- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
sherlock82 #107325 üzenetére
Igen, bár nekem nincs különösebb bajom az időjárással (szoktam volt mondani, nem vagyok cukorból), csak azért futottam már kellemesebb közegben is, mint tegnap.
Barátom szombat délben még 22 fokban futott 5k-t. Mi meg kb. 4 fokban indultunk tegnap reggel.
@Peettta: Igen
Épp ezt beszéltük Norbyval, egyszer már csak kijön a lépés, és ideális körülmények között futhatunk. Mert maga a verseny amúgy szuper, bármilyen pocsék is legyen a pálya. Szép hely, hangulatos falvak, nagyon szimpatikus szervezés, én nagyon szeretek ide jönni, nem lepne meg, ha jövőre is indulnék/indulnánk.
Okosan, óvatosan, úgyis taper heted van! Az viszont örömteli, hogy úgy fest, jobban vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
- VPN topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest