- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Francia91
veterán
-
peet05
aktív tag
válasz
thomasa #106593 üzenetére
Az előző széria valóban...nem a legélesebb kés volt a fiókban, de az IRX9-től már pl. a kijelző is 100%sRGB-t kapott. A TUF is rengeteg fejlődésen ment keresztül (FA507). Ami a kisebb pénztárcájú vásárlóknak jó hír. Alsópolcos, igen, de inkább ez, mint egy Katana, stb.
-
válasz
thomasa #106493 üzenetére
Az MSI régiben.(esetleg clevo) Az enyém nem 2024-es, nem jön rá már régen semmilyen frissítés pont ezért teljesen biztonságos. MSI GT70 még mindig a csúcson, megunhatatlan.
És egyre biztonságosabb mint napjaink legközkedveltebb szava.Más:
Megjött az UPS.
Én innentől már nagyon nagyban nyomom! -
peet05
aktív tag
válasz
thomasa #106493 üzenetére
Ezt így rásütni a márkára, nem mondanám. KH szólt, hogy erre a bios frissítésre figyeljünk oda, mert ez és ez lehet belőle (tól-ig évjárat, Legionok, a többi típus egyelőre kérdőjeles).
Bármelyik másik márkánál, típusnál lehet ilyen, és ehhez hasonló, "beüt a szarvihar".
Notebookcheck-en szétnézhetsz, teszteket is megtalálod.
-
Dhampir
félisten
válasz
thomasa #104192 üzenetére
Lenovo Legion Pro 5
(#104196) vakablak93
Igen, a proci erős, csak az integrált GPU gyengécske.
Egy másik Ryzen processzor, az AMD Ryzen 9 7940HS az AMD első dedikált AI-hardverrel rendelkező laptop-processzora.
A Razer Blade 14 notebookban tesztelték:
AMD Ryzen 9 7940HS review: does AI hardware make a difference? -
Csupati
őstag
válasz
thomasa #104152 üzenetére
Az alvó üzemmód és a hibernalas közt az a különbség, hogy míg alvoban készenlétben van a gép és érzéki ha kinyitod, vagy billentyűt nyomsz vagy távolról fel lehet ébreszteni,addig a hibernalas az egy energia takarékosabb "alvó üzemmód" ahol csak a bekapcsoló gombra indul a gép.
-
Raymond
titán
válasz
thomasa #104160 üzenetére
A "sok eve" a lenyeg azt hiszem. Azota mar kiderult hogy nem lenyege es (foleg akkor nem volt az amikor ezt kitalalta valaki mert akkor SLC es MLC SSD-k voltak a piacon) Nem fogod az SSD-t "elkoptatni" ezzel. A swap file a HDD-re rakasa vagy az indexeles kikapcsolasa is hasonlo marhasag. Nem hogy nem segitenek inkabb lassitanak a rendszeren. Az SSD-t pedig azert veszed hogy hasznald es hogy gyorsabb legyen a gep.
-
-
ttomas2005
csendes tag
válasz
thomasa #103919 üzenetére
A leírtakat szerintem kielégítik a Legion Slim tulajdonságai. Már egy ideje figyelem a piacot és nekem úgy jött le, hogy az emag-on a legolcsóbb. Érdemes figyelni az árakat hetente vagy akár naponta mert vannak ilyen "nap ajánlata" meg "őrült napok" akciók, amikkel még egy 20-25K mínusz is be csúszhat Jelenleg pld a ryzen 5 modell 430K, az i5 modell pedig 476. Mindezt úgy, hogy tegnap az i5 450 körül volt, két hete pedig fordítva voltak az árak az i5 javára. Sőt a hónap elején a Ryzen 7 modell 4060-al becsúszott 490 környékére, az is egy jó deal volt.
-
válasz
thomasa #71964 üzenetére
Én pályáztam egyre, csak erre és csak 1 db-ra. Kedvencekben volt, 5 mp-ként nyomkodtam a frissítést, amikor bejött az oldal, nyomtam végig a rendelést, kártya mentve, már fizetni nem tudtam, kb. 10 mp alatt elfogyott! Most meg tele a HA, a sok nepper beindult. Várható volt, mint mindig.
-
válasz
thomasa #69810 üzenetére
Az teljesen vállalható idiótizmus! Én egy időben a CASIO órákat gyűjtöttem. Aztán lett egy MR-G modellem és az akkorát ütött, hogy eladtam az összeset, csak a királyt hagytam meg. De volt, hogy a különleges Asus notebook-okat gyűjtöttem;
meg volt a Lamborghini sorozat,
a híres Bang-n-Olufsen NX90-es (dupla touchpad!!)
amire sokat gyúrtam az a minden "kinyitom-szétnyílós hűtésű" notebook őse; az Asus AIRO volt, de nem jött össze.
Most kizárólag kínai (azaz hamisítvány!!) LEGO emberkéket gyűjtök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged