- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Hi!King #45865 üzenetére
Ha már itt nagyon flage-eljük a másikakat
, magamat ki tudom venni valahogy a szegmens eredménylistából? Tavaly még nem volt gps-es órám, így a futásaim útvonalát megrajzoltam endomondoban, beírtam a futás teljes idejét hozzá, így az egészre kaptam egy átlagtempót. Emiatt vannak olyan anomáliák, hogy például Monoszlón a Hegyes-tűre felvezető 8,5%-os átlag meredekségű 800 m-es szakaszon van egy második időm 5:01-es átlaggal. Na most ez nyilván lehetetlen, emlékeim szerint kb. 7 perc alatt értem fel úgy, hogy majd' összesz.rtam magam az erőlködéstől.
Most vasárnaptól a környéken nyaralunk, majd fogok arrafelé is futni, megpróbálok felkerülni a leaderboardra ezúttal már gps-szel mérve, de addig is ezt a fals eredményemet kivenném a listából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest