Hirdetés
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbnd-007
tag
Igaz, pontatlanul fogalmaztam, azt kellett volna írnom, hogy az egészségügyi mérések 80%-a bullshit. A pontos idő mutatása például 100%-ban jól működik.
Én egy Polar H7-et használok és a Runalyze számításaira támaszkodom a pihenőidőkkel kapcsolatban, mert ott merik közölni a felhasznált képleteket. A Garmin titkosított boszorkánykonyhájában készülő adatokban nem tudok megbízni, főleg, hogy gyakran kapom hibázáson az órát.
-
jbnd-007
tag
Két évig voltam túledzés-szindrómás, nem volt vicces dolog. Próbáltam támaszkodni az órára, de még egy szaros nyugalmi pulzus mérést se tudnak rendesen megcsinálni, ha este alacsonyabb a pulzusod, mint reggel volt, simán felülírja vele az aznapit. Pedig az másnapra tartozna.
A HRV egy vicc... amikor 50-volt a nyugalmi pulzusom, akkor a 60-as pulzussal azt jelezte, hogy halál nyugodt vagyok, most, hogy lement a sporttal 45-re, most ugyanarra a pulzusra azt írja, hogy mindjárt szétb@sz az ideg.
Fenét mérnek ezek HRV-t, a pulzust is alig bírják eltalálni... Amikor mellkaspánttal mérsz HRV-t az EliteHRV-vel, az elektromos alapú, mégis moccanni se szabad közben.
Az alvási paraméterek is egy vicc, nem az óra dönti el, valami AI-n átengedik és az mond valamit a nagy tömegen betanított adatokból. (Ha megnézed rögtön felkelés után meg egy órával később, megváltozik a görbe.) Ha átlagos vagy, érvényes lesz rád nagyjából, ha nem, így jártál.
Ez egy kicsi térképes navigációs eszköz, amivel lehet fizetni meg zenét hallgatni rajta. Ja meg megmutatja, hogy hány óra van.
Ha mozdulatlan vagy, akkor elég jól mutatja a pulzusod is. A többi bizonytalan. Nem véletlenül írják bele az apróbetűsbe, hogy egészségügyi alkalmazásra nem felel meg.
Ahogy egy edző blogján olvastam: a világ összes kütyüje se pótolja azt az egyszerű kérdést a sportolóhoz, hogy "hogy érzed magad ma?"
-
parandroid
félisten
+1
Ugyanez. Valami 4 euróért 5 db fóliát rendeltem amazonról, 3 éve ugyanaz az egy van az órán, kutya baja. A peremet szoktam néha odaverni dolgoknak, nem is annyira sport/edzés közben, mint inkább melóban. Nem mondom, hogy úgy néz ki, mint az új, de abszolút vállalható, ahogy kinéz, elég közelről kell nézni, hogy lásd a karcokat. Mondjuk ez egy Fenix5, de előtte az FR235 ugyanúgy 3 évig volt meg - az elmúlt 3 évben meg egy kollégám használja, aki 100 euróért átvette, azóta is teljesen korrektül néz ki, illetve működik. Belegondolva, még a filléres fólia is rajta van, amit 6 éve rátettem.
p
-
Lajmund
őstag
Szimpatikus hogy tölti a nap de én inkább a szebb kijelzőt választom. Számomra kevés érv a 20% optimális esetben. Nem rossz fizetnék is kicsit többet ha az amoledes is tudná de ezért nem választanám a gyengébb kijelzőt. Ilyen áron nem kell. De szerintem a Garmin is azért ment el ilyen irányba mert valószínűleg egyre jobban van igény a szebb felületre. Ennyi pénzért nézzen is ki valahogy ha már a tized,ötöd ennyibe kerülő órákban is amoled van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Íme, az Epix Gen 2 könnyebb, olcsóbb, sportosabb kivitelben.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tudományos Pandémia Klub
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- GTA V
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest