Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs tudomásom róla, ma beszéltem a szakszerviz Asusos szerviz technikussal aki a gépem csinálja és eddig is ő csinálta (mikor ott volt eddig 2x) a gép a polcon pihen/félre van rakva, bár új lap+hűtés berendelve és megérkezett, de külföldi Asus válaszára várva kiderül mi legyen (csere vagy komplett gépet cserélik ügye) azért nem értem ezt a "sallangot" a státusz lekérdezésnél, gondolom valamit kellett adni neki státuszt.
(újat)
Hh a külföldi Asus válaszát várják, azok döntenek ilyen téren?
Számomra lényegtelen mit csinálnak vele, mert a gyári SSD kerülne ki a gépből (bármi is legyen) és kerül a helyére frissen felrakott/driverezett, szoftverezett, belakott új Win10 x64 Pro rendszer. /meg a többi SSD is félre van rakva ami menne bele.../
(#37340) KillHates: Érdekes dolgok ezek!
-
-
-
Egy vásárlója (korábbi) fel is jelentette, volt bírósági ügy is tudtommal) és ha jól tudom, abból van neki egy negatívja is.
(#35705) wanted5 Nekem is az NVMe SSD csavarja (csillag fej) eldeformálódott kicsit (kb. használhatatlan. Kerestem is a csavaros dobozomba és találtam jó pár darabot amik vastagságra megegyezők, de torx fejes meg imbuszos (csillag csak 2 db van) de ezek nem bimbi acél, hanem normális anyagból vannak. Na majd lehet felveszem a kapcsolatot az Asusal és szerzek egy kis zacsival "tartalékba"
Én az olyat (csavarfej letörik) úgy szoktam kivenni, hogy fúró asztalnál vékonyabb fúróval befúrok és lassú forgásra váltok. A csavar bennmaradó része meg szépen kicsavarodik. (ha nincs más megoldás, ez a legjobb)
-
-
KFORboy
senior tag
jó az 2 generációnak is [cca200év], HA holnaptól teljes politikai és gazdasági változás/megváltás történne mint egy tündér varázslat...sokkal mélyebb töltetű méreg eszi nekünk Magyarok lelkét mint hogy 2 évtized kihordja...De ezt így ahogy van, be is fejeztem; ez a legutolsó hely ahol bárminemű politikai töltetű tartalmat akarnék viszont látni, kivétel Vitya meg Putyin meg Trampli mémeken kívül !
-
bandras54
aktív tag
Még mindig hordozhatóbb mint egy PC + perifériák (vagy ez: [link] )
de igen, mondasz valamit. Valószínűleg az is benne van, hogy az utóbbi években égett a pofájuk, hogy felültek a mindent forrasztunk vonatra és most kihozták ezt a gépet. Talán pár ezer levéllel kevesebbet kapnak majd naponta a hülye kérdésekkel, hogy mikor lesz újra cserélhető CPU + VGA laptop.
-
PR0JECTNR56
addikt
(#29384) KillHates: Ezt én is láttam, most nem bízták a véletlenre.
Teljesítményben számomra kicsi az ugrás (9XX-10XX vs. 10XX-20XX), valamint a 20XX legfőbb újításai vagy nem érdekelnek vagy a gyakorlatban nem működnek, esetleg mindkettő.
Tisztában vagyok vele, hogy 10XX széria óriási lépés volt a laptop kártyák terén, ezt megismételni most nem lehet.Valamint ez is itt van.
Itt azt tartom aggasztónak, hogy itt az Nvidia-nak ez a referencia megoldás, a kiindulópont.
Desktop méret, van hely a nyákon alkotni. Nos, ha elképzeljük, hogy jelenleg ez a konstrukció még ekkora méretben sem üzemel rendesen, akkor nem tudok túl sok bizalommal gondolni az MXM verziókra, ahol van kb. fele ennyi helyük sem.
Értem, hogy komplexebb a kártya, sokkal bonyolultabb mint előtte, azonban számomra végfelhasználóként, noha érdekelnek a technikai megoldások, de végső soron úgyis egy lényeges szempont marad: az adott árért cserébe, mennyi FPS-t tol ki a kijelzőre és kész - ez utóbbi aspektus miatt esik majd ki nálam szerintem a 20XX széria és majd egy sima 1080 MXM lesz. -
Darth_Revan
veterán
Alsó szegmensben nem hozott akkora ugrást, mint amit sokan vártak, az ár viszont emelkedett jelentősen.
Az extra funkció (Ray Tracing) meg inkább e-penis növelésre jó perpillanat.Játékokban pl ott a Metro Exodus, elég csak megnézni a RTX-et promotáló videóját, totál fordítva sült el a dolog, mert annyira büszkén mutatják, hogy mit tud az RTX, viszont a legtöbb helyen ha ki volt kapcsolva az RTX, akkor még jobban nézett ki a játék
Itt a videó: [link] RTX On olyan hatást kelt, mintha az árnyékok low-ra lennének téve az FPS viszont nagyot zuhan
-
gyemipapa
senior tag
Éjszakára szerintem is felesleges bekapcsolva tartani, seedelni nappal is lehet, ahogy letölteni is, ha lassú a net, akkor nagyobb sávszélre kell váltani. Napközben viszont a ki-bekapcsolgatások tényleg többet ártanak, mint használnak.
Ami a villanyszámlát illeti: alaphangon csak kb. 40wattot fogyaszt, vagyis mint egy olvasólámpa. Szemben pl. egy asztali géppel, ami lényegesen többet. -
Angel2014
addikt
Nem vagyunk egyformák..és a gépünk sem az...nem mindenki úgy érti meg a dolgokat mint akik jobban értenek hozzá. Én szerintem ez egyáltalán nem tartozik offnak a topikban.
maximilian4 : Tényleg egy kicsit lekezelő a stilus engem nem zavar...de ha gondolod leszkanderozom veled.
Lesz olyan élmény mintha BF1 -el játszanál.
-
Szerintem az ilyen jellegű OFF nem probléma, mert a topic működéséhez kapcsolódó hozzászólás, és eleve OFF-ban van. Én igazából azokat a felesleges hozzászólásokat nem találom hasznosnak amikor felmerül egy kérdés valaki részéről, majd amikor megválaszolja az ember, akkor a kérdező részéről elkezdődik az okoskodás. Nem tudom ilyenkor miért kérdi meg a kérdező azt amire kíváncsi vagy amiben tanácstalan, ha van határozott véleménye vagy elképzelése a dolgokról...
-
-
Ubul86
őstag
az asus-t tudom, bár elvileg az is úgy volt bontott, hogy a gari jegy, meg poros volt a táp matrica alatt, vagy vlaami hasonló. Én lehet észre se vettem volna
A dell-nél viszont ez a sérült gép lényegről lemaradtam, az viszont tényleg szomorú, vagyis arra akarok kilyukadni, hogy két gépből kettő sanszos, hogy nem teljesen új volt. Persze én se azt kaptam, mert kiállított darab volt, de ott a helyszínen ezt velem közölték, én ennek tudatában vittem el. Megértem ennek az ellenkezőjét is, ha valaki nem ilyet akar elvinni, de mondom mi baj lehet.
Én még az Acer heliosnál (azt hiszem Helios volt neki) csatlakoztam be, ott meg a hőmérséklet volt nagyon durva, az viszont nem a bolt meg egyéb hibája, hanem sajnos a gép összerakása, de még mák, szerencse hogy van ilyen is. Lehet hogy abba már én se tudtam volna beletörődni, hogy 90+ fok fölött menjen minden. -
DVlad
őstag
Nincs olyan, hogy egy új autó számlálóján 0 legyen.
De ezekben a műszaki cikkes esetekben biztosan jogszerű a visszahozott cuccok újként eladása, mert különben nem hiszem, hogy a nagy multik bevállalnák ezt a jogi rizikót. Persze értem, hogy miről beszélsz, de az az érzelmi része a vásárlónak, a valóság meg odaát van. -
Sischo
tag
Csak nem egy Y570es Lenovo volt?
Én is kb 5 évig nyúztam az enyém, igaz már nem a régi fényében, de azért még mindig működik.Amúgy én nemtudom mennyit érdemes ezen a használt laptopot témán pörögni. Én hacsak nem valami nagyon egyértelmű dolog lenne, pl: bontott zárjegyű vagy sérült laptopot kapnék nem küldeném vissza. Heteket szopni cask azért, mert valaki egyszer már felnyitotta a laptopot
Nekem ennyit nem ér.
Aztán meg 100%-ra úgysem fogja az ember tudni, hogy tuti ő a legeslegelső tulaj és még soha senki nem gondolta meg magát elötte.
-
TheNewDawn
addikt
Persze, csak mint írtam már egyszer, minden viszonylagos, és mindenki másnál más az a bizonyos szint, meg ehhez jön még hozzá az is, hogy ki lehet fogni mindegyikből nagyon jó ( már viszonylagosan ) meg nagyon rossz példányokat is, nyilván nem az összes Acer Vx, Dell 7567 Lenovo Y520 stb stb összes példánya ugyanaz.
Plusz még mondhatnám a szubjektivitást is, van aki szerint bizonyos gép hűtése SZERINTE nagyon jó, másiké meg nem, aztán a gyakorlat az ellenkezőjét mutatja.
( Ha most elolvasna az ember 10 tesztet abból 10 en min 8 félét írnak ).Sőt, a hűtés meg minden egyéb is viszonylagos, pl a Lenovom lehet egy 1060 ast vagy egy i7 es felforralna, és most anyáznék magamban hogy miért vettem ilyen fost, de az i5 és 1050ti vel piszkosul elégedett vagyok vele hűtés terén ( is ).
De félre ne érts, nem vitatkozni akarok ezúttal és maximálisan értem az álláspontod, csak leírtam röviden én hogyan látom. -
maximilian4
addikt
Most nem magamat akarom fényezni, de az alsóbb kategóriában is vannak korrekt gépek.
Nyilván itt is vannak kompromisszumok (full műanyag, kijelző színhűség..), de legalább nem döglik meg a gép. Ami teljesítményt tud azt le is tudja adni. Ehhez kellett egy újrapasztázás, de legalább ezen tényleg sokat segített. Láthattunk olyan gépet is amin semmit nem segít szinte.
(#18946) barnabas22
Vidd el KIllHates-hez.
-
TheNewDawn
addikt
" jó hűtéssel, rendes vázzal, igényes garanciával, jó panellel, nem forrósodó bill.-el, "viszonylag" halk, stb. (és itt most korántsem a csúcskategóriára kell gondolni, ugyanis nem "kiváló"-t írtam) nem kapsz rendes notit 300 alatt Mo.n"
Ugyanúgy szét lehetne cincálni ezt ( sőt az összes ) kommentet is. Ugyanis minden csak viszonylagos.Mi az a jó hűtés meg rendes váz stb ?Mint mondtam valakinek a 150 ezres is gamer, van akinek a 600 ezres se.
Elég sokan irhatnák azt, hogy az ő mérjéjük szerint a jó amiket írtál az nem 300 hanem 500 nál kezdődik.
Ugyanis 300 ért NEM fogsz olyan gépet kapni amilyet leirtál.
A felső kategória alatt ( ami szerintem olyan 500 nál kezdődik ) valahol ( minél olcsóbbat veszel annál több helyen ) kompromisszumot kell hogy kössél, és el kell döntsed neked mi a fontos.( Remélem amúgy nem a Dell 7567 re gondoltál azon paraméterek alatt amiket leirtál
-
TheNewDawn
addikt
Pedig de, simán, a gamer notebook kategória minden , ami alkalmas már játékra valamennyire, tudom lehet neked 1,5 milliós 1080TI notid van 128 gb rammal, de Mo on nem ez az általános.
Már a 940mx en lehet jatszogatni pár éves játékokkal, szóval a kategória legalja bizony ez, vagyis olyan 150 nél indul.250 től olyan 450-500 ig tart a középkategória( tehát amibe minimum 1050ti és max Q max mentes (szóval rendes) 1060 6gb os van. ( nyilván sokkal jobb kijelző hűtés anyaghasználat stb is mint a kategória alján levő gépekben.
500 felett pedig hazánkban már bőven felső kategóriás a dolog, minden olyan ami ilyen Asus Rog vagy Dell Alianware min 1070 es kártyával 17.3 vagy 19 es kijelzővel, stb stb.
Tetszik, nem tetszik, az én 1050ti vel felszerelt Y520 am is ( pedig 250 be került nem hogy 300 ba ) is gamer, mégpedig nem is annak a legalja.
-
buherka
addikt
A legutolsó ilyen újként eladott Acer noti amivel volt dolgom...az is visszárus lett.
Aksi elhasználódás, poros venti, és túlhúzott csavarok és a HD sentinel szerint is már több nap volt benne.Pl. az Alza.hu-ra sokan köpködnek, de Ők pl. feltüntetik hogy bontott az árú és valamivel olcsóbban oda is adják. Igaz én személyesen vettem náluk cuccot, és volt hogy vissza is vittem mert szar volt a motyó...adták is vissza a pénzt szó nélkül a kasszából.
Szóval summa-summárum én azon az állásponton vagyok, ha valami újként van eladva az biza ne legyen bontott. Ilyen garancia miatt megbontva dumával, ne etessenek már...ez terelés, semmi más. Ennyi erővel mindent ki kéne bontogatni a gari miatt. Ezért van a dobozon minden feltüntetve, vonalkóddal ellátva, serial szám stb, hogy ne kelljen bontogatni a dobozt.
Akkor van szopás, ha az ember belenyugszik egy ilyen bontott notiba, aminek homály feni az előéletét és beleszalad egy olyan gépbe, mint én. Lehet, hogy úgy dönt: oks megtartom...és ne adj isten beszarik és elküldi az ember gariba aztán visszadobják, mert belül már kókányolt valaki, Te meg értetlenül állsz a dolog előtt. Aztán lehet kardoskodni a kereskedővel, Ő meg mondja hogy ÚJKÉNT lett eladva!!!
-
DVlad
őstag
Szerintem többet nyernek a vevők ezzel, mint amennyit veszítenek. Ha tágabb körben vesszük a termékeket (gyakorlatilag bármi lehet porszívótól fotelig), akkor nincsen "ekkora" jelentősége, de az elállási jog általánosságban nagyobb hozomány a vevők részére, mint a visszaküldött termékek megvételével járó kellemetlenségek, amik az esetek túlnyomó részében ki sem derülnek, és valós negatívumot nem is rejtenek magukban.
Persze hallani olyanról, hogy ezzel visszaélnek ilyen-olyan okokból, pl.: túl nagy, túl kicsi, túl piros, túl hangos, stb. De ez meg a nem megfelelő tájékozódás a vásárlás előtt, ez a leggyakoribb szitu szerintem. -
DVlad
őstag
(#18704) formula01
Az napi kb. 1.000.- Ft kedvezményt eredményez.Ezt nem vonom kétségbe, persze, hogy így van, ahogy írod, sokaknak szerintem jó deal, de sokaknak nem pénz az 50k egy 300k értékű befektetésnél. De azért 2 felé osztanám.
1. Bizonyára meg van a jogi háttere annak, hogy mit árulhatnak újként. (Nem kell nem újként megbélyegezni a visszaküldött termékeket.) De ezt szerintem kérdésre el kell, hogy mondják. Ha nem teszik, akkor is számítani kell rá, hogy "becsapnak", és annak megfelelően elállni vagy nem.
2. Ezt a másodikat inkább nem fogalmazom meg. -
DVlad
őstag
Rossz példa.
Internetes vásárlások során előfordul (ugye), hogy visszaküldenek dolgokat. Ha valami irreálisan alacsony áron felkerül egy webshop kínálatába úgy, hogy nincs raktáron sehol, ott lehet gyanakodni. De biztosan lehet kérdezni is az állapotról, hogy kiderüljön az, amit amúgy is sejteni lehet. Ha letagadják, akkor csalódás nélkül visszaküldeni vagy megbékélni.
Én inkább úgy tenném fel a nagy kérdést, hogy egy adott készülék, amit visszaküldtek ugyan és bontott, de nyilván minimális üzemórával, teljes garanciával, az megér-e valakinek 40-60k kedvezményt? Szerintem sokaknak igen. -
Pocok256
veterán
Lwhet itt poénkodni velem, de ha kiadsz félmisit egy gépért akkor nem gyárilag sz*r pasztával akarod kapni nem 3 hónaponta sz*rrá menő akkumulátotral és nem 3 csavaros lefogatású szutyok hőtővel... Továbbá 2017 ben mikor a 140Hz es monitor gamer alap ( és akkor a 2k és 4k felbontást nem is említem) már mindekinél aki picikét is komolyabban játszik ott igenis esznéletlen lepkefing a 1060 ami full hd ban egy 1 éves tombraider esetenként 30Fps alá zuhanva képes csak vinni egy mai megjelent Dishonored 2 nél meg minden 30Fps fölötti értékért imádkozni kell. Továbbá ha hütőpad nélkül használnád a géped akkor vésd agyadba hogy 1 óra játék után már csak 80% telhesítményt kapsz a throttling miatt... Az olyan apróságokat, hogy csak gyári lassan fél éves nvidia driverrel hajlandó csak a gép normálisan futtatni a játékokat már fel sem hozom. Azt hogy a fele alienware pkusz program hulladék és csak szétbarmolja a laptopot meg már csak említésre sem méltó. De tudom nekem vannak nagy elvárásaim nem pedig ti nem játszottok egy gamer gépen ;-)
-
kreten67
senior tag
Ez érthető. Mindenki ott veszi ahol akarja,de fogadja el a játékszabályokat és ne panaszkodjon,mert nincs miért.
Létezik lokális és csak ott érvényesíthető garancia is Dell kereskedőnél, pl: DUBAI-ban vásárolt Alienware, volt nálunk a szervizbe (egy sebész csákó vette kint amíg kint dolgozott). Inkább kifizette a vga cserét ,mert nem készült vissza a sejk seggéről bibircsókot faragni. Annak a gépnek a honosítása szoba se jöhetett .
-
sittes79
addikt
Valóban azt el is felejtettem. köszi
(#12298) Muerte75
Akkor legyen 17-es csak nagyobb a képe, film nézéskor fontos lehetHja láttam az amazonos mutatványost, azt kihagynám.
Acer mennyire ajánlott ez egy új modell, amit találtam. [link]
Illetve vannak ezek a 3xS gépek ezek is clevo féle gépek lehetnek? [link]
(#12300) x_o_n
Igen azt hiszem anno még Te ajánlottad, hogy érdemes megvenni
Utólag is köszi. annyi a gond, hogy most Írországban vagyok, de ha neked ok a posta/dhl akkor megbeszélhetjük
-
Muerte
Topikgazda
Nem a 13"-ról volt szó hanem a kijelzőről,nyilván én se meg Pocok se akar 13"-on játszani,ő külsőn,én meg várok 18" oledig.
Medocsabi: Ég és föld a kettő,nézd meg a tieden a feketeszintet (ami normál esetben inkább csak szürke,Lenovo IPS-nél általában lilás-szürke) meg nézd meg az oleden,ott akkora a kontraszt és a fekete hogy szinte mérni sem lehet,a te géped még az 1000:1 kontraszthoz is messze áll,ellenben ott a szép kis glow,ami miatt én élből rühellem az ips-t.Ha a két gépet egymás mellé tennéd utána a tiedet legszivesebben csak bottal piszkálnád
-
"1. nem érné meg nekik pénzügyileg a tökéletes hűtés (bár szerintem 2017 küszöbén már bőven lenne hozzá mérnöki tudás)" - Erről álmodozik mindenki, de max veszteség mellett lehetne ilyen profi notebookot gyártani, brutális jó hűtéssel. Érted ... egyszer eladod a saját márkád, utána 10 évig nem vesz senki tőled újabb barebone-t. Full veszteség, avagy inkább be kellene szüntetni a sz@r notebookok 95%-át, s nem túlzok ezzel a számmal. Közel 200 notebook-teszt mellett kezdek undorodni a témától. Egyedül az ASUS G751JY adta ismét vissza belém a lelket. Nagyon jó hűtése van, igaz nehéz mint 3-4 db vasaló.
-
kardkovacsi
senior tag
Marketing.
Épp most néztem egy reklám klikk a google-ön arra, hogy buy laptop 3.23 dollár. Na most száz ezer klikk mindjárt 300e dollár. Csinálsz egy ilyen laptopot és összes netes hardverrel foglalkozó oldal le fogja hozni, a fórumokon beszélni fognak rólastb. Simán több százezer klikk is az egész világon. Ha nem is veszel beragad az agyadba, hogy Asus és amikor vételen gondolkodsz akkor eszedbe jut a név és mindjárt előnyben vannak (és most ne az ultra árérzékeny emberekre gondolj).
A másik hatás pedig, hogy aki meglátja egy ilyen csúcsterméket akkor az jut eszébe, hogy ha a cég ilyet tud csinálni akkor biztos az átlag terméket is jól csinálja meg.
A harmadik, hogy közben rengeteg tapasztalatot szereznek amit később a cég más termékeknél felhasználhat. -
Muerte
Topikgazda
"Ahelyett, hogy az a sok mérnök, stb. egy rendes modellen dolgozna inkább..." A lényeg ebben a mondatban van,csak sajnos nem úgy ahogy mi szeretnénk
,pont az számít csak igazán hogy ne legyen ilyen gép legyártva soha.Vegyük csak szépen tőlük vagy más gyártótól 2-3 évente az új szériákat mert vagy széthullik annyi idő alatt,vagy a fene eszi meg
,vagy annyit emelnek mesterségesen a játékok hardverigényein hogy csak diavetítés lesz rajta egy új játék.Nekik ez az üzlet,mi meg szopunk,így van ez rendjén
-
echterion
nagyúr
Dehogynem, minden héten mondták (illetve írták ugye), hogy majd következő héten. A lemondás után írták meg, hogy valójában már a rendelés hetén tudták, hogy nincs készleten a ház és távol-keleti rendelést csináltak, ami hajóval ilyen sokáig tart (jövő hét végére ér hozzájuk...). A repülős szállítást "természetesen" nem tudták megoldani, pedig megpróbálták (bla-bla). Ezek után úgy döntöttem, hogy adják csak vissza az 1500 eurómat, elég lesz nekem a 970m is, ennek az árát meg majd elverjük karácsonykor vagy jövőre egy utazásra.
(#11048) chuck91: Nem rossz gép az, a panel a gyenge pontja (TN), nyár végén én is szemeztem vele. Valahol még egy tesztet is találtam róla. Rendelés előtt bizonyosodj meg róla (kérdezd meg), hogy valójában mennyi idő alatt fogják leszállítani. Szerintem.
-
PeeterssoN
őstag
Neem, nincs semmi gond, utólag belegondolva marhaság volt ilyet kérdezni..
Más: Aki mostanában tervez vagy vett gépet az hol szerezte be? Mert ahogy nézem idehaza nagyon karcsú a felhozatal vagy irreális az ár vagy ua. van külföldön jobb!
Pl ezek a Clevo vagy hasonló gépek amiket magam válogatok össze alk.részben felkeltették az érdeklődésem. Kaphatnék egy kis segítséget? -
echterion
nagyúr
-
-
Yeffy
veterán
kicsit
én felnevettem
akkor ezek szerint nem lesz baja a telepnek, ha töltőn van nonstop, és csak néha rántja le az ember? bele is teszem
mert én minden féle mendemondákat hallok mindig, és ezért nem merem használni a mostani laposomat akksiról, pedig néha jól jönne egy kis plusz mobilitás... -
Yeffy
veterán
(amúgy pitbull akar az lenni
)
köszönöm, legalább valaki válaszolt a többi kérdésemre is.
ami meg még kimaradt, azt visszacsekkolom.SSD-knél van érdemi jelentősége, hogy melyiket választom? úgy értem, sima, vagy PCIe? vagy mindegy?
nyilván van jelentősége melyik választod...... gyorsaság, drágaság, megbízhatóság, tároló kapacitás, stb... nem mindegy.bocs, lehet, nem voltam egyértelmű, itt úgy értettem, hogy azonos méreten belül. van-e sebességbeli (érzékelhető, nem bencsmarkhuszár) különbség mondjuk a 120 GB-os PCIe-s, meg sima SSD között. mert pl a Clevo-nál választható mindkét fajta, ahogy a mellékelt ábra is mutatja.
ha értesz hozzá saját magad is be tudod rakni, de ezek a kérdések alapján inkább menj vele szervizbe ahol jól lehúznak de legalább nem törik bele (remélhetőleg
)
kössz, jól lehúztállaposom még ilyen nem volt, asztalinál gond nélkül összelegózok egy totál "szétrobbantott" gépet is, abban van gyakorlatom úgymond. laposban még nincs. ezért ez a némelyik lámának tűnő kérdés
akkor ahogy gondoltam, laposba K-s i5 felesleges...
-
Muerte
Topikgazda
Semmi gond
Yeffy DJ: Jó egy erős kis AW,vagy Clevo az tény,de csak akkor ha neked az kell és kész,ezt neked kell tudnod mire vágysz.Külső monitorral megtoldva ki tud váltani egy asztali gépet,de az tény hogy erősebb asztalit össze tudsz rakni azonos árból.
Fücsök: Szerintem az 1080M-ből az a nagy lapát verzió lesz mint a notebook 980,de bár csak tévedjek azt kívánom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen monitort vegyek?
- MotoGP & WSBK
- Háztartási gépek
- Mobilinternet
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- MacBook Pro 14" M1 Max/32GB/1TB/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4319
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest