Új hozzászólás Aktív témák
-
RZS
tag
Lazba hozott az ora tudasa, ezert szeretnek venni.
Viszont a solaros garminok kijelzoje gagyi es kicsi. A ledes garmin pedig nem solaros.
Van ledes okosoram. Ejszaka kelloen sotet. Nappal, ha rasut a nap is latom. Automatan szabalyozza a fenyerot...
Azt szeretnem, hogy solaros, ledkijelzos, telefonalasi lehetoseges okosoram legyen......Myckey 222# :
Azt sajnalom, hogy a garminnak meg nincs ilyen.... -
jbnd-007
tag
Pontosan, nincs köze a két dolognak egymáshoz. Ezért is baj, hogy (érzésem szerint) a nyugalmi pulzus 1-2 hetes mozgóátlagához hasonlítja az aktuális pulzust és abból számol stresszt.
Igazából ott (is) van a dolog elcseszve, hogy a "stressz" szót használják, ami magyarul idegbajt jelent, angolul meg lehetne "terhelésnek" is fordítani. (De a Garmin is inkább stressznek értelmezi, különben nem légzőgyakorlatokat ajánlgatna magas szint esetén.)
Például egy szénhidrátdús érkezéstől nem ideges lesz az ember, hanem felmegy a vércukra és ezzel együtt a pulzusa is, tehát a szervezet terhelése nő meg.Nekem amióta lement 45-re a pulzusom, azóta nem megy a Body Battery 70 fölé, merthogy szerinte egész nap stresszelek a 60-as pulzussal. Amikor télen döglöttem egész nap és 50-55 között volt a nyugalmi pulzusom és 60-65 a napközbeni, akkor minden nap 100-as body batteryvel keltem és 70-nél nem ment lejjebb egész nap.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... legalább kettészedi a vonalat, ahogy eddig is tette."
+1" ... egy expedíciókra (is) tervezett óránál ... " - igen, de azért jó lenne, ha az "alsó házban" se kopna ki a MIP-s. Nem igazán szeretnék 300e+ Ft-t fizetni ...
#106 Sancza
" ... akkor bekapcsolhatod az AOD -t ... " - az AOD a képek tanulsága szerint nagyon min. fényerőn dolgozik. Gondolom sportolás közben sincs ez másképp (ha igen, akkor sorry)."Nem tudom milyen körülmények voltak ott ... " - napon. Ne gondold túl!
" ... mégis mitől "komoly" egy sportoló?" - esetleg attól, hogy nem ilyen 1-2 órás etapokat nyom le, hanem sokkal hosszabb ideig használja az órát.
" ... miért ne vehetne Amoled-es órát ... "
Még mindig nem érted.Én csak annyit írtam, hogy szerintem ...
Mindenki azt vesz, amit akar, de én tartom a véleményem, hogy órába, - de sport órába pláne - jobb a MIP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest