.. aztán nem ment, és bevitték az ottani kerületi postára.. ilyen létezik?
azt látom hogy küldemény szállítása folyamatban - ( és az ottani kerületi posta név)
most akkor ott a csomag vagy rájöttek hogy hibáztak és hozzák át?
-
mályva
aktív tag
válasz
Jhonny06 #36689 üzenetére
A nemzetközi postakicserélőben volt egész nap, ma is , tegnap is , ma kellett volna hogy házhoz hozzák. Semmi ilyesmit nem látok hogy átadva postásnak vagy bármi..
annyit látok hogy A küldemény szállítása folyamatban - 1 posta ( egy olyan kerület amihez közöm nincs)
és kaptam egy sikertelen szállítást..
Neked is volt sikertelen szállítás?
-
válasz
Jhonny06 #30038 üzenetére
Rosszul tudod, nem áfamentes. Ha ott bekérik az adatokat, fizetsz.
írtam, hogy az átjött nem egyenlő az áfamentes szállítással.
Te is írtad még márciusban: "Huh, ezt bemákoltam. EU Registered (nem EU Express) majdnem 90 dolláros csomag átcsusszant a vámon. A legtöbb embernek megfogták, ahogy olvastam."
Az EU express, és EU prioity line szállításnál nincs olyan, hogy vagy vagy. Áfamentes!
Szerintem összekevered. -
vckzs
csendes tag
válasz
Jhonny06 #27676 üzenetére
Ilyen részletes nyomkövetést hogy tudsz előhozni?
Én Január 31-én rendeltem meg a telefont, de gearbest oldalán csak ennyit látok: Shipping method: DPDUK2
meg hogy Shipped OutEzen az oldalon: https://www.aftership.com/couriers/dpd-uk ha beírom a rendelés számot akkor csak ennyit hoz ki:
Jan 31, 2018
06:00 pm
Your parcel is on its wayDPD UK
Southall
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Nintendo Switch
- Honor 90 - modellalkat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest