- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThodEE
őstag
válasz
ThodEE #25373 üzenetére
Így majdnem 5 hónap távlatában egyik reggel csörög a telefon, budapesti szám, fogyasztó védelemtől hív az ember, látják az esetemet tök igazam volt, miért nem fordultam a békéltető testülethez, az is ingyenes és látván a történetet nekem adtak volna igazat, amire az Aqua hivatkozik olyan nem is létezik csak félre vezettek. Mondom neki hogy hát nem értek én hozzá. Mondja hogy sajnos a fogyasztóvédelem a károsulton nem tud segíteni, ők megtudják büntetni a boltot vagy tisztába tenni a bolt helyzetét és felvilágosítani őket, segíteni csak a békéltető tud, máskor ne engedjem el ezt a lehetőséget
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ThodEE #25373 üzenetére
Én tuti nem hoztam volna el. Mert amikor valami drágul akkor nem kapkodnak a cserével, csak hozzádvágják a pénzt. AMikor fordul a kocka akkor meg hivatkoznak minden szarra, hát a nagy ..... behajtottam volna simán, egy per belengetésére is fizettek volna, mert tudják, hogy azt csont nélkül elbuknák.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ThodEE #25364 üzenetére
És legalább az új kártya jobb, mint a régi?? Arra figyelj, hogy a jótállási idő (3 év) természetesen ÚJRAINDUL, ezzel is nehogy átbaccanak, a jótállási jegyen legyen feltüntetve! Ja, és hiába pampog a józsi, ha nem tudnak MINDENBEN UGYANOLYAN (magyarul echte ugyazt) terméket biztosítani, akkor a fogyasztó BÁRMIKOR elállhat a szerződéstől, azaz kérheti vissza a vételárat! Szóval ha neked a pénz vissza opció lenne jobb, akkor elállhatsz a szerződéstől erre hivatkozva, NEM VAGY KÖTELES elfogadni egy másik terméket, még ha a neve hasonló is, de teljesen más gyártótól van stb. Ezzel csak trükköznek, mert ugye 650 ezret kéne neked visszafizetniük, amit nem akarnak, így adnak egy most 300 ezres kártyát. Én nem hagynám, a pénzt kérném vissza. Ja, és mindenképp menj be az üzletükbe, és ezt írd bele a vásárlók könyvébe, hogy össze vissza hazudoznak, valamint emailben szándékosan megtévesztő, hamis dolgokat irkálnak mert mivel nem tudnak ugyanolyan csereterméket biztosítani, nem akarják visszafizetni a vételárat.
-
asdf_
veterán
válasz
ThodEE #25364 üzenetére
Én alapvetően nem genyóznék a bolttal, de a gondot ott látom, hogy mi lesz, ha ez is megdöglik? Az új 3 évvel indul nulláról (egyáltalán, 250e felett van)? Ha nem tudják majd ezt sem javítani sem cserélni, ennek már csak a mostani árát adnák vissza, meg ilyenek? Nem véletlen mondta azt az ipon az árak csúcsán a top kártyákra, hogy csak céges vevőknek adják el, pont a fenti esetek elkerülése érdekében, mert a haszon sokszorosát lehet így elbukni.
-
-
válasz
ThodEE #25353 üzenetére
"Vannak jogaim csak egyenlőre nem tudom hogy kell őket érvényesíteni"
Békéltető testület, ha pedig ők sem sem hatnak a boltra, akkor keress fel egy ügyvédet vagy jegyzővel indíts el egy fizetési meghagyásos eljárást.
"ráadásul egy teljesen más gyártótól adnák a csereterméket"
Csak ugyanolyan ÚJ terméket vagy köteles elfogadni, de azt is csak 38 napon belül. Mivel letelt, innentől kezdve már jogosult vagy visszakérni a teljes vételárat.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ThodEE #25327 üzenetére
3 év a jótállás (a videokártyákra általában ártól függetlenül mindig mindenhol 3 évet adnak), és a 30. nap után nincs semmiféle 8 nap (valszeg félreértelmezted), ha letelik a 30 nap azonnal jár a csere, és erre van 8 napjuk, hogy szerezzenek egy új terméket, innen a javítás már nem játszik (tehát az AQUA megint jogsértést követett el, mivel 2 hete nálad kellene lennie egy új videokártyának). Én már nem fogadnák el javítást, csak cserét. Véltelár visszatérítést nem vagy köteles elfogadni, csak te állhatsz el a szerződésről, ők nem. Holnap menj be, és ha nem adnak új kártyát, azonnal kérd el a vásárlók könyvét, és mindent írj bele, dátumokkal mindennel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest