- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bger8
csendes tag
válasz
TheDragon007 #228 üzenetére
Azt tudtam, hogy 1.3-as, meg azt is tudom, hogy ez mit takar. Vagyis maga a csatlakozónk alkalmas a magas átviteli sebességre, azaz a legújabb hang típusokat (pl True HD) is képes kijátszani. Akkor lehet, hogy belenyúlok abba erősítőbe. Még kitalálom. Természetesen nagy köszönet a segítségért!
-
Bger8
csendes tag
Elnyomtam a szerkesztést, sorry az új hozzászólásért. Találtam egy ilyet:
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=311121&page=2
itt mintha az én problémámról lenne szó, csak nem vagyok teljesen perfect angolból, így ha valaki érez magában erőt, akkor ránézhetne nekem. Előre is köszönöm!!
-
Bger8
csendes tag
válasz
TheDragon007 #225 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem írtál hülyeséget, vagyis azt akarom mondani, hogy én is erre gondoltam először, hogy a tv a szűk keresztmetszet. A megszokott összekötés, hogy az erősítőbe megy először, csak nekem sajnos nincs benne HDMI in-out. Viszont mielőtt vennék egy olyan erősítőt gondoltam körbe járom a témát, hogy ne akkor derüljön ki, hogy totál felesleges volt. Remélem, hogy van itt valami Gatewayes házimozi szaki.
-
Bger8
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a HDMI kábellel összekötöm a gépet (7811 FX) a tv-vel (Samsung LE-40A656A1F) és onnan pedig egy optikai kábelen megy át az erősítőbe (Sony STR-DE 445). Az a gondom, hogy az erősítő (szerintem) csak stereo jelet kap ha a gépen egy DTS filmet nézek akkor is. Ami miatt ide írtam az azért van, mert elgondolkodtam, hogy lehet hogy hiába van HDMI kimenet a gépen, így is csak stereo hangot ad ki mondjuk a hangkártya miatt?? Erről tudtok valami infót? Esetleg van valami állítási lehetőség vagy egyéb megoldás??
-
Bger8
csendes tag
Akkor ezért nem tudtam bekapcsolni.
Az a helyzet, hogy a legtöbb leírásban szerepel a Bluetooth, plusz ahogy említettétek ott van a driver Gateway honlapján ehhez a cucchoz. Sajnos ezek szerint csak a teszt verziók miatt. Nekem hiányzik a kékfog, mert örülnék ha tudna "beszélgetni" kábel nélkül is az új Omnia-mal (ami most nagy kincs, mint új kütyü
). Természetesen tudom, hogy aprópénzért lehet már kapni usb-s bluetooth, csak ha lett volna benne, akkor kihagyom. A kevés usb slot (laptop hűtő+egér+külső vinyo és ennyi) miatt is örültem volna neki ha benne van persze ez a legkevesebb.
Thx a választ!
-
Bger8
csendes tag
Srácok! Hol tudom bekapcsolni a Bluetooth-t egy 7811 FX-en. Egyszerűen nem találom. Nyomkodom az Fn+F6-ot, de nem látok semmi érdemleges változást.
Tipp??
-
Bger8
csendes tag
válasz
(Darkwood) #152 üzenetére
Ezt a notimat még nem szedtem szét, de az asztali gépemet kiszoktam fújni kompresszorral. Ha nincs kompresszor, akkor lehet kapni nagynyomású levegőt flakonos verzióban.
-
Bger8
csendes tag
válasz
TheDragon007 #148 üzenetére
Hmm.. Jogos észrevétel!
Ennek még nem néztem utána... 7811 FX-em van. Utána nézek, persze mondjátok ha már ezeket a köröket lefutottátok...
-
Bger8
csendes tag
Sziasztok!
Pont egy hete jött meg a 7811 FX-em! Beléptem Gateway tulajok táborába.Nagyon tetszik, csak egy gondom van vele a billentyűzet. Az a legkevesebb, hogy nincs "í", mert becopyzom ha nagyon fontos. A nagyobb gond az, hogy pl a "h" betűm instabil. Ez kb azt jelenti, hogy én pattintottam be a helyére. A space-em ferde. Tehát olyan mintha sérült lenne a billentyűzetem, de ezért nem küldöm vissza. Darkwoodnak ígértem, hogy a behozatal költségeiről majd tájékoztatom. Sikerült egy ismerőssel behozatnom, így nem tudok semmilyen infót adni, mert se posta költség, se vám nem volt a gépre.
Látom beszéltetek a proci cseréről. Én is néztem, de ha cserélek akkor csak x9100-re. Pillanatnyilag kb 500 dollár körül van most Ebayen, amit egy kicsit soknak tartok. Várok még, hogy olcsóbb legyen és később tuti cserélek. A garivesztésről pedig az a véleményem amit Darkwood is mondott, hogy gyakorlatilag nincs. Remélem, hogy nem lesz gond vele, de ha mégis akkor a kétszeri postázás és a hosszú átfutási idő miatt nem hiszem, hogy megéri. -
Bger8
csendes tag
válasz
Darth_Revan #102 üzenetére
Értem. Thx a választ! Okt közepén érkezik meg a gép. Már nagyon várom.
-
Bger8
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy Gateway P-7811 FX-et. A kérdésem, hogy gép kompatibilis e (pl) egy Intel X9100-es procival ha később úgy gondolom, hogy lecserélném az eredeti P8400-at. Ha az X9100 nem jöhet szóba, akkor milyen egyéb alternatívák vannak? Ugyanez a kérdés foglalkoztat még a vga-val kapcsolatban is. Tehát a gyári (9800M GTS) lecserélhető e 9800M GTX-re??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tőzsde és gazdaság
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest