Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Igazad van! Csak óvatosan csippentek bele! Én eddig akárhányszor bele másztam az időbe már nem futottam olyan jólesően. Erre írják itt másképp esik jól
Az az igazság, hogy meguntam a várost és az erdős részek messze vannak, ahol igazán jól érezném magam, így néha radobok egy lapáttal unalom űzésként. Muszáj volt motiváció ezekre a sötét reggeli, fagyos aerob kocogasokhoz. Nehéz azért kikelni az ágyból, de akkor van idő...
Ami érdekes, hogy egy idő után már nem megterhelő annyira, tehát nem lesz az a beled kiköpöd érzés és a levegő sem fogy el így hazaerhetsz úgy mintha csak kocogtal volna. Az a lényeg, hogy mozgásban vagy! Kitartás!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az az igazság, hogy meguntam a várost és az erdős részek messze vannak, ahol igazán jól érezném magam, így néha radobok egy lapáttal unalom űzésként. Muszáj volt motiváció ezekre a sötét reggeli, fagyos aerob kocogasokhoz. Nehéz azért kikelni az ágyból, de akkor van idő...
tomcica