- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A VO2 max érték amit az órák megadnak szerintem a mi színtűnkre elég, főleg az enyémre a mostani sétálgatásaimhoz.
Számol egy átlagot az utolsó 7 nap edzései talán és az alapján nő vagy csökken az érték.Mikor megnézed a Garmin oldalán, hogy hogy alakulnak az eredmények olyan nagy kiugrások nincsenek, hogy pl hét elején 55 hét végére meg fölmegy 60 egy hét múlva meg vissza 55.
Csináltam egy számítást pl, hogy a pulzus zónákat kiszámoltam laktátküszöb szinthez, és VO2 max-hoz (nem keverendő a max pulzussal) viszonyítva.
Nagy eltérés nem volt elhanyagolható ha tudja az ember a laktátküszöb értéket az bőven elég a zónák kiszámítására, nem kell a max pulzust sem bemérni. Fejlődés meghatározására vannak 6 hetes tesztfutások különböző pulzusértékeken vagy tempón bemérve.
Új hozzászólás Aktív témák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Tesla topik
- E-roller topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Háztartási gépek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest