Új hozzászólás Aktív témák
-
FernandoT
csendes tag
válasz
TheDragon007 #492 üzenetére
Van esetleg javaslatod/javaslatotok ahol megbízhatóan javítanak Gateway laptopot?
Esetleg vitte már valaki a laptopját nem Gateway szervizbe?
Tudtok olyan szervizről, ahol van esély rá, hogy új videokártyát is tudnak szerelni bele? -
FernandoT
csendes tag
válasz
TheDragon007 #490 üzenetére
Ja, persze, volt bios update, bár a legújabb verzió nem volt túl friss (2008-as azt hiszem)!?
A monitor nekem is eszembe jutott, csak az a baj, hogy amint bekapcsolom a gépet a kijelzőn csak fekete-fehér vonalakat látok. Így be sem tudom állítani hogy a képet a monitoron jelenjen meg! -
FernandoT
csendes tag
válasz
TheDragon007 #486 üzenetére
Hello!
Ahogy írtam már több mint egy éve megvan a laptop, de már a kezdetektől gondom volt a videokártyával, mert a melegedés miatt állandóan fagyott.
Aztán vettem egy laptophűtőt, avval valamivel jobb lett, de még úgy is fagyott a komolyabb grafikáknál.
Most, mikor véglegesen megadta magát, már a bekapcsolás után csak fekete-fehét, majd színes vonalakat látok. Szóval szerintem, vagy teljesen megadta magát a videokártya, vagy valami gond van a kijelzővel.
Amit még pluszban hozzátennék, hogy folyamatosan mértem a hőmérsékleteket everesttel, és 80-85 fok fölé sosem ment a videokártya hőmérséklete. Ez persze sok, de hallottam már olyat is, különböző forumokon, hogy van ahol az sem ritka hogy 100 fok a videokártya?? -
FernandoT
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, amivel már egy ideje nem tudok megbirkózni, és mivel itt Gateway tulajdonosok vannak, gondoltam valaki volt már hasonló helyzetben!
Az a problémám, hogy van egy P7811-fx laptopom, aminek valószinűleg elromlott a videokártyája, szóval javítani kéne. Garancia már nincs rá, mert egy évesnél öregebb (nem mintha sokat értem volna vele:s).
A magyar ügyfélszolgálat, ahogy már többen is említették, állandóan foglaltat jelez, és a telefonszámon kívül még egy k... e-mail cím sincs!!??
Váltottan már levelet az amerikaiakkal, de az Amerikába való visszaküldést inkább kihagynám. (40.000FT a posta)
Több ötletem is lenne, de ezekhez kéne segítség:-Vitte már valaki a laptopját a magyar Gateway-hez? Akkor esetleg el tudná mondani hogy hol a Magyar átvevő hely? (Az talán még létezik?)
-vagy, szerintetek tudják nem Gateway szervizben javítani a laptopot? (Gondolok itt arra, hogy a videokártya nagyon ritka (9800GTS), és esetleg meg sem tudja rendelni egy független szerviz.)
-Acer szerviz tudja esetleg javítani?
-vagy netán van még valami más mód a javításra ezeken kívül?Elég régóta probléma ez nekem, úgyhogy nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni!
-
FernandoT
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég megrendeltem egy P-7811 FX-et, ami nemsokára megérkezik. Azt viszont nem találom sehol a neten, hogy milyen táp jár gyárilag hozzá. Ez ugye azért fontos mert amerikai hálózattal kompatibilis csatlakozójú a tápkábel, és meg kéne oldani valahogy hogy az itthoni hálózaton is használható legyen. Az lenne a kérdésem azoktól akiknek ilyen laptopja van hogy hogyan oldották meg ezt?
Azt tudom hogy a laptopokhoz általában olyan táp jár ami 100-240V, 50-60Hz-t bír, vagyis maga a táp használható az európai, és amerikai hálózatokon egyaránt. Ha ehhez a laptophoz is ilyen táp jár?, akkor elég csak egy tápkábelt vennem aminek a vége európai csatlakozós, ha viszont nem akkor feszültségátalakítót, vagy egy teljesen új tápot, ami kompatibilis a laptoppal. A választ nagyon megköszönném, mert előbb meg akarom venni a hiányzó eszközt, hogy azonnal használni tudjam a laptopot.
-
FernandoT
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy P-7811 FX-et de nem tudom hogy hogyan vegyem meg, mert nincs amerikai ismerösöm. Van lehetőség enelkül venni Gateway notebookot, vagy ezt inkább felejtsem el. Ha van meg tudnátok irni hogy hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest