Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Egy óra, két rendszer
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
margithid #33030 üzenetére
Hát nekem mindig lenne, ami miatt nincs kedvem, azért nem is törődök már vele. Megyek azt kész. Igazából nem nagyon van más sport, amit csinálhatnék. Bringázni már nem szeretek, mert sokszor volt már, hogy pár centin múlt, hogy nem kenődtem fel egy kocsira vagy teherautóra. Úszni mindig utáltam. Maradnak az ilyen fekvő meg húzódzkodás meg ilyenek, azok meg önmagukban nekem kevesek, inkább kiegészítőnek jók futás mellé. Amúgy javult valamit az elmúlt néhány órában. Majd kedden kipróbálom egy 5-10k-n, hogy mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux haladóknak
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- PlayStation 5
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest