- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbnd-007
tag
válasz
Alchemist #171 üzenetére
Ez a cikk azt állítja, hogy RMSSD-t számol (becsül?), de igazából mindegy, ha még a saját szenzorában se bízik meg. Ez az 54-es nyugalmi HR is úgy keletkezhetett, hogy lehet valami korlát, hogy mondjuk ha 10%-nál nagyobb eltérés van a szokásostól, akkor inkább szenzorhibának veszi, hogy az emberek ne posztolgassanak "jé, meghülyült a Garminom" posztokat Redditen.
De mivel maga az RHR sem úgy működik, ahogy a kockás füzetes időkben (ébredéskori pulzus), hanem az egész éjszaka minimumát nézi, ezért az arra kidolgozott elméletek se alkalmazhatók az óra adataira.
Arról meg, hogy egy rohadt diagramot nem tudnak megrajzolni úgy, hogy a tengely minimumát meghatározzák és ne 0-60-on ábrázolják az RHR-t, ami így egy használhatatlán vízszintes vonal, nyomdafestéket nem tűrő véleményem van.
Az alvási stressz az egyetlen, amit használtam egy darabig, de az RHR változásával az is meghülyült, ráadásul úgy kell programmal kibogarászni a letöltött adatokból, mert nem mutatják meg.
-
parandroid
félisten
válasz
Alchemist #112 üzenetére
Nyilván. Bár én a második Garminom használom harmadik éve (párom szintúgy), és eddig egyiknél sem vettünk észre ilyesmit. A rengeteg ismerőstől sem hallottam amúgy még ilyet, pedig kb 80+% Garminnal edz. De nekem nem kell mondanod, a következő órámat mar nem venném solar töltés nélkül.
Adamsky: Eddig pont azért voltam lehurrogva, mert leszarom az amoledet.
Elhiszem, hogy valakinek tetszik, nekem nem kell, teljesen mások a szempontjaim. Az always on viszont teljesen alap, mind activity közben, mind a teljes nap folyaman, ebben nem is lennek hajlandó kompromisszumra. Ugyanígy a láthatóság is elsődleges, éjjel-nappal. Üzemidő tekintetében meg lasd első bekezdés. Szóval kimondottan _nem_ vagyok az amoled célközönsége.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- ZIDOO médialejátszók
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest