Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ssj81
aktív tag
válasz
FőDudu #98488 üzenetére
Ami volt azt vitték, mindegy mi csak lehessen bányászni, ország másik feléből eljöttek értük.
Egy laptoppal sokkal kevesebbet lehet, de fele annyi volt mint egy videokártya, és annak ment fel hétről hétre az ára, aki nem csapott rá annak nem jutott. Az, hogy 16 gb vagy 64 gb ram volt benne, nem érdekelte őket, mi az a +20-50e Ft, 4-500-al olcsóbb mint egy videokari és nem kell hozzá más.
Meg az is gyanús, hogy pont 3080, azt imádták a legjobban.
Még egy 2-3év és nem kell ilyesmire figyelni. -
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu #98299 üzenetére
Eloszor vettem egy Varta E39 akkut (az valoban sima AGM), de a szomszedom is hasonloan jart igy azt elhasznalta mielott beraktam volna. Kicsi a vilag.
Ezen felbatorodva vettem masikat, jobbat.
De nekem nem volt hasznalhato az auto a csere utan.Erdekes modon az o autoja is startstopos, de az nem dobalt hibakat. Az enyemben 30 hibakod volt - kb minden vezerlo betarolta a datum/km/stb adatokat, meg a low voltage hibauzenetet... Erdekes modon a dupla kuplungos automata valto nem. Pedig arra felve olvastam ra a cel szoftverrel. De pont abban nem volt semmi hibakod
Durva mennyi minden van egy modernebb autoban.
Meg a hatso ajto ablak emeloje is betarolta a hibatDe az a durva, hogy tenyleg nem engedte meg a TPMS sem a kerek legnyomasok beallitasat... Durvan letiltott az akkucseretol.
De nyilvan nem hagyom magam szivatni.
-
zsolti75
senior tag
válasz
FőDudu #98297 üzenetére
Már a 20évvel ez előtti autómban is regisztrálni kelett az akkut.
Semmi baja nem lesz, ha új akkut teszel régi helyére és nem regisztrálod rögtön, hanem pár nap/hét múlva.
Viszont ha régi akkut leregisztrálsz mintha új lenne, az kinyírja pár hét/hónap alatt.
Az AGM nem spirálcellás, hanem felitatott üvegszálas, az akkulemezek között egy bór-szilikát párna helyezkedik el. Ez a párna megakadályozza a lemezek közötti vagy alatti cellazárlatot. -
-
válasz
FőDudu #98231 üzenetére
Én voltam az a valaki, aki nem szúrta el a pasztázást
Tele volt fél éves porral meg szösszel a radiátor. A pasztázás csak utolsó kenet volt neki.Nem mondom magam szakembernek, de kőzel 100 laptopot meg PC-t már kitakarítottam meg pasztáztam úja
Az az nvidia gpu 95fok felett már sül, úgyhogy e hőmérséklet felett már frasztikusan csökken az élettartama.
Könnyen elképzelhető az is, aznap volt az utolsó lehellete a gpu-nak.
Nagxon trehányan bánt a gépével. -
-
Rexton
tag
válasz
FőDudu #98122 üzenetére
Idő közben rájöttem mi volt a baj... Én
Telepről ment a gép, úgy mértem, és leghatékonyabb energiafelhasználási üzemmódban volt. Amint ezt átváltom, vagy rákötöm hálózatra máris jobb lesz a mért eredmény. A 2. kép úgy is készült egyébként. Nem is biztos, hogy köze volt az USN Journalhoz.
Minden esetre köszi a segítséget! -
vakablak93
őstag
válasz
FőDudu #97986 üzenetére
Ott van a hszben ez is, írtam hogy a csoda youtubeon reklámozott, mutogatott hűtés az only 4090.
Bár ami azt illeti, a két dolog egyike amit pont jónak tartok a gépben az pont a hűtés.
Magam is nehezen ismerem be de ott van a szeren, a GPU oldalon halkabban is jobban hűt mint amit a clevom tudott. 140W 4070 közepes ventikkel olyan 64 fok körül szokott lenni...Ami az i9-et illeti ott már nyomni kell a ventit neki keményen de olyan 100W-ig elvan.
-
echterion
nagyúr
válasz
FőDudu #97912 üzenetére
Én ezzel saját tapasztalat okán nem teljesen értek egyet. Ez is egy út, de én sokkal inkább preferálom a radi megfelelő mennyiségét és az áramlási sebesség jó megválasztását és persze a ventik megfelelő irányú elhelyezését. Építettem már néhány vízes pc-t, ott minden esetben a radiátorok mérete hozott látványos javulást, a vízmennyiséget nem lehet olyan mértékben növelni, hogy az még a kényelmesen használható kategóriában maradjon.
rodman73: van olyan pumpa, ami nem búg. Ha csendes pc-t akarsz építeni, ami tényleg csendben teszi a dolgát, az zsebbenyúlós, mert a csendes és hatékony vízhűtés minden alkatrészéért megkérik az árát. De nem lehetetlen, csak a pénztárca és a hozzáértés szab határt neki.
-
válasz
FőDudu #97858 üzenetére
A 16-os és a 18-as Razer sem boldogul a 13900-el
Pedig abban olyan brutál hűtés van, hogy talán jobb nem is létezik (ebben a kategóriában)
Nem is tudom mit gondolt az Intel?Belerakják ezeket az atomreaktorokat a gépekbe de egyszerűen használhatatlanok, mert folyamatosan trottyon vannak
-
echterion
nagyúr
válasz
FőDudu #97852 üzenetére
A BF idejére ütemezzük párom öregecske Dell-jének a cseréjét. Ez tényleg rendelkezik legalább 7-8 órás akkuidővel? Ezzel a kazán cpu-val meg gpu-val? Mondjuk most olvasgatva a teszteket látom, hogy szegény 4050 kemény 35W-ból gazdálkodhat (hozza TS-ban a lányom 3050ti gépének eredményét, mondjuk 35W-ból azért az nem olyan rossz), nem is értem, minek kellett belerakni.
Tovább olvasva nincs usb-c power delivery egyik csatin se, sőt, csak a saját töltőjével lehet tölteni, szóval innentől már nem nagyon érdekes számunkra.
-
válasz
FőDudu #97556 üzenetére
Sajnos a 12. gen procikat nem lehet már XTU-val meg máshogy sem "bindzsizni".
Lefekvéskor jutott eszembe, hogy amúgy a CPU a szokásos 99%-ra van állítva (azaz nem kapcsol be a turbo), szóval lehet valamivel több lenne a végeredmény, de emiatt nem fogom újra futtatni; max akkor, ha nagy az érdeklődés."Pedig pont szembe jott egy reklam, hogy az uj Intel procik 20%-al tudnak majd tobbet az elozo generacional. A tied g9, az enyem g10, de mar a g14 jon ha jol szamolom...."
A 12-es gen bevezetésével az kb. stimmel is. Csupati által linkelt Cine R23 teszt, ahol egy i9-9900 hozott neki Multiban 10320 pontot, nálam az i7-12800H hozott 13438-at. Ez 30%-os növekedés.
@RM007: ((És nálam FPS kijelzés is van! Nálatok miért nincs?
)) -> demo verzió van csak. Egy benchmark progiért nem fogok pénzt adni, hogy pár extra adatot mutasson. A lényeg így is látszik.
@echterion: amikor még a STRIX G531GU volt meg, akkor emlékeim szerint az Armoury Crate-ben nem volt nekem külön venti fordulat vezérlés. Volt 4 előre elkészített (Silent, Windows, Performance, Turbo), amelyek közül gaming alatt a Performance módot használtam, mert 2-3 FPS-el hozott kevesebbet ugyanabban a játékban, mint Turbo módban, ugyanakkor 8-10 fokkal hűvösebb volt a Turbo-hoz képest.
Bár most visszakerestem a korábbi HSZ-eimet és elvileg volt benne Manual mód is, de nem merem 100%-ra mondani, hogy ott a venti fordulatot tudtam állítani. :/
Benchmarkokra visszatérve, ezért szeretem azokat, amik CPU/GPU specifikusak. Mondjuk egy Cine R23, ami csak a CPU-t terheli, meg a Unigine, ami a GPU-t. Szerintem így relevánsabb eredményeket kaphatunk, mint osztott terheléses teszt esetén.
-
echterion
nagyúr
válasz
FőDudu #97531 üzenetére
Az a fedlapi animáció csatija sztem, nekem olyanom nincs, így nincs is bedugva oda semmi.
Akku az jó lesz, bár nem teszteltem még végig, de reggel, miközben kv-ztam az erkélyen, kb. 2 órás netbújásos általános használat és kis idle mellett még kb. 80%-os fényerő mellett mutat nekem ~7 óra hátralévő akkuidőt, szóval az is jó lesz. Ami fura és néha leütöm még az enterrel együtt, az az enter feletti ű betű, az sajna nem ideális, de nem is tragikus azért. Összességében elégedett vagyok a valáasztással eddig.A szürke része az aljának fémlap valóban, a fehér az műanyag. Most tettem a kontrollerre meg a nand-ra 2mm-es gap pad-ot a szigetelés helyett, így szépen átmegy majd az ssd melege a borításra.
cyberwarfare:
Csupati: igen, a kontroller alatt van. Most már a kontrolleren is van, így mehet a hő, ahová csak akar.
vakablak93: köszi. Igen, bár én 9000 feletti pontszámra számítottam, így apró csalódottság van bennem, de azért nem akkora, hogy tovább tartson pár percnél.
-
válasz
FőDudu #97523 üzenetére
Régebbi gamer laptopjaimnál a bios része volt az update. Semmit nem kellett mokolni, ha nem pendrive amire csak felnyomtad, akkor a hdd/ssd-n belül kikerested az adott fájlt és indítottad, majd elkészülve gép újraindítás.
Ettől eltekintve én olyat mint bios frissítés csak szakemberrel végeztetnék olyan laptopnál ami nálam a top, amit féltek. Emlékszem mikor a halott laptopomat próbálta KillHates mester feléleszteni, bios chip le az alaplapról....írás, majd visszaforraszt és ezt jó párszor, mert kerestük a megfelelő bios-t. Volt olyan hogy ok indul, csak valami periféria nem működött azzal a változattal. Persze ha jól emlékszem az EC tartalom az nem tiszta MSI volt (valami Erazer). Azt nem piszkáltuk, mert kockázatos. Ez még a legelső MSI "klón" quadro féle barebone vásárlásom idején volt mikor behelyeztem a slot-ba azt a kártyát ami nem odavaló volt és kinyomott mindent...(2017). Életem legnagyobb felejthetetlen kalandja maradt egy gtx 1070-el, ami akkor nagy szám volt főleg egy olyan laptopban. És a végén mosollyal távoztam.
-
echterion
nagyúr
válasz
FőDudu #97478 üzenetére
Hát, az M15-ösöm tudta ezt, amiben nem éppen a legkarcsúbb 3060 van, plusz a ramokból is a jobbakat kapta meg:
Inkább azt mondanám, hogy a abban a "szakadt" Razer-ben egy ma is jól használható 2070S vga van, még ha nem is mai darab.
Én inkább a cpu-részt nem értem, de majd most talán lesz egy kis időm ennek is a mélyére ásni. -
gyépés
aktív tag
válasz
FőDudu #97483 üzenetére
Persze, ha neked a minőségre van igényed, az egy valid dolog, nincs azzal semmi gond, a Razer abban nagyon jó. De a kérdező csak annyi mondott, hogy dolgozna, meg játszana is vele. Neki kell eldönteni, melyik aspektusa a fontosabb és mennyivel. Ebben szerintem mi nem tudunk segíteni.
-
echterion
nagyúr
válasz
FőDudu #97463 üzenetére
Egy-két játékot leszámítva kb. semmit, nem is nagyon zavar, a 16 is elég nekem amúgy.
Az ssd most gyakorlatban ezt tudja, usb3-on keresztül másolva a Valhalla file-jait. Kb. ez a maximum, ami napi használatban terhelés neki, hogy a backup vinyóról néha egy-két játék file-jait felrakom, mert gyorsabb, mint letölteni:
Amúgy érdekes, hogy ebbe a 600k-be nem fért bele egy windows kulcs, itt figyel alul a vízjel.
peet05: köszi, nézegetem a cuccost.
Evil Snowman: abban ez volt, kb. ugyanez, itt-ott jobb vagy rosszabb picivel.
KillHates: köszönöm.
-
gyépés
aktív tag
válasz
FőDudu #97378 üzenetére
Én nagyon sajnálom, hogy nem találtam sehol olyat, hogy Cinebench R23-mal csinálnának stability teszteket, pedig az az alapérelmezett futási mód benne. Mikor 10 perces loopban folyamatosan számol és a végén megmondja, mennyit bír így a gép. A Notebookcheck-en legalább R15 van így futtatva, és az is nagyon hasznos, mert nagyon megmutatja, melyik gépnek van rendes hűtése. Soknak pár futás után beesik a teljesítménye, mások meg simán tartják bármeddig, és tök jól összehasonlíthatóak a számok is. Sokszor nagyon fura, hogy nem a drágább gépek mennek jobbakat. De ugye ez nekem lenne fontosabb, mint a többsègnek, mert én csak a cpu-t használom a gépből főleg.
-
wanted5
őstag
válasz
FőDudu #97320 üzenetére
Ha régóta olvasod a topikot, úgy tudom, hogy igen, akkor tudod, hogy ilyen. 3-6 havonta elhangzik, hogy "nem kell már nekem ilyen erős gép, úgy is csak wowozok", vesz egy gyengébbet, aztán rájön, hogy az mégse elég, vagy hangos, vagy nem jó a színe vagy... és vesz helyette megint egy drágábbat.
Ez a hobbija...
-
echterion
nagyúr
válasz
FőDudu #97316 üzenetére
Pár mondatban erre reagálnék, mivel kb. semmiben nem értek veled egyet ebben a kérdésben, vagy még inkább totál más szemszögből közelítjük meg a kérdést
:
- ez a gép sokkal minőségibb érzetet kelt kézben tartva, sajnos az AW-eken egyre jobban meglátszik a Dell költségcsökkentési törekvése, épp elég példány volt a birtokomban ahhoz, hogy ezt bizton állíthassam, ez a gép anyaghasználatban elég magasan az M15 felett van, sajnos vagy nem sajnos, ez nézőpont kérdése
- kinézetre is bőven előrébb tart, valahogy jobban tetszik, a Razer a másik oldal a maga minimalista kinézetével, valahogy az olyan gépek sose vonzottak
- kijelzője nos, azt még nem láttam élőben (sztem te sem), szóval nem tudom, mennyivel gyengébb vagy sem, de egy 100% srgb-s paneltől nem félek, sztem én észre se venném, ha gyengébb lenne a minősége. Attisnak elhiszem, hogy gyengébb, mint a QHD, csak látott már ilyet is meg olyat is, de valahogy mégsem lesz ez olyan fakó valami, mint a G15-ök 120Hz-es csodája
- vga: hát, RT-ben gyengébb, mint minden AMD, de a tesztekben látott TS eredményekben ugyanazt hozza, mint nálam az M15 3060-ja, cserébe a 3060-on ha bekapcsoltam a RT-et, pápá 60fps, sőt, még a 40 is, így ott ha van is, off-olni kell vagy dlss-sel maszatolni, ami nem jelent szemmel jól látható upgrade-et a RT nélküli képpel szemben; nem elég hozzá a gpu, cserébe a qhd kijelzőt kihajtani erősen határeset vele, így a 6700S+ 1920*1200-as kijelző biztosan jobb párosítás ebből a szempontból
- kisebb, valóban, de én kisebbet keresek most, legalábbis ma így látom, holnap lehet, másképp fogom, még nem döntöttem el végleg, de szemre nem annyira volt sokkoló a méretkülönbség, cserébe az egész gép jóval kisebb, mint az M15, ami igen tetszett
- drágább, de amivel többe kerül, annyival jobb is, mind a ház, mind a hűtés (vapor chamber, ugye ez nem hinném, hogy sz*r lenne), mind a kijelző+vga páros tekintetében, plusz használom a bank pénzét ahelyett, hogy egyben fizetném ki
- eddig egy gépemen sem buktam, mikor eladtam, sőt, mindet jó 10-15%-os haszonnal adtam el, ahogy legutóbb az AW-em is, ha ezt is eladom, lehet, bukok rajta, lehet, nem, de ha bukok is, legalább kipróbálhattam ezt is, se normális Asus gépem se AMD gpu-s gépem nem volt még, nekem kb. ez egy hobbi, hogy minél többféle lapost ki tudjak próbálni és aztán eladni, lehetőleg némi haszonnal
- próbáltam az egpu-t, sajna nincs elég helyem hozzá, kb. sehol, pedig a teljesítmény/ár mutatója sztem kiváló, de ezért sincs asztali gépem sem, nincs elég hely sehol ilyesminek
- van rá 3 év magyar gari, ha eladás jön, a sok magyar-fétises embernek könnyebb esz elpasszolni, ha az M15-re akarnék garit bővíteni plusz 2 évet, arra elég sok manit kellene rálocsolni, máris nem 200k lenne a difi
- a bill-t érintő fétiseid meg felesleges hátrányként kezelni, legalábbis az én szemszögemből,kb. millióbol az egy vagy, akit az extra funkciógombok zavarnak, meg hogy nem szimmetrikusan középen van a touchpad
- az oldalra pakolt töltő, na az zavaró nekem is, meg kell szokni, de még mindig jobb, mint amiért nem vettem meg akciósan egy Gigabyte Aero gépet, aminek a jobb oldalára került ez, viszont az oldalra kifújás miatti csatik nem zavarnak, kb. minden gépem fújt oldalra az elmúlt 5-8 évben, megszoktam
- ezen nincs Tb, de legalább tud tölteni a bal oldali csatiján, erre az M15 sajna nem volt képes
- kell a plusz ram bele, hogy legyen DC, ezt sztem te is beláthatod, a kérdés csak az, milyet érdemes bele venni, kicsit csalódás, hogy csak 4800-as van ráforrasztva, de nem gondolom, hogy egetrengető digi van a magasabb frekikhez képest (játék+normál használat, nem dolgozom a gépeimen)
- igen, az a gép is látómezőmben van, csak ,ár volt olyan gépem, szeretnék valami mást kipróbálni, ami még nem volt, így próbálom a racionális agyam a háttérben tartani, ezért is adtam el az M15-öt, amit amúgy nem lett volna feltétlen szükséges, mint ahogy sok elődjét sem, de hát én szeretem ezt csinálni, evvan'Bocs, jó hosszú lett, remélem, azért elolvasod.
-
-
gyépés
aktív tag
válasz
FőDudu #97246 üzenetére
Nem tudom pontosan hogy van a gari, de 50TB nagyon nem sok, lehet 350-nél nem cserélik. Egyébként a Samsung a korrektebb cégek egyike, nem is szokott olyan TBW-t megadni, ami túlzó. De a 3600 nekem nagyon gyanús, bár nem ismerem ezt az SSD-t. Plusz szériánként is sokszor csökkentik a TBW-t, hiába ugyanaz a termék. De a boltok a legelső szériáét tüntetik fel továbbra is többnyire. Szóval a TBW egy olyan szám, ami nem megbízható és hamis biztonságérzetet kelt.
Ráadásul amennyire én tudom, a vezérlő szokott megkotlani, sokkal a TBW előtt és arra nem vonatkozik a TBW az csak a nand chipekre van tudtommal. De én be s fejezem, az ssd topikban sokkal jobban el tudják mondani, hogy van ez. Amit én ott tanultam, hogy consumer ssd-knél feleslegesen nézni a TBW-t. -
-
válasz
FőDudu #97020 üzenetére
Nálam jelenleg csak a könnyen kenhető thermal grizzly játszik, bár ha nem volna elég mehetne akár vas is alá, mivel annyira lusta lettem hogy a lapos szállításánál a kábelköteget csak rátekerem a laptopra, nincs szerelgetés, ezzel járó pasztázás. Játéknál max 70+ fokok fps nyomkodásnál. Nem eszik a proci sokat.
#97021 Csupati :
Tegnap nézem a kis portable usb kijelzőt.....hát szép meg szép csak kár hogy nincs ennél nagyobb fényerő, akkora mint az asztali gamer monitoromnál, aztán a fejemhez kapok. Oldalt nézem ja vazze mióta is használom?Van itt is minden mint a nagy monitoron és a fényerő 50%-on állt csak. Lassan mindent felfedezek. Még a színeket is tudnám kalibrálni.
Eladás meg csere egy nagyobbra meg érdekes lenne, mert ilyen monitort már nem gyártanak, pont ilyen már beszerezhetetlen ebből a fajtából, nem tudnám mennyit kellene kérnem érte. Marad örökre.
-
Csupati
őstag
válasz
FőDudu #97009 üzenetére
Állítólag "csak" 20% az infláció MO-n, mig körülöttünk 5-10% (még ukrajnában is). Nemtudom mi lesz itthon de sok jóra nem számítok. Sztem most más az ami megy , pl RC tankos csoportba bent vagyok az nagyon pörög a 100-200k -s tankok is kb egy hét alatt gazdát cserélnek. Pedig azokat kb csak nézi a polcon az ember.
-
törölt tag
válasz
FőDudu #96999 üzenetére
Vapor
Per Key RGB
Kijelző
És?Ott az X15/X17.
Nem vapor-os. Mégis drágább, magasabb kategóriát képvisel.
Ne menjünk ebbe bele.Én elhiszem, hogy nagyon sok mindent tudsz, de ezt figyeld.
Kettő fajta vevő van.
"Szia! Ez Base vagy Advanced modell?"
"Szia! Mikor és hol tudnám megvenni?" -
nggabi
félisten
-
válasz
FőDudu #96674 üzenetére
Majd kiderül hogy érti pontosan, a lényeg mindent is akar egyszerre használni egy kijelzővel. Gondolom valami teljesen egyedit akar összedobni, olyat ami senkinek sincs és ez a lényeg, minden más szempont másodlagos.
vakablak93: Nem ő az első aki ennyire koszosan tartja a laptopját. Talán valami látványos effekt félének gondolja, bekoszolja, ami még dob valamit az egyediségen, és tényleg.
Csupati: Vacakoljon csak a csökkentett sávszéllel ha neki így jobb. Majd viszem továbbra is egyedül ezt a vonalat.
Modecsabi:
Most már én is csak olvasni meg nézni szeretek ilyeneket inkább. Ezek a dolgok túl sok időmet és pénzemet vitték el az elmúlt időszakban. Remélem hosszan tart a mostani gyümölcs piszkálgatás nélkül. -
vakablak93
őstag
válasz
FőDudu #96656 üzenetére
Izé, gépet váltottál időközben? Abban a hitben voltam hogy egy 2020-as blade advanceded van.
Abban a 2070 Super egy jobb sima 2060-2070 között van de inkább a 2060-hoz közelebb A leggyengébb 2070 super volt a piacon....Azt aláírom hogy a legutólsó Razergeneráció már normális teljesítményt hoz, de a tied minden szempontból a legbelépőbb gépek szintjére van herélve.
Ezzel persze semmi gond ha neked megfelel, használd boldogan, komolyan! De ne kábíts...
-
válasz
FőDudu #96630 üzenetére
Hát ahogy mondod csak panaszkodom amióta megvan. És olyan lassú minden. És folyton összeomlik, nem győzőm újrarakni a rendszert, mert olyan régi támogatás nélküli. Egyszóval borzasztó, egy kalap sz@rt nem ér, mert csak gond van vele. A sötét oldal laptopja. Dark Clevo.
-
törölt tag
válasz
FőDudu #96544 üzenetére
Portokra nem tudok reagálni. Én ezen nem tudok kiakadni. Mindenki megtudja találni a számára kényelmes használati módot.
Hány olyat látni, hogy asztal szélén, sarokba egy állványon van használva mint egy asztali.Igen az AWnál valami sajátos megoldás van. Tuti, hogy nem mezei műanyag.
Kill is egyszer mondta, hogy mi az eljárás neve.Tuti, hogy valami masszív szerkezete van, mert amikor csak megfogod, forgatod, kinyitod érzed, hogy nem nyeklik-nyaklik.
Igen, a Razer valóban adja azt az érzést, hogy úgy érzed egy kimunkált fémlap van a kezedben olyan feszesre van építve.
Nekem is tetszenek a Razer gépek, de nem véletlen nem szoktam megvenni őket, ha látom.
Még kint sem lehet jó áron kifogni. Túlárazott, like Apple. -
törölt tag
válasz
FőDudu #96524 üzenetére
Volt nálam pár Razer gép. Aláírom, hogy jók, de kicsit vastag a rózsaszín köd amiben élsz.
Nyilván aki kifizet egy csomó pénzt gyengébb hardverért muszáj "szerelembe esnie", hogy azt érezze megérte.
Vagy sokkal többet kifizet azonos hardverért.Azért majd ha tudsz, egyszer tapizz meg egy fehér Asus Zephyrust.
AMD-st.
Ilyen volt nálam, azért mondom ezt.
Már csukott állapotában is érezni amikor megfogod, hogy "ez egy kicsit más".
És azok a Zephyrusok nem műanyagok.A nagy szürkék igen.
-
válasz
FőDudu #96524 üzenetére
Jujujj mit fogsz ezért kapni.
Nem tanultad még meg, hogy a Razer az RÓÓÓSZ, meg túlárazott szar.
Persze ezt mindig azok harsogják a leghangosabban, akik még az életben nem használták, de ugye az mindegy is.
Ha lenne Legion 14 akkor az lenne beajánlva, mert a Lenovo a zisten. Igaz, hogy már az itteni fórumon is szépen gyűlnek az egekig magasztalt Legionok hibái, de sebaj.
Szóval mivel nincs 14-es Legion, ezért nagy duzzogva marad az Asus.
Műanyag gépet sem illik fikázni, mert azok is össze vannak rakva amúgy tudod jól.
Meg különben is kapnak egy 0,1 mm "vastag" fémréteget és akkor már azok is fémek, nem tudtad? Igaz, ha valaki a kezébe vesz egy MB, AW, Razer triót utána az összes többi egy búcsús 2 pálcás fosnak érződik.
Btw a fórumtárs helyében én is vennék egy 14-es Blade-t azt csókolom. Pontosan tudja mit kap, nem lesz majd 1 hét múlva a csalódás könnyeivel telesírva a topic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo X1 Carbon gen4 i7-5600U, 8GB RAM, 2k érintő, hibás billentyűzet!
- HP Compaq 610. CPU T5870 2 Magos. GPU Intel X3100. Mem 4 GB. SSD/HDD nincs. Szép állapot. Töltővel.
- Eredeti Dell utazó töltő szett, 65W, D-szériás modellekhez
- Asus-ROG-Strix-G17-G713PV
- HP Victus 16 (Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, 16GB RAM, 512GB SSD, FULL HD 144hz kijelző)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest