- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
TheDragon007 #649 üzenetére
Hát jah, sajnos nem mindegyik egyformán szereti. Sajnálom a márkát egyébként, kár, hogy beszántották
A NO50 kifejezetten jól sikerült termék volt.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
Aethelstone #648 üzenetére
Nálam sajnos nem megy a win 10 p7811fxre, akárhányszor próbáltam tavaly bedöglött a telepítés. Idén nem sokat ment szegény.
Gondolom a partíciókra kell ránéznem hozzá, de nem volt rá idő azóta.
-
pgemil
aktív tag
válasz
Aethelstone #646 üzenetére
Nekem is kifogástalanul üzemel WIN 8.1 és Xp particiókkal.
-
Aethelstone
addikt
UP!
Nekem még mindig megvan és üzemel a Gateway NO50-em
Most esett át egy kis javításon, de kifogástalan
-
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #644 üzenetére
2008 elején vettem, ha azt nézzük jól bírta
-
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #642 üzenetére
Nem monitoroztam folyamatosan, anno diablo 3 megjelenése után amikor próbáltam volt, hogy kétszer fagyott, de az lehetett win miatt is. Azóta semmi fagyás. Most néztem, 40 és 50 fok között alakul, 3d dedikált vga hiányában nem megy, olvastam hasonlókat neten, ez vga halál lesz sajnos
Volt, aki cseréltette, volt aki "megsütötte", de egyik megoldás sem hosszú távú sajnos.
Nekem igazából a hibernálás és a sleep mód hiányzik nagyon, így mindig lekapcsol a gép. -
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #640 üzenetére
Nem sikerült.
Eszközkezelőben ezt írja: Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)
Drivert kellene frissíteni, de nem engedi. Már próbáltam moddolt drivert is, az sem ment fel rendesen.
Lehet behalt a vga? -
Balázzs
senior tag
6860fx-en nem tudok nvidia vga drivert telepíteni, egyik nap sima normál videovezérlőre változott
ilyenkor win reinstall, vagy mit lehet még tenni?
rendszer visszaállítás ki volt kapcsolva, az nem megy, win7 javítás funkció sem oldotta meg sajna.
legújabb drivert próbáltam, azt írja, hogy maga a video driver felmegy - többi failed - de nincs változás.
ötletek?
win7 64bit a rendszer -
Angel Eye
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis/nagy problémám. Bekapcsoláskor a laptop így viselkedik:
http://www.youtube.com/watch?v=zFVmkE31Vcc
Használat közben, leállt és azóta nem reagál, ill. alaplap csere volt benne és kb 3 napig működött, majd újra ez a jelenség. Ha valaki tudna valami okosat mondani, azt megköszönném. Pici pénzért esetleg meg is javíttatnám, mert nagyon hozzám nőtt a gép.
Válaszokat előre is köszönöm -
TheDragon007
senior tag
Múlt héten kaptam kézhez egy matt kijelzővédő fóliát.17 colra ügyeskedtem fel. Eltartott jó negyedórát de végre már napfényben is használható a lapi
Szép nyarat minden Gateway tulajnak!
-
pgemil
aktív tag
válasz
csabessz47 #628 üzenetére
Szia.
Próbáld meg ezt: http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_notebook_netbook_alkatresz/merevlemez/ha_keves_az_1_merevlemez_a_laptopba_hdd_bay_keret_1566640859.html
Én is mostanában kecérkodom a fentiekkel.....
Nekem, csak a memóriakártya olvasó vacakodik. -
TBG
senior tag
Tudja valaki, hogy a Gateway NO51-es szériából hol lehet venni? Magyarországon senki nem forgalmazza, de resellert sem találtam sehol
-
TheDragon007
senior tag
Egy ssd jó lenne ide is, a Windows 7 is be tud lassulni de az ubi is sajna.
-
TBG
senior tag
válasz
Az SSD-t nem akarod a HDD helyére rakni?
-
TBG
senior tag
válasz
Hali. Szerintem az Acer cuccok sanszosak, hogy jók. Egyszer szétkaptam a vasamat, ugyancsak NO50 és full Acer a belseje, ergó a dokkoló is jó lehet.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
Csa. Ebayen kerested már?
-
csabessz47
csendes tag
Üdv ismét,
Egy Gateway NO50-em van, és 2 dolgot szeretnék hozzá:
1. valamiféle dokkolót, bár nem találtam pontosan ehhez, az Acer és más Gateway termékek kompatibilitásáról szintén nem találtam semmit.
2. valahogy a dvd író helyére tenni kéne egy SSD-t, viszont a megfelelő "fiókról" sem találtam semmit sem.Valaki foglalkozott már ezzel? Bármiféle segítség jól jönne.
-
Balázzs
senior tag
Nincsen valakinek véletlenül rossz gateway gépe? 17"-es /6860Fx/ burkolatot és/vagy kijelzőt keresek.
-
Toncsi12
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!
bios-t frissítettem egy Gateway NO20T-n és újraindítás útán nem csinál semmit. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet a bios-t helyreállítani ??? valami módszer esetleg?
köszönöm előre is!
-
TBG
senior tag
Sziasztok
Eléggé pang ez a topic, kicsit felhozom. Szóval, idestova 1 éve megvan az NO50-em, egyelőre különösebb gond nincs vele. Gyors, stabil, hibamentes és sajnos nem őrzi az értékét. Próbáltam eladni, mert max. 4GB-t tud, nekem meg néha kellene 8, de nem nagyon kell senkinek, még bőven ára alatt sem. Hiába, nem bika videokártya, effektíve ismeretlen márka itthon és noti árak is a béka segge alatt. Szóval, megtartom, jó lesz majd amolyan 2. gépnek, ha már nem halogathatom az új vásárlást. Viszont tutira Gateway lesz a következő is, mégpedig az NO széria újabb darabjaiból. Sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni, mint valami ismertebb cucchoz.
Üdv
-
1977laca
csendes tag
válasz
TheDragon007 #618 üzenetére
Sziasztok nagyon szépen köszönöm a segítséget akkor bontásra kerül a dolog
-
1977laca
csendes tag
Sziasztok ma került a kezem ügyébe egy GATEWAY MX3414 W340UA gépezet és az a probléma vele,hogy nem ad képet még külső monitorra sem.A hdd pörög de sajnos nem tudom,hogy mit csinál a gép ha egyáltalán csinál valamit.A volt gazdája elmondása szerint menet közben leállt a gép és azóta a fenti jelenséget produkálja,tud valaki valami okosságot a megoldásra?
Segítségeteket előre is köszönöm
-
Erica Canada
csendes tag
válasz
TheDragon007 #615 üzenetére
Sya!
Telepitettem a Vistat ujbol es feltoltottem a Gateway programjait es nagyabol vissza kaptam azt a gepet mit szerettem volna de maga a gateway Recovary management sajat telepitojet amibe minden bent van azt meg nem sikerult. De koszonok mindent. bey..
-
TheDragon007
senior tag
válasz
Erica Canada #614 üzenetére
Ha a meglévő programok alatt a már telepített alkalmazásokat érted akkor nem.
-
Erica Canada
csendes tag
válasz
Erica Canada #613 üzenetére
sya!
Nem tudod veletlenul hogyan kell kesziteni a meglevo programokbol telepito cd?
-
Erica Canada
csendes tag
válasz
TheDragon007 #612 üzenetére
Sya!
Hat latom innen megrendelhetem nem letolthetem szoval azt gondoltm hogy csak sikerul valahonnent letolteni ,de meg korul nezek koszi azert.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
Erica Canada #611 üzenetére
A visszaállítós lemezt innen lehet megszerezni.
Most nincs nálam a lapi, úgyhogy nem tudom tesztelni neked, de azért sok sikert. -
Erica Canada
csendes tag
válasz
Erica Canada #610 üzenetére
-
Erica Canada
csendes tag
válasz
TheDragon007 #609 üzenetére
ok letoltom de abba tudsz e segiteni hogy a ennek a gepnek az eredet cd masolatat ami el is indul szeretnem leginkabb.
kuldok egy kepet ami eredetileg rajta volt persz azt is latod hogy en
+ mit telepitettem fel ez altal tudsz -e segiteni mert mar letoltottem inen[link]
de sajna ez sem az.... -
TheDragon007
senior tag
válasz
Erica Canada #608 üzenetére
Ezen az oldalon ha klikkelsz a Driver Downloadsra
http://support.gateway.com/s/Mobile/2008/MSeries/M-7333u/M-7333unv.shtml
akkor letöltheted a lap alján a webcam firmware-t és drivert. -
Erica Canada
csendes tag
válasz
TheDragon007 #607 üzenetére
Sya!
Igen.
itt talaltam rola infot,de nem tom mit tegyek.
[link]Helyesbitem az adatokat:
Model: Gateway MD73 Series Notebook
Windows Vista (64-bit) -
TheDragon007
senior tag
válasz
Erica Canada #606 üzenetére
Most tehat home premium van rajta, ami elindul de hiányoznak belőle dolgok. Jól értem?
-
Erica Canada
csendes tag
válasz
TheDragon007 #605 üzenetére
Sya!
Nem kaptam hozza dvd-t.
Gateway M7333u .
Vista az biztos de melyik azt nem tom.
Egy kulcsot akartam letolteni es puff kek halal. -
TheDragon007
senior tag
válasz
Erica Canada #604 üzenetére
Szia Erica!
Kellemes ünnepeket neked is. Készülj fel, most kérdezni fogok.
A visszaállító eredetileg nem egy dvdn volt? Ha igen, megvan az eredeti Gateway recovery dvd?
Mi a laptop típusa?
Jól sejtem hogy eredetileg Vista Business volt telepítve?Mellesleg:
Emlékszel hogy a szerviz előtt mi okozott kékhalált? -
Erica Canada
csendes tag
Sziasztok!
En Canadabol irok nektek Merry Christmas mindenkinek!
Nekem Gateway laptopom van sajna kek halalnak nevezett virust kaptam es vittem a szervizbe de
nem ertettuk meg egymast es letoroltek az eredeti vistat rola es feltetek egy
Vista home Premiumot ebbe nem telepitettek fel minden alapot es hianyzik a regi azt meg fel is tudtam telepiteni es bent volt camera, word stb en nem nagyon ertek ezekhez a dolgokhoz.
Meg anno annak idejen ra irtam dvd-re a telepitojet /Gateway Recovery Management/ de sajna nem jo valamiert nem torli es nem telepiti a gepet.Kerlek SOS.... -
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #601 üzenetére
Jogos.
A napokban találtam egy PDF-et,([link]) amiben fel van sorolva, hogy milyen alkatrészeket lehet utólag rendelni a NO50-hez, minden van hozzá, memóriabővítéstől elkezdve a kijelző keretéig, egyedül videokártya nincs....ergó ez is a Te szavaidat támasztja alá.
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #599 üzenetére
Ha én videokártya gyártó lennék, akkor egyformára tervezném a kártyáimat, hogy egy hozzám hasonló tudjon vásárolni
Egyébként tisztán elméleti a fejtegetés....nem akarok cserélni, mert bőven elég a mostani
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #597 üzenetére
Értem én, de elvileg egy HD3470-es kártya az mindenhol ugyanolyan méretű és inkább az alaplap van ehhez tervezve és nem fordítva. A logika ezt mondatja velem, bár notebook piac és logika nem mindig járnak kéz a kézben.
-
vzso
aktív tag
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #593 üzenetére
Találtam egy sémarajzot. Tapasztalt topictársak megvizsgálhatnák :
-
TBG
senior tag
Ha már alkatrészcserebere.
Mennyire sanszos szerintetek, hogy a dedikált videokártyát lehet bővíteni? Konkréten a NO50-es notira gondoltam, amiben egy HD3470-es van. Alapvetően elég, de a kisördög mindig dolgozik. Neten sajnos nem találtam arra vonatkozóan semmit, hogy cserélhető-e. Valakinek van ezzel kapcsolatban információja?
-
DeeNee
csendes tag
válasz
TheDragon007 #589 üzenetére
Néztem én is csak az a baj, hogy több mint egy éves a hirdetés.
-
DeeNee
csendes tag
válasz
TheDragon007 #587 üzenetére
Szia Dragon és vzso,
Ami a hőmérsékleteket illeti, a proci 72-76 C között volt, a vga még nem volt több 72 C fokosnál játékok alatt, de ugye ennek külön van a hűtése.
Gondolkodtam én is x9100-ben meg a qx9300-mal is eljátszadoztam, de ami miatt a q9100-re jutott a választásom, hogy azt találtam normális áron (35-40e Ft).
Ha esetleg tudtok jó áron az említett procik valamelyikéből akkor ne tartsátok vissza az információt.
-
vzso
aktív tag
Szia!
Én egy T9600 (TDP 35W) -os procit tettem a notiba a P8400-as helyére. Melegedést nem igazán tapasztaltam, igaz egy Zalman hűtő pad van a gép alatt. Viszont lehet, hogy egy Q9100 -as helyett egy T9900 vagy X9100-es procival jobban járnál (akár kisebbel is) mivel a quadokat még nem igazán sok minden használja ki, de a sebességet (2.26GHs->3,06GHz) az sokkal több alkalmazás, és főleg a játékok, igen csak jobban kihasználják. Nem beszélve, hogy a Q9100-ben csak 6MB cache van, ugyan annyi mint az előbb említett procikban, de ez két részre oszlik, mivel a noti quadprocik tulajdonképpen két darab két magos prociból tevődnek össze.
De az eredeti kérdésedre visszatérve, elbírni elbírja a 45W-os TDP-t, viszont ez azzal fog járni, hogy többször bekapcsol a venti, na és természetesen ezzel együtt csökkenni fog az aksi üzemideje is, azaz kevesebb ideig fog akkumulátorról üzemelni. -
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #583 üzenetére
SSD..teljesen igaza van, de amíg 18K-ért 500G-s HDD-t kapok, addig nekem nem alternatíva az SSD
-
TheDragon007
senior tag
Szia DeeNee
Nézd meg everesttel hogy mennyire melegszik fel terheléskor (min. 1 óra, everest bench, furmark) a proci, vga és egyebek.
Ha kész vagy ezzel és megosztod velünk az infót akkor közelebb jutunk a válaszokhoz.SSDhez:
itt kb. 50kilóért van már 128GB méretű SSD is (ami már egy vindóz 7 alá is elég). Nekem ennyit megér hogy:
1. Nem kerreg sehogy
2. Tovább menne vele a lapim (itt a fogyasztást értem)
3. Nem kell tartanom tőle hogy egy gyorsabb mozdulatra behal
4. kevesebbet vagy egyáltalán nem kell várni a homokórára
Adattárnak otthonra meg tökéletes egy külső dobozba pakolt néhány tera, ami nincs kitéve leejtésnek stb. -
DeeNee
csendes tag
Halihó,
Egy Gateway P-7915u noti van a birtokomban és jelenleg egy P8700-as proci dohog benne.
Felvetődött bennem a kérdés, mi lenne ha kicserélném egy Q9100-es procira (a P-79** modellek leírásában van ilyennel szerelt is). A lényeg az, hogy mit szólna ehhez a noti hűtése: 25W vs. 45W ? Elbírja-e vajon? Gondolom nem nagyon dobnak bele más hűtést, mert évek óta ugyan ezzel a felépitéssel gyártják ezeket.Várom a tapasztaltabb fórumtársak véleményét.
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #580 üzenetére
Ok, tudom, hogy az SSD rohadt gyors meg minden, de biztos, hogy a közeljövőben megéri venni?
Szerintem legkorábban 1 év, mire értelmezhető ára lesz egy SSD-nek.
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #577 üzenetére
Még nem küldtem, de ami késik, nem múlik
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #575 üzenetére
Ezzel magam is hasonlóan vagyok
Teljes megelégedettséggel használom, viszont kellene egy 2.5-ös külső HDD és úgy gondoltam, hogy a notiból kiveszem, rakok helyére mondjuk egy 500G-s HDD-t és a 250-es lesz a külső
A notit egyébként itthon, a notebookstore.hu-ról vettem.
Sajnos a felhasználói kézikönyv eléggé szűkszavú
-
TheDragon007
senior tag
Szia.
A topik lehet azért nem pörög mert mindenki (hozzám hasonlóan) elégedetten használja a gateway notiját
Hol vásároltad a gépet? Egy merevlemezcsere a notikban nem szokott garivesztéssel járni.
Felhasználói kézikönyv a gateway supporton található,szervizleírást a gugli ezen a címen adott, 13dolcsi.
-
TBG
senior tag
Kicsit halott ez a topic
Senkinek nincs Gateway gépe már?
Na jó.
Szóval, Gateway NO50-es notiban szeretnék HDD-t cserélni nagyobbra. Az lenne a kérdés, hogy ezt garivesztés nélkül meg tudom tenni? Illetve hol lehetne valami szervízleírást találni erről a típusról? guglin már néztem
-
juljoe
csendes tag
helló mindenkinek !
ha van valaki aki nem talál drivert a gépéhez az próbálja ki a driver robot nevű programot.
nekem nagyon bevált.gateway ml 3108q-m van és xp fut rajta annak ellenére hogy sehol nem találtam hozzá drivert.sokat szenvedtem és végül csak ez oldotta meg a problémám.most már minden rendben van vele.
licensze:JCCQ-MAKC-KACK-6TSE-BN35
viszlát -
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47 #571 üzenetére
Szia.
A kézikönyvben nincs a billentyűzet kiszedéséhez leírás? Bocsi nekem másikfajta Gateway notim van, azon a hátlapnál kellett csavarozgatni meg a monitortartót óvatosan lekapcsolni.
A garanciát szerintem nem sérti ha ugyanúgy (tehát mindenféle baleset nélkül) vissza is tudod tenni a billentyűzetet. -
csabessz47
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy Gateway NO50 billentyüzetét hogy lehetne tisztitani. Még régebben belefolyt egy kis bor.... Müködéssel semmi gond, csak ha melegszik (p8700-nak köszönhetően elég gyakran
akkor a baloldal (pl. capslock shift fn windowsgomb) elkezd tapadni és ööö hát nem cuppog de érdekes hangja van
Valamint ha ki lehetne vhogy pattintani a bill-t a garancia bukott?
-
germol
csendes tag
Hali!
Szerintetek ez a HD3470 -es ati kiszolgálja az autoCAD 2009-et. teljesítménybe, meg specifikációban (openGL, DX10)? [link]
Faternak kellene gép, és kb ez a program az, aminek a legnagyobb az igénye. a többi simán fut, hacsak a W7x64 nem szab gátat nekik.
Tetszik a magnéziumváz erősítés, bár a 15,4" nem a legnagyobb
17-est 1600 körüli felbontással úgysem kapok hasonló áron... -
MMRommel
csendes tag
Sziasztok!
Tud esetleg valaki abban segíteni hogy Gateway notebook-okat, hol szervizelnek, illetve, hogy hol lehet hozzájuk töltőt venni?
Előre is köszönöm!
-
vzso
aktív tag
És akkor tesztek a mostani csúcsnak mondható kártyákról.
-
Sagna
csendes tag
Most csak kicsi:
Windows 7 x64 Ultimate+Everest 5.3
Memória olvasás: 6911 MB/s
Memória írás: 5645 MB/sCPU Queen: 11168
CPU PhotoWorxx: 13460
CPU Zlib: 33696
CPU AES: 9905
FPU Julia: 4902
FPU Mandel: 2520
FPU SinJulia: 1304Plusz élményindex:
Processzor: 6.3
Memória: 5.9
Videokártya ( Aero ) : 3.9
Játékra szolgáló videokártya: 5.5
Elsődleges merevlemez: 5.4 -
plaszy
őstag
Lesz lassan teszt az NO50-ről?
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #558 üzenetére
Na ugye
.
Én speciel nem éppen a menü szövegére gondoltam hanem a sok kis mini alkalmazások mik futnak egy játéknál (kis térképé, hud,stb.), amit én speciel szeretek látni és nézni játék közben, van aki ezeket kikapcsolja, de én hiányolom ha nincsenek vagy éppen nem jól láthatóak. De hát ezért vagyunk egyének és egyediek, mindenkinek más az igénye, elképzelése.
-
TheDragon007
senior tag
A játékokban bazinagy UI elemeket és betűtípust használnak, böngészőben Ctrl+görgetéssel beállítod a neked tetsző méretet, az operációs rendszerek támogatják a betűtípus méretének alakítását.
De amúgy igazad van, az asztali gépem 24 colos IPS paneljéhez képest harmatos az élmény.
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #556 üzenetére
Hát,
Mondjuk egy 24'-26'-os monitoron van értelme 1920-as fölbontáson játszani, de a 17'-on nem igazán, még a szöveget sem lehet rendesen elolvasni.
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #553 üzenetére
Itt egy pár teszt, mondhatjuk a legújabb játékokkal
.
-
Sagna
csendes tag
válasz
TheDragon007 #553 üzenetére
Tény, hogy játékra asztali gép vagy konzol
Ez egy nagy közhely, de igaz....ettől lett közhely
-
Sagna
csendes tag
válasz
TheDragon007 #547 üzenetére
Ez igaz. Az első bekapcsoláskor a lapi reggel 8-tól 12:45-ig röhögve bírta az iramot. Windows telepítéssel, nyomkodással, igaz net nélkül.
-
Sagna
csendes tag
Asztaliként használom elsősorban.
VGA HD3470, nem túl acélos.Linkelek, ha sikerül szerválnom egy 3dmark-ot
Mondjuk hétvégén tuti lesz rá időm
kacérkodsz vele? Egyébként nagyon ott van a masina....volt egy e6750-es asztalim, szerintem azt letolja simán.
Kb. ilyesmire lehet szerintem számítani: [link]
-
Sagna
csendes tag
válasz
deeppurple66 #537 üzenetére
A Gateway sajnos nem a magyar piacra készül. Ezért nem is nagyon van ilyesmi. Át kell cimkézni.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
deeppurple66 #537 üzenetére
Hát, igazából szerintem még nem sok ilyen van aminek magyar billentyűzete lenne. Legalábbis a Google ebben nem tudott segíteni.
-
deeppurple66
csendes tag
Sziasztok!
Hol tudok magyar lokalizációjú Gateway notebookot venni? ID49-eset esetleg? -
Sagna
csendes tag
válasz
TheDragon007 #535 üzenetére
Nem erre gondoltam. Az, hogy "odaát" van a szerviz, csak logisztika. Viszont legalább van, aki itthon felvegye
Arra gondoltam, hogy esetleg Tajvanra kellene elmenni javíttatni
-
Sagna
csendes tag
válasz
TheDragon007 #533 üzenetére
Lehet, hogy most is elküldenek, mert ezt az a cég mondta, ahol vettem...nem az Acer
Mindenesetre nem teljesen értem, hogy miként forgalmazhatnának valami cuccot, aminek nincs itthon szervize. Nem szabályellenes ez? Jó, tudom...a hülye miért vesz ilyet?
-
Sagna
csendes tag
Olvastam korábbi hozzászólások között, hogy nem teljesen tiszta a Gateway notik garanciája Magyarországon. Futottam néhány kört és az derült ki, hogy az Acer végzi ugyanúgy az Acer Gateway gépek garanciális szervizét.
Idézet a levélből, amit kaptam:
Az ACER Gateway gépek garanciáját az ACER intézi. Ugyanúgy Pick up and return garanciával rendelkezik, mint bármely ACER masina.
Az alábbi oldalon http://hu.gateway.com/support/index.html
Található meg minden pontos információ.
-
Sagna
csendes tag
Nah első tapasztalatok.
1. Windows 7 x64 HUN
Simán felment. Ami nagyon tetszik, hogy cefet gyors. Hasonló paraméterekkel rendelkező asztalim is van ( eladó
), de érzésre sokkal gyorsabb.
Pár drivert le kellett töltenem és kézzel felrakni, de nem volt gond.
Az akksija nagyon pöpec.....több, mint 3 órája megy és a windows szerint még több, mint másfél óra van hátra az életéből.
Szóval...elsőre.....nagggggyon tetszik
-
Sagna
csendes tag
válasz
TheDragon007 #529 üzenetére
Sajnos nincs. Próbálj árnyékba vonulni
-
TheDragon007
senior tag
Huhh, de jó hogy nyár van, legalább tükröt tart nekem a laptopom. Nincs valakinek tapasztalata ilyen matt fóliákkal?
-
Sagna
csendes tag
válasz
TheDragon007 #527 üzenetére
Valami van:
-
Sagna
csendes tag
Sziasztok.
Valószínűleg magam is gyarapítom a Gateway notival rendelkezők táborát. A következő gépet rendeltem meg, nemsokára megkapom
Van valakinek ilyen/hasonló?
-
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47 #523 üzenetére
Hát jah, fura is volt hogy új géphez jelszó....
Sok sikert a lapihoz! -
csabessz47
csendes tag
válasz
csabessz47 #522 üzenetére
Na, sikerült megoldani közben. Az ujjlenyomat olvasónak volt beállitva egy jelszó (mikor meglett a gép próbálgattam, mára már ki is ment a fejemből) és azt kérte
Úgyhogy most már jó minden, csak a win7 telepitő lenne nálam...
-
csabessz47
csendes tag
okés akkor írok nekik mailt. köszi
-
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47 #520 üzenetére
A vezérlők miatt ne főjön a fejed, általában "mindenhez" van a windows updaten. Néhány esetben még egy (azonos architektúrára írt) Vistás driver is feltelepül.
Ha újonnan vetted akkor az eladótól kérd a jelszót.
-
csabessz47
csendes tag
válasz
TheDragon007 #519 üzenetére
Szeretem próbálgatni a dolgokat
Na megnéztem, üres enterrel invalid password...
Mondjuk egy win7 telepitésnél attól tartanék még, hogy mindent fel tudok-e rendesen pakolni (ujjlenyomat-olvasó, kártyaolvasó stb), viszont ezért is szeretném kipróbálni
De szép értelmes mondat volt
-
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47 #518 üzenetére
"Meg én amúgy is olyan vagyok aki képes akár hetente új oprendszereket rakni"
Ó hát ha ilyen sok időd van akkor miért zavar a vista bootidő?Viccet félretéve:
"nem hiszem h ~40-50 mp kell h felálljon a rendszer" - Ez nem hit kérdése. Nekem és a kollégáknak ez a kb. féléves tapasztalata. Kikapcs szintúgy lassú, pedig vistán legalább az gyorsan megy. -
csabessz47
csendes tag
válasz
TheDragon007 #517 üzenetére
Ha nem bootol CD-ről linuxot se tudok
Most amúgy Wubi-t használok 10.04 jól sikerült, tetszik sebességre kinéztre is. Még nem próbáltam a sima entert
A win7 meg az 5 évvel ezelőtti gépemen is gyorsabban ment mint itt a vista (szóval bejelentkezés után nem hiszem h ~40-50 mp kell h felálljon a rendszer). Meg én amúgy is olyan vagyok aki képes akár hetente új oprendszereket rakni
-
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47 #516 üzenetére
Hátöö a win 7 sem lesz ugyanolyan a sok progi feltelepítése után (nemcsak saját tapasztalat), szóval csodákat egy windóztól még nem kell várni.
Ha sok progi után is gyorsan felálló rendszert akarsz, egyéb irányok felé kell nézni (pl. Ubuntu és verziói, egyéb linuxok).
Vissza a problémádhoz:
A BIOSba belépéshez bootoláskor vagy F2 vagy DEL gomb kell egy új notinál, nem jelszó... Próbáltál élből ENTERt nyomni a jelszóra? -
csabessz47
csendes tag
válasz
TheDragon007 #515 üzenetére
Nem használt, teljesen új. A vistát már sikerült belőni úgy hogy jó legyen (szokásos programok stb) de hiába "atom" a gép
a pista nagyon lassú.
Na szóval visszatérve teljesen új a gép.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47 #514 üzenetére
Szia
Ha használtan vetted akkor kérdezd az előző tulajtól a jelszót. Azután BIOSban be tudod állítani hogy elsődlegesen CDről bootoljon.
-
csabessz47
csendes tag
Sziasztok!
2 napja vettem egy Gateway NO 50-es notit. Ugye szokásos Vista van rajta, amit win7-re cserélnék. CD-ről nem bootol, amikor indul és kiirja h nyomj F2-t a beállitásokhoz jelszót kér... Na ilyenkor mi a teendő?
-
Balázzs
senior tag
TheDragon007 ment egy privi!
-
TheDragon007
senior tag
Hihi, sikerült addig állítgatnom a wifit Ubuntun és Vistán amíg mindkettőnél le nem kapcsolt a rádió.
Sebaj, egy BIOS frissítés és voilá! Újra megy.
Gondolom újraflashelni a 9C.17eset is elég lett volna, de gugli jó barát.
Tehát itt elérhető a február 22.-ei, 9C.20as BIOS a P78as Gateway notikhoz: x32 x64 -
-
DeeNee
csendes tag
válasz
TheDragon007 #508 üzenetére
Az alábbi beállításokkal [link]
Ezeket tudja a Ghosts nevű pályán Fraps-al mérve:
Frames, Time (ms), Min-Max-Avg
309, 11098, 26-29-27.843
Azért ha olyan pályához érek, ahol vannak külső területek is akkor azért beesik 20 fps alá. -
DeeNee
csendes tag
válasz
TheDragon007 #506 üzenetére
Hello!
Köszönöm, elég meggyőző a teljesítménye, eddig a Metro 2033-al és a STALKER-COP-al próbáltam. A melegedéssel sincs gondom, nem úgy mint az előző gépemmel volt.
Egy Pavilion DV5-öt cseréltem le és hát ég és föld a különbség. Egy biztos, hogy Pavilion szériával még egyszer nem próbálkoznék. -
DeeNee
csendes tag
Hello Mindenki!
Beléptem én is a Gateway tulajok körébe, egy P-7915u tipussal.
Sok tapasztalatom még nincs vele, de egyelőre le vagyok nyűgözve. -
P071
csendes tag
Sziasztok. A mai nap folyamán lehetőségem nyílik arra, hogy megvegyek egy Gateway NO 50-est. Tudnátok erről nekem infót adni? Alapvetően nem vennék olyan laptopot amiről nem tudok biztosat, de ezt most fél áron sikerülne megvenni. A választ előre is köszönöm!!
-
kcsontos
csendes tag
Gateway MX6436notebookom van, aminek valószínű, hogy alaplap hibája van, mert a dvd nem működik benne. Maga a dvd jó, mások notebookba betéve működik, viszont a gatewayben másik (garantáltan jó) sem működik. Kérdésem, hogy milyen külső egységről lehetne bootolni? USB dvd írót nem fogadja el!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest