Hirdetés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
fm!
tag
válasz
#86952448 #19274 üzenetére
A cég nevére kérés nagy gond, én is körülnézhettem volna előtte, hadd illesszem be a dell topic-os hozzászólásomat, hátha így előre tudok szólni valakinek:
A visszaküldési kálvária elejét leírom addig is, míg kiderül az ügy:
1. Először írtam a mysoft-nak, hogy nem jó a gép, cserélném. Visszaírtak, hogy hívjam a DELL-t, szereljék meg.
2. DELL ügyfélszolgálat: 3 napon belül vagyunk, küldjem vissza oda, ahonnan vettem.
3. MySoft: mivel céges számlára vettem nem vagyok fogyasztó, így csak a javítás marad, se 3 napos csere, se 14 napos elállás, hívjam a DELL-t. (Mondjuk ez jogos, tényleg így van, nem vitatom.)
4. DELL ügyfélszolgálat: ők nem tudják cserélni, hívjam a disztribútort, adtak telefonszámot.
5. Disztribútor: küldjem vissza oda, ahol vettem, ők közvetlenül nem foglalkoznak ilyennel, a boltnak kell küldeni a disztribútornak, és majd ők elküldik a DELL-nek.
6. MySoft: nem így van, hívjam a DELL-t.
7. DELL: felveszik ők a kapcsolatot a disztribútorral, megadják neki az adatokat, elvileg még ma hívnak. (Szerintük 30 napon belül sima ügy a csere, de majd meglátjuk.)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen routert?
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest