- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
válasz
xy.zsolt #107562 üzenetére
Szelesseg,eleg hotaposo
ja a Rebel 2-3-at visszasirjuk majd meg tobbszor is
Azert beengednenek egy ilyen Adidas prototipus tervezo muhelybe lenne par otletem
Habar,ha jobban belegondolok az uj Adios 9 nagyjabol az amit en is megterveznek...nincs lap,hab uj,es minimal drop,extrak konnyu,porgos...csak a hosszusagot kellene precizen beloni
Adios 9-et mar nezegetem,de ugy vagyok vele,ha 3:30-as iramtol gyorsabban nem futok hosszabban,akkor egyelore felesleges...viszont dolgozok az ugyon,mire learazzak mar ott lesz a forma
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- E-roller topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest