- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZOLI72
csendes tag
Az óra nemrég jelent meg, friss szoftvercsomag van rajta (amit alapjaiban írtak újra, valamint az UI is elég klassz lett) csodálkozom hogy csak ennyit kellett javítani...
Valójában nem csak ennyi a probléma, de most ennyit vettek a release-be, előbb-utóbb remélhetőleg javul minden.
A szoftver teljesen új, nagyot változott, persze iszonyat jó lett, nagyon kézreáll minden és szerethető, jól látható (tevékenység közben is), az amoled meg egyszerűen jó választás volt és kész. -
orbano
félisten
megvan ennek a marketing pszichológiája. ha már egyszer van 1.4, akkor kicsi és gagyi az 1.3, még ha használatban nincs is semmi differencia. ugyanaz, mint a telefonoknál a notch, aztán meg az island, vagy a kerekített kijelző, stb. Az agyad szocializációra teremtődött, alkalmazkodik a trendekhez a szépérzet.
zzola: és tapastalatod szerint melyik az a méret, amitől már jó, és alatta abszolút pocsék. amúgy nehezen tudom elképzelni azt is, ahogy futás közben b*zizod a térképet az ujjaiddal. Én speciál már a fenix 2-n lévő nyilacskákkal is elvoltam az erdőben, a topo map már luxus egy ekkora kijelzőn is.
-
RZS
tag
Mert tetszik a dolog. Gyerekkoromban a walkmanom is napelemes volt
Termeszetesen tudnek elni nelkule, a mostani okosoram sem solaros, de amoledes. Van solaros casiom, gw9200. Olyat szeretnek ami egyben tudja a 2 dolgot.. olvastam cikkeket, hogy a garmin rajta van az ugyon, elobb-utobb csak osszehozza.....nem gondoltam, hogy ekkora macera manapsag a solar amoleddel egyutt. -
myckey
veterán
Én már oda-vissza alapon vásárlok.
Beszámították egész értelmesen az FR745 órámat, most lett a 955.....ezt is váltom 2 év múlva sztm, ilyen alapon. ( vagy 3...mer ennek az árazása okán, már több a garija )Ez így egész ok.
szrk
De persze max. kihasználom a tudását ezeknek a ketyeréknek -
parandroid
félisten
Egyszerűen 500 eur körüli összeget, pláne még többet nekem most nem ér. Ha muszáj lenne vennem valamit, nyilván ezekből választanék. Epix nem tetszik, Fenixet megszoktam, FR-ből a teteje nyilván ok, szóval ez esztétikai kérdés, solarhoz meg ragaszkodnék most már. Kijelző nekem indifferens, nem deal breaker, de leszarom, ha csicsás, úgyis megy rá valami puritán dash (touch meg mindenképpen le lesz tiltva). Zenelejátszást sosem fogom használni, térképet talán évente egyszer, de ha nem lenne, az sem érdekelne. Okosóra funkcióból meg már a F5 is bőven tud mindent, amit használok, talán az érintős fizetés az egyetlen, amiben látok fantáziát, és most nincs meg. Szerencsére nem égető kérdés. Szenzorok (gps, barometer, pulzusmérés) biztos jobbak, de alapvetően nekem az F5 is elég, pulzuskontrollhoz meg úgyis mellkaspántot veszek fel, ha ennél komolyabban venném, akkor meg előbb vennék strydet, mint új órát.
Szóval jó cuccok ezek, de az árát én is sokallom. De nem gond, meg kell várni, amíg jön egy-két új modell, aztan megvenni kifutó akcióban.
p
-
zzola
titán
Sajnos elég furcsa az árazás. Én 127e-ért jutottam hozzá egy kék FR255-höz, de nem igazán jött be. Aztán szemeztem egy Epix titánnal (fehér) 279e-ért, de a 965 jobban tetszett. Most először tudtam felpróbálni a kiszemelt órákat. A 265-nek is szép a kijelzője, de a 965 mellett elég bazári a kinézete (nekem legalábbis az volt). Az újdonság amúgy is drága. Egyetlenegy dolog miatt jó csak a 250e feletti ár, a 3 év jótállás miatt...
-
Sancza
tag
ja, elírtak benne 2 sort, a többi jónak tűnik
Battery Life - GPS Only Mode with Music : Up to 10.5 hours
Battery Life - All + Multi-Band GNSS Mode with Music : Up to 8.5 hours
Garmin support oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest