- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #101301 üzenetére
De életem legjobb döntése volt, mikor tavaly év elején feladtam az elveimet, és CsatlósAti invitálásának eleget téve, csatlakoztam egy közös edzéshez (nyilván ott is ragadtam, ahogy illik). Azóta, és mióta rengeteget futok Peti barátommal, brutálisan megnőttek a heti adagjaim. Azóta szeretem igazán a futást
És óriási motiváció mikor tudod, hogy a másik ott lesz a találkahelyen másnap reggel pl. 5:30-kor.
akkor lehet be kellene allnom a noi nordic walking csoportba. kb. azzal a sebesseggel "futok", es minden nap lenne friss suti(mind 55+-os nember
)
elgondolkodtam keresztedzeskent a jogan is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AutoCAD
- Revolut
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Linux kezdőknek
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest