Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Peppo

őstag

válasz mateus #84261 üzenetére

Köszi!

Erről esetleg tudsz valamit? (Huawei FreeBuds Lite CM-H1C) Még ez tűnik számomra hasonlónak, és kb. beleférne árban is.

• Peppo

őstag

Üdv!

Nagyon nem vagyok képben a vezeték nélküli fülesekkel, és most mégis engem bíztak meg, hogy egy ismerős számára szerezzek egyet karácsonyra. Azt sem tudom, létezik-e egyáltalán a célzott árkategóriában ilyen füles, de ti biztosan tudjátok.

Ami kellene, az egy teljesen vezeték nélküli (TWS, ha jól értelmeztem), agybadugós bluetooth füles, amely headset funkcióval is rendelkezik, kompatibilis az almás telefonokkal, lehet itthon kapni és nem kerül többe 25000-nél. Szóval gyakorlatilag valami olcsóbb Airpods-alternatíva. Ja, és ha lehet fehér. (De más színben is érdekel.)

Előre is köszi a segítséget!

• Peppo

őstag

Üdv!

Erről a párosról mi a véleményetek?

Soundmagic E10C füles és Lars&Ivan HA-1 erősítő. Egy Redmi Note 7 mellé venném őket, és kb. megfelelőnek tűnnek. Rájöttem, hogy a headset mégis hasznos számomra. Az erősítőn azért gondolkodom, mert utazáshoz használnám leginkább, ott meg nem árt, ha van hangerő. A telefon önmagában sokszor kevésnek bizonyul. Zenehallgatásra lenne, leginkább elektronikus és rock. Árban is kb. ennyit szánnék a dologra, ha esetleg valami más alternatívát ajánlana valaki.

Előre is köszi!

Van még az E11C, kb. ugyanannyiért hasonló. Esetleg azt inkább?

• Peppo

őstag

Üdv!

Utazás közbeni zenehallgatáshoz keresek fülhallgatót, ami egy Xiaomi Redmi Note 7 által lenne meghajtva.

"- Legfontosabb, hogy megszabjuk a stílust, hogy milyen irányzat, amit a leginkább hallgatunk, ha vegyes, akkor legalább pár műfaj felsorolásával segítsétek a tanácsadóitokat."

Rock és elektronikus zene vegyesen.
    "- Mit várunk el a fülhallgatótól leginkább (izoláció, kiegyenlítettség, mélyorientáltság, V-kiemelés, részletesség, strapabíróság stb.)?"

Tüc-tüchöz jó, ha van mély, de azért túlzásba sem kell vinni. Az fontos lenne, hogy a külső zajok minél kevésbé jussanak be, mert utazás közben ez elég zavaró. Jó lenne, ha a kábel sem törne meg pár hónap után, ahogy az sajnos már többször is megesett velem.
    "- Milyen árban gondolkozunk?"

10k körül megállnék, de ha valami kihagyhatatlan van nem sokkal drágábban, azt még megnézném.
    "- Milyen kialakítást keresünk?
    a, In-ear/IEM (hallójáratba helyezhető), esetleg Earbud (fülkagylóba ültethető) fülhallgatót."

Hallójáratba helyezhető.
    "b, Milyen kábelvezetésű fülest keresünk, fül felett átvezethető, vagy hagyományos megoldásút"

Hagyományos. Nem szeretem a fül felett vitt kábelt.

"c, Normális kialakítás, vagy nyak mögött elvezethető kábel."

Normál.
    "d, Van-e szükségünk mikrofonra, vagy távirányítóra? A mikrofon nélküli fülhallgatók minden eszközzel jól szoktak működni, de mikrofonos/távirányítós esetén figyelni kell a választásnál a bekötés polaritására, illetve a készülékek kompatibilitására. Egyes lejátszók, telefonok nem szeretik a fordított/normál polaritásúakat."

Mikrofon/távirányító lehet rajta, de nem kizáró ok, ha nincs. Ha van rajta hangerő állító tekerő, az sem baj, de ez sem feltétlenül fontos. Igazából a zenehallgatás a lényeges szempont, a többi másodlagos.

"- Ha pontos elképzeléseink vannak, akkor jöhetnek az egyéb kívánságok, mint például kinézet, azon belül is a szín, anyaghasználat, vagy speciális célokra való kialakítás, mint például a sportolás közbeni használat."

Fekete lenne a legjobb, vagy valami visszafogottabb színű. Kerülném a neonzöld, rózsaszín és hasonló darabokat. :D

Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák