- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigusz 1
aktív tag
Ezt is nézegettem, és tetszik is!
Ez a választási listámban a második helyezett, de még elég képlékeny a dolog! -
Csigusz 1
aktív tag
Adaptert nem szeretnék, pont a zsinórok elhagyása az elsődleges cél!
Az ingzsebben (télen kabátzsebben) lévő telefon és a fejem között lifegő dróttal időnként fennakadok valahol.
Ezen kívül hasznosnak tartom a távvezérlést is.
A készenléti idő nem annyira lényeges, átlagosan napi 2*40 percet hallgatom tömegközlekedés közben a zenét - legfeljebb pár naponta töltenem kell a cuccot (a telefon úgy is max 2 napig bírja). -
Csigusz 1
aktív tag
Sziasztok!
Főleg azokat kérdezném, Akik használnak sztereo bluetooth headset-et zenehallgatásra.
Mennyiben rosszabb a zene minősége egy kiváló vezetékes füleshez
( Sennheiser CX-300 ) képest?
Erősen gondolkodok egy Plantronics BackBeat 903+ beszerzésén de sajnos nincs lehetőségem kipróbálni előtte.
Rengeteg tesztet elolvastam már, azok alapján ez az egyik legjobb hangzású sztereo BT füles, de azért én félek a technológiából adódó minőségromlástól, és ez elég drága cucc ahhoz, hogy elkótyavetyéljem, ha esetleg nem jönne be... -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
werszomjas #2370 üzenetére
Csak az nem fülhallgató!
-
Csigusz 1
aktív tag
Szerintem [link] ez jó lenne Neked.
Én a SE P910-esemhez kerestem régebben 2,5-ös csatlakozójú fülest, de nem találtam.
Viszont ezzel az átalakítóval tökéletesen tudtam használni!
Korábban vettem egy másfélét, olyasnit, mint a 6,5 - 3,5 átalakító, csak ez 2,5 - 3,5, de nem volt jó, mert nagyon kiállt oldalra, meg egyéb bajok is voltak vele.
[Szerkesztve] -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
3psilon #2143 üzenetére
Az MX300 csomaolására a gyár 2 év garanciát nyomtatott, de ahol én vettem, ott a forgalmazó csak egy év garit vállalt.
Olyan ez, mint a Svájci bicskák, vagy a ZIPPO öngyújtók örökélet-garanciája:
A gyártó bevállalja, csak kis hazánkban sehol nem tudod érvényesíteni.
[Szerkesztve] -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
ponti_ak #2114 üzenetére
Nagynevűnek - nemzetközi, vagy országosan elterjedt, ismert boltokra gondoltam, amik biztos forrásból szerzik be az áruikat, nem kockáztatják meg, hogy hamis termék forgalmazásával folt essen a nevükön.
Nem akartam cégneveket ide írni.
Ebből a szempontból én is kockáztattam egy kicsit, mert nem a MM-ban vettem meg a CX300-at, hanem egy (nekem) ismeretlen számtech boltban, mivel itt volt a legolcsóbb ár - ami még nem gyanúsan olcsó.
Egyébként lehet, hogy a még olcsóbb is eredeti, csak amikor megvettem, még nem tudtam, hogy lehet (esetleg) felismerni a hamisítványt. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
ponti_ak #2112 üzenetére
Szerintem csak fizetés után engedik kibontani, mert úgy le van hegesztve, hogy csak késsel, vagy ollóval lehet felvágni, utána meg már nem lehet visszazárni.
És melyik bolt ismerné be, hogy hamis árut sózott rá a vevőre?!
Ha nem nagynevű boltban vásároljuk, mindenképpen rizikós. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #2110 üzenetére
Ezen méretek alapján az enyém eredeti!
Meg a linken lévő fotók szerint a hamisnak, ha leszedjük a gumidugóját, a kis fém hangrács kiemelkedik a műanyag házból, mig az eredeti kissé mélyebben ül, mint a keret.
Az enyémnél mélyebben van, ez is az eredetiségre utal!
Rossz hír az új vásárlóknak: Csomagoláson keresztül ezt csak nagyon jó fényviszonyoknál lehet esetleg észrevenni, de akkor is alig látható.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest