Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
tboy93 #13899 üzenetére
Hát, akkor ez van...
Biztos nem én törtem meg, évek óta használok fülhallgatókat, az előző Piston 3-am közel egy évet bírt nálam (abban is a jobb hangszóró halt be, nem a kábel). Direkt odafigyelek az ilyenekre, úgy rakom be hogy a jacktől 3-4 centiig ne legyen hajlítás a kábelen, ugye ennek meg mindenképp elégnek kellett volna lennie a szalagkábeles kivitel miatt...
Mindegy, érdekes, maximum rendelek egy (vagy több) másmilyen típust ha nem oldódik meg valahogy - bár nagyon "röhögni" fogok, ha nem cserélik ki, eBayen kevesebbért is kaptam refundot vagy új darabot.
Nem akarok sz.rtrágni ezen, filléres tétel, csak egy hónap se kellett hozzá hogy behaljon... amikor a kettes Pistonjaim haltak be (ugyanígy) akkor után nem reklamáltam egyik miatt sem, pedig az egyik 3 hónap alatt döglött meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! Bolti ár 50-80%-ig
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest