- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz
MaxxDamage #51959 üzenetére
Nem követtem végig, de az MS accountod tudja ha van kulcsod, ma már nem érdemes offline felhasználóval bohóckodni.
-
válasz
MaxxDamage #51956 üzenetére
Azért szép a játék, csak a mai elvárások már nem a steril látványról szólnak, hanem legyen egy kicst minden játék életszerűbb.
Könnyen lehet így téglásítani egy gépet, azért nem foglalkozom windows kulcs BIOS-ba hekkeléssel
-
válasz
MaxxDamage #51950 üzenetére
Szerintem jól teker, nem lesz gondja a mai hardverekkel, ha a 2.4 Ghz-re visszavett procival és a 2070 MQ-val elmegy 4K-ban 60 fps körül.
Én nem szoktam WinSN-t beleírni. Szerintem Te sem akarod. A FixDirect meg nem fogja vállalni. Írd fel egy papírra a serialt és ragaszd a gép hátuljára. Én azt szoktam
-
Ryan1318
tag
válasz
MaxxDamage #51951 üzenetére
Tisztelt topic!
Szerintetek ezzel a kártyával megbirkózik a Zephyrus hűtése vagy üveg hangon melegszik? Vagy a 2080mq jobb választás lenne?
Valamint ebben csak a gyengébbik panel van a Hz-n kívül van valami más változás?
[link] -
válasz
MaxxDamage #51942 üzenetére
Hát nem is tudom....
4K-ban teker mint az állat, meg olyan csicsásak a színek, hogy kifolyik a szemem, de maga a játékmotor egy viccFőleg a Horizon Zero Dawn után.
Oké, nem várható el, hogy minden játék tudja a legújabb RTX-es csicsákat (bár ha emlékezetem nem csal a fent említett HZD 2016-os játék
) de ahogy nézem, nem sokat tököltek az árnyékokkal meg a szórt fényekkel. Kb. olyan mint amikor júliusban delel a nap:
Igen! Ez valós fotó, nem videójáték -
válasz
MaxxDamage #51911 üzenetére
Mindenképen.
-
válasz
MaxxDamage #51909 üzenetére
Danke schön.
-
válasz
MaxxDamage #51903 üzenetére
Én sem futtatom, mert minek van jobb dolgom is. De mikor összeraktam a mostani összeállításom azért megnéztem a legdurvább párost egy pillanatra (mint régen) hogy így is minden rendben van-e. A legjobb felmérő teszt innen a topikból tudom
amit nem játékra találtak ki.
Mikor kerestem és még mindig sajnos hogy mitől nem stabil a gépem megnyugtató volt látni hogy ez rendben van. -
válasz
MaxxDamage #51879 üzenetére
NT-H1-el, az örök klasszikussal! Annak a gépnek olyan jó a hűtése, hogy oda nem kell az varázs-TGC
BIOS-ban látja rendesen?
Lehet, hogy a recovery partíció azon a meghajtón volt.
Ajánlom, hogy amikor rendszert telepítesz, akkor CSAK AZ A MEGHAJTÓ legyen a gépben, amin az OS lesz. Különben szeret a Winfos mindegyikre szemetelni. -
válasz
MaxxDamage #51882 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #51880 üzenetére
A SATA (tárhely) SSD nálam sincs 30 fok sem,az nem is érdekel.
-
válasz
MaxxDamage #51876 üzenetére
Köszönöm!
Igazából az lett volna a tökeletes munka, ha valahogy sikerül a mélyedést eltűntetnem.
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #51867 üzenetére
Ti láttatok már szétírt SSD-t ?
-
KISDUCK
addikt
válasz
MaxxDamage #51863 üzenetére
Úristen mi a f***? Ez nem gyenge.
-
válasz
MaxxDamage #51857 üzenetére
Ilyen nekem is muzsikál a gépeimben már március óta (steam drive gyakorlatilag). Gép változott, drive költözött
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #51856 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #51838 üzenetére
Végül is az egy régi verzió feljavítása-de ha úgy vesszük,önálló új játék lett.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #51830 üzenetére
Én is kicsit púposkodok akkor.
HZD, egy órát csak vadászgattam benne, meg egy mellékküldit csináltam meg, aztán ez lett a vége. Nincs sehol UV, a gpu-n van némi OC (GPU clock +160 MHz, Vram clock +150 MHz), de sajna Perf. limites, ennél többet nem tud. Viszont így bőven elég a játék max-os grafikán futtatásához, semmi akadás, semmi lag (legújabb peccs + legújabb Nv driver).(#51835) Mr. Bean969: A remastered játékok ilyenek, mind. Ami remake, abban sokkal több idő, pénz van, azokat drágábban is adják. Ha ennél többet tettek volna bele, nem lehetne egy "szecskáért" megvenni.
-
törölt tag
válasz
Én azért ennél kicsit többet vártam. Most ott tartunk, hogy 2020 van. Van itt Anvil Next (Assassin's Creed Unity lehet, hogy egy hulladék, de elképesztően szép -és 2014-es játék-), van itt Capcom féle RE Engine, Unreal Engine 4-5 stb. Értem, hogy Remastered, de azt gondolhatná az ember, hogy a Crytek aládobja az éppen aktuális Cryengine-t. Ez nem hiszem, hogy az éppen aktuális lenne. Meg ha már Remastered, azt lehet normálisan is csinálni, pl. normálisan optimalizálni, 1-2 ősrégi animációt megújítani stb. Ebben a formában számomra a Crysis Remastered nevetséges. Persze szép. A 2007-es eredeti verzió is az. Ugyanez a bajom a Bioshock-al is. Érdekes módon a Resident Evil 2-t megtudták normálisan csinálni függetlenül attól, hogy az Remake. Szerintem én maradok az eredeti Crysis trilógiánál.
-
válasz
Én szép lassan haladok.De kipróbálom én is a 1440p-t,ahhoz már biztos kéri a legnagyobb túlhajtást.
-
válasz
MaxxDamage #51811 üzenetére
Én bepipáltam-de maradok a full HD-nál,és a very high-nál.
-
válasz
MaxxDamage #51809 üzenetére
Nálam is Very High minden,az erősített túlhajtással-nem a legerősebb-60 FPS körül megy.Persze nálam csak full HD-ban.
-
válasz
MaxxDamage #51792 üzenetére
Nálam favorit.Meg van mind.
-
válasz
MaxxDamage #51790 üzenetére
Nálam most 8 játék van,olyan 500 GB lehet.Ez nekem bőven elég.Most ez az új Crysis Remastered 20 GB.Ennyi belefér 5000 Ft volt.Jó is a grafikája.
-
válasz
MaxxDamage #51788 üzenetére
Jogos,én is ezért cseréltem.Külső USB-s tokom van,most egy 2 TB-os HDD-vel,de cserélhető.
Így mentettem le tegnap este a mostani C meghajtót.
Nálam a 2x500 GB helyett lesz 1x1 TB NVMe SSD.A SATA-s a tárhely,nekem ez bőven elég lesz. -
válasz
MaxxDamage #51786 üzenetére
Az 1 TB HDD-t már én cseréltem ugyanekkora SSD-re.(SATA-s)
-
válasz
MaxxDamage #51769 üzenetére
Szép majd ezt a beállítást is megnézem, de jelenleg nem merem.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #51771 üzenetére
Az rendben van, nálam is annyin megy 97-98%, mindig ennyit mennek, ha full terhelésen vannak.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #51769 üzenetére
Az azért picit meglepő, hogy ilyen nagy a különbség az 1080 és a 2070 között. Bár timespy-ban is nagyobb a difi, mint firestrike-ban, gondolom, az effektektől függ, ha nincs rtx.
(#51767) isti0308: Szép eredmény.
Ami viszont zavar, hogy a 2080-asoddal jelentősen jobb lett az eredmény, mint a 2070-esemmel, plusz az i7 9750h-nak sem kellene ilyen előnyben (sőt, semmilyenben) lennie a 8700k-val szemben. Valami nem kerek nálam. A tied is "próbaverzió"? Ha igen, lehet, ez a gond nálam. Vagy driver. MElyik drivert használod te?
-
válasz
MaxxDamage #51748 üzenetére
Belejátszottam az elejébe,szerintem a kedvezményes árat megéri.
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #51678 üzenetére
elvileg volt valami epic leállás, talán gta-nál, és akkor kapott mindenki kupont, bár nekem scak 1500 ft-os van :/
vagy nem tudom, mert most nekem is írja hogy van 3000 ft-nyi kuponom
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #51717 üzenetére
Szia.
Neked még esetleg egy MSI GT75 Titan 9SG i7-9750H + RTX 2080-at tudnék elképzelni, persze nem ennyiért
, hanem fél-1 évesen 6-700K-ért.
Ez picit újabb mint a te GT73-ad, jobb billentyűzettel és ez az utolsó GT széria ami még G-Sync-es!!!
Ez is meseszép gépDe lehet elgondolkodnék a helyedben, hogy arra a GT76-ra ráugrani ezek után.Szerintem megéri azt a 900K-t.
Akkor nem aktuális a fenti leírtak. -
válasz
MaxxDamage #51705 üzenetére
Telepíteni vagy USB-ről?Ugyanis 2 NVMe SSD foglalatom van,nem gond szerintem a telepítéses verzióval sem.
Ja,előbb vennem kell egy 1 TB-os SSD-t,ami van 500-ast meg elpasszolni.Pedig most vettem,az egyik játék azon is van,de most az Epic programja ahol van,oda tette az új játékot.
Éreztem én,hogy nem jól csináltam.....
Tud valaki most valami jó best buy vételt 1 TB NVMe SSD-re? -
válasz
MaxxDamage #51703 üzenetére
A fiókodban is meg van,nekem automatikusan adta hozzá.
Más : kinőttem a gyári 500-as SSD-t,cserélném nagyobbra.Mivel szoktátok átrakni az egész rendszert,klónozni egy meghajtót?Én a Macrium Reflect Free-t néztem,ami tud ilyet. -
válasz
MaxxDamage #51682 üzenetére
Az nem jó.Én olyan helyen vagyok,ami nem zárhat be semmiképp.
Na,erre jött egy GeForce frissítés is. -
válasz
MaxxDamage #51680 üzenetére
Már csorog lefelé,de melózok,itt csak mobilnetem van,reggelre talán leér.
-
válasz
MaxxDamage #51678 üzenetére
Volt valami kuponom,hogy honnan,nem is tudom-beváltottam
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #51646 üzenetére
na de, az ára is tükrözi , hogy valószínűleg minőségi ugrás
34 vagyok ,most már valószínűleg egyre kevésbé fogok komolyabban játszogatni, régen is a heti 20 óra volt az átlag, most a 0 fele konvergál a gyerek miatt
szóval a két konzol és a nitro 7es gép már nagyon sok, mindig úgy vagyok vele, hogy elkéne passzolni az X-et legalább
aztán meg úgy vagyok vele, hogy van még rajta 1.5 évnyi előfizetés is, és hátha használom még majd egyszer
ebből kifolyólag szerintem már nem nagyon lesz tv váltás se, max ha elromlik, vagy a szokásos telekom akció figyelése lejárt előfizuk után (pedig biztos megérné egy oled, ezt nem is vitatom)
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #51557 üzenetére
Mas a ket kartya layout nem lehet attenni egy konnyen.
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #51508 üzenetére
Mi a bajod a CHS-el mint disztributorral? Egy baromi normális cég, a szervízeltetést úgy is az Albacomp csinálja.
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #51503 üzenetére
(#51503) MaxxDamageJah, csak 900k és gari sincs rajta...
Te Maxx, elolvastad a hírdetést?
Keveset használt, tesztelhető és garanciális! Vásárlás dátuma 2019.11hó (CHS)
CHS: 24 hónapos hivatalos magyar gyártói garancia -
KISDUCK
addikt
válasz
MaxxDamage #51503 üzenetére
Jó-jó kicsit vicces, de azért egy picikét túlzás mint carolina reaperrel etetni azt aki szereti a "csípőset" de az erőspista már reaktor leolvadást okoz nála.
-
válasz
MaxxDamage #51347 üzenetére
Ez pusztulat drága...
-
telefonmágus
senior tag
válasz
MaxxDamage #51332 üzenetére
Joj az ,csak pici gép
-
blue_23
senior tag
válasz
MaxxDamage #51329 üzenetére
Érdemes kettőt venni, ha az egyik elromlana, maradjon tartalék...
-
telefonmágus
senior tag
válasz
MaxxDamage #51329 üzenetére
1 bontatlant 2 hete nyomtam el 725000be
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #51233 üzenetére
Na az már nincs, de kinyomtattam, az megvan.
Amúgy néztem ebay-en, 20k szállítással együtt a US verziós keyboard. Szóval, ha nem garanciális valamiért a dolog, akkor sincs vész. Keycap-okat át kell ügyeskedni és cserélhető "maszekban" is.
Így kicsit megnyugodtam, hogy beszerezhető.Vicces, hogy kínában húzóágazat a led gyártás. Mindenbe raknak kilószám, mégsem sikerül normális minőségben gyártaniuk. Az életben nem láttam még kiégett ledet, ami nem kapott túlfeszt.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #51231 üzenetére
Anno tőlük kértem bontási engedélyt ssd bővítéshez.
Lehet nem kellett volna a pasztázást megcsinálnom. Gondolom mikor meglátják, hogy minden át lett kenve, még a gap pad-ok helyett is a görög "csodakence" van felhordva, nem biztos, hogy rögtön a garanciális javítás fog eszükbe jutni -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #51229 üzenetére
Úgy tudom ez a ház felső részével van egyben. Akkor az egész felső burkolatot cserélik?
Picit aggasz beadni a gépet szervizbe. Annyira jók most a hőfokok, hogy ha szétszedik teljesen, szerintem elszúrják valahogy. -
válasz
MaxxDamage #51217 üzenetére
Van mérőm is, még Muerte említette jó rég ezt nekem. Most az imént csak kitettem a Dragon Gaming Center kis táblázatát az ablak szélére és mellé a Furmark. Közben figyeltem hogy ugrál az összfogyasztás. Játék alatt így persze nem megy.
-
válasz
MaxxDamage #51210 üzenetére
Azért ez a mindegy mennyi kakaót kap pl a vga dolog érdekes. Mintha pont a fordítottját éltem volna meg korábban. Jajjjj nincs elég neki! Most meg 180W mindenre elég, tök mindegy milyen kártya meg bios.
Kevesebb kaja, kisebb pontszám, de használható így is ha bármit futtatok, mint pl komolyabb gamét.
Na mindjárt megnézem terhelésnél a fogyasztásom, eddig még ezt kihagytam. -
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #51210 üzenetére
Vegyel hozza egy 240w-os tapot es msi ab-val 0,9v curve mellett megall a gpu 150w-nal. Ezzel is maximalisan ki tudod hajtani csereben kisebb lesz a tap. Mondjuk ha nem cipeled ertelme semmi, de megoldhato.
-
válasz
MaxxDamage #51204 üzenetére
Nem hajtja meg, de jelen esetben pont ez a cél, hogy nem kell babrálnom a beállításokkal; azaz a munkahelyemen van a kicsi táp és dolgozni elég a 180-as, otthon meg a Horizon Zero down-t nyomni kell csak a kakaó
-
thomasvold
őstag
válasz
MaxxDamage #51133 üzenetére
Más laptopjaimat is évente szoktam, ez csúszott fél évet
Gondolhatod, mikor megláttam.... Nem gondoltam, hogy ennyire durva.
#51136-Ubul86 : Nem csináltam képet a pasztázásról. Az előző pasztázásom terített és eléggé sokat kentem szét. Most is terítettem, de nagyon vékonyan és nem húztam ki a széléig a kupaknak, hanem minden oldalon hagytam kb fél millimétert.
Ami durva, hogy nyomtam egy Superposition-t és az előző teszt 3198 körül volt, most pedig 3402 pontot adott, háromszor is lefuttattam.
Nincs portalanító mód benne.
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #51133 üzenetére
de legalább mutogatható példa a laikusoknak, akik 3-4 évente takaríttatják a laptopjukat hogy érdemes min évente, de inkább akár gyakrabban is
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage #51129 üzenetére
Köszi, megpróbálom
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage #51122 üzenetére
Nem tudom kihez került. Amikor mondtam a PCMentoros srácnak, hogy beszélnék a szakszervizzel, azt mondta hogy nem tudok, mert ők tartják velük a kapcsolatot. Elfogadtam.
-
válasz
MaxxDamage #51122 üzenetére
Úgy van, de a személyes találkozónál nincs jobb! Pl látod mikor átveszed, kis teszt stb....postázásos dolog nálam egyszer volt, többet soha.
És ha szerencsénk van még nézhetjük is javítás közben, ha olyan a hiba.
-
válasz
MaxxDamage #51083 üzenetére
Szerinted ez miért lehet? Csak a doom eternal, töltő képernyőnél mutatja, a játék közben nem, amikor kilépek szintén jó. Nem birok rájönni mi lehet a baj, többi játéknál jó, csak az eternal nem, ami a lényeg lenne..csináltam egy videót a jelenségről. [link]
-
Patrick76496
őstag
válasz
MaxxDamage #51064 üzenetére
Jobbat igazából nem tudok ártani neki, de azóta kicsit megerősítettem és azóta ragasztó nélkül is megmarad. Egyébként pont az utóbbi hónapban néztem LTT videókban, hogy létezik ilyen grafit hővezető lapocska, meg fém alapú hővezető folyadék. Csak ugye elég risky dolog mindkettő, mert nem csak a hőt vezetik..
Egyébként a TGC/TGK alatt mit értesz? Csak mert próbáltam mindenféle kiegészítő kulcsszóval rákeresni, de a legjobb találat a tehergépkocsi volt.
(#51065) RM007: Hogy őszinte legyek ennyire jól összerakott dologhoz nem szívesen nyúlok (eddig is csak az optibayt és a +1 RAM modult raktam bele), nem vagyok olyan bátor, mint az asztalival.De baráti segítséggel lehet megpróbálok majd ilyen is, ő saját magának cserélte 2 hónapja a ventit, miután traktor hangja lett.
Egyébként nekem is megfordult a fejemben, hogy kivágjam az alját, mert ROG fórumon 1 srác megcsinálta és nagyon hatásos volt neki. De inkább nem, mert jobban porosodik, meg eladni nehezebb lenne így. Ha eladom valaha egyáltalán.
(#51069) KillHates: Köszi szépen, örülök, hogy az egyszerű kivitelezés ellennére is tetszik.Azt a bizonyos gányolós topicot meg tudád osztani velem?
(#51070) blue_23: Őszintén 5 éve van meg ez a laptop, de ezzel most nagyon újat mondtál.Pedig olvasgattam is utána anno, de ezen átfutottam valahogy. Ez megmagyarázza, hogy miért nem kritikán aluli a hűtése még ilyen indokolatlanul kis nyílással sem, plusz hogy miért annyival hűvösebb a billenytűk között. Anno írták is egy tesztben, hogy a felhasználónak kedves a hűtés (a külső hőmérsékletek többnyire OK-k, bár nem mindenhol), a gépnek viszont nem. Még a régi N5110-emhez lett véve a hűtőpad, de a megemelt pozíciót nem tudtam elengedni.
(#51072) KISDUCK: Köszi szépen.Ezek szerint sajnos igen, pedig az enyém még erősnek is számít CFM értékben (89.8). Ami nem tudom gyakorlatban mennyit számít, de amikor elkezdtem újakat nézni, alig találtam olyat, ami ennél jobbat tud.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #51083 üzenetére
Igen igen azt tudom, csak arra gondoltam hogy nekem mutassa a kijelzőn játék közben, viszont a felvett tartalmon ne látszódjon már ha van ilyen
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
MaxxDamage #51078 üzenetére
Szia
És azt hogy tudom megcsinálni, hogy látszódjanak az értékek, viszont felvételnél ne legyen rajta? -
válasz
MaxxDamage #51078 üzenetére
Most jó, nem tudom mit csináltam, de jó lett
Köszi még 1x -
válasz
MaxxDamage #50915 üzenetére
Sajnos nem jön össze, nem tudom mit bénázok el, de a videó felvételen nem marad ott az fps kijelzés...
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #51059 üzenetére
Hogy pakoltad így szépen össze az eredményeket? A legutóbbi akcióban végre sikerült nekem js vennem egy kulcsot, így az nem akadály nálam sem (addig meg köszi gago a kulcsodat, amit eddig használhattam
).
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #51043 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #50965 üzenetére
vicc az egészben hogy úgy néz ki hogy csak a böngészőnél csinálja ezt, gondoltam megvárom egy asztalnál vagy más programnál ami teljes képernyőn van, és semmi (gyanús is volt ha F5-re amúgy böngészőben is visszaáll minden)
de amúgy igen, az lesz hogy nem altatom be a kijelzőt én se, ettől függetlenül érdekes egy jelenség
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #50941 üzenetére
Köszönöm!
Response Speed 20 (Typ.)(Tr+Td) (ms)
sRGB 64% coverage
-
válasz
MaxxDamage #50929 üzenetére
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #50919 üzenetére
Az ove detto ugyanaz mint a tied, csak Tied meg 6-os bga cpu 1080-nal ove 7-es bga hq cpu 1070-nel. Mindketto mxm gpu oldalon.
-
válasz
MaxxDamage #50915 üzenetére
Szia, nagyon szépen köszönöm, kipróbálom.
-
GangBAng^
tag
válasz
MaxxDamage #50917 üzenetére
Igen, faj a szivem miatta. Imadom az otromba szepseget :) de sokat utazom. Mit gondolsz sok erte a 320 amennyiert arulom?
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #50762 üzenetére
1m környéke, konfigtól függ. [link]
-
Lac122
tag
válasz
MaxxDamage #50725 üzenetére
Nem lesz ettől baja a laptopnak szerintetek?
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #50677 üzenetére
Az, amik fent vannak a neten, tények, képekkel, képernyőfotókkal sok-sok forrásból. Miért is kellene ebből a hulladékból vennem bármit is?
Attól jobb lenne az asus vagy hitelesebb az, ami a neten kering a gépeikről? Az, hogy te fanboy vagy, szíved joga, engem nem zavar, te élsz vele együtt.
-
válasz
MaxxDamage #50502 üzenetére
Amikor az ember meg fog egy igazi DTR gamer gépet, ami olyan vastag mint egy járdalap, akkor valahogy arra a súlyra is számít. Ez meg egy vékony gép, mégis olyan nehéz, mintha egy tömör lap lenne
Szóval nem arra a súlyra számít az ember mikot felemeli.
-
válasz
MaxxDamage #50499 üzenetére
Láttam, volt a kezemben, szerintem olyan mint a csúnya lány; érdekes, de azért inkább kihagynám. A technológia ami benne van, mindent visz, de az alsó kijelzőnek más a színhőmérséklete, továbbá van előtte egy polikarbonát/üveg lap és emiatt az tükröződik egy picit és furcsa nagyon. Aztán akkora nagy bütykökön áll a gép, hogy nagyon mókásan néz ki mint valami gázlómadár
Az alsó kijelző baromi magasra nyílik fel és e miatt a fő kijelző alsó fele elég furcsán vastag.
Meg valami furcsa szürke színe van a gépnek, amivel valami olyasmit akartak elérni, mintha valami lopakodó-álcafestés lenne, de inkább gagyira sikeredett.
És qrva nehéz!Nem tudom, a régi Zephyrusok, valahogy komolyabb minőségérzetet keltettek bennem, persze ezen is látszik, meg érződik, hogy baromi jól össze van rakva, de valahogy mégis olyan más kézbe venni...
-
Szajo
őstag
válasz
MaxxDamage #50496 üzenetére
Jó csak mivan ha beviszem szétszedik eltelik 2hét és bemondják hogy ez nem garis mert látszik h ez meg az bla bla...? 2héttel a villám után meg felhivom a biztosítót?
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #50491 üzenetére
Igen, most mar nem igen van tn panel, mert szinek betekintes nem tul jo, de rohadt gyors, ehhez kepest ez az innolux panel szinei egeszen jok.
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #50477 üzenetére
Chi mei 120as tn, de relativ jo szinekkel. Ez a leggyorsabb laptop kijelzo sztem.
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #50468 üzenetére
Azért írd majd meg, hogy mire jutottál, mennyire hiteles adatokat találtam róla
-
válasz
Simán a Eszközkezelővel
-
gago1975
őstag
válasz
Szerintem ilyen: N173HHE-G32 (CMN1747), TN LED 100% sRGB (Argyll 3D) 75% AdobeRGB 1998 (Argyll 3D) 120Hz G-Sync.
A gyártója CHI MEI Innolux
-
frame120
tag
válasz
HW info írja a monitornál. Legalábbis nekem.
-
echterion
nagyúr
válasz
Aida64
-
blue_23
senior tag
válasz
MaxxDamage #50391 üzenetére
Sajnos kevés az új kreatív játék, illetve új játékokra nehezebben vagyok kapható, inkább folytatásokra. Mit meg nem adnék ha lenne GTA 6, Warcraft IV, Heroes 8, Command and Conquer V, Red Alert 4, Zero Hour 2, Mass effect 4...
-
blue_23
senior tag
válasz
MaxxDamage #50383 üzenetére
Utóbbi időben nekem is rengeteg régebbi játék gyűlt össze Ubisoft vagy EpicStore-ban, de egyikkel sincs kedvem játszani. Itt ott egy world of warships vagy zombigyilkolás... Várom a Halo Infinite és Ashes of creationt.
-
DVlad
őstag
válasz
MaxxDamage #50374 üzenetére
Van ilyen?
Én végig játszottam a teljes sorozatot (c&c, red alert...) anno egy P100-as gépen, imádtam őket. -
válasz
Jézusom, fel kell raknom nekem is!
-
válasz
MaxxDamage #50383 üzenetére
Én csak lövöldözni szeretek-szakmai ártalom.
-
válasz
MaxxDamage #50379 üzenetére
Én is azért tettem még egy 512 GB-os NVMe SSD-t a gépbe,mert már a gyári 500-as tele lett,pedig az csak 6 játék.
Van még a 4 fiókomban vagy 40 játék,csak nincs feltéve. -
válasz
Nálam még mindig a Crysis sorozat az első.Meg van még mellé 3 COD is.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #50325 üzenetére
Szép-szép, de még mindig Ragna a király. Esetleg egy faja Deathwing-gel vagy Alextrasza-val el lehetne csábítani.
Akkoriban még 40-esek voltak a fő raid-ek (MC, BWL - ez a személyes kedvencem mind a mainapig - AQ40), nem 25-ösek, mint mostanában, nem volt raid finder meg egy csomó más se. Ma már kín azért olyan körülmények között nyomulni nekem, azért is engedtem el 25-ös szinten a classic-ot is. A BFA jó kis casual game lett.
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #50321 üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #50321 üzenetére
Az bizony. Mekkora élmény volt MC-ben nyomulni a többiekkel. Igazi nolifer voltam akkoriban.
Ma már nem vagyok erre azért túl büszke.
Leesett ám a húszfillér, hogy ezért ideális.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #50318 üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #50248 üzenetére
A hp-nál? Mivel?
(#50247) KillHates: A soros hűtésben kellemesen csalódtam anno egy Lenovo laposnál (valami i5 meg 1050ti volt benn asszem, asszem Y540 volt), ezekkel a komponensekkel szerintem hozná ugyanazt, mint amit az Asus a tesztekben hoz (nem sok, de elég).
-
lev258
veterán
válasz
MaxxDamage #50229 üzenetére
Annyiban megtévesztő, hogy az az ár nem azokhoz a komponensekhez tartozik. Az csak a választható legjobb, de annak más ára van.
Bocs, a javascript tiltás bezavart. -
blue_23
senior tag
válasz
MaxxDamage #50229 üzenetére
Nem, bestware.
Egyébként nem érzem olcsónak.
-
zsakadam
tag
válasz
MaxxDamage #50184 üzenetére
Igen, én is vettem tőlük egy G731GV-EV015-öt. Az ugye alapból 8gb ram és 512 SSD, no oprendszer... Én 16GB-vel, +1TB HDD-vel és Win-nel kértem. Ők bővítették fel a gépet a plusszokkal. A címkéket, ahol változtattak a konfigon, a dobozon leragasztották. Nekem ez így OK volt, most sem érzem úgy, hogy "simliskedtek" volna.
Sajnos gariztatni is kellett, de az alaplapcserét zokszó nélkül megcsinálták a szakszervízben, tehát gari jog nem sérült...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest