- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #406 üzenetére
Áhhhh... csak egyszer legyen szervize Magyarországon a Gateway-nek és nem is fogok más notiban gondolkozni!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #403 üzenetére
Bár így utólag belegondolva 100-110 fok még normálisan tekinthető mobile GPU-knál!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #402 üzenetére
100 fok? Uhhh... az nem sok?
Akkor más játéknál is felmegy eddig?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #400 üzenetére
Rég hallottam felőled.
Jól megy a notid?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
superecneB #392 üzenetére
A szériaszámot megtalálod a notebook alján egy címkén.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
superecneB #372 üzenetére
Itthon nincs hivatalos szervize! Anno amikor szervizeltetni akartam a P-6831FX-emet mindenhol elküldtek a picsába!
-
(Darkwood)
őstag
Ha netán nem lenne XP cd, akkor tudsz csinálni magadnak ennek a topic-nak alapján: [Hogyan telepítsünk Windows XP-t notebook-ra].
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #360 üzenetére
Mármint Szlovákiában?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
csaszi55555 #358 üzenetére
Nincs!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #353 üzenetére
Na jó persze, Te nem itthon vagy, hanem külföldön! Akkor azért volt ilyen gyorsak és azért foglalkoztak Veled! Így most már korrekt a hőmérséklet!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #351 üzenetére
Anno amikor írtam a szervizeknek ,hogy volna egy ilyen gépen azonnal elküldtek melegebb éghajlatra a géppel együtt! Volt, aki válaszra se méltatott!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #349 üzenetére
Először próbáld meg a kompresszort. Ha nincs változás, akkor szedd szét, de az nem lesz egyszerű, mert kurvára össze van rakva!
Közben azon gondolkozok, hogy nem-e valami agyon mod-olt vagy nem megfelelő VGA driver van a gépeden!?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #346 üzenetére
Szerintem már brutálisan poros lehet a ventije, ha ilyet csinál!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #342 üzenetére
Nem is kell az a hűtőpad csak kérdeztem! Bőven elég egy-két könyvvel kitámasztani hátul! Nem csak hatékony módszer, de kurva olcsó is!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #339 üzenetére
Ad.1. Van-e hűtőpadod?
Ad.2. Milyen hőmérsékletű a CPU-d?
Ad.3. Ha szét akarod teljesen szedni azt szinte lehetetlen annyira össze van rakva, de egy "kis" kompresszorral megküldheted a ventit, egyébként a CPU-hoz hozzáférsz, tehát pl.: újra tudod pasztázni, ahhoz nem kell teljesen szétszedni! -
(Darkwood)
őstag
Ha valakit érdekel: [Gateway P-6831FX (bővített)].
-
(Darkwood)
őstag
Szerintetek most mennyit ér egy Gateway P-6831FX (Core 2 Extreme X9000, 4 Gb G.Skill CL4) a többi alkatrészhez nem lett nyúlva! Gari a gépre nincs csak a ramokra, amikre élettartam gari van. Tökéletes esztétikai állapotú. Csak a kíváncsiság vezérel!
-
(Darkwood)
őstag
Én is Boldog hibamentes új évet kívánok minden Gateway tulajnak!
-
(Darkwood)
őstag
Nekem nem 7811FX-em van, hanem egy másfajta Gateway, amit az adatlapomon megtalálsz, de remélem segít valamit:
- Melegedés:
CPU: IDLE: 45 fok LOAD: 75 fok körül.
GPU: IDLE: 45 fok LOAD: 70 fok körül.
- Processzor feszültség,szorzó állítható vmi programmal?:
Nekem egy gombnyomás a bios-ban és 2.8Ghz-ről 3Ghz lesz.
- XP sp3-hoz megtalálok majd minden drivert?: Én mindent megtaláltam szerintem Te is meg fogod.
- Billentyűzettel(space,stb) egy hozzászóló nem volt megelégedve, másnak is vannak hasonló tapasztalatai? Nekem ilyen problémám nincs!!!
- Garancia csak az USA-ban érvényesíthető?: Tudtommal igen! -
(Darkwood)
őstag
Azért nem írtam neked semmi, mert nem tudok segíteni!
Max. egy linkkel tudok segíteni: [Azonnali notebookos kérdések órája]!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #220 üzenetére
2X
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #220 üzenetére
Leszarom a bluetooth-t, ha nagyon akarok, akkor veszek az általam említett USB-s cuccot azt kész. Na most már ne off-oljuk szét a topic-ot, mert dádá lesz nekünk!
Ja, és már írhatod is a privát üzenetet, hogy mennyit kérsz a masináért! -
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #218 üzenetére
Cseréljünk notebook-ot, de a Core Extreme procim marad és kapsz valamennyi kp-t!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #216 üzenetére
A másik kulcs meg a 9800M GTS!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #214 üzenetére
Akkor a megoldás egy USB bluetooth és kész! 1.5 - 2K-ért már kapsz.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #212 üzenetére
Baszus tényleg nincs benne. Nézegettem és nem írják sehol sem. Mondjuk az érdekes, hogy a Gateway honlapján viszont le lehet tölteni hozzá a drivert! Vagy az csak az egy-két példányé lenne? Továbbá az is érdekes, hogy a 6831FX-be van, ebbe pedig nincs!
-
(Darkwood)
őstag
Na, úgy látszik, hogy meggyógyult a gépem. Nem lép ki, normálisabb hőfokok, már csak azt nem értem, hogy miért dolgozik mindig a CPU-m, amikor nem fut semmi!?
[CPU terhelés]
[Programok, amik "futnak"]. -
(Darkwood)
őstag
Teljesen formatáltam a HDD-t, biost frissítettem és egy fokkal jobb állapotba került a gép. Sajnos még játékkal nem tudtam tesztelni, mert formáztam mindent, de egy Everest-tel megküldtem: [link].
A CPU kihasználtság még mindig ugrál összevissza: 4-12-18-22-3 valahogy így és nem fut semmi különös progi.
Egyébként nektek valamit változtatott ez a 94.28 legújabb bios? -
(Darkwood)
őstag
Na, voltam szerelőnél és neki sem sikerült kicsavarnia!
At mondta, hogyha ki szeretném csavarni, akkor bele kéne fúrni a csavarba és utána ki lehetne venni, de sajnos ez csak akkor volna lehetséges, ha az alaplap alulról meg lenne támasztva, ami nem lehetséges hisz ahhoz le kéne venni a hűtőcsövet. Ő is érdekesnek vélte azt, hogy 5-6 mp alatt 45 fokról 94 fokra melegszik fel a CPU és 5-6 mp alatt képes 45 fokra visszaesni úgy, hogy különösebben nem meleg a hűtőcsö és nem okádja a meleg levegőt úgy, mint a VGA-nál. Szerinte ezt por nem okozhatja! Ő szoftveres gondra gondol. Ki fogok próbálni egy külsős HDD-t és felrakok rá egy XP-t. Lehet abba valami amit mond, hisz azóta csinálja a hülyeségét, amióta felraktam azt a kurva cisztát!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #180 üzenetére
Megpróbálom nagyobbal...
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #177 üzenetére
Körbe forog a csavarhúzó. Van valami ötleted, hogy hogyan csavarozhatnám ki? Most is kiróbáltam és nem tudom végignézni a Far Cry2 videoját, mert kikapcsol! Azt bírom, hogy hirtelen hőmérséklet-váltásai vannak, tehát 45 fokos alapba és ha bekacsolom a System stability test-et, akkor 5 mp alatt felugrik 89 fokra. Utána meg az egekig megy!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #174 üzenetére
Csupaszon nem próbáltam! De ha próbáltam volna is nem fűtőtest mellett!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #172 üzenetére
1-es és 4-es csavarok, de az 1-es a legrosszabb!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #169 üzenetére
Ezt nem értem: Most újraindítottam a gépet és megint 40-45 fok között ingadozik! Aki ez megfejti kap tőlem a tábla csokit!
-
(Darkwood)
őstag
Egyre nagyobb a gondom! Megpróbáltam szétszedni, de két csavarnak a feje annyira szét van menve, hogy nem tudom kicsavarozni őket. A másik probláma az, hogy azóta alapban a gép 50 és 70 fok között ingadozik!
Mielőtt nem szedtem szét alapba 40-45 fok között ingadozott. Itt valami nagyon nem stimmel!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #167 üzenetére
Igen 1' 17", mert nem mertem tovább inkább kikapcsoltam! Hát igen, nekem is hasonlót kéne produkálnia! Ááá, hagyd a CPUID-et.
-
(Darkwood)
őstag
Még mielőtt szétszedem csináltam egy tesztet: [link].
Ránézni is szörnyű!
Valaki csinálna egy hasonló System Stability tesztet? Kiváncsi volnék a Tiétekre is! -
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #162 üzenetére
Na, akkor az felejtős!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #160 üzenetére
Ave!
Privátban akartalak megkeresni, de nem is baj, hogy idaírtál, mert ha valakinek pont ilyen baja van/lesz, akkor annak hasznos lesz!
Nem nagyon mertem azt se szétszedni, de most így számok alapján megpróbálom.
Nem tudom volt-e már kérdés, de egy QX9300-as CPU-t viszi a masina?
Bger8: Köszi, én is gondoltam erre a verzióra, mert anno én is úgy poroltam a PC-m.Mod: pontosítás.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #157 üzenetére
Nem futattam végig egyszer sem. Mindig a CPU tesztig jutok el, aztán azt mondod, hogy ennyi elég volt! Majd felveszem a kapcsolatot Darth_Revan-nal, mert ő biztos szedte már szét.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #155 üzenetére
Már mindent próbáltam! Volt fent 2 fajta Xp, volt fent az a Ciszta
is, amit adtak a notebook-hoz. Mindent csináltam már... Nem tudok másra gondolni csak a porra!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #153 üzenetére
Az összes pálya (kivéve a CPU teszteket
) ilyen 10-20 fps-eket produkál. Na, az közel nem olyan, mint amilyen szokott lenne! Tehetek fel bármilyen drivert, akkor sem jó! Szerintem be van porosodva. Pontosan nem tuodm, hogy mennyi idős, mert Darth_Revan-tól vette, augusztusban és nála úgy tudom, akkor volt már 3-4 hónapos, tehát kb. fél éves lehet!
-
(Darkwood)
őstag
Elmondanátok, hogy ki hogy tisztítja a CPU fan-t?
Én levettem a hátulját (nem az egész hátulját) csak a hátsó lapot és ecsettel "piszkálgattam" a ventilátort. Próbáltam volna teljesen is szétszedni, de az egyik csavar annyira fogja, hogy nem nagyon mertem rányomni a csavarhúzót!, így maradt ez a megoldás. A próbléma az, hogy ennyi nem elég neki, mert most már a 3dmark szaggat!
-
(Darkwood)
őstag
Igen azt!
Most visszaraktam az XP-t és egy ilyen eredményt értem el 3Dmark06 alatt: [Hmmm...]!
-
(Darkwood)
őstag
Felraktam ezt a "csoda" ciszta 32bit-es op. rendszert és nem tudom miért, de a CPU-m úgy melegszik 3Dmark06 alatt, hogy kikapcsol a gép. Ez annyit jelent, hogy bőven 90 fok főle megy! Ez most a ciszta szarsága? XP alatt soha nem volt ilyen!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #126 üzenetére
Ja... Raid0-ba. Ha ügyesen csinálod, akkor szerintem nem veszik észre. Persze, ha küldöd vissza, akkor ne hagyd benne, mert az sajnos nem nyer hangszórót!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #124 üzenetére
"Customer Replaceble Unit?" Nem tudom, szerintem semmit nem lehet "change"-elni, de lehet, hogy rosszul tudom!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #122 üzenetére
Tudtommal, ha Te rakod bele, akkor a jótállásnak annyi!
Magyarországon vagyok. Egyébként az előbb norvégul írtam, de úgy látszik, hogy a dánok is így mondják!Na szerintem hagyjuk most már ezt a norvág-dán cuccot, mert túl sok lesz az off és "moderálva" leszünk!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #120 üzenetére
Hogy a viharba ne, vagyis akarom mondani: Jeg er ikke idiotisk!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #118 üzenetére
Látom nagyon Core2 Duo-ban gondolkozol... én viszont egy Core 2 Extreme X9000-ra vagy egy X9100-ra gondoltam! Na az kihajtaná rendesen és a Crysis is jobban menne!
Lásd: Crysis induláskor a Core Extreme logó!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #116 üzenetére
Köszi az eredményeket!
Nem gondolkoztál még egy komolyabb CPU-n?
-
(Darkwood)
őstag
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #105 üzenetére
Akkor ebből nem lesz "change"! Bár úgyis izom áron árulják a karikat!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #102 üzenetére
Ha jól sejtem, akkor a P6831-FX-ben is rá van integrálva, ha a P-7811-FX-re is rá van!?
-
(Darkwood)
őstag
Na most már én is Gateway tulaj lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest