Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
TheDragon007 #649 üzenetére
Hát jah, sajnos nem mindegyik egyformán szereti. Sajnálom a márkát egyébként, kár, hogy beszántották
A NO50 kifejezetten jól sikerült termék volt.
-
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #644 üzenetére
2008 elején vettem, ha azt nézzük jól bírta
-
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #642 üzenetére
Nem monitoroztam folyamatosan, anno diablo 3 megjelenése után amikor próbáltam volt, hogy kétszer fagyott, de az lehetett win miatt is. Azóta semmi fagyás. Most néztem, 40 és 50 fok között alakul, 3d dedikált vga hiányában nem megy, olvastam hasonlókat neten, ez vga halál lesz sajnos
Volt, aki cseréltette, volt aki "megsütötte", de egyik megoldás sem hosszú távú sajnos.
Nekem igazából a hibernálás és a sleep mód hiányzik nagyon, így mindig lekapcsol a gép. -
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #640 üzenetére
Nem sikerült.
Eszközkezelőben ezt írja: Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)
Drivert kellene frissíteni, de nem engedi. Már próbáltam moddolt drivert is, az sem ment fel rendesen.
Lehet behalt a vga? -
1977laca
csendes tag
válasz
TheDragon007 #618 üzenetére
Sziasztok nagyon szépen köszönöm a segítséget akkor bontásra kerül a dolog
-
Erica Canada
csendes tag
válasz
TheDragon007 #615 üzenetére
Sya!
Telepitettem a Vistat ujbol es feltoltottem a Gateway programjait es nagyabol vissza kaptam azt a gepet mit szerettem volna de maga a gateway Recovary management sajat telepitojet amibe minden bent van azt meg nem sikerult. De koszonok mindent. bey..
-
Erica Canada
csendes tag
válasz
TheDragon007 #612 üzenetére
Sya!
Hat latom innen megrendelhetem nem letolthetem szoval azt gondoltm hogy csak sikerul valahonnent letolteni ,de meg korul nezek koszi azert.
-
Erica Canada
csendes tag
válasz
TheDragon007 #609 üzenetére
ok letoltom de abba tudsz e segiteni hogy a ennek a gepnek az eredet cd masolatat ami el is indul szeretnem leginkabb.
kuldok egy kepet ami eredetileg rajta volt persz azt is latod hogy en
+ mit telepitettem fel ez altal tudsz -e segiteni mert mar letoltottem inen[link]
de sajna ez sem az.... -
Erica Canada
csendes tag
válasz
TheDragon007 #607 üzenetére
Sya!
Igen.
itt talaltam rola infot,de nem tom mit tegyek.
[link]Helyesbitem az adatokat:
Model: Gateway MD73 Series Notebook
Windows Vista (64-bit) -
Erica Canada
csendes tag
válasz
TheDragon007 #605 üzenetére
Sya!
Nem kaptam hozza dvd-t.
Gateway M7333u .
Vista az biztos de melyik azt nem tom.
Egy kulcsot akartam letolteni es puff kek halal. -
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #601 üzenetére
Jogos.
A napokban találtam egy PDF-et,([link]) amiben fel van sorolva, hogy milyen alkatrészeket lehet utólag rendelni a NO50-hez, minden van hozzá, memóriabővítéstől elkezdve a kijelző keretéig, egyedül videokártya nincs....ergó ez is a Te szavaidat támasztja alá.
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #599 üzenetére
Ha én videokártya gyártó lennék, akkor egyformára tervezném a kártyáimat, hogy egy hozzám hasonló tudjon vásárolni
Egyébként tisztán elméleti a fejtegetés....nem akarok cserélni, mert bőven elég a mostani
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #597 üzenetére
Értem én, de elvileg egy HD3470-es kártya az mindenhol ugyanolyan méretű és inkább az alaplap van ehhez tervezve és nem fordítva. A logika ezt mondatja velem, bár notebook piac és logika nem mindig járnak kéz a kézben.
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #593 üzenetére
Találtam egy sémarajzot. Tapasztalt topictársak megvizsgálhatnák :
-
DeeNee
csendes tag
válasz
TheDragon007 #589 üzenetére
Néztem én is csak az a baj, hogy több mint egy éves a hirdetés.
-
DeeNee
csendes tag
válasz
TheDragon007 #587 üzenetére
Szia Dragon és vzso,
Ami a hőmérsékleteket illeti, a proci 72-76 C között volt, a vga még nem volt több 72 C fokosnál játékok alatt, de ugye ennek külön van a hűtése.
Gondolkodtam én is x9100-ben meg a qx9300-mal is eljátszadoztam, de ami miatt a q9100-re jutott a választásom, hogy azt találtam normális áron (35-40e Ft).
Ha esetleg tudtok jó áron az említett procik valamelyikéből akkor ne tartsátok vissza az információt.
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #583 üzenetére
SSD..teljesen igaza van, de amíg 18K-ért 500G-s HDD-t kapok, addig nekem nem alternatíva az SSD
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #580 üzenetére
Ok, tudom, hogy az SSD rohadt gyors meg minden, de biztos, hogy a közeljövőben megéri venni?
Szerintem legkorábban 1 év, mire értelmezhető ára lesz egy SSD-nek.
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #577 üzenetére
Még nem küldtem, de ami késik, nem múlik
-
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #575 üzenetére
Ezzel magam is hasonlóan vagyok
Teljes megelégedettséggel használom, viszont kellene egy 2.5-ös külső HDD és úgy gondoltam, hogy a notiból kiveszem, rakok helyére mondjuk egy 500G-s HDD-t és a 250-es lesz a külső
A notit egyébként itthon, a notebookstore.hu-ról vettem.
Sajnos a felhasználói kézikönyv eléggé szűkszavú
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #558 üzenetére
Na ugye
.
Én speciel nem éppen a menü szövegére gondoltam hanem a sok kis mini alkalmazások mik futnak egy játéknál (kis térképé, hud,stb.), amit én speciel szeretek látni és nézni játék közben, van aki ezeket kikapcsolja, de én hiányolom ha nincsenek vagy éppen nem jól láthatóak. De hát ezért vagyunk egyének és egyediek, mindenkinek más az igénye, elképzelése.
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #556 üzenetére
Hát,
Mondjuk egy 24'-26'-os monitoron van értelme 1920-as fölbontáson játszani, de a 17'-on nem igazán, még a szöveget sem lehet rendesen elolvasni.
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #553 üzenetére
Itt egy pár teszt, mondhatjuk a legújabb játékokkal
.
-
Sagna
csendes tag
válasz
TheDragon007 #553 üzenetére
Tény, hogy játékra asztali gép vagy konzol
Ez egy nagy közhely, de igaz....ettől lett közhely
-
Sagna
csendes tag
válasz
TheDragon007 #547 üzenetére
Ez igaz. Az első bekapcsoláskor a lapi reggel 8-tól 12:45-ig röhögve bírta az iramot. Windows telepítéssel, nyomkodással, igaz net nélkül.
-
Sagna
csendes tag
válasz
TheDragon007 #535 üzenetére
Nem erre gondoltam. Az, hogy "odaát" van a szerviz, csak logisztika. Viszont legalább van, aki itthon felvegye
Arra gondoltam, hogy esetleg Tajvanra kellene elmenni javíttatni
-
Sagna
csendes tag
válasz
TheDragon007 #533 üzenetére
Lehet, hogy most is elküldenek, mert ezt az a cég mondta, ahol vettem...nem az Acer
Mindenesetre nem teljesen értem, hogy miként forgalmazhatnának valami cuccot, aminek nincs itthon szervize. Nem szabályellenes ez? Jó, tudom...a hülye miért vesz ilyet?
-
Sagna
csendes tag
válasz
TheDragon007 #529 üzenetére
Sajnos nincs. Próbálj árnyékba vonulni
-
Sagna
csendes tag
válasz
TheDragon007 #527 üzenetére
Valami van:
-
csabessz47
csendes tag
válasz
TheDragon007 #519 üzenetére
Szeretem próbálgatni a dolgokat
Na megnéztem, üres enterrel invalid password...
Mondjuk egy win7 telepitésnél attól tartanék még, hogy mindent fel tudok-e rendesen pakolni (ujjlenyomat-olvasó, kártyaolvasó stb), viszont ezért is szeretném kipróbálni
De szép értelmes mondat volt
-
csabessz47
csendes tag
válasz
TheDragon007 #517 üzenetére
Ha nem bootol CD-ről linuxot se tudok
Most amúgy Wubi-t használok 10.04 jól sikerült, tetszik sebességre kinéztre is. Még nem próbáltam a sima entert
A win7 meg az 5 évvel ezelőtti gépemen is gyorsabban ment mint itt a vista (szóval bejelentkezés után nem hiszem h ~40-50 mp kell h felálljon a rendszer). Meg én amúgy is olyan vagyok aki képes akár hetente új oprendszereket rakni
-
csabessz47
csendes tag
válasz
TheDragon007 #515 üzenetére
Nem használt, teljesen új. A vistát már sikerült belőni úgy hogy jó legyen (szokásos programok stb) de hiába "atom" a gép
a pista nagyon lassú.
Na szóval visszatérve teljesen új a gép.
-
DeeNee
csendes tag
válasz
TheDragon007 #508 üzenetére
Az alábbi beállításokkal [link]
Ezeket tudja a Ghosts nevű pályán Fraps-al mérve:
Frames, Time (ms), Min-Max-Avg
309, 11098, 26-29-27.843
Azért ha olyan pályához érek, ahol vannak külső területek is akkor azért beesik 20 fps alá. -
DeeNee
csendes tag
válasz
TheDragon007 #506 üzenetére
Hello!
Köszönöm, elég meggyőző a teljesítménye, eddig a Metro 2033-al és a STALKER-COP-al próbáltam. A melegedéssel sincs gondom, nem úgy mint az előző gépemmel volt.
Egy Pavilion DV5-öt cseréltem le és hát ég és föld a különbség. Egy biztos, hogy Pavilion szériával még egyszer nem próbálkoznék. -
FernandoT
csendes tag
válasz
TheDragon007 #492 üzenetére
Van esetleg javaslatod/javaslatotok ahol megbízhatóan javítanak Gateway laptopot?
Esetleg vitte már valaki a laptopját nem Gateway szervizbe?
Tudtok olyan szervizről, ahol van esély rá, hogy új videokártyát is tudnak szerelni bele? -
Helmut
csendes tag
válasz
TheDragon007 #496 üzenetére
Köszönöm.
-
Helmut
csendes tag
válasz
TheDragon007 #494 üzenetére
Linkeld be légyszives.Én csak 1000 meg 1200 euróért találtam.
-
Helmut
csendes tag
válasz
TheDragon007 #492 üzenetére
Sziasztok!
Kéne kis segítség.Ezeknek a notinak az árát tudja valaki? -
FernandoT
csendes tag
válasz
TheDragon007 #490 üzenetére
Ja, persze, volt bios update, bár a legújabb verzió nem volt túl friss (2008-as azt hiszem)!?
A monitor nekem is eszembe jutott, csak az a baj, hogy amint bekapcsolom a gépet a kijelzőn csak fekete-fehér vonalakat látok. Így be sem tudom állítani hogy a képet a monitoron jelenjen meg! -
FernandoT
csendes tag
válasz
TheDragon007 #486 üzenetére
Hello!
Ahogy írtam már több mint egy éve megvan a laptop, de már a kezdetektől gondom volt a videokártyával, mert a melegedés miatt állandóan fagyott.
Aztán vettem egy laptophűtőt, avval valamivel jobb lett, de még úgy is fagyott a komolyabb grafikáknál.
Most, mikor véglegesen megadta magát, már a bekapcsolás után csak fekete-fehét, majd színes vonalakat látok. Szóval szerintem, vagy teljesen megadta magát a videokártya, vagy valami gond van a kijelzővel.
Amit még pluszban hozzátennék, hogy folyamatosan mértem a hőmérsékleteket everesttel, és 80-85 fok fölé sosem ment a videokártya hőmérséklete. Ez persze sok, de hallottam már olyat is, különböző forumokon, hogy van ahol az sem ritka hogy 100 fok a videokártya?? -
BigStraw
senior tag
válasz
TheDragon007 #482 üzenetére
Nah hallod azt még nem probáltam, de tudom a módszert! Köszi ez nem is jutott eszembe
-
BigStraw
senior tag
válasz
TheDragon007 #480 üzenetére
Igen csak néhányat de azok müködtek hiba nélkül! Miután win7-lett azota ugrott össze a kép!
-
TheDragon007
senior tag
válasz
TheDragon007 #478 üzenetére
A többi játékom (Kings Bounty, Torchlight) rendeltetésszerűen viselkedik win7 alatt is.
Ettől függetlenül továbbra is a vistát fogom többnyire használni - a dió2 ugye fontos.
Ill. ez meg az a program hibával elszáll, (pl. XMouseButton) és a menük (pl. Start menü listájából törlés) fura viselkedése sem bejövős. Hogy a legújabb fejleményekről ne is szóljak... De ez nem ide tartozik...BigStraw, próbáltad a játékokat Vista módban futtatni?
-
BigStraw
senior tag
válasz
TheDragon007 #478 üzenetére
Oké köszi szépen!
Remélem megoldódik a probléma! -
BigStraw
senior tag
válasz
TheDragon007 #476 üzenetére
Vista alatt nem probáltam!
Igen még mindig összeugrik a kép, ha kisebb felbontásra teszem de, amint mondtam az feljebb birom állitani ugyhogy nem akadozik! Szóval félig lett megoldva a dolog!
És köszi szépen a segítséget!
-
BigStraw
senior tag
válasz
TheDragon007 #474 üzenetére
Hát mondjuk COD6,Nba 2k10,Guitar Hero 3! Ezek megjavultak,ezeket birom nagyobb felbontásban játszani a Street Fighter 4-nél probálom!Annál nem müködik annál a max felbontásban akadozik !
-
BigStraw
senior tag
válasz
TheDragon007 #472 üzenetére
Nah feltettem. Semmi változás esetleg ha tudnál mondani valami konkrét dolgot amit meg lehetne nézni akkor szívesen de emigy megint nem szélesedik ki a kép
-
BigStraw
senior tag
válasz
TheDragon007 #470 üzenetére
Nah hát semmi fejlemény ugyan ugy csinál mint eddig,csak azt vettem észre hogy ha kicsit nagyobb felbontásra rakom mondjuk 1280x768 akkor nem akadozik!Szóval valamit segitett de nem javitotta ki a hibát:S
A 64-bitest tettem fel! Nem volt vele semmi gond!
-
BigStraw
senior tag
válasz
TheDragon007 #468 üzenetére
Okés de nekem 32-bites a rendszer nembaj ha a 64-est töltöm?
-
BigStraw
senior tag
válasz
TheDragon007 #466 üzenetére
Csá írtam emailt majd nézd meg nemtudtam feltteni imageshack-re!
-
BigStraw
senior tag
válasz
TheDragon007 #464 üzenetére
Hát valami fájlokat nem csomagolt ki!!
Ha akarod csinálok képet?! -
BigStraw
senior tag
válasz
TheDragon007 #461 üzenetére
Köszi Szépen a segítséget!
-
BigStraw
senior tag
válasz
TheDragon007 #458 üzenetére
Köszi a segítséget hát nekem Ati Hd 3200-as van benne! Arra az első link felel meg ugye?
-
BigStraw
senior tag
válasz
TheDragon007 #456 üzenetére
Hello hát most így pontos nevét nemtudom de itt van egy kép róla:
http://www.geek.com/wp-content/uploads/2009/11/nv52.pngMondjuk NBA 2k10-et játszok rajta low beállitásokon 1024x768-ban.
A másik meg nem frissitettem a drivert,mert sajnos nem tudom!
Ha elmondanád akkor megköszönném vagy ha adnál linket.
Köszi előre is! Remélem minden szükséges dolgot elmondtam. -
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #452 üzenetére
Nagyon remélem, hogy kitart. Szombaton délután majd nyúzom 3d-vel egy kicsit és figyelem majd a hőfokokat, remélem nem lesz gond. Irtam mail-t az amcsi support-nak, kíváncsian várom válaszukat.
-
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #449 üzenetére
hdd-k kiszedve, memtesztet meg majd futtatok holnap
-
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #447 üzenetére
igen, az rendben
-
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #445 üzenetére
Most nézik, nézték, eddig semmi. LCD panel jó, kábelt állítólag nem tudják megnézni. Sajna a gateway magyar szervizét nem tudtam felhívni, mert állandóan foglalt volt.
A cpu és a gpu hűtése közös és mivel állítólag nem megy a másodlagos monitor megjelenítés én is arra gondolok, hogy túlmelegedhetett a gpu. Ez ellen szól, hogy kb 2 hétig ment az új procival ráadásul everest szerint is hűvösebb volt, mint az elődje a jobb gyártástechnológia miatt.
-
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #443 üzenetére
Májusban lesz 2 éves.
Anno 3 év garral akartam megvenni, de a kollégám elszúrta a rendelést és nem pipálta ki a +2 év garanciát
-
Sylo
tag
válasz
TheDragon007 #206 üzenetére
Hali
jó sokára irok.. de elfelejtettem ide benézni
mostanába már win7 et futtatok rajta és hibátlan minden amúgy kössz a választ -
millerur
tag
válasz
TheDragon007 #430 üzenetére
rápróbálok a váltásra
-
millerur
tag
válasz
TheDragon007 #425 üzenetére
Nincs gond a hőmérsékletekkel, tehát kezd kicsit aggasztani...
-
millerur
tag
válasz
TheDragon007 #423 üzenetére
Szia!
majdnem minden alatt beakad, kivéve PES, Starcraft, nba2k10, a honlapról letöltött legújabb vga driverrel, Vistán is viccelődött régi driverrel, most WIN7 Ultimate 64bit-n okoskodik :\ -
janek08
csendes tag
válasz
TheDragon007 #415 üzenetére
Én is ugy gondolom hogy az xp már "öreg",ha más nem is a dizájnja biztos,valakinek ez nem fontos de én azért szeretnem mikor jol néz ki az asztal.Vista-t akarok majd hasznáni,ahogy olvastam azzal nem volt gond Getaway alatt.
Kariról is néztem teszteket,sztem is elég jol szerepelt.Kösz a tippeket,aszem ennél jobbat az én igényeimnek keresve sem találnék
Üdv
-
janek08
csendes tag
válasz
TheDragon007 #409 üzenetére
nekem kell 4 kilos laptop,a tükrös kijelzöt pedig nemtom melyik modellre érted mert én kezeltem (ezt: Gateway P7901H) élöben és semmi tükrözödést nem tapasztaltam.
-
vbbb
őstag
válasz
TheDragon007 #409 üzenetére
Szia!
Nem nekem kell, hanem egy ismerősöm akar ilyet venni külföldön majd hazahozni...a garanciáztatást ne kérdezd hogyan akarja majd megoldani.
Én biztosan nem vennék ilyen böhöm jószágot. Meg ő játékra akarja venni...hiába magyarázom, hogy ennyiért különb asztali gépet is összerakathatna...fontos neki a mobilitás na. -
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #406 üzenetére
Áhhhh... csak egyszer legyen szervize Magyarországon a Gateway-nek és nem is fogok más notiban gondolkozni!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #402 üzenetére
100 fok? Uhhh... az nem sok?
Akkor más játéknál is felmegy eddig?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #400 üzenetére
Rég hallottam felőled.
Jól megy a notid?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #360 üzenetére
Mármint Szlovákiában?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #353 üzenetére
Na jó persze, Te nem itthon vagy, hanem külföldön! Akkor azért volt ilyen gyorsak és azért foglalkoztak Veled! Így most már korrekt a hőmérséklet!
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #353 üzenetére
Na akkor ezek szerint, szerencsére, csak poros volt.
De idővel nem ártana szétszedni is és átpásztázni valami jobb hűtőzsírral, mert az ami gyárilag van rajta az nem a legjobb és ez idővel kiszárad.
Na de ez általában az összes termékre igaz mert nem szokták a jobb minőségű pasztákat használni. -
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #351 üzenetére
Anno amikor írtam a szervizeknek ,hogy volna egy ilyen gépen azonnal elküldtek melegebb éghajlatra a géppel együtt! Volt, aki válaszra se méltatott!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #349 üzenetére
Először próbáld meg a kompresszort. Ha nincs változás, akkor szedd szét, de az nem lesz egyszerű, mert kurvára össze van rakva!
Közben azon gondolkozok, hogy nem-e valami agyon mod-olt vagy nem megfelelő VGA driver van a gépeden!?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #346 üzenetére
Szerintem már brutálisan poros lehet a ventije, ha ilyet csinál!
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #346 üzenetére
És csak játék/terhelés alatt melegszik ennyire, vagy alapon/nettezés közben is?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #342 üzenetére
Nem is kell az a hűtőpad csak kérdeztem! Bőven elég egy-két könyvvel kitámasztani hátul! Nem csak hatékony módszer, de kurva olcsó is!
-
TheDragon007
senior tag
válasz
TheDragon007 #341 üzenetére
2.A ventilátorral 47 fokra csökkent 55ről. Ettől egy hűtőpad sem viszi lejjebb szerintem. Így viszont nem zúg - mivel 50fok alatt csendben van
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #339 üzenetére
Ad.1. Van-e hűtőpadod?
Ad.2. Milyen hőmérsékletű a CPU-d?
Ad.3. Ha szét akarod teljesen szedni azt szinte lehetetlen annyira össze van rakva, de egy "kis" kompresszorral megküldheted a ventit, egyébként a CPU-hoz hozzáférsz, tehát pl.: újra tudod pasztázni, ahhoz nem kell teljesen szétszedni! -
Csabifater
tag
válasz
TheDragon007 #335 üzenetére
Köszönöm!
üdv -
Stefanka
csendes tag
válasz
TheDragon007 #328 üzenetére
Az lesz csak hogyan lehet azt meg venni,
-
Stefanka
csendes tag
válasz
TheDragon007 #325 üzenetére
Cak az abaj hogy nem tudok boltot/szervizt ahol ilyet be lehetne szerezni.
-
Stefanka
csendes tag
válasz
TheDragon007 #323 üzenetére
A laptopnak nincs semi baja mert azt már meg nézettem,a csati meg má kint volt a gépböl mikor eltört . Az a pancser rá lépet az üres csatira.Mert kivette a rossz vinyóval ,és mikor levette a vinyórol az leesett ö meg nem vette észre és rá lépet.
-
Stefanka
csendes tag
válasz
TheDragon007 #320 üzenetére
Egy vinyó hely van benne de most nincs benne vinyó mert az halt meg és aki nézte az kivette belöle a csatit és eltörte igy se csati se vinyó. Meg probálom ujra elküldeni a képet.
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #311 üzenetére
Sajnos nekem nem megy.
Ugyan azt csinálja, sőt, ha a leírásodat követem, megint csak elfelejti a HD audio device-t, nem beszélve arról, hogy a három ismeretlen eszköz, sehogy sem akar eltűnni. De még 32 bit-es rendszeren sem.
Én már csak a winfos-ra tudok tippelni, az energiagazdálkodására (valami ACPI driver).
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #311 üzenetére
Hát, köszönöm, majd megpróbálom a leírásod alapján, hátha jó 64bit-re is.
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #309 üzenetére
Hát, az a gondom hogy nem a driverekel van a baj. Azok működnek, sőt, a Vista-é simán fölmennek, 64bit-en. A gond az ismeretlen eszközökkel van.
Na akkor leírom pontosan mi is van, történik. Telepítés után (XP64bit), van három ismeretlen eszköz, több is de ezek fölmennek a kamera, a kártya olvasó, ilyesmi. Szóval marad három: a modem, a hang és a VGA HD Audio-ja. Ezek ismeretlen eszközök, tehát a VGA driver sem tudja telepíteni a NVHD audo-ját. A win sp1-es (ez 64bit-nél az sp2 -nek felel meg), itt fölmegy a patch HD audio-ra (természetesen a 64 bites). Ekkor megjelennek a HD audio eszközök, nem kér újraindítást, így telepítem a modem, audio-t és láss csodát van hang, tökéletesen működik minden a Vista driverekkel. A videokártya HD már kér újraindítást, de örülök mert ez is fölment. Újraindítás után eltűnnek az eszközök, megint ismeretlenek. mar nem is akarja felismerni őket a rendszer mint HD audio device-k. Semmi, csak ismeretlen eszközként, bármit is csinálok, telepítek. itt próbáltam a Dell-es cuccot, de semmi. Rendszer letúr, újrarak. Semmitt nem rakok föl csak achipset drivert meg a HD patch-et. Újraindítás után ua., megint nincs csak ismeretlen eszköz. Rendszer letúr, újrarak.SP2-es föl, de erre nem megy föl a patch. Semmi gond, letölti frissítésben egy újabb patch-et a HD audio-hoz. Szuper megint lehet telepíteni, a hang fölmegy, de, a biztonság kedvéért újraindítás. Puff, megint ismeretlen eszköz. Dell-es cucc, semmi. Szóval én arra jutottam, nem a driverrel van gond, itt a rendszer, a winfos a ludas. -
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #307 üzenetére
Nem biztos. Látod az oldalakon is van akinek működik az a leírás, van akinek nem. A technika ördöge
.
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #305 üzenetére
Ezt én is megcsináltam és működött is. Örül
. Csak újraindítás után eltűnt az egész és megint ismeretlen eszköz lett a helyén
. A bosszantó az volt hogy nem akarta semmiképpen sem High Audio Device -nek fölismerni őket a rendszer újraindítás után.
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #303 üzenetére
Várjuk.
Csak nem végigkövetted a leírást. -
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #301 üzenetére
Majd megpróbálom az új BIOS alatt, hátha összejön.
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #299 üzenetére
Azért igen jó le vannak írva az általában fölmerülő gondok
. Én is innen frissítettem a BIOS-t, hogy működjön a RAID.
-
Cindy04
csendes tag
válasz
TheDragon007 #296 üzenetére
Köszi, megpróbálom
Majd ha én is tudok esetleg valamit a hangról szólok. Mert aztán lehet hogy be kell vinnem szervizbe. Mert mondom ott mondták hogy meg tudják csinálni.
-
marioe
csendes tag
válasz
TheDragon007 #294 üzenetére
én a Gateway Recovery Center-es cd-re gondoltam,ami a driverek vannak
azt a cd-t elvesztettem,azzal meg müxött minden.
ahoz lér valami sorozatszámot?
rákerestem,és amikor elkezdek telepiteni,mindig az ismeretlen eszközhöz akar drivert keresni,de sohasem talál
nem lehett hogy valami a BIOS-al van?láttam pár embert akinek ugyanez a problémája a wifive,nektek sikerült megoldani?
-
marioe
csendes tag
válasz
TheDragon007 #292 üzenetére
hali.a magyar oldalról töltöttem le,de nem ment azzal sem,ezen a az oldalon meg nem csak az egérhez és videó kértyához van driver
Ismeretlen eszözként ismeri fel,probáltam manuálisan is rárakni a drivert,akkor meg azt mondja hogy az eszköz nem inditható el,mert nem tudja betölteni az illesztőprogramokat (eszközkezelő)
megprobálom az service pakot,hátha jó lesz...
sztem az lenne a megoldás,ha valakinek megvan a restore cd,csinálna róla egy iso-t,és dobna egy linket.
nagyon hálás lennék érte -
Cindy04
csendes tag
válasz
TheDragon007 #286 üzenetére
És nem tudod mit tehetnék? Mert bementem számtech-es boltba azt mondták hogy Ők meg tudják csinálni xp re. A videókarinál természetesen odafigyeltem, hogy 32bites Vista kell. Akkor sem jó. Most feltettem tegnap az xp-t de semmit nem tud. Mindegy így hagyom szenvedtem már vele eleget. Nem tudok már mit csinálni.
-
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #280 üzenetére
Nem tudom, nálam angol gyári vista van, csak magyar beállításokkal.
Más: barbár voltam és valahogy sikerült kiugrasztani az ü betűt a helyéről, szerencsére nem tört le a műanyag pöcök, de nem merem erőltetni így visszarakni se bírom. Vállalná valaki Bp-en vagy környékén a szakszerű visszaszerelést?
-
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #278 üzenetére
Esetleg próbáld meg angol területi beállításokkal és nyelvel aztán majd utána átállítod. Nem tuti tipp, de hátha.
-
Csabifater
tag
válasz
TheDragon007 #273 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Üdv -
melicio
csendes tag
válasz
TheDragon007 #254 üzenetére
Hi!
Nem próbáltam mert nem is találam...csak frissítettem a videokártya drivert, de még így is csin...
Nem tudom mit csináljak, valahogyan csak meg lehet ezt oldani...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest