- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RZS
tag
Udv!
Persze telefon helyett okosorat kellett volna irnom....
Tudom vhol szerkeszteni az elozo hozzaszolasomat?
A 956 is tetszene, solarral, bluetootos mobilkapcsolatos telefonalasi lehetoseggel
Technikailag lehet az amoled solaros?
Kb en is itt tartok, hogy ennyi penzert nem akarok kompromisszumot kotni. Varom, hatha villant vmit a garmin.
A MIP nekem sem jon be, mindegy, hogy mit tud. A szinek nem stimmelnek. -
myckey
veterán
Évekig volt egy szem kijelzővédő az FR745 ön....lett rajta egy hajszálrepedés, mármint a fólián.
A 955re is rákerült.Szaréhúgyé megvan, fel is teszik patentül. kutya meg nem mondja mi van rajta....
jah, non-stop hordom a ketyeréket, meg mindenféle extrém körülméányek között is használatban van.
úgy hirtelen, ennyi
-
orbano
félisten
Alapvetően azt kell eldöntened, hogy okosórát akarsz sport funkciókkal, vagy sport órát okosfunkciókkal. A tevékenységek választéka és a mérési pontosság más liga, mint az okosóráknál. Téli sportoknál pl. külön van a pályasí/snowboard és a backountry, ahol a mászásokat külön méri. Az úszás is zseni, és a kondit is egész szépen le tudja követni, de megmondja, hogy épp guggolsz, vagy húzóckodsz.
A transzreflektív LCD kijelző szintén más dimenzió, napsütésben jobban látszik, mint anélkül. Ezt egy oleddel nehéz megjátszani. A 19 napos készenléti idő is magáért beszél, kb kéthetente kell töltenem (Fenix 7-em van).
Az edzési tanácsadó is egy elég komoly dolog, mindenféle adatokból megmondja, hogy mennyit pihenj, és milyen típusú edzésre van szükséged.
Írta a teszt, hogy hú nincs EKG, meg vérnyomásmérő, de igazából a mindennapi használatban nem sok hasznuk van, hacsak nem vagy szívbeteg. De még akkor sem sok: fateromnak szívelégtelensége van, utánajártam, és nem igazán tartják a szakértők hasznosnak, így nem is kapott ilyeneket tudó órát.Nade: ha a fentiek a fontosak, és nem az, hogy az óráddal mütyürözz a telefon helyett, akkor ilyet vegyél. Én speciel a kevés okos funkció java részét is letiltottam. Látom ha hívnak, vagy ha sms-t kapok, illetve az authenticatort el tudom fogani óráról, de ennyi, szerintem a telefon önmagában is egy mentálhigiénés rémálom, nem hiányzik, hogy ugyanezt az őrületet a kezemen hordjam.
De van akinek meg ezek a dolgok jönnek be, szóval a döntés a tiéd. -
Rotyi
aktív tag
Alapvetően nem fog esni az ára, talán a következő modell megjelenésekor, de az is árfolyam függő.
Viszont ki lehet fogni akciókat, vagy pl. Emagnál újracsomagolt is jó lehet (Fenix7 Sapphire Solar 250-ért volt nekem, és csak felpróbálva volt max). Ami nagyon fontos szerintem, hogy csak hivatalos viszonteladótól vegyük meg, mert a garancia csak akkor él.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Robotporszívók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest