- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordjee
aktív tag
válasz
#45687808 #67097 üzenetére
Szerintem azok, akik ritkán szólnak hozzá és csak olvassák a topicot, mint pl. én😀 Vétel után megcsináltam a teszteket, mondjuk feltölteni már nem töltöttem fel, mert felesleges, messze van az űrszámoktól, azóta csak játékra használom, semmi szerelgetés, buherálás. Most napok óta nem volt bekapcsolva de mindig megforgatom a kezemben, annyira tetszik😀
Ubul, nem szar az az Acer, ha neked teljesen megfelel és jól tudod használni akkor neked az a tökéletes. Enyém is szar rtx-es csodákhoz képest, de nekem tökéletes, ezt kerestem már régóta. Azért KH-hoz még el kell jutnom, csak be kell szerezzek egy ssd-t, ha már ott vagyok és szét van szedve, belerakatnám azt is. -
-
Pocok256
veterán
válasz
#45687808 #65972 üzenetére
Plusz ne felejtsük el az acer növelte a TGP limitet a laptopjainál nemrég !!
-
Dhampir
félisten
válasz
#45687808 #65972 üzenetére
Köszönöm, igen léteznek ilyenek, vagy pedig a szlovák Alzánál is jó áron érhető el az új Legion 5; [link] (1 049 €).
Már van a Dellnek itthon is RTX 3060-as konfigurációja, habár még a korábbi generációs procival. Viszont a Dell G15 5510 is félmillióért sajnos nem az én "vásárlói csoportomat" vonzza be.
Főként annak tudatában, hogy a cseh billentyűzetes Lenovo Legion 5 már 350 000 Ft-ért megvehető volt a magyarországi Alzánál, ám valószínűleg "egyszer volt Budán kutyavásár".(#65973) aureeel
Egyedül a közelgő Stalker 2, ami miatt számomra még jobb lehetne majd az RTX 3060 dVGA.
-
motifator
senior tag
válasz
#45687808 #65543 üzenetére
A DTR mára kihaló félben lévő állatfaj, a hibrid AMD-s verzió is egy generációt élt meg. Alder lake valószínű még lesz az X170-ből, de AMD+MXM szerintem nem. Hogy a redditen van róla egy poszt, abból én messze menő következtetést nem vonnék le, persze reménykedni lehet. Ahogy teljesít a mobil ryzen, szerintem nem erőltetik a desktop verziót. Főleg, hogy az intel is magára talál.
-
válasz
#45687808 #65288 üzenetére
Figyelj már, a vga kártyán kívül ha meghirdetném, te mennyit adnál most érte? Milyen kártyát tudnál beletenni, mit tudnál vele használni? Ez csak nekem ér valamit.
Csak a kártya még mindig fél milla, ha meghirdetném úgy mint ahogy teszik páran. Nincs itt pénzkidobás mert amit vettem azt használom úgy mint mindenki. Nálam a lapos miatt nem játszik a 120fps, nagy színlefedettségű kijelző magas képfrissítéssel, g-sync, szuper gyors SSD, vékonyság. Miért? Mert ehhez vagyok szokva. Lényeg a használat, ne álljon feleslegesen, és így nincs pénzkidobás.
Holnap utazok a balcsira, viszem a lapost a táskájában, megérkezvén a szobában összerakom és csak bepattintom a kártyát a helyére, hordozható, hurcolászható. Ha az ölemben aksiról akarnám használni az is megoldható úgy mint mindenkinél, csak okosan.Még az előző karim is megvan, nincs kidobva, sok ember használja a világban. Nincs itt kidobva annyi pénz mint amit hisztek és megkapom azt az élményt mint mindenki más mikor beizzítom. Az előzőleg használt hardverelemeket eladtam...KH is segített benne. Túlzásokba estek. Ez lesz még használatban 1-2 évig azt elhiheted.
-
Ubul86
őstag
válasz
#45687808 #65197 üzenetére
mi a gond a Frictional Games-szel? Egy soma után főleg
Mondjuk az Amnesia Rebirth-öt nem próbáltam még, de ott a backlogbanamúgy érdekes, ahogy a játékok egyre inkább elbutulnak
ott egy Deus Ex (99-es), vagy System Shock 2, mint fps-rpg. Megannyi lehetőséggel, és lehet látni pl hogy a DE hogy butult el sokadik részére, hogy fogytak el az első rész után a lehetőségek, stb.
Komplex játék volt az első része is, de ha akkor megtudták csinálni azt a rendszert, hihetetlen hogy most nem (talán a Prey volt hozzá közel mostanság, de az is inkább a System Shock 2-höz jobbára) -
Ubul86
őstag
válasz
#45687808 #64612 üzenetére
pedig "csak" 4.8 kiló a régi asus-od
(plusz gondolom a táp)
az szerintem bőven belefér, ha nincs nagyon hordozgatva. Én a sajátomat mondjuk 7-ből 6 nap otthon van az asztalon, 1 nap van munkahelyen, de akkor is autóban hordozva. Azt nézve, hogy hordozhatóságra lettek kitalálva, még mindig előny a közel 5 kiló is, mint egy normál asztali gépet vinne az ember ide-oda -
vakablak93
őstag
válasz
#45687808 #64392 üzenetére
Nekem sincs mellette se PC se konzol, se nas se egyéb akármi...Mert minek, csak drágább és bosszantóbb több rendszerrel meg cuccal élni...
Erre eddig bárhogy nézem csak a DTR kategória képes. ( nevéhez méltón)
Nem is tudnám azt anyagilag fenntartani/ fejleszteni ha több cuccot kéne mindig cserélni
Belegondolva illik rá amit mondasz "all-in-one", én még powerbanknak is be szoktam vetni, táskából kivezetve, tb3-ról gyorstölti a telefonom is, szoktak is nézni mikor mutatom nálam ez a "powerbank"
-
k-adi
nagyúr
válasz
#45687808 #64392 üzenetére
Tekintettel hogy egyre kevesebb DTR gép van bejelentve /vagy bejelentés alatt +a trend láthatóan a vékonyodás, így előbb-utóbb valahol valamiben kompromisszumot kell kötnöd, annak ellenére hogy magas de főleg most horror árakat kérnek el értük jelenleg.. (bár legtöbb helyen készlethiány van amúgyis
)
+ ahogy halad a trend a többi gyártó is beáll a vékonyodás mögé és akkor még annyi dtr se lesz mint most van.. most még lehet akad 1-2 dagi vagy az előző szériából valami(mivel nem csak játékból áll az élet, így szerintem a vékonyodás nem feltétlen hátrány (csakhát közben emiatt elhal a dtr vonal, ami ugye a power-usereknek nagy fájdalom), főleg az ilyen all-in-1 gépet keresőknek.. személy szerint én úgy vagyok vele, inkább feladok pár% teljesítmény veszteséget cserébe a szebb kinézetért és a könnyebb hordozhatóságért, míg más inkább vesz egy téglát (amíg tud..ugye) de az kitolja 100%ot)
Szerintem a jövőben a mostani sima gépek lesznek a dtr-ek és az ultravékony gépek a "vékonyak"
-
Bedepi
tag
válasz
#45687808 #64211 üzenetére
Az indokolja, hogy ez nem sül szét mint a többi
Amúgy a sima helios 500 is volt egy időben, hogy verte az egy millás határt. Volt az 900 körül is, vagy felette. Amúgy miért? A 300-asért nem sok az 1 misi?
Akkor már inkább ez. Ilyen szintű gépeket nem kapsz már misi alatt itthon, kb sehol. Sajnos nem az van mint 3-4 éve, hogy 700 körül vihetted a 17x-et
pl mikor volt 600-700 e egy 3080? Most ez sem ritka.
-
gago1975
őstag
válasz
#45687808 #64223 üzenetére
Hát ne is mond, borzasztó, hogy kint a 32GB-os 240Hz-es panelest adják 2199€ért 3080-al amit akárhogy is számolunk 770K-ra jön ki, itthon még a 144Hz-est 16GB-al 1,1ért mérik.
Katasztrófa!!!
Értem én, hogy kint többet adhatnak el belőle, de kint 20% az áfa, itthon meg 27%, de 7% áfa difi az nem 330k különbség
Agyrém ami az itthoni Acer árazásnál művelnek. -
gago1975
őstag
válasz
#45687808 #64195 üzenetére
Szia.
Nem gondolkodok, de mint "esetleges" váltási, ajánlási opció legalább itt van\lesz.
"nem értem miért kell ma minden egyes kibaszott gamer laptopnak úgy világítani, mint a karácsonyfa. Miért elvárás ez? Miért jó ez? Ez az új H500 is rátért erre az útra. Fasza. Inkább egy normális hűtést pakoljanak bele, normális anyagot használjanak. Ja, hogy ez senkit nem érdekel, szarnak rá erre. Mert a gamer akkor gamer, ha világít a segge is."
Figyelj a "zavaró mindenhol világít" részt a Predator Sense-ben úgy állítod\kapcsolod ki-be ha kell, ahogy akarod, az anyag használatban pedig biztos odatették magukat az Acer-es fiúk.
Nekem pld nagyon tetszik a "karácsonyfa világítás", de legfőképp, hogy mostmár a Predator logó is állítható színű lett.+Bedepi
Hűtésével kapcsolatban, megkövetem magam, videó szerint két ventis de VC hűtés van benne,
tehát nem kell aggódni a hűtés miatt és az anyaghasználat miatt se kell szerintem.Szerintem az X170-nel megegyező hanem picit jobb lesz a minőség, bár nem tapicskoltam X170-et, de KillHates mester elmondása szerint a Helios 700-as jobb összeszerelési és anyaghasználatú gép picit.
Most jelenleg ha váltani kellene, nem tudnék választani Legion 7 vagy ez az új Helios 500-as között, bár az Intel 11900H miatt ez lenne a befutó, bár valószínűleg a Legion 7 is meg fogja kapni az új bitang 11th gen. Intel procikat, tehát fel lenne adva a lecke most nagyon.
Egyszerűen mind a kettő nagyon szép lett, menne a fejvakarás.Ha meg lehetne tudni valahogy, hogy milyen teljesítményű RTX3080-as kerül bele, az nagyon jó lenne, sőt tovább megyek, jó lenne ha erősebb lenne mint 150\165W és akkor lenne öröm és boldogság
-
Bedepi
tag
válasz
#45687808 #64181 üzenetére
Totál a helios 700 alapjaira épít. Az eleje tökre ilyen annak is. Kapott egy ledcsíkot, meg nincs roló. De egy kisebb összegben mernék fogadni, hogy a hűtése is egy az egyben ugyan az. Nyilván a belső a mai trendeknek megfelelően frissítve.
Kíváncsi leszek az első tesztekre. A 700-asnál sokat számít, hogy lent van e a redőny. Átlag 6 fok alap ventivel.
-
gago1975
őstag
válasz
#45687808 #64192 üzenetére
Szia.
Igen ez is szép nagyon, de végre valamelyik gyártó (Acer)folytatja a "DTR" hagyományt a Clevo-n kívűl, még ha ez csak BGA-s is de nem engedi el az ilyen csodaszép kinézetnek a kezét.
Az ára tuti borsos lesz, én olyan 1,2M környékén saccolnám ezt az új Helios 500-ast, de lehet az is, hogy 1,2 csak az RTX3070 lesz, ha lesz "budget" verzió és olyan 1,4-1,5 lesz itthon a 3080-as. Mindegy kintről lehet spórolni egy 2-300K-biztos.
Mindenesetre örülök, hogy lesz alternatív megoldás a Clevo-n kívül.
Az angol leírásban írják, hogy 3ventis lesz, kérdés milyen hűtést tesznek alá, lesz e itt is VC hűtés, remélem igen
-
-
válasz
#45687808 #59393 üzenetére
Nálam alaplap csere után nem kellett új Windows kulcs után néznem. Régi rendszer Win maradt a háttérben. Eszemben sem volt az alap driverekkel mindent elölről kezdeni. Már el is felejtettem milyen régen volt, meg azt is hogyan....habár aszem ment fel a Win 8-as telepítő lemez és emellett mindent a Win-re bíztam hogy tegye be az alaplapi drivereket amik hiányoznak Win 10 kapcsán. Viszonylag könnyen ment mindent megtalált.
-
Ubul86
őstag
válasz
#45687808 #59393 üzenetére
hát, fura lenne ha tiszta telepítésnél egy kulccsal kapcsolatban ilyet művelne. Azt elfogadom, ha telepítés után pl backupot visszatölt és pl másik gép általi backup töltődik vissza korábbról, ezzel elrontva a dolgokat
de fura lenne hogy egy kulcs, ami több gépen is felhasználható ezek szerint, galibát okoznanekem mondjuk olyan kulcsom van ami egy gépre van
-
FőDudu
veterán
válasz
#45687808 #59374 üzenetére
A CPU 'felakadas' nalam is volt.
Nem tudom mi az oka, nem volt hajlando speedstepelni a Balanced windows power profilban.Erdekes modon Balancedrol Performancra majd vissza valtas utan mar lement 0,8GHz-ig.
Szoval az valami windows Power managemenet nyug lehet.Ventillator zugasa: ma egesz nap a Razert hasznaltam sima irodai munkara meg remote desktopra - nem hallottam a ventit. Szerintem a power profile is 'passive' hutesre van beallitva.
Vegig nyomntam egy 9-15 kozotti munkaidot, kb fel ora ebeddel - most hazajottem es van meg 40% toltottseg. Jo lesz ez, elegedett vagyok.
-
echterion
nagyúr
válasz
#45687808 #58743 üzenetére
Hát ezt gyorsan küldd nekik vissza. Azt, aki a csere utáni tesztet csinálta meg jól meg kellene kúpozni, mert úgy tűnik, senki se csekkolta le csere után, maximum bekapcsolták, működik, azt' csá.
A gari meg a lapra újraindult a csere pillanatában, emiatt sztem nem kell izgulnod, de azért bejelentéskor én erre is tennék célzást a helyedben. -
-
FőDudu
veterán
válasz
#45687808 #58473 üzenetére
Itt SMS jon elotte, fel is hiv a futar otthon vagyunk-e (nehogy feleslegesen jojjon), valamint ala is kell irni.
Szoval ez valami helyi sajatossag lehet, mivel mar a rendelesen is ott van, hogy alairas szukseges az atvetelhez.
Lehet ez a fajta ertesites/alairogatas csak az expedited shippinghez jar az Amazonnal - en altalaban azt hasznalom.
BTW: hasznalja valamelyikotok az Amazon Prime szolgaltatasat?
Van ertelme (ha csak havi 1-2 cuccot rendelek)? Filmekre ott a Netflix - nem tudom van-e nagyobb valasztek vagy masabb kinalat a Prime-on.Elsore a Razer kijelzoje jobb a Mac kijelzojenel (legalabb nem glossy) - bar meg csak YT FullHd videokat neztem. Elethubbek a szinek - bar en nem vagyok grafikus, max azt mondom amit erzek. Teljesitmenyben is top, nincs mar normal/fullscreen kozotti atmenetnel akadas.
Macen minden esetben megakad, kimarad a hang majd folytatotdik.A hangja nem veszes - legalabb nem porszivo. Azaz van suhogas amikor durvan terhelodik (pl. 3dmark kozben - de amugy nincs hangja. Ha van is, akkor nem magas hangu visitas. A mac magasabb hangon suvit. Persze ez majd meg kiderul, nem nagyon ertem ra foglalkozni vele.
Meg a Biosba sem leptem be.Ujjlenyomatot nagyon vonzza, de ez nem ujdonsag. Kell egy tok vagy taska - az eddigi 13" puha taskaba nem fer be (nem meglepo).
A hangszoroja jo. hangos is es egesz jol szol. Nem egy komoly rendszer, de irodaban konferenciazni is eleg lehet. Van hozza Dolby Atmos - azzal meg jatszani kell, mert a beallitott presetek nem tul jok. Van ami harsany, van ami mosott.
Akkuidot meg nem tudtam tesztelni, ugyanigy a TB3 kapcsolodast sem. Egyelore wifin ment.
Volt egy jo oras idoszak amikor valami Windows Update miatt csak a szokasos Do not restart volt a kepernyon. Na ott hangoskodott - nem tudom mit csinalt.Gyartasra 2020 Novemberi, a windows is egesz friss volt rajta.
-
-
echterion
nagyúr
-
blue_23
senior tag
válasz
#45687808 #56986 üzenetére
Cyberpunk jónak tűnt, de miután tele van hibával, nem volt kedvem fizetni érte.
Rálesek a két játékra, több videót néztem "upcoming games" alatt, de csak The riftbreaker és Halo tűnt ígéretesnek, részben utóbbi miatt vettem új gépet, de az éven se biztos hogy elkészül...
EPIC fiókot érdemes kreálni, hetente új játékkal dobnak meg, így jutottam hozzá a Watchdogs 1, 2, GTA V, Civilization VI, Battlefront 2, Killing Floor 2, World War Z és más régebbi de jó játékhoz.
-
FőDudu
veterán
válasz
#45687808 #56955 üzenetére
Ha van penz, vehetsz ujat jo aron. Aztan a regit valahogy eladod.
Ugy tunik igy januarban, valsag alatt, Covid kellos kozepen a boltok durvan akcioznak...15-20-37% - utobbit Razernel lattam (Base, 4K Oled), az lehet nem mindenkinek tetszik.
Holott konzekvensen ott vannak a Gaming laptop ajanlokban - csak nem olyan hulladekok...
[link]
[link]Ha az advanced beugrik 2K eur ala kiszallitva, akkor valoszinuleg berendelem.
Ugy tunik 10-14 napos ciklusokban megy le az aruk - lemegy, aztan kicsit fel, aztan meg jobban lemegy. Max visszakuldom es veszek masikat. Erre pont jo az Amazonos rendeles.De egyebkent nem hulyeseg a lakas felujitasra forditani a penzt - elvileg ugye a kormanyotok kipotolja ugyanannyival. Biztosan jobb befektetes mint gamer gepbe rakni.
-
gago1975
őstag
válasz
#45687808 #56927 üzenetére
Szia.
Te elméletileg terveztél, gondolkodtál egy Helios 700-as megvételén.
Mi lenne ha mondanék neked egy kihagyhatatlan ajánlatot????
Acer Predator Helios 700 (PH717-72-77Y6), Gaming-Notebook i7-10875H RTX2070S 1TB NVMe SSD, 16GB RAM 3év re bővített garanciával 1900€!!!! 684K-ért??? Erre esetleg rájöhet még +7% áfa különbözet, illetve +30€ szállítás.
Szerintem nem rossz deal, sőt én most nagyon gondolkodok, hogy rendelek egyet innen, ja és szállítanak Magyarországra is. -
válasz
#45687808 #56927 üzenetére
Talán elromlott az a elosztó amiről a gép kapja az áramot. A ház más fali aljzatáról nézted?
Nekem is volt valami hasonló esetem a gaming monitorommal, egyszer csak nem kapcsolt be, aztán átdugtam nagyon máshová és siker.Vagy a szervizben nem a te tápegységedről nézték.Emlékszem mikor KH-nál elő kellett vennem a saját tápegységemet(nem is egyszer), mert csak azzal akart rendesen működni.
Hú hányszor beintett már nekem ez a gép. Mostanra már betörtem, megmondtam én vagyok a főnök.
-
gago1975
őstag
válasz
#45687808 #56673 üzenetére
Szia
Nagyon elképedve olvasom ezt a horror story-t, és a gyomrom szorul össze, hogy valaki/valakik ennyire nem tudnak vigyázni a milliós gépükre.
Nem lehetett lehúzni. A srác állítása szerint nem szedte szét a gépet, nem vitte szervizbe, stb. Ez az állítás több sebből is vérzett, mert amikor ránéztem a csavarokra, több feje is kicsit szét volt nyírva. Tehát valaki hozzányúlt. Továbbhaladva, a gép külsejét szemlélve feltűnt pár karc is, illetve az, hogy pár gomb a billentyűzeten konkrétan nem működött, nem lehetett benyomni.
Ez pottyant, méghozzá nem kicsit. Nem gyenge anyagú a mechanika, #39802KillHates mester írt ítt róla. Ezt nagyon oda kellett csapni, hogy eltörjön, megadja magát.
Tovább haladva, a gép külsejét szemlélve feltűnt pár karc is,
Ezt még gondolom elnézted volna a helytelen szállítás, hanyag használat miatt.hogy pár gomb a billentyűzeten konkrétan nem működött, nem lehetett benyomni.
Beleverte a cerkát????Az is érdekes volt, hogy kértem tőle a számlát, garancia papírt. Erre a válasz: "Az a baj, hogy nem tudja, hogy ezek hol vannak." Na itt (már főleg) éreztem, hogy valami nagyon nem kóser. Nagy nehezen sikerült kinyögnie, hogy ő szedte szét a gépet, mert újra akarta pasztázni (életében nem szedett még szét laptopot), de elbaszott valamit, állítása szerint "valami letört", és azért gondolt rám, mert majd én úgyis elintézem, mert simán el tudom ezeket intézni.
Számla nélkül, ráadásul így legyalázott gépet akart rádsózni
? Mert Ő azt hiszi
??? Mi ez, templom???
És még van képe áthívni magához, az idődet rabolja a büdös p@r@szt, 650K-t így ebben a formában elkérni érte????Nem csinált még pasztázást, és egy ilyen milliós gépen kezd el gyakorolni???
Hát én most erre nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy az ilyen b...a meg a k..v@ @nyját.
De tovább megyek, én simán térdre húztam volna a fejét, vagy megfejeltem volna.Röviden, a vége természetesen az lett, hogy ott maradt nála a gép, remélem ott is fog rohadni. Tanulság: cimborában se bízz meg 100%-ig soha!
Neked nincs is szükséged ellenségre, ha ilyen cimborád van.Tudom ez most téged nem vígasztal, de te most kb. úgy jártál mint én, és le is írtam a hozzászólás résznél: Archív –
ACER Predator (2018 dec) Helios 500 PH517-51-77YM (i7-8750H; GTX 1070 8GB GDDR5; 32GB DDR4)
Annyit hozzátéve, hogy a p@raszt egy tengerjáró hajón volt ilyen "mindenes lóti-futikka" és a hajón az ágyon játszott, a tengeri sós levegő, pára ki volt csapódva rajta, olyan rihes módon nézett ki, hogy KillHates mester azt mondta, hogy meg se vegyem.mikor a billentyűzetet le akartam húzni (aki nem ismerné, vagy nem követi esetleg: a Helios 700 billentyűzete lehúzható, ezzel a gép turbó módba kapcsol, és a szellőzésen is sokat dob ez a mechanika).
Ekkor még csak felerősített üzemmódba kapcsol, a Turbó mód a gomb benyomására kapcsol, de ez részlet kérdés, nem erről van most a szó és ne haragudj, hogy kijavítottalakHa nem feltétlenül fontos, hogy most cserélj, várj még picit, hátha itthon olcsóbb lesz, le fogják valamennyit vinni az árát a Helios700-nak, vagy rendeld kintről a németektől vagy innen:
Acer Predator Helios 700 (PH717-72-77Y6), Gaming-Notebook 3év kiterjesztett garanciával 2519€=906K, 4év: 2619€=942K, 5év 2668€-ért.
vagy a hivatalos Acer shop-ból Predator Helios 700 Gaming-Notebook | PH717-72 | Schwarz 2499€-ért (900K)
15-20%-kal erősebb mint a 9750H+RTX2070-es és még ez is sokáig kiszolgál majd. Így, hogy egyenlőre nincs HDMi ULTRA lehetőség az RTX30-as gépeken, nem éri meg nekem semmi másra cserélni max az újabb 2070/80 Super H700-ra. Ezt meg majd még meglátom, várom hátha lesz RTX-es H-700 vagy AW 51 Area 51M R3. -
válasz
Pont emiatt, meg ügye magamat ismerve, használt gépet KillHates vagy hozzá hasonló hozzáértő megkerülése nélkül nem vennék. Mert mi van ha kifizettem és aztán elhozván csak utólag vennék észre valami nagy hibát, amit már nem tudnék korrigálni. Szomorú hogy egyesek saját baromságaikat rátolják másokra, ahelyett hogy felvállalnák és inkább adnák harmad vagy negyed áron. Vagyis ha tudnánk milyen hibái vannak egy megfelelő árazással(főleg ha javítható) talán még meg is lehetne állapodni.
-
FőDudu
veterán
válasz
Szep tortenet! El kell felejteni az illetot, osszevissza hazudozik.
Nem tudom melyik verziorol volt szo - itt most akciozzak oket.
(ez epp annyi mint a Razer Advanced - az is le van akciozva jelenleg (10875H es RTX2070 Super Max-Q))(bar elmondasotok szerint a Helios fenyevekkel komolyabb teljesitmenyt tud)
Persze nem magyar, de eleg kozeli orszag.
-
Bedepi
tag
válasz
Ez egy sajnálatos, de tanulságos történet. Jól tetted, hogy ott hagytad. Ha szét van barmolva, a szerviz sem foglalkozna vele. Még te szívnál. Amúgy remélem igazad lesz, és tényleg lesznek még bejelentések, esetleg combosabb frissebb modellekről. Addigra jönnek kb az új intel procik is, ha jól emlékszem. Kicsit gyanús nekem, hogy 1 gyártó sem jelentett be combos gépet. Inkább arra tudok gondolni, hogy első körben azok jönnek, amiket nagyon sokan vesznek. Utána a réteg termékek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest