- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
<Adamsky> #184 üzenetére
Ebbe pici a kijelző kissebb mint a fenix,epix, 965-be. És kb tudásba is epix szint. Miért ne lehetne egy fenix,epix árba minden benne? Viszont elég jól néz ki attól függetlenül hogy ennyit nem ér. Akkor az eddigieket kiegészíteném hogy így nézzen ki és legyen jelenlegi epix árban 965 kijelző mérettel vagy inkább 1.5"-al. És a flexelős marq legyen arany és az legyen mocskosul dràga.
-
PirosHello
senior tag
válasz
<Adamsky> #130 üzenetére
Az érintőképernyős céleszköznél (GPS) nem órára gondoltam. Értettem ez alatt az Oregon vagy Montana sorozatot. Csak ráböksz a képernyőre és máris megjelenik a "Tervezés ide" gomb. Rohadt kényelmes. Na ez maradt ki az órából, pedig nem lett volna nagy probléma beletenni. Ha még nem próbáltad (autós GPS-ek is tudják) egyszer próbáld ki. Túrán sokszor jól jön. Ez nem jelenti azt, hogy én mindig térképen tervezem meg a célt, de ha már a térképet tologatom a képernyőn akkor csak egy gombnyomás.
Tudom milyen az órás EKG, családban van AW. Azt is láttam, milyen "eredményt" ad. #128-ban válaszoltam, nem kell túlgondolni.
-
Sancza
tag
válasz
<Adamsky> #107 üzenetére
" ... akkor bekapcsolhatod az AOD -t ... " - az AOD a képek tanulsága szerint nagyon min. fényerőn dolgozik. Gondolom sportolás közben sincs ez másképp (ha igen, akkor sorry).
Kikapcsolt és bekapcsolt AOD mellett is ugyanolyan fényereje van a kijelzőnek, nem függ az AOD állapotától"Nem tudom milyen körülmények voltak ott ... " - napon. Ne gondold túl!
én tűző napon is láttam az órám kijelzőjét, nem volt olvashatatlan mint a képen (persze nem is volt olyan jó mint egy MIP-es, de ezt nem is mondtam)" ... mégis mitől "komoly" egy sportoló?" - esetleg attól, hogy nem ilyen 1-2 órás etapokat nyom le, hanem sokkal hosszabb ideig használja az órát.
mennyit? 3óra ? 5óra? 10óra? 20óra?
965 : all+multiband gnss módban zene nélkül 19 órát tud ...Egyáltalán nem jobb vagy rosszabb a MIP a kérdés. Megvan a MIP előnye és hátránya, ugyanúgy az Amoled-nek is. Ennek tudatában kell venni az órát, kinek milyen igénye van.
A problémám, hogy úgy állítjátok be (többen), hogy a "komoly" sportolónak csak is a MIP a legjobb választás , ami így egy baromság, amit korábban már kifejtettem miért az
de én itt feladtam, nem fogjuk egymást meggyőzni
-
Sancza
tag
válasz
<Adamsky> #104 üzenetére
ja, írhattam volna finomabban
. Egy AMOLED-et folyamatosan kapcsolgatni (ébresztgetni kell), amire vagy nincs lehetőséged (gombot nyomni) vagy csak szimplán nem akarsz ezzel vesződni (mert hál' Istennek van (még) MIP-es óra).
Nekem teljesen jól működik , másnak is. Ha meg tevékenység közben zavar a ki-be kapcsolása a kijelzőnek, akkor bekapcsolhatod az AOD -t (ahogy nekem is be van kapcsolva). Sima óra üzemmódban mégis minek legyen folyamatosan bekapcsolva a kijelző?Láttam a linkelt képet. Nem tudom milyen körülmények voltak ott, de nekem soha nem volt probléma tűző napon az epix2 kijelzője és kötve hiszem hogy a 965be ne ugyanolyan kijelző (vagy jobb) lenne mint az epix2ben
(persze nem volt tökéletes, de messze nem volt olyan rossz mint a linkelt képen és nagyon ritkán nézegetem tűző napon, ha csak tehetem nem is megyek tűző napra , persze ez nem mindig jön össze)
A "raise to wake"-et hagyjuk, az egy rossz vicc! Majdnem olyan jól meríti az órát mint az AOD.
965 smartwatch mód alapértelmezett képernyő beállítással, AOD kikapcsolva: 23nap
AOD bekapcsolva: 7 nap
ja, "ugyanannyit fogyaszt" a folyamatos képernyő bekapcsolással :("El kéne engedni azt a vonalat ... " - az én véleményem már pedig az, amit korábban írtam. Illetve úgy látom nem csak én vagyok ezzel így. Aki pedig még többet (sokkal többet) sportol, az pláne így gondolja.
Úgy látszik még mindig nem érted mi a bajom ezekkel a teljesen fals általánosító kijelentésekkel :(
Egy komoly sportoló (mégis mitől "komoly" egy sportoló? ) nem azért fog Amoled-es vagy nem Amoled-es órát venni, mert Ő egy "komoly" sportoló
A profi/versenysportolók többségének bőven elég és jó az Amoled-es üzemidő (epix2/965 esetén) és kijelző, attól nem lesz "komolytalan(?)" sportoló mert Amoled-es órát vesz.
Egy profi/komoly/verseny sportoló olyan órát fog venni, ami az Ő sportolási tevékenységéhez legalkalmasabb. Egy ultrafutó/túrázó nem Amoled-es órát fog venni nagy valószínűséggel (basszus a 965 ultratrac módban 34 órát tud, all+multiband gnss módban zene nélkül 19 órát, már ez is rohadt nagy üzemidő), de aki nem ultra hosszú tevékenységet végez (komoly sportolók túlnyomó többsége is ilyen), az miért ne vehetne Amoled-es órát ha neki az a kijelző jobban tetszik jobban látja és a sportolási tevékenységét pontosan ugyanúgy tudja követni mint a nem Amoled-es órával ?
Aki a sportolási tevékenységének nagy részét tűző napon végzi és fontos, hogy ott jól lássa a kijelzőt, az nem Amoled-es órát fog venni ÉS ez teljesen független attól, hogy a sportolást komolyan/komolytalanul/hobbi/verseny szinten űzi! -
orbano
félisten
válasz
<Adamsky> #104 üzenetére
Egyet kell értsek. Télen 6 órát megy egy nap Activityben az órám, nyáron 2-4-et. Semmi kedvem nyomogatni rajta valamit, amikor rá akarok nézni, hogy mi a stájsz. És persze akkor az extrém eseteket nem említem, amikor útvonalat követsz a térképen vakon a ködben, hogy ne halj meg
Persze ez extrém, de pont ezek miatt remélem, hogy a Fenix nem adja be a derekát az OLED őrületnek, vagy legalább kettészedi a vonalat, ahogy eddig is tette. Szerintem nem is lesz más választása, egy expedíciókra (is) tervezett óránál, ami az üzemidejéről híres, nem tudják megjátszani, hogy a 19 napos alap készenléti időt lecsökkentsék.
-
Sancza
tag
válasz
<Adamsky> #94 üzenetére
Ha inkább / sokat sportolsz, engedd el az AMOLED-es vonalat.
Ez egy orbitális baromság :(
Ha úgy mondtad volna, hogy: "... sokat sportolsz túlnyomó részt tűző napsütésben és folyamatosan nézni akarod az órád kijelzőjét tevékenység közben, akkor engedd el az AMOLED-es vonalat ... "
így korrekt lett volna, de ahogy írtad az egyszerűen baromság
Mégis miért akarod 0-24ben folyamatosan az óra kijelzőjét nézni? AOD-t bekapcsolva nem csoda, hogy drasztikusan csökken az üzemidő
arról nem beszélve, hogy bekapcsolható, hogy csak tevékenység módban legyen AOD, sima óra ként meg ki van kapcsolva az AOD (én ilyen beállításban használom)akinek fontosabb az üzemidő és/vagy a tűző napsütésben láthatóság, ott a 955, 255, F6, F7 vonal semmivel se rosszabb órák, van bőven választék
akinek tetszik/fontosabb a kijelző és nem kritikus az üzemidő (sportolók túlnyomó részének nem az) , annak meg ott az amoled-es vonal (és ez teljesen független attól hogy valaki milyen szinten sportol)El kéne engedni azt a vonalat, hogy aki komolyan/sokat sportol annak nem való az amoledes óra, mert ez így egy orbitális baromság, hülyeség
-
HThomas
őstag
válasz
<Adamsky> #97 üzenetére
Mint egy kihangosítót, de ezek ilyen tipikusan egy-két perces hívások, akár otthon, akár az erdőben, ha a telefon a táskában van. Nyilván forgalmas helyen, tömegközlekedésen, stb nem fog bohóckodni vele...
De amúgy az egész telefonos szál tök véletlenül került ide, miután az egyik fórumtárs egy olcsó telefonhoz hasonlította az órákat...
+1 a MIP-re.
-
myckey
veterán
válasz
<Adamsky> #93 üzenetére
Vissza ios tekinthetsz, nem kötelező a legújabb kiadás, igényxeidet sztm simán lefedi előző gen. is.,
Nekem pl. az FR 745 is elég volna, most is ( bár az sem filléres volt )
De a 955nek csak jobb az üzemideje, jól jön a Solar, kijelzője is picit nagyobb...a térképeknek pedig nagy hasznát vezsem, elvisz bármelyik kuplerájba( na jó, nem csak ezért ) Persze kell a multi Satelit is, ami pontosabb meg az egyéb szenzor fejlődés ésatöbbi....
De lényeg a lényeg, ha nem váltottam volna, akkor sem dőlnék kardomba. ( cask ha már belekeveredtem egy körforgásba, akkor anyagilag így jobban kijövök )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest