- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheDragon007
senior tag
Hmm, kicsit eszembe juttattad az én esetem, mikor a sokáig túlmelegedő GPUm gyors tempóban "megjavult", máig nem teljesen értem mi okból. Remélem így is marad, illetve az esetedben pedig azt hogy nem gondolja meg magát a masina. Ha kitart akkor azt kell mondjam valami varázslat van ezekben a Gateway gépekben
-
vzso
aktív tag
-
-
vzso
aktív tag
A hang XP alatt nekem sem akart összejönni. Egyszer sikerült, de újraindítás után megint nem működött. Csak a külső hangkártya (nekem egy Creative X-Fi Xtreame Audio Notebook) oldotta meg a gondot.
De próbáld Win7 alatt, ott tökéletes. -
vzso
aktív tag
Én ugy tudom az Everst az a max teljesítményt mutatja. Nézd meg GPU-Z progival. Itt is a max van kiírva, de ha a második fülre kattintasz, "Sensors", ott a jelenlegi állapotot találod. tehát a tényleges, jelen, állapotot láthatod és log-olást is engedélyezheted, tehát elindíthatsz egy 3D-s alkalmazást és megnézheted alatta hogy is alakul a kártya teljesítménye.
-
(Darkwood)
őstag
Igen azt!
Most visszaraktam az XP-t és egy ilyen eredményt értem el 3Dmark06 alatt: [Hmmm...]!
-
(Darkwood)
őstag
-
TheDragon007
senior tag
Pedig lehet ilyet kapni... keress "3 pin power cord EU" cimszóval Ebayen
Tudom mit beszélek, ez volt az első dolog amit megcsináltam a P-7811FX rendelése után
Kicsit hosszabb hozzászólás jön:
USPS expressel 120USD volt a szállítás (Dániába),ehhez jött a vám (kb. 150USD) de a rendelés után 4 (!) nappal már drivert frissítettem rajta és imádom, még a 64bites Vista sem zavar, a kijelző csodaszép és olvasható, még a betekintési szögek is nagyok a régi notijaimhoz mérten (de a színek még mindig kicsit fakóbbak mint a Benq FP241W moncsimon)
Visual Studioban szerkeszteni nem gond vele.
Mass Effect natív felbontáson legjobb beállításokkal 40fps+.
Crysis natív felbontáson, médiumon 25-35fps, tehát bőven játszható (bár az asztali gépemen ez a Highra is érvényes).Az akksi kiáll hátul a notiból de ha a kijelzőt látod nem zavar (ugyanis nem átlátszó a kijelző
)
Ami még tetszik: A gombok világítása kikapcsolható, az energiaellátást a Vista intézi, a P8400 superpiben 1 másodperccel jobb mint az alapfrekis q6600, a design illik az MX Airhez
- lehet be kellene szereznem egyet hozzá
-
zsoca929
aktív tag
Értem!
És Te melyiket rendelted?
És honnnan a Bestbuytól,
Oda hogyan tudok regisztrálni?
Még egyszer sem használtam azt az oldalt...
És ha netán meghibásodik garin belül akkor ugyanennyibe fáj visszaküldeni USA-ba h megnézzék,mert ahogy olvastam EU-ban nem érvényes a Gateway gari...:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest