Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok!
Fűkaszát keresek dzsindzsáshoz.
Patak parton szoktam kb. havonta, két havonta nyírni a fél méteres - méteres sűrű füvet, párszáz négyzetméter lehet az egész, egy délután alatt letolható. Eddig egy kétütemű MTD-vel csináltam, ami bár baromi hangos volt (sípolt tőle a fülem), de mégis szépen vitte. Sajnos idén megadta magát. Ma kipróbáltam egy McCulloch-ot, de gyenge a témához. Csak úgy tudtam megcsinálni vele, hogy levágtam egy darabot a damilból, és kétszer annyi időt szántam rá. Egyébként hosszabb damillal simán lefulladt a fűtől. Így is figyelni kellett, hogy ne adjak neki túl sokat egyszerre. Így gyakorlatilag kétszer annyi ideig tartott vele a vágás, mint az MTD-vel szokott. Az anyaghasználata sem igazán jött be, ilyen szétesős műanyagnak tűnik az egész, viszont gyakorlatilag pöccre indult, ami pozitívum, mert az MTD-vel hidegen elég sokat szoktam kínlódni. (Konkrét típusokat tudok írni kicsit később, fejből most nem tudom.)
Tudtok ajánlani valamit 50 körül, ami ötvözi a kettő előnyeit, tehát erős, könnyen indul, és szépen lehet vágni vele ilyen méretű füvet is?
Egyébiránt szívesen meghallgatok bármilyen tapasztalatot különböző márkákról, modellekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest