Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
-
Mobilarena
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Szeretnék hozzátok fordulni nagy felháborodásomban.
2012. május 31-én vásároltam a G*rage St*re nevű boltban egy 19.900 forintos cipőt, amire 6 hónap garanciát kaptam. Úgy 3 hete vettem észre, hogy a sarkánál levált a talp a "cipőtől" tisztességes mértékben (2-3 ujjam akár át is fért volna).
Remegő kezekkel kutattam a garanciapapír után, megtaláltam és megörültem, hogy a termék még garanciális.
Visszavittem a boltba, bevették, és a minap kaptam egy smst, amiben a következő állt:
,,T. Vásárlónk! Visszakaptuk cipőjét a vizsgálatról. Alaptalan szakvéleménnyel. Átveheti az üzletünkben. Üdv. g*rage st*re.
Feltételezem, hogy ez azt jelenti, hogy 5 hónap alatt lerohadt a cipő a lábamról, és nem hajlandóak kicserélni.Ilyen esetben mit tehetek? Holnap, legkésőbb holnap után szeretnék bemenni hozzájuk, de előtte szeretnék valaki -nálam- okosabbal kommunikálni, aki jártas a garanciális ügyekben.
Ha arról lenne szó, hogy direkt a garancia lejárta előtt tönkrevágtam, akkor elfogadnám a helyzetet, de így nem értem mire vállalnak garanciát, hogy ha valami probléma van a cipővel, akkor ránéznek, és hozhatom el úgy, ahogy beadtam.
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest