- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
raklo1
csendes tag
válasz
kdavid23 #64301 üzenetére
,,Legion 2021 Community" meghívó: https://discord.gg/U4fSYNGt
Elvileg Jarrod is benne van a csoportban, ha jól néztem.
Igen, árultak rengetek configot, 1000 eurótól egészen kb. 1740-ig (Legion 5 Ryzen 5 5600h + rtx 3060 ---> Legion 5 Pro Ryzen 7 5800h + rtx 3070). Egy túra volt belőlük márciusban, meg most egy túra májusban, mindkettőt napok alatt elkapkodták.
Gondolkodtam is rajta, hogy átugornék egy 1050 eurós Legion 5 Pro Ryzen 5 5600h + RTX 3060 130w kombóért, de végül letettem róla, zűrös lenne kicsit a garanciáztatás.. Illetve azt sem tudom, hogy most lehet-e közlekedni a magyar-szlovák határon (van-e határellenőrzés egyáltalán), kell-e teszt, stb-stb... -
-
k-adi
nagyúr
válasz
kdavid23 #63659 üzenetére
tudod neked mikor hozza kb. a gépet? (mivel a 7esnek eredetileg nyár (június) a global start legutóbbi tudomásom szerint)
majd tudnál írni ide pár sort róla mikor megjön a laptop? köszitőletek szívesen olvasok véleményeket és ugyanattól az eladótól 2 teszt/beszámoló már jobban meghozná a kedvem nekem is.. pont tegnap crashelt be a jelenlegi gépem, már érzi a vesztét
-
Darth_Revan
veterán
válasz
kdavid23 #63389 üzenetére
Sajto eléggé dicséri. Gyönyörű kijelző ami tud Gsync-et és Freesync-et és hdr-t is, LCD overdrive is állítható, igy nem zsakbamacska más géphez képest (hogy gyárilag bekapcsolják e az LCD overdrive-t ami hibás kepmegjelenitest okoz), vga is 150-165W-os, tehát teljes kaliberű 3080. Játékok többsége képes qhd felbontáson futni RTX mellett is gond nélkül, viszont van ahol 1920*1200-rs vissza kell venni a stabil 60 fps-hez (pl Cyberpunk).
Van itt Legion 5 ,Pro tulaj, aki azt mondta hogy 1920*1200 is gyönyörű és nem homalyos úgy, mint pl fhd kijelzőn 1280*720-ra váltás.
Az amd cpu miatt viszont néhány játék picit kevesebb fps-t produkál, mivel Intel-t jobban szeretik, de ezt leszámítva benne van 3080-as gépek közül a top 3-ban. Sőt tudás/teljesítmény/ár terén néhányan top 1-nek is mondják 2021-ben.Jelentősen olcsóbb mint az új Scar 17 g733qs de mégis majdnem minden téren röhögve megveri a Lenovo 7 3080. Sőt az új csoda AW-t is veri tudás/ár téren de teljesítmény szempontjából is csak az Intel CPU miatt erősebb picit az AW.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
kdavid23 #63041 üzenetére
Sajnos nem jött be a TG minus pad 8 "csere" de attól még jó kis gép!
Ez az eredménye: [link]
Paszta nem terül szét megfelelően...ahol magasnak látszik a pad, hiába cserélem 0.5mm vékonyabbra, de akkor meg nem nyomódik be.
Költöttem rá nem keveset és ebből már csak jó/jobb gépet hozhatok ki, így vagy úgy! (ha kell veszek új hűtést komplett!) PCS Support nem tudott segíteni pad ügyében, ők erre nem látnak rá meg otthonról dolgoznak (Home Office) a gari változtatás és a "warranty transfer" order láthatóság sem lett még megoldva...supportos a vezetőségnek írt és válaszra vár, amint van fejlemény, megírja... -
Darth_Revan
veterán
válasz
kdavid23 #62363 üzenetére
Igen, igen már egy ideje szemezek vele
Ahogy korábban már említettem egy usert sikerült megkérni, hogy csináljon UFO tesztet rajta és az alapján úgy tűnik a Clevo hallgatott a panaszkodásra és kikapcsolta az LCD overdrive-t.
KH: Én meg pont az FHD panelnek örülük
Néhány komolyabb RT játéknál azért még mindig jobb az FHD
Néhány eladónál kapható azért 4K 60 Hz G-Sync-es panellel.
-
válasz
kdavid23 #62363 üzenetére
Én sem értem, hogy beletapossák az atomreaktor hardvert és mellé tesznek egy FullHD kijelzőt
Ez olyan, mintha egy i7+20xx videókártyás gépbe 720p-s HD kijezőket raknának... Oké, meg van az opció és lehet rászúrni külső monitort, de akkor meg minek erőltetik a belső kijelzőkre a 240-360Hz-eket?
Úgy látom a gyártók sem tudják mit akarnak, a piac meg végképp elvesztette a fonalat -
Darth_Revan
veterán
válasz
kdavid23 #62256 üzenetére
Jah hát igen, ennyiért meg lehet venni a 3070-es Tongfang-ot is amiben a 140W-os 3070 és 5900hx picit erősebb, sőt aki bencsmarkolni akár az ki tudja Optimust is kapcsolni ott. Egyetlen kérdőjel, hogy Tongfang bekapcsolta gyarilag az LCD overdrive -t vagy sem, mivel ők sem engedik usernek állítani.
-
válasz
kdavid23 #61893 üzenetére
Nem vagyok egy nagy CLEVO-fan, de az X170 az nekem is nagyon bejött, mind a hardver dizájnja, mint pedig az átgondoltsága! De azért a kis OLED-es Clevo-dat sem dobnám ki ha valaki hozzámvágná!
Csak a support... az nem egyszerű.
Bár én még nem láttam 751/771-est tönkremenni, peedig szerelek olyan lelakottakat is, hogy azon csodálkozom, hogy egyáltalán még hálni jár beléjük az elektron -
FőDudu
veterán
válasz
kdavid23 #61783 üzenetére
Igen. A maxP sok gamernel kivanatos GPU.
AMD-vel kombinalva viszont nem kell a dupla tap - az a proci megall 50-60W kornyeken es a maradekot boven kiszolgalja a 230 wattos tapbol is. Hiaba 150W a GPU.
(max belenyal az akkuba is jatek kozben - volt mar ilyen....)
(meg nalam is elofordult, hogy hiaba volt bedigva a Razer tapja, mellette a 120W TB dock, megis fogyasztotta az akkut. Kiderult, hogy valami oknal fogva a TB es az akku elegitette ki az etvagyat - a sajat bedugott tapjat nem is hasznalta).
-
motifator
senior tag
válasz
kdavid23 #61273 üzenetére
A 11. gen flagship cpu tényleg csalódás, ráadásul én azt hittem az új i9 is 10 magos, de tévedtem, butítottak rajta, valami hibrid technológiával készült már, gondolom próbálkoznak a 10 nm-el is, mert az AMD úgy elhúz, mint a csuda. Szóval a 11900K "visszalépés", a 10. gen i9-hez képest.
Én is megnéznék már egy AM4 + MXM kombót -
FőDudu
veterán
válasz
kdavid23 #61273 üzenetére
Jarod's tech-nek volt hasonlo teszt a YT csatornajan (5800vs11900K).
Ott is az jott ki, hogy egymagosban talan van nemi kis elonye az Intel procinak, minden masra AMD.Ha azt a kurva TB portot nem sajnalnak ki az AMD-s gepekbol - nyilvan Intelnek nem celja a konkurencia cuccait tanusitgatni - akkor vegre epithetne valamelyik gyarto egy kurvajo gepet.
Amig nincs TB (a kulso GPU miatt), addig minden ilyen gep max 1-2 evre szol - holott kulso GPU-val meg evekig hasznalhato lenne mindegyik.Felgyorsitott evolucio? Mert CPU szinten egy mai 8-10 magos proci meg eleg sokaig megfelelo lesz.
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
kdavid23 #60680 üzenetére
A Clevo/XMG/Alienware-től tartok garancia miatt. Sőt, az MSI/Gigabyte esetén is bizalmatlan vagyok a helyi szervizekkel, főleg, hogy nem nagyon vannak.
De Lenovo és HP szervíz ot van majd minden sarkon, ráadásul a cég szervizével is jó a kapcsolatom, biztos intéznék a kedvemért ha bármi gond adódna..@Xerath404: nem tudom, soha semmit nem küldtem vissza hozzájuk. Mondjuk a legdrágább amit rendeltem €200 volt, nem 2000.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
kdavid23 #60515 üzenetére
Lehet igazad lesz, mert "Control Station" -t letöröltem, de maradt a FanControl és Updater progi is, azokat nem is lehet le törölni?
Control Center 3.0 is törölve lett (+minden komponens) de a fenti 2 progi maradt...
Totál "friss" és belakott rendszer, pár napot ha volt használva 10700k -val, most megint full reinstall / belakás következzen?
Obsidian licencem sincs, lehet nem is adnak majd új keyt? -
MaxxDamage
félisten
válasz
kdavid23 #59517 üzenetére
Jó kis gép az biztos, beállítások megvannak (Obsi is) de ezzel a Win10 rendszerrel valamiért kevesebb pontok jönnek ki és az a CPU Boost sincs meg ami korábban volt (nem értem miért, beállítások ugyanazok - elvileg) én nem korlátozom semivel, inkább maxon kéne mennie tesztek alatt, de mind1 is, nem Benchre vettem, csak gondoltam meglesem őket gyors. -
MaxxDamage
félisten
válasz
kdavid23 #59417 üzenetére
Tiéd volt!
Értékelés is megy majd!
Clevo totál "új" nekem, de ennek ellenére nagyon tetszik!
RGB keyboard (+RGB hátsó és oldalsó csík) nagyon ott van. A bill. fényerő és effektek egyszerűen fantasztikusak! OLED TV-n is a kép QHD/120Hz/G-Sync alatt csodálatos! 240Hz/G-sync lapos kijelző is említésre méltó (elvileg 100% sRGB)
Speakert még nem próbáltam, de biztos jó a hangzása!Holnap újra húznám a rendszert/mindent és belaknám, de előbb az R0 beállítással kéne végeznem (elkezdenem)
Gyári Biosba sok minden nem állítható, de lehet nem is baj.
Clevo szoftverekkel minden állítható és az tetszik. -
2018
senior tag
válasz
kdavid23 #58758 üzenetére
Nice try de azért egy rendesen összerakott új genes ryzen konfiggal nem tudod felvenni a versenyt. Nem tudsz olyan notebookot venni ami ezt a szintet hozná, még akkor sem ha el lesz engedve 200w-ig a 3080 amibe azért jóval kevesebb cuda mag van mint az asztali testvérében.
Killhates: Igen, nagy a szakadék a mobil rtx 3080 meg az asztali variáns között. Az egyik 320w tdpből gazdálkodhat, a másik meg van fogva 130w-nál. De ebből a 130w-ból hozza a mobil rtx 2080 supert sőt kicsit gyorsabb is annál.
-
válasz
kdavid23 #58206 üzenetére
Nem is azzal van a baj, de ha elromlik, akkor szinte javíthatatlan a BGA-s Clevo. Nagyon hitvány a PCB-je, agyo van bonyolítva a VRM rendszere. Legtöbbször az EC szokott félig megdögleni rajta és elfelejt gamer gépnek lenni, azaz eltűnik a dedikált GPU a rendszeréből.
Már vagy 6-7 ilyen hibával futó CLevo-ra futottam rá és sehol sincs rá megoldás, pedig 80%, hogy logikai hiba és 20%, hogy hardveres. -
echterion
nagyúr
válasz
kdavid23 #58206 üzenetére
Nem én mondom, hanem egy szervízzel foglalkozó szakember, nekem egy ilyen gépem volt bő fél évig, ennyi tapasztalatom van csak ilyen téren. Az a gép amúgy jó volt, hibátlanul ment, de ez nem garancia arra, hogy minden gép évek múlva is frankó. Killhates szerint nem ajánlott, nekem az ő szava elég, aztán meg mindenki dönt belátása szerint.
-
válasz
kdavid23 #58162 üzenetére
Szerintem most a UK szállítmányokra különösen odafigyelnek, hogy szopassák mind az eladókat mind a vevőket. Mennyi lenne rá a vám?
Egyébként én BGA-s Clevot nem vennék, egy betegágy javítani ha elromlik. És sok elromlik... Az EC szarik be benne. Bár ennyi pénzért... vesz az ember egy másikat -
FőDudu
veterán
válasz
kdavid23 #58026 üzenetére
130 wattos RTX3080 van 2199 Euroert.
Majd a tesztek megmondjak mennyit tud valojaban. -
echterion
nagyúr
válasz
kdavid23 #58026 üzenetére
Köszi, hasznos lista.
Remélhetőleg hamarosan több gépnél is elérhető lesz a részletes teszt. A 3070-esek közül az XMG tesztetős, az már elég jó előrelépés, kár, hogy olyan vékonyka szegény, de még ebből is ki lehetne hozni normális hőfokokat egy kis utókezeléssel. Kíváncsi vagyok, mikor lesz kapható, mert jelenleg ugye nem elérhető. -
válasz
kdavid23 #52527 üzenetére
Na akkor én is pár szót.
A design nekem nem jön be, olyan fapados a gt70-hez képest. A bill. kiosztás tök ugyanaz....egyesek mondhatnák nem igazi gamer, össze van sűrítve és nincsenek kiemelve a főbb funkciógombok. Igaz így nem csicsás, és nekem nem is hiányzik, csak hát egy gamer laptopnál lehetne. A touchpad és a két segédgomb alatta ronda, hiányoznak a felső dedikált funkciógombok a bekapcsológombnál a felső sorban, és kinézetre az burkolat anyaghasználata sem tűnik nyálcsorgatónak. Csak 2 audio jack port(nálam még 4 van). MicroSD helyet sem látok. Az akkumulátor beépítettsége mi manapság divat a helyspórolás okán sem jön be. Túl vastag minden, nagy kávák főleg az alsó részen......és még talán tudnék mondani pár dolgot miért nem érzek késztetést lecserélni a jelenlegi laposom.
Amíg nem fogom érezni fullHD mellett a jelenlegi legújabb stuffok futtatásánál hogy már nem mennek úgy mint korábban, addig marad az én (mai szemmel már)gyengus cpu-val felszerelt laptopom. Nálam jelenleg mint a leggyengébb pont a cpu, azt gondolom. Ráálltam a 60fps-re(persze lehet több használom is), és amíg azt high és ultra beállítással teljesíteni tudom addig nincs gond, pár új laptopgenerációt átugrok.(#52530) MaxxDamage:
Ha nem tévedek nálad is az a 4magos sokak szerint már semmire nem való cpu van.
A ram.....nem mindegy? Szeretném azt már látni hogy 32GB kevés legyen. Még 16-ot sem láttam soha felhasználva. Én főleg itthon használom a lapost, és megy a minőségibb gamer kijelzőre. A G-Sync gondolata felejtős lett mióta vga-t cseréltem, minden más. (pl..van olyan játék benchmark amit korábban akadozás nélkül le sem tudtam futtatni, most ugyanúgy tökéletes) Hatalmas minőségbeli frissülést érzek. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Szép lapos meg minden, de nekem nem jön be annyira így.
- 60Hz kijelző (2160p igaz és 100% sRGB) - 1080p 300Hz kivitelben is konfigolható
- nincs G-Sync
- oldalt vannak a csatik (nekem hátsó részen vannak és úgy is kell, az a jó)
- csak 2 audio csati (jack)
- SSD (M.2) hűtő felület elég gagyinak néz ki (GT73VR-n azért ott van tudásra is)Nekem a GT73VR tudásban tökéletesen megfelel és annál az alja is jobban tetszik pl.
Amiben gyengébb az enyém, az a CPU, GPU és USB gen. és a 4x16GB míg a GT76 4x32GB-t kezel - vagy mégsem!? (akkor csalódtam) - a Dell 7790 2x32GB memóriát befogad és 2xDIMM volt = 64GB RAM így össz. (kijelző nekem nem kell 2160p-s laposba) a HDMI 2.1 is olyan ami kell és nem éri meg még laptopot vennem, majd ha az jön (RTX 30xx széria elvileg) és mehet a TV-n a 2160p @ 120Hz G-Sync (1MS) HDMI 2.1 kábellel.Hírtelen ennyi (lehet valamit kihagytam, de nézzétek el, most értem haza melóból)
-
echterion
nagyúr
válasz
Nem csúnya, de nekem jobban bejön az AW design-ja. De ez ugye csak ízlés kérdése. Hangja minden gamer laposnak van, az nem baj, ezt ekfogadtam már.
Viszont a szokásos rézbánya ebben is benne van.
Ami fura, hogy fullhd-ban az előd sima 2080-as teljesítményét hozza vagy picit kevesebbet, Super gpu-val és csak magas felbontásban tud neki adni pár százalékot. -
gago1975
őstag
válasz
kdavid23 #52012 üzenetére
Szia
Újdonságnak újdonság, de szerintem jó ha csak a felét fogja tudni a PowerGem mint amit ígérnek. Lehet, hogy a TGC-vel azonos, vagy picit jobb lesz de a már eleve jó hűtésen nem fogod annyira észre venni a különbséget.
Ennek a PowerGem-nek több értelme lett volna a Helios 300-nál, vagy a Triton 300/500-nál bevezetni.
Inkább a kijelző terén csinálhattak volna upgrade-t, tehettek volna bele egy szintén 144Hz-es, vagy már egy 240Hz-es, de színhűbb sRGB 97-98%/ A RGB 75-80%-os kijelzőt, mert ezen a csúcs hűtésen sokat nem lehet javítani. -
Balázzs
senior tag
válasz
kdavid23 #51377 üzenetére
Choose between 1080p 144 Hz, 1080p 300 Hz, or 4K 60 Hz with Tobii eye-tracking or G-Sync on certain SKUs. There are no touchscreen option
Végigkattingattam a dell US oldalán a 6 konfigurálható verziót és a 2060-as alap konfignál engedi a G-sync-es kijelzőt kiválasztani, az erősebbeknél nem. Ki érti ezt? -
Darth_Revan
veterán
válasz
kdavid23 #51255 üzenetére
Szerintem Clevo követi a szokását és 50W-al kevesebbet ad neki mint asztali változatnak, szóval Clevo esetében 250W-al tervezek.
Mikulásbá: azért jó lesz az fhd-ra is, hisz Battlefield 5 illetve foleg a Cyberpunk legalább fhd-ban max rtx mellett nem csak 40-60 gls-el fog menni.
-
matyee
őstag
válasz
kdavid23 #51174 üzenetére
Ez igaz, de gsync szerintem ugrani fog, és 4k-hoz azért annak, aki még egy ideig akar játszani új címekkel szerintem nem árt. Engem annyira nem zavarna amúgy, de multiba pedig az fps kell, oda meg azért nem upgradelnék. A felfogatáshoz ugye azok a fény tartókarok kellenek, ami épp a Te régi dm2-dbe volt az igzo kijelzőhöz. Szerintem olyat lehet bele tenni, de ennek utána kellene nézni azért, csak tipp.
-
motifator
senior tag
válasz
kdavid23 #51012 üzenetére
Ha megnézed a graphic score és a CPU score eredményeket, gyakorlatilag a két driver között csak a CPU pontja miatt van más végeredmény. A második menetben valamiért nem engedte szabadjára a 10700K-t, kb.egy átlag hatmagos eredményét hozta, a HWinfo többet elárulna mi lehet az oka a visszafolytásnak.
-
válasz
kdavid23 #50934 üzenetére
A korona hiszti miatt nekem is vékonyabb lett a pénztálcám mint sokan másoknak. Hitel? Most teljesen kizárt. Még a fizumat is csökkenteni fogják nem kevéssel.
Épp elég lesz jó áron egy minimum asztali rtx 2080 beszerzése, mint hiányzó láncszem a gépezetben, ha már izgalmas megvalósítható barkácsra gondolok. Mert ez a feladat még hátra van. A többit meg tudod. Jelen pillanat nincs nálam boldogabb ember.
Mint luxus költekezés új laptop értelmében nálam értelmetlen és nincs is rá igazán igényem...lásd pl a kijelzőmmel sincs semmi bajom, mindent tudok futtatni úgy hogy megfelel....ddr3? És akkor?
tökéletes, van belőle bőven.......2 aksi, tartalék alkatrészek stb.
A P5200 az Ebay-en 200e ft volt. Tudom hogy a p5000 meg 300 felett átlag, és gyengébb. Na majd átgondolom, nem kapkodok.Más:
Most reggel bekapcsolva a cpu lefokozva 4900MQ módon indult. Aztán XTU babra, újraindítva minden a helyén. Bios elem? -
[-HERO-]
senior tag
válasz
kdavid23 #50753 üzenetére
Gratula az új géphez, már megfordult a fejemben hogy egy fél év múlva újra megyek hozzád de mikor irtad hogy hangosabb mint a az előző akkor egy könycseppet elmorzsoltam
Én már ott tartok hogy simán beáldoznám magam mondjuk dupla tápért ha cserébe sokkal halkabb gépet kapnék(persze bilibe lóg a kezem)
-
Darth_Revan
veterán
válasz
kdavid23 #50821 üzenetére
Azért cuki hogy van képünk a leírásban odairni az overclocking kapcsolohoz hogy "Performance menu for processor and memory"
Biosbol neked 02-es van fent de már van 03-as. Mondjuk senki nem tudja mit javit az új BIOS de nem ad új menüt hozzá az tuti .
Ki kellene nyitni ezt a bios-t spi programozoval...nem jársz KH fele mostanában ? 😈
-
Darth_Revan
veterán
válasz
kdavid23 #50819 üzenetére
Ha eddig sem volt power limit miatt trotty a cb teszt alatt akkor hiába adsz neki több pl1 és pl2-t, attól még nem fog jobban teljesíteni.
Ha viszont lentebb veszed akkor már falba utkozhet és ugyan hűvösebb lesz de csak azért mert a szorzót visszaveszi a limit miatt.
Elég nagy érvágás az xmp állítási lehetőség eltávolítása de legalább a magok teljesítményének állítási lehetőséget meghagyták....mondjuk elég gáz hogy azt is kivettek a biosbol.
Kíváncsi vagyok mi lehet az oka hogy a tesztelésre kiküldött bios-hoz képest ennyi mindent letiltottak, köztük sok olyan dolgot amit eddig támogattak.
Az biztos nekem első dolgom lenne kinyitni a bios-t, hisz ez a korlátozás miatt xmp ramot nem lehet használni csak jedec ramot.
Szokása mondjuk gyártóknak (HP, MSI) rejtett gomb lenyomashoz kötni a részletes beállítások megjelenítését...vajon Clevo nem épített be ilyen rejtett gomb kombinációt ?
Xmp rambol Magyarországon a legjobb jelenleg 3200 mhz cl16, jedec rambol meg 3200 mhz cl22.
Azért cl16 és cl22 között van különbség....jó, erősen játék függő mert van játék ahol csak 1-2 fps, de van ahol akár 10 fps különbség is lehet.
Jah amúgy ccc-ben meg mindig van az a bug hogy hiába kapcsolod ki azt hogy ne tegye a billt alvó módba és állandóan világítson, de ha újraindítod a gépet akkor elfelejti és megint kikapcsolja a bill világítást X idő múlva ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest