- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor_123
friss újonc
Tud valaki mondani valamit a Linsoul Shuoer Tape-rol? Valami tapasztalat?
-
Gabor_123
friss újonc
Linsoul Shuoer Tape,
1More Quad Driver
Valakinek valami velemenye van a fent emlitett fulesekrol? Nem tudok donteni kozottuk, hiaba olvasom a teszteket. Ugy nez ki mindketto jo, de osszehasonlitast sehol sem talaltam, pedig kivancsi vagyok a kulonbsegekre. -
Gabor_123
friss újonc
Linsoul Shuoer Tape VS 1More Quad Driver
Velemenyek? Most e ketto kozott vacilalok, eloszor meg a 1More jott be, de aztan valaki megemlitette az elozo (#84096) hozzaszolasomra a Tape-t es nagyon megtetszett. Meghallgatni nincs lehetosegem, de barmi osszehasonlitast, velemenyt szivesen fogadok, elsosorban a hangja a lenyeg termeszetesen. Az fent emlitett hozzaszolasomban leirtam par szempontot, de jelenleg inkabb a ketto kozotti kulonbsegre vagyok kivancsi, koszi! -
Gabor_123
friss újonc
Hali!
Kernek egy kis szakmai segitseget fullhallgatoval kapcsolatban. Jelenleg egy SoundMagic E30-at hasznalok es velemenyem szerint nem rossz, de mar kicsit recseg es amugy is ujat szeretnek venni mar. Kivancsi vagyok mit ajanlatok, de eslosorban, hogy mi a velemenyetek a
1More Quad Driver-rol.
Nekem kiemelkedoen fontos a tiszta kiegyenlitett hangkep, masszoval, minel inkabb halljam vissza azt, amit rogzitettek a studiokban, nem kell tobb basszus/magas... Mindkepp kabelest akarok, nem kell bluetooth. Fontos, hogy legyen massziv strapabiro kialakitasu. Ezen felul elonyos, de nem feltetel, hogy ne legyen rajta mic es mindenfele gombot, mert csak plusz hibafaktor es nekem felesleges is. A hangminoseg a legfontosabb, szeretnek valammi jot, nagyon jot hallani belolle, tisztan, mintha csak egy koncerten lennek a szinpad kozepen es elfelejteni h a fulemben van valami.
Arban olyan 60 korul max, de nehany ezren ne mulljon ha annyival jobbat kapnek. Stilusra leginkabb prog-rock/metal, de jazz/blues-tol reggae-n at jol kell szolni (hangszeres zenek).
A 1More Quad Driver tesztek alapjan ugy fest, hogy kepes hozni amit elvarok. Sajnos azon is van microfon egyseg, de minden masban nagyon jokat hallani rola. Mondhatni tul jokat is es ar-ertekben is jonak szamit. Hozzateszem h nem feltetlenul magyarorszagrol veszem majd, hatha mashol olcsobb (ebay, amazon).
Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest