- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
Akkor mások az igényeink. Nekem amióta megvan imádom és 0/24-ben rajtam van, mér mindent is. Minden nap megyek vele sportolni legalább 1 órát, de van, amikor teniszezek 2-3 órát van amikor gyalogolok 15 km-t és nem érzékeltem semmi bibit. Szóval az én igényeimnek ez tökéletes. Persze nem vagyok maraton futó, se kajakos se úszó, gondolom sok sport van, aminél nem úgy működik, ahogy kéne, azokat én nem érzem.
Szoftvert meg amennyire látom, szinte havi szinten frissítenek, legalábbis a betaban, mert azzal használom. Lefagyásom sosem volt...
-
Tündike25
tag
+1
Nekem is már egy 1 éve van meg, de baromi idegesítő a sok SW hiba. Már szabadultam is volna tőle, de sajnos nagyon belaktam a Connectet, ez az egyetlen oka, hogy maradtam. Az SW support és a HRM mérője is egy vicc, különösen hidegben mér egy idő után szarul, állítólag ez hardveres bibi.
Múlt héten volt először, hogy egy 4 órás evezésemet végre jó HR értékekkel mérte végig, előtte simán lement 60-70 bpmre néhányszor miközben bőven 100 felett kellett volna legyen. (lehet a legújabb SW végre jó? 1 év után csak sikerült, gratula Garmin!)
Vannak benne nagyon jó dolgok, csak a támogatási háttér egy kalap szar, így inkább kiábrándító mint szerethető az óra. (szvsz) -
Funthomi
aktív tag
-
TOZOLI72
csendes tag
Jó kis óra volt az is, nálam már megérett a váltásra. Rengeteg sportnál kísért, szerettem.
De azért most ég és föld a különbség... még szokom, de nagyon tetszik az FR965, pláne hogy jobban látom a kijelzőt akár menet közben is, vagy navigálásnál (amit az f3 is tudott vaktérképen). -
myckey
veterán
Ooo
Dehogynem. Én éjszaka is futok telefonnal a kezemben, a hegyen. Persze, volt már eses isNem tudom....hölgyek és urak.....de nekem tökéletesen megfelel a 955 kijelzője, nem gagyi, meg kicsi....simán futok vele és tájolok . Bármelyik versenyen. Legyen az akarmi minőségű, vagy csak laza túra.
De ugye, nem vagyunk egyformák
-
parandroid
félisten
Ez nem is annyira súly, mint inkább (csukló)méret kérdése. Illetve ahhoz megfelelően választott óra. Nyilván a nejemnek, aki kicsi is, vékony is, nem X-es órát veszek, hanem S-est. Én sem vagyok nagy darab, nekem a közepes méret pont jó, sose volt ilyen gondom. Gondolom azoknál problémás, aki mindenáron X-et venne, mert mittudomén, rosszul lát, de a keze kicsi hozzá. De ott meg szemüveg/kontaktlencse a megoldás, nem nagyobb óra.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged